icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

beruskaev
22. nov 2011

@kohutovci nejdůležitější je aby vohovoval Tobě, ty budeš vozit nejvice, takže jsi si určitě vybrala dobře a ještě za super cenu, to potěší dvojnásob 😀

kokorunecka
22. nov 2011

@paja83 Idem si asi ešte rozpustiť jednu tabletu magnézia...

beruskaev
22. nov 2011

@kokorunecka já s tím nemám zkušenosti, ale holky co psaly, že jim tvrdne, tak to prý vždycky za chvíli povolí, jestli to nebude lepší, tak zavolej doktorovi, tím nic nezkazíš..

paja83
22. nov 2011

@beruskaev My jsme vybrali tenhle, vím, že je světlý, ale líbil se nám fyzicky. Akorát bude asi jak prasátko 🙂. A máme tenhle set.

paja83
22. nov 2011

@kokorunecka To Ti určitě neublíží. Mně řekla dr., že můžu až 6 tablet denně.

beruskaev
22. nov 2011

@paja83 ten se mi taky líbil, je sice světlý, ale co 🙂 Oni mají ty kočárky fakt pěkné a hodně jsem se ptala holek co je mají a nikdo si nestěžoval, všichni chválili, tak myslím, že budeme spokojené 🙂

nuna55
22. nov 2011

@kokorunecka ja som mala stvrdnuté bruško tiež velmi dlho a nepovolovalo tak som šla k doktorke a zvýšila mi dávku magnezka na každých 6 hodín mám ho tvrde aj teraz ale nie až tak a zistila som že mi tvrdne keď veľa behám a namáham sa tak si myslím, že v tvojom prípade to bude aj tým dnešným fotením. Tvrdlo mi aj ked som dlho sedela v aute, čo spôsobovali tie otrasy.Ale pre istotu ak ti to neprejde do zajtra aspoň trošku chod k doktorke.AAA tiež som sa rozprávala s jednou pôrodnou asist. že pokial nemám bolesti do krížov a v podbrušku tak by to malo byť tiež o.k. ale radšej treba isť aby dokt. zistila či sa neotváraš.Držím palce.

kohutovci
22. nov 2011

Ked fotkujete .. tak sa pridam 😀 len neviem najst nasu farebnu kombinaciu 😠 mame cierny s farebnymi ornamentmi..

kohutovci
22. nov 2011

@paja83 naaadherny.. manzel velmi chcel bledy.. ale ja konzerva.. ani bohovy 😀 ale je velmi kraaasny

kokorunecka
22. nov 2011

@beruskaev Keď to ráno bude také isté jak teraz (už trochu povolilo), tak k nemu asi skočím...
@nuna55 No, dnes to môže byť aj tým fotením... Ale dnes to nie je prvýkrát... V pondelok mám poradňu, ale až sa to dovtedy nezlepší, budem musieť utekať skôr..

nuna55
22. nov 2011

@kokorunecka len choď ja som váhala, ale som rada že som bola predsa som kludnejšia keď viem že je všetko o.k. To ja som bola na poradni v piatok a v pondelok ma tam mali s tvrdnutím, ja si myslim že keby niečo tak tam idem aj každý deň 🙂

beruskaev
22. nov 2011

@kokorunecka kdyby něco tak určitě běž, je lepší mít klid než něco podcenit.. Ale myslím, že to bude v pohodě, neboj..

beruskaev
22. nov 2011

@kohutovci pěkný, ten podvozek je podobný jako u X-landeru, takže určitě taky super jezdí.. Určitě budete spokojení 🙂

kohutovci
22. nov 2011

@beruskaev jeho staci drzat jednym prstom a on ide sam 😀 fakt nadhera..

elisisse
22. nov 2011

@beruskaev asi to tak budem riesit aj ja, dobry napad. 🙂 tak to si mala super. dufam ze aj mne to tak dobre dopadne ako tebe 😉

elisisse
22. nov 2011

@kohutovci notak to mam teda fakt na tesnotku 🙂 mna tiez vsetko boli ale horsie je este aj chvilu asi bude. mna zasa oblicky trapia. Len sa bojim aby sa mi zas v noci niekedy nevratila oblickova kolika. lebo to je bolest jak ......... :( mala robi kotrmelce cely den tak sa tam aspon nenudi. 🙂

elisisse
22. nov 2011

@beruskaev ja uz som s tych kocikov unavena si uz ani vybrat neviem. :( ale tento ss mi paci si ho pojdem pozriet. dobre ste to vymysleli 🙂

beruskaev
22. nov 2011

@kohutovci no právě, paráda.. Ještě uvidíme jak to pojede s nákladem, ale snad stejně dobře 😀

beruskaev
22. nov 2011

@elisisse taky už jsem byla, my jsme chodili skoro měsíc a pořád vybírali,pak jsme vybrali, ale nechtěli jsme dávat o 3tis více za vajíčko, které nepotřebujeme, tak jsem ráda, že se nám to podařilo takhle..

paja83
22. nov 2011

@beruskaev Já myslím, že rozhodně🙂

@kohutovci Taky moc hezký🙂. Já jsem se světlou taky váhala, ale pak jsem si číkala, že je to celkem jedno, jde hlavně o funkčnost🙂

elisisse
22. nov 2011

@beruskaev praveze to je super cena. 🙂 vsak to je fajn a este ked vam takto vyhoveli tak potom nieje o com. si mi dala brouka do hlavy 🙂 mam co robit v noci 🙂

kokorunecka
22. nov 2011

Díky baby za rady, keď to bude ráno zlé skočím radšej k dr. 🙂
A teda pridám aj ja náš kočík, čo sme vybrali 🙂

kohutovci
22. nov 2011

@elisisse joooj tak koliku fakt nezavidim ☹ sestra to mala, ale nie pocas tehu.. museli jej kamen rozbijat laserom.. strasne muky si prezila ☹ zelam ti, aby sa ti to dalo cim skor doporiadku..

@kokorunecka uz brusko polavilo? to fotenie som prepasla.. to si fotila akty pre manzela? 🙂 ak ano tak vau.. keby som mala taku postavicku ako ty.. urcite by som sla aj ja.. 😉 ale sunky fotit nebudem 😝 proste sa mi to nepaci 😠
kocik je kraasny.. moja oblubena farba.. to je tiez takko?

kokorunecka
22. nov 2011

@kohutovci Bruško už poľavilo... Tak snáď do rána aspoň vydrží...Lebo včera som sa už zobudila s úplne vytvrdnutým... 😖
No... Manžel má týždeň pred Vianocami ešte aj okrúhle narodeniny.. Tak som to tak spojila, lebo (teda aspoň podľa mňa) to bolo strašne drahé 😠 Ale zas, nemusím vymýšľať a rozdeľovať...
Ty si teda 😀 Myslíš, že ja nemám šunky? 😀 Pekne som pooblepovaná tými 12timi kg, čo som už stihla pribrať 😀 😀
Aj ja ľúbim fialovú 🙂 A najviac sa mi páčila z ponúkaných farieb 🙂 Nie, nie je to Takko.. Je to Mutsy Transporter 😉

kohutovci
22. nov 2011

@kokorunecka no co som pozerala tvoj album. mas pravdu.. sunkatejsiu tehulku som este nevidela 😀 😀 😀 zo mna by boli dve take zienky ako si ty 😉 😀 ale ved to nieje podstatne.. kazdy sme nejaky.. 😉 v kazdom pripade manzela velmi potesis a budete mat kraasnu pamiatku 😵
drzkam palceky nech si aj s babankom oki.. veru rano radsej bezkaj k dokyne.. istota je istota..

kokorunecka
22. nov 2011

@kohutovci Môj drahý by bral, keby takto jak som zostanem už navždy 😀 Leeeeebo.. Ja som doteraz nemohla pribrať... Čím viac som jedla, tým viac som chudla.. Tak sa teraz vytešuje, že nemá doma tyčku do rajčín, ale ženu 😀 😀
No, keď ho neporazí, tak by mohol byť rád 😀 Lebo normálne si v tejto jednej veci netrúfam odhadnúť ako zareaguje 😀
Ďakujem 🙂 Dúfam, že sa nebude skôr na svet pýtať... 🤐

kohutovci
22. nov 2011

@kokorunecka ze tycka do rajcin 😀 😀 😀 to som teda este nepocula 😀 😀
nooo podla mna.. najprv bude pozerata ze ee? ze cooo? ze fuuuha? ale urcite sa mu to bude pacit 😀 ved kazdy chlap co miluje svoju zenu by sa potesil.. a ked je taky ako sme minule spominali.. "nahe amazonky" taaak sa brutal potesi 😀

kohutovci
22. nov 2011

Dnes som sa dozvedela naaadhernu spravu.. este 5x sa vyspinkam a konci mi PNka 😀 po nej si vycerpam dovolenku a nastupujem na matersku.. huraaaaa... uz nebudem obmedzena vychadzkami.. 😀 to je take supeeer.. hlavne ked vonku je namraza.. snehuje tam pomali.. ale nevadi.. podstatne je.. ze nebudem sediet doma preto lebo musim.. ale preto ze chcem 😀 😀 😀

kokorunecka
22. nov 2011

@kohutovci 😀 Tak to áno... Len či mu nenapadne, že: A ona bola úplne nahá pred nejakým chlapom.... 😖
😀 😀 No teda, to sa oplatí 😀 😀 Ja som doma od začiatku a nasledujúce cca tri roky ešte aj budem 😀 No môžem za to, že som nezamestnaná žena s maturitou? 😀

kohutovci
22. nov 2011

@kokorunecka to snad nie.. sak ste spolu nejaky ten piatok.. a hadam to pochopi ako umenie 😝 😅 prinajhorsom vyprasi fotografa 😀 😀 😀
ja som bola dva mesiace na rizikovom.. dokyna ma uz nepustila do prace .. mala som 2 hodinove vychadzky.. to som stihala tak akurat pomotat sa s hafanom po okoli a ist nieco drobne kupit 😠 hlavne mi chybalo, ze som nemohla ist k nasim na vikend..