Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@paja83 Idem si asi ešte rozpustiť jednu tabletu magnézia...
@kokorunecka já s tím nemám zkušenosti, ale holky co psaly, že jim tvrdne, tak to prý vždycky za chvíli povolí, jestli to nebude lepší, tak zavolej doktorovi, tím nic nezkazíš..
@kokorunecka To Ti určitě neublíží. Mně řekla dr., že můžu až 6 tablet denně.
@kokorunecka ja som mala stvrdnuté bruško tiež velmi dlho a nepovolovalo tak som šla k doktorke a zvýšila mi dávku magnezka na každých 6 hodín mám ho tvrde aj teraz ale nie až tak a zistila som že mi tvrdne keď veľa behám a namáham sa tak si myslím, že v tvojom prípade to bude aj tým dnešným fotením. Tvrdlo mi aj ked som dlho sedela v aute, čo spôsobovali tie otrasy.Ale pre istotu ak ti to neprejde do zajtra aspoň trošku chod k doktorke.AAA tiež som sa rozprávala s jednou pôrodnou asist. že pokial nemám bolesti do krížov a v podbrušku tak by to malo byť tiež o.k. ale radšej treba isť aby dokt. zistila či sa neotváraš.Držím palce.
@kokorunecka len choď ja som váhala, ale som rada že som bola predsa som kludnejšia keď viem že je všetko o.k. To ja som bola na poradni v piatok a v pondelok ma tam mali s tvrdnutím, ja si myslim že keby niečo tak tam idem aj každý deň 🙂
@kokorunecka kdyby něco tak určitě běž, je lepší mít klid než něco podcenit.. Ale myslím, že to bude v pohodě, neboj..
@kohutovci notak to mam teda fakt na tesnotku 🙂 mna tiez vsetko boli ale horsie je este aj chvilu asi bude. mna zasa oblicky trapia. Len sa bojim aby sa mi zas v noci niekedy nevratila oblickova kolika. lebo to je bolest jak ......... :( mala robi kotrmelce cely den tak sa tam aspon nenudi. 🙂
@elisisse joooj tak koliku fakt nezavidim ☹ sestra to mala, ale nie pocas tehu.. museli jej kamen rozbijat laserom.. strasne muky si prezila ☹ zelam ti, aby sa ti to dalo cim skor doporiadku..
@kokorunecka uz brusko polavilo? to fotenie som prepasla.. to si fotila akty pre manzela? 🙂 ak ano tak vau.. keby som mala taku postavicku ako ty.. urcite by som sla aj ja.. 😉 ale sunky fotit nebudem 😝 proste sa mi to nepaci 😠
kocik je kraasny.. moja oblubena farba.. to je tiez takko?
@kohutovci Bruško už poľavilo... Tak snáď do rána aspoň vydrží...Lebo včera som sa už zobudila s úplne vytvrdnutým... 😖
No... Manžel má týždeň pred Vianocami ešte aj okrúhle narodeniny.. Tak som to tak spojila, lebo (teda aspoň podľa mňa) to bolo strašne drahé 😠 Ale zas, nemusím vymýšľať a rozdeľovať...
Ty si teda 😀 Myslíš, že ja nemám šunky? 😀 Pekne som pooblepovaná tými 12timi kg, čo som už stihla pribrať 😀 😀
Aj ja ľúbim fialovú 🙂 A najviac sa mi páčila z ponúkaných farieb 🙂 Nie, nie je to Takko.. Je to Mutsy Transporter 😉
@kokorunecka no co som pozerala tvoj album. mas pravdu.. sunkatejsiu tehulku som este nevidela 😀 😀 😀 zo mna by boli dve take zienky ako si ty 😉 😀 ale ved to nieje podstatne.. kazdy sme nejaky.. 😉 v kazdom pripade manzela velmi potesis a budete mat kraasnu pamiatku 😵
drzkam palceky nech si aj s babankom oki.. veru rano radsej bezkaj k dokyne.. istota je istota..
@kohutovci Môj drahý by bral, keby takto jak som zostanem už navždy 😀 Leeeeebo.. Ja som doteraz nemohla pribrať... Čím viac som jedla, tým viac som chudla.. Tak sa teraz vytešuje, že nemá doma tyčku do rajčín, ale ženu 😀 😀
No, keď ho neporazí, tak by mohol byť rád 😀 Lebo normálne si v tejto jednej veci netrúfam odhadnúť ako zareaguje 😀
Ďakujem 🙂 Dúfam, že sa nebude skôr na svet pýtať... 🤐
@kokorunecka ze tycka do rajcin 😀 😀 😀 to som teda este nepocula 😀 😀
nooo podla mna.. najprv bude pozerata ze ee? ze cooo? ze fuuuha? ale urcite sa mu to bude pacit 😀 ved kazdy chlap co miluje svoju zenu by sa potesil.. a ked je taky ako sme minule spominali.. "nahe amazonky" taaak sa brutal potesi 😀
Dnes som sa dozvedela naaadhernu spravu.. este 5x sa vyspinkam a konci mi PNka 😀 po nej si vycerpam dovolenku a nastupujem na matersku.. huraaaaa... uz nebudem obmedzena vychadzkami.. 😀 to je take supeeer.. hlavne ked vonku je namraza.. snehuje tam pomali.. ale nevadi.. podstatne je.. ze nebudem sediet doma preto lebo musim.. ale preto ze chcem 😀 😀 😀
@kohutovci 😀 Tak to áno... Len či mu nenapadne, že: A ona bola úplne nahá pred nejakým chlapom.... 😖
😀 😀 No teda, to sa oplatí 😀 😀 Ja som doma od začiatku a nasledujúce cca tri roky ešte aj budem 😀 No môžem za to, že som nezamestnaná žena s maturitou? 😀
@kokorunecka to snad nie.. sak ste spolu nejaky ten piatok.. a hadam to pochopi ako umenie 😝 😅 prinajhorsom vyprasi fotografa 😀 😀 😀
ja som bola dva mesiace na rizikovom.. dokyna ma uz nepustila do prace .. mala som 2 hodinove vychadzky.. to som stihala tak akurat pomotat sa s hafanom po okoli a ist nieco drobne kupit 😠 hlavne mi chybalo, ze som nemohla ist k nasim na vikend..

@kohutovci nejdůležitější je aby vohovoval Tobě, ty budeš vozit nejvice, takže jsi si určitě vybrala dobře a ještě za super cenu, to potěší dvojnásob 😀