Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@tunylyk 😀 😀 No, to sa teda tešíš 😀 A keď niečo nechce tak hovorí áno? 😀
@kokorunecka aky si kupila? ja som isla do bugaboo.
mojmu muzovi podla mna este stale nedochadza - lebo ako som pisala, velmi som sa nezmenila, vykyvy nalad u mna neexistuju, skoro nic nezhanam, len mu kazdy vecer dam odskusat ake mame sikovne kopatko v brusku a niekedy mu nieco hudie cez pupok... niekedy to oslovuje chlapcenskym a inokedy dievcenskym menom... 🙂
@kokorunecka nie,na vsetko nie nie nie 😀
@petrusew 😀 Presne, nejako von musí ísť... 😀 Koľko trvá rekonvalescencia po cisárskom?
Prosím ťa, ja som chcela začať už poriadne všetko poumývať, vydrhnúť, vyleštiť a mm mi zakázal... Že ja môžem max. umyť riad po sebe a pozametať.. Reku, ty si bohovský, čo ja tu mám byť v prachu a bordeli? To, že mám nakázané ležať predsa neznamená, že si nemôžem upratať...
A neľúbi sa mu to.. A začína stresovať a potom som v strese aj ja 😀
Lebo jak odchádzal včera, tak mi povedal, že keď príde, aby som mala už pobalenú tašku do pôrodnice pre seba aj bábo, aby mohol len zobrať a išlo sa, keby to náhodou na mňa prišlo skôr..
No som z neho rozčarovaná.. On sa bojí viac jak ja. 😅
@kokorunecka ale je to od něj hezké, že se takhle stará! Jen by teda mohl pouklízet 😀 Já doufám, že budu moct uklízet už příští týden, chci si všechny dětské věcičky nanosit do pokojíčku, přestěhovat ložniči, aby se nám tam vlezla postýlka. vánoční úklid mě nebere, ale chci si doma uklidit pro miminko 😀
@opicaskorica Ja som v bugaboo zaľúbenie nenašla... Ale láska na prvý pohľad išla cez Mutsy 😀
Mm zasa stresuje viac jak ja 😀
@tunylyk Hááá 😀 Tak to sa oplatí 😀 Môžeš si potom vybrať čo áno a čo nie 😀
@petrusew No, keby bol doma, tak to on zasa porobí a chce, aby som čakala, než sa vráti...
On nemá problém aj okná poumývať, dlážky zotrieť a tak 😀
Ale najskôr jak príde tak ho bude čakať poskladanie detskej izby a až potom sa môže urobiť poriadok aj keby deň pred tým dňom štedrým 🙂
@kokorunecka Tak nějak to bude i u nás. Nejdřív pokojíček, potom úklid bytu.
@kokorunecka Mutsy vyzera fajnovo! ja som hlavne dlho nehladala. v podstate bgb bol prva volba a nakoniec aj posledna... chvilu som uvazovala nad preskumanim trhu s kocikmi, ale ked ma po hodine zacala z tej sirokej ponuky boliet hlava, tak som sa na to vykaslala a objednala bgb 🙂
@petrusew Snáď to nebudeme siliť, néé? 😀
@opicaskorica Ja som bola dlho nanič z toho, že je taká strašná hromada kočíkov... A vyber si, zisti si, ktorý je a aj bude pre bábo naj... Ja som nechcela pôvodne dať tak veľa za kočík.. Ale akonáhle sa vyskytla výborná akcia tak som neváhala a objednala, teraz čakám čo príde 😀
@petrusew pri nasom prvom drobcovi,si mm daval stale cas so skladanim postielky,nakoniec sa nam pobyt v nemocke predlzil,tak ju zlozil v den nasho prichodu domov 😉 vecicky som mala nachystane,aj tasky pre mimco mal oznacene aj tak doniesol aj to,co nemusel a teraz sa podrzte,novu sedacku/vajicko,vybaloval z krabice rovno pred nemocnicou,nestihal 😀
Tak ...baby dnes som bola kontrole...a musim do nemocnice...((((((
Bola sa monitore a kontrakcie sa neupravili ..este su intenzivnejsie.. tak musim da nemocky na infuzky...(((
nech mi este malinky vyrzi vnutry...a teraz v tomto stave v zdravotnicvte co je....
Chcela som ist do Ruzinovskej nemocnice...no tro ma odhovorili lebo ze aj tak posielaju prec odtial ..la ak sa tam dostanem teda teda je taam strasne pnlo a lekyry su podrazdrazdeny ...a tak...tak idem do D.S.
Ach baby mylsite ne nas... ) dam vam vediet ako sme dopadli ...
@mamilia Myslím na vás, dávaj si pozor a drobček nech len ešte aspoň chvíľu vydrží..
@kokorunecka dakujeeem .... zajtra rano idem dnes nachystam intrukcie doma .... co a a ko ...a rano odvezeme dcerku do skolky a potom do nemocnice.. dufam ze na mikulasa uz budem domka a by som m mohla byt s dcerkou...
Manzel sa aspon zahra na rolu mamicky na par dni... 🙂
@mamilia myslím na vás,držte se ať si hošíček v bříšku ještě nějaký čas počká!!!
Tak mě vánoční atmosféra a hlavně zdobení do vánočna baví,alle asi je to tím,že to tu nemáme pořádně zabydlené a o Vánocích se to vždy trochu změní a je to tu takový hezčí a útulnější
🙂
Jinak mě žáha pálí i teď,takže paráda a dneska mi i nějak víc tvrdne bříško,ale jsem v jednom pohybu tak je to sna od toho.
Já už mám sskoro vše vyprané a uklizené v komodě,ještě čekám na zbytek věcí co se mi má vrátit od sestřenky,ale do Vánoc to snad bude už vše a po Novém roce asi začnem pomalu skládat postýlky a přebalovák a manža se bude moct vyřádit,protože bude muset vymyslet upevnění na vanu a¨by se tam dala dát vanička.
S mimouškem si moc nepovídám,poprvé jsem k bříšku mluvila furt,teď nějak není čas nebo nevím?! 😅
Vy mi davate teda 🙂 Jak to tak čtu, hned bych se dala do uklizeni. Ale pockam si jeste dva tydny, a pred Vanoci uz si budu uklizet a vse pripravovat v novem bytecku 🙂 Nastesti teda uz mam detsky pokoj z hlavy. Mame velkou skrin, i komodu, na kterou uz jen sezenu prebalovaci desku, kolibku i kosicek na spani mam slibene, takze postylku budu kupovat az tak na jaro.
Takze shrnu to, mam posledni dva tydny "volna" na starem byte, a na novem bytu zacinam šíííílet 🙂
@mamilia Držím palce, aby si to prcek ještě rozmyslel, a chvilku ještě pobyl v bříšku!!
@mamilia DRZIME PALCE!!!
tak uz sa to krati...
Ahojte, čo sa týka toho cvičenia pre tehotne. Ja chodim na kramare (da sa tam už od 26 tyždna) robi to Dr. Jandova a je veeeeeeelmi mila. a vravela, že je to super, že aspon 1x ked to rodička absolvuje, tak sa hned lahšie rodi (ked vie čo ma robiť) ja sa tam chystam aj rodiť preto som si vybrala kramare ale isto to robi každa nemocnica. a je to zadara... Inak baby nemate pociť, že sa vam drobec hybe v buršku akosi menej? Mne vyvadzal o 106 a posledne 2 dni je nejaky kludný, občas sa zavrti, nech som kludna ale celkovo je ovela menej aktívny. Aj som niekde na nete čitala, že ako bude mať menej miesta, tak sa bude menej hybať ale bola som radšej, ked sa tam hmíril, je to naozaj krásny pocit 🙂
@kokorunecka aj ja som si kupila Dreft na vecičky pre malú 🙂 🙂 🙂
@kokorunecka neviem čo je s nimi aj ja som sa už na ne včera pýtala, hádam nie su obe v nemocke 😢 😢 😢 to hádam nie. Ja som tiež kupovala v 101 ke a teraz ho maju aj v Jednote za 8,99 € 6L ešte lepšia cena ako v 101, možno si ešte dokúpim .... veď za tu cenu no nekup to 😀 😀 😀
@merry580 ja sa tiez chystam na kramare. No teraz som radsej cakala ..co a ako tam bude. Este som p. jandovej nepisala...ale v polke decembra sa chystam, ze by som aspon par x prisla na cvicenie. aj ked ja si cviky pamatam z prveho tehu.
Pamatam si, ze tam bol naval mamiciek.
Je ozaj velmi prijemna 🙂)). Mne sa pri jej hlase vtedy mala tak v bruchu hybala az som myslela, ze tam porodim.
Toto druhe mam ulozene priecne, tak neviem ako to s nami bude, zatial sa riadne zapiera z boka na bok.

@kokorunecka Taky si myslím, že je to v podstatě jedno. No to si piš, že se s váma podělím o dojmy. I když nevím, jestli zrovna při tom císaři nějaké mít budu. Už teď se ho trošku začínám bát, ale vzhledem k tomu, že je to ještě daleko, tak doufám, že mě to ještě přejde. ano, ano, nějak šlo dovnitř a nějak se ven dostat musí, ne? 😀 Tak jako já ještě nezačala ani s úklidem 😅