Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka idem ja drobca poobliekat a trocha vyvencit 😉 inak magnezko som si vcera supla aj ja,este ze som si ho preventivne kupila v lekarni
no ja dnes skusim akciu....prekonaj sám seba a idem piecť koláčiky, cesto už mám tri dni v chladničke nebola som schopná ho spracovať.Tak držte palce nech sa moc neprepracujem, lebo pravou rukou ledva hýbem.Ten kašel ma asi zabije.Dáva mi zabrať každý deň viac a viac. AAAAAAAAAA ozaj začalo u nás trošku snežiť 🙂 🙂 🙂
ahoj, ja sa teda nejak prekonať neviem, a pritom som spala s malou od pol deviatej a stávala o siedmej a som ako mechom udretá, ono by mi to nejak nevadilo, keby som nemala doma ako po výbuchu 😖 , ale ešte trochu oddýchnem a možno sa mi potom bude chcieť 😉
maličká sa dnes mrví od rána, až mi kniha na brušku naskakuje
@paja83 No, kontrola po 14tich dňoch.. A mňa tam asi nechce, keď len raz do mesiaca...
Lebo môj dr. má teraz ešte voľajakú dvolenku a zastupuje ho gynekológ, ktorý ma nepozná, v živote ma nevidel... A podľa karty nič nezistí, lebo všetko je ok a mám pocit, že by len kukal na mňa, že čo stresujem..
Ale asi pôjdem na skusy v pondelok... Nech viem, na čom s malou sme...
Ráno si dávam 2 šumivky, na obed jednu a večer zasa dve 🙂
@nuna55 Dobré to bude 🙂 Veď, nemusíš sa nikam náhliť 🙂 Sneh? U nás je jak na jar 😀 Ešte sa aj slnko medzi oblakmi prediera...
@mavanka tak ho teda vyskusam 😉 ved za pokus nic nedam a mozno pomoze. A to "lněné semínko" vyzera samo osebe velmi zdravo, tak ho skusim zohnat. Akurat si nie som ista ako sa to nazyva po slovensky 😝
A gratulujem k takemu silnemu a zdravemu chlapcekovi 🙂
Nas caka tento piatok velky utz tak som zvedava na "miery" naseho dievcatka. A ak bude aj 3D fotka tak ju hned sem pridam aby som sa pochvalila 😀
tak Mikulasa mame za sebou a pomaly su tu Vianoce.Aj sa niektora chystate vasemu babatku v brusku nieco kupit pod stromcek???Dajte inspiraciu. 😅
@kokorunecka Ja nie som urazliva, kazdy ma pravo na svoj nazor a skusenost 🙂). takze v pohodicke 🙂.
Tvoje mimi sa uz asi neotoci, som citala, ze ked ma hlavicku nizko, uz je tam trosku fixovane 🙂)))..takze to mas super.
To nase veru neviem, stale sa hmyri,ale citim ako sa zapiera so stran, takze stale je krizom :(((. No ak sa mu aj podari otocit..asi bude zadkom dolu..co tieez ziadna vyhra. No, ale tak budem dufat :D
@nuna55 som sa pobavila na tvojom poplakani 🙂) to je ten lepsi dovod :D
@bambula1307 No, tak to mám aspoň akú-takú istotu, že už nebude ródeo v otáčaní 😀
Dúfaním nič predsa pokaziť nemôžeš 😀 😀
boli ste niektorá na 4D sono?
@kokorunecka Tak uvidíš sama, jak se budeš cítit. Nemá cenu si hrát na hrdinky, protože nervíky se potom přenášejí na miminka. Já beru 4x denně tabletu, tak to celkem jde. Tak se drž, zrovna jednu schánět informace do diplomky.
@paja83 Viem, že nemá cenu sa hrať na hrdinku 🙂
Tak len zháňaj, spisuj, koncipuj 😀
Babule, kde ste??? 🙂
@kokorunecka pečeme cukroví 😀
@danadany ano ja som bola
@kokorunecka no už som tu bola u mňa maminka tak trošku sme klebetili a farbila som jej obočko a teraz sa chystám zas trošku požehliť, z tej kopy mi to nejako nechce ubudať
@krakorka Hííííííííííí 😀 Ja som si dnes chcela urobiť cesto na medovníky, ale akosi som sa v celom Lidli nemohla dopátrať po prášku do perníka... Takže zasa nič 😀
@nuna55 Ja už som myslela, že ste išli všetky spať 😀 No, ja počkám čo príde mm, poskladá skrinky a môžem začať prať, potom si kúpim dosku na žehlenie a môžem začať aj žehliť 😀
@danadany ja som bola na 4D ultrazvuku v 26+5 tt
@oluska88 aj my máme už mikuláša za sebou,aj naša malinká v brušku dostala u babky mikuláša - pančušky a ponožtičky 😀 ,a na vianoce tiež budú darčeky pod stromčekom pre malinkú - spísali sme zoznam rodine čo nám chýba -lebo každý sa pýtal čo majú kupovať,ale aby sme aj mali prekvapenie,tak sme napísali zoznam a každý si z toho niečo vybral čo nám kúpia,ale budeme tam mať postieľku pre malinkú, teplomer do uška, rôzne oblečenie, dudlíky, fľašky - všetko potrebné čo sa nám zíde 😀 už sa neviem dočkať, darček pre seba ani nechcem,takéto darčeky nám viac pomôžu 🙂
pečem linecké a zítra budou na programu vanilkové rohlíčky a zas si zadělám nějaké těsto na další den 🙂
Baby, mama mi práve povedala k môjmu stavu, že to sa stáva tak mesiac pred pôrodom.. A teraz neviem či si zo mňa robí p*del alebo čo.. 😖
@nikuska265 aj ja som rozmyslala nad tym,ze tento rok si kupim len pyzamo na kojenie,ale inak kupim len synovi a nasej princeznicke.Pre seba si chcem potom v januari dat urobit fotky pocas tehotenstva,take umelecke.
Ahojte! baby vám netrpne bruško na pravej strane? Vôbec neviem čo to môže byť
@nikuska265 ja som to už asi prešvihla, kašlem na to, aspoň fotky si dám porobiť aby som mala pamiatku nejakú na tento môj súdok
@kokorunecka No ja na Tebe casto myslim, a taky si rikam, ze budes urcite jedna z prvnich. Moc bych za to nedala, ze mozna za mesic uz fakt budete 3 🙂 Mas strach? Kolem toho 35 tydne uz by melo byt snad vsechno v poradku, ne? A kdo vi, nestresuj predem, mozna jeste nakonec budes prenaset 😀 U me je maly porad napric brichem, alespon ja ho tak porad citim (hlavicka pod zebry, nozicky na druhe strane dole), a spis si tak myslim, aabych jeste nakonec nemela cisare, bo se bobek uz neotoci 🙂 Ale casu ma jeste dost .
Maly mi dal dneska dost zabrat. Ne a ne zmenit polohu. Jak uz jsem psala, je porad natlaceny hlavickou pod pravymi zebry a nozicky ma na leve strane dole... Je tak snad od zacatku, a ja uz zacinam stresovat, jestli tam neni nejak zaklineny, ze se ta poloha nemeni 😀
Jinak ja cukrovi nepecu vubec ☹ Ceka nas to stehovani, tak stejne vim, ze Vanoce budou odflaknute. Verim ze pritel se bude snazit je udelat krasne, ale pro me je nejdulezitejsi, ze budeme v novem, budu si uklizet a vse pripravovat. Na Stedry den mame v planu jen neco uvarit, spapat a lezet-odpocivat u TV. I tak se na to ale moc tesim. A pristi Vanoce uz budou uuuplne jine 😉
@petpop No, ešte nemôžem rodiť.. Ešte nie je mm doma a nie sú skrinky poskladané... 😀 😀
Ja nemám strach zo samotného pôrodu, ale mám strach, aby to ozaj nebolo skoro a aby som malú nemala viac v inkubátore a na prístrojoch ako u seba... 😖
Uvidíme na ďalšej poradni a možno aj skôr, keď budem takto "rodiť" noc čo noc 😀
No.. A možno to stihne ňufáčik 🙂 Každopádne.. Treba byť v tom, že je ešte kóóóópec času a my ako prvorodičky tomu len nerozumieme a bláznime 😀
@kokorunecka prvorodicky vacsinou prenasaju 🙂) tak mas cas 🙂
@petpop my sme na tom podobne, moje dieta je v presne tej istej polohe ako tvoje a veru neni mi vsetko jedno :((
@krakorka
@nuna55
dievcata ja tiez peciem ako zerava 🙂 dnes boli meodvniky, zajtra este trene linecke a potom uz len nepecene..ako kokos roladku a grilazove oplatky. U nas sa vypeka vo velkom pre celu rodinu. No tento rok to teda citim...musim si davat pauzicky...bo aj nozky opuchli a brusko otazieva 🙂
Jaj puncacik dobry 🙂))

@krakorka Jo jo, oni ví, jak a kdy nám to ukázat😀. Ale je to dobře, beru to tak, když by se neozývali, tak bychom zase řešily, co se děje🙂.
Tak já dnes na kontrole 30+6 a váha miminka 1571g, tak to je snad v poho. Trochu jsem se bála kvůli tomu, že nic nepřibírám, ale miminku to evidentně nevadí. Tak v tom případě mě taky ne🙂. Dnes jsem byla taky na posledních odběrech krve a kontroly budu mít už po 14ti dnech, proto nechápu, že když máš @kokorunecka takové problémy, že jdeš na kontrolu až mezi svátky☹. Kolik toho magnézka bereš?