icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

nuna55
7. dec 2011

tak babule punčový koláčik upečený už ho len zajtra natriem polevou a prchám k rodičom na obed 😀 😀 😀

kokorunecka
7. dec 2011

@petrusew Ja čo som včera pozerala video z pôrodu, tak už ani moc nehcem, aby tam mm bol 😀 😀
Takže... Musí mi to odsledovať pôrodník a hneď ma informovať 😀
A toto bol ozaj posledný ultrazvuk? Lebo mne môj dr. povedal, že aj nabudúce dáme, len teraz neviem, že či nie len kvôli tej hlavičke...

suzamen
7. dec 2011

@petpop bydlí v Londýně,myslím někde v těch okrajových částí,před časem se stěhovali tak nevím přesně 🙂 Taky mi hodně radí co a jak...kdyby byla tu tak se od ní nechám odrodit 😀

petrusew
7. dec 2011

@petpop teď jsem měla ten v tom 30tt, takže asi už ne...Naše mrně vysloveně baví sabotovat všechny utz, takže pochybuju, že by si dalo říct 😀

petrusew
7. dec 2011

@kokorunecka já si myslím, že asi fakt už nic, pokud bude všechno v pohodě...tajně doufám, že aspoň po předání do porodnice by nějaký mohl být...ale uvidíme. Jako pokud se mi zhorší astma a budu mít horší záchvaty (o které teda vůbec nestojím, stačí mi to, co mám teď) tak by mi utz dělali, aby věděli, že je mimís v pohodě.

kokorunecka
7. dec 2011

@petrusew Ja si myslím, že ešte ten jeden do pôrodu urobia, aby mali istotu v istote, že sa nič nezmenilo.. 🙂
Dúfam, že až tak sa ti nezhorší 😲

petpop
7. dec 2011

@suzamen Promin, ze toho hned vyuziju 🙂 ale mohla by ses ji zeptat, jestli by jsi mi na ni mohla dat nejaky kontakt (majl, nebo facebook)? Jestli nebude souhlasit, vubec se nebudu zlobit a pochopim, ale kdyby nahodou, nebylo by lepsich rad, nez prave od ni, ktera se tady v tom UK systemu vyzna 😉

petpop
7. dec 2011

@kokorunecka Ja mm u porodu urcite chci, ale taky mu striktne narizuju, ze bude sedet jen u hlavy, a at se ani nehne, i kdyby se ho stokrat ptali, jestli chce napr. videt, ze uz jde hlavicka apod. 😀 Ale kdo vi, jestli do toho momentu vubec vydrzi pri vedomi 😀 😀

kokorunecka
7. dec 2011

@petpop 😀 Veď práve, že či to zvládne.. Ja to musím ešte každopádne prekonzultovať s tým mojím.. 😀

suzamen
7. dec 2011

@petpop já jí napíšu 😉

petpop
7. dec 2011

@suzamen Děkuji 🙂

@kokorunecka
Taky jeste budeme mit nekolik konzultaci, nez pujdu rodit 😀

petrusew
7. dec 2011

@kokorunecka no já právě nevím, jestli to budou nějak řešit, když jdu na toho císaře...Nakonec je stejně vše jisté až po porodu 😀

hojda
7. dec 2011

Ahoj holky, napsala jsem sem jen párkrát☹, ale potřebovala bych poradit. Včera jsme byli na ULZ ve 30. týdnu a odhadní váha byla 1505 g. Dr. říkala, že to vypadá, že mimi bude drobnější, jaké máte odhady vy? Díky!

petja
7. dec 2011

a s čím bys potřebovala poradit? My odhad ještě nemáme,ale osobně to pro mě nic neznamená,miminko bude v pořádku,tak jako tak 😉 ,nezatěžuj se

hojda
7. dec 2011

@petja No mě jen překvapilo, že řekla ,že bude drobnější, ale všude jsem našla, že je to tabulková váha???? Tak to nějak nechápu....

petrusew
7. dec 2011

@hojda hele, nedělej si starosti. No tak nebude mít 4kg. 😉 Hele já měla první odhad 1320g před čtrnácti dny a bylo mi řečeno, že nebudeme drobeček a včera jsem měla 1577g a doktor říkal, že jsme ukázkové miminko. Takže se nestresuj.

hojda
7. dec 2011

@petrusew Já se nestresuju, malej měl 2,7kg a rodila jsem s úsměv na tváři (skoro), jen nechápu, jak na to přišla, že to bude drobek.

suzamen
7. dec 2011

@hojda já myslím že je to dobrá váha 🙂 mě zase na velkým utz ve 30tt navážily u dvojčat 1350g a za týden mýmu dr. vyšla váha 1800g takže musíme za dva týdny na převážení 😀 jsem zvědavá kdo z nich to blbě změřil 😀

paja83
7. dec 2011

@petrusew Tak to máš vesměs stejně, my měli včera 1571g😀

petrusew
7. dec 2011

@suzamen no, to by mě taky zajímalo 😀
@hojda každej doktor to vidí jinak. Mě rovnou řekl, že je to opravdu odhadovaná váha.

lubkaj38
7. dec 2011

no ja som v 29tt a nas maly ma 1421g Inac kolko ste baby pribrali? ja sa bojim ze dost som uz pribrala zatial je to 11kg ☹ a to sa vobec neprezieram jem tak ako stale a vecer obmedzujem chlieb sladke .... nechapem 😠

petrusew
7. dec 2011

@lubkaj38 já tak 3 až 4 kg, víc budu vědět v úterý jdu do poradny. Včera jsem se nevážila.

bambula1307
7. dec 2011

@petpop
Ja som bola na utzv v 29 t. ale mimi je chrbatikom dopredu, takze ani neviem co to je :((. Dalsi bude asi az v porodnici, pred porodom robia...aby lokalizovali placentu, asi aj prietoky robia a aj polohu baba urcuju. Myslim, ze len pohmatom sa poloha urcite stanovi tazko.
V kazdom pripade lekarovi svoje obavy povedz.
Inak ja mam tiez stach z cisarskeho, no ak by malo byt mimi v ohrozeni, radsej nech je cisarsky.

Ano babo ma este cas otoci sa, ale cim je vacsie, tym to bude prenho tazsie.

Ten obrat ...je tam mamicka podotykam s usmevom ma natrete brusko olejom a je vidno ako ho rukami lekar otaca..takym masirovanim. ..No neviem :((...radsej nie.

@kokorunecka hehe pes co pije caj 🙂 to som teda este nepocula ;)) ale tak aspon skor vyzdravie ;)))

petrusew
7. dec 2011

@bambula1307 takže jsme na tom stejně. Miminko tajnůstkář 😀 Já dávala psovi na radu vet. čaj na žaludeční problémy a zabral 😀

bambula1307
7. dec 2011

@petrusew no teda 🙂)) tak budeme mat obe prekvapenie 🙂)) ale to si ozaj malo pribrala ..zavidim 🙂)). Ja uz mam +10kg :(
Ozaj sranda, ze psom chuti caj.. a zaludocny bol asi horky 🙂). No inteligentne zviera, vie ze mu pomoze 🙂)
@hojda ono ta vaha z utzv. nie vzdy sedi so skutocnym stavom 🙂...
Vobec nevadi, ze je babatko mensie, lahsie pojde von 🙂)). Moja mala mala 3,5kg a vacsiu by som asi ani nevytlacila. To mi v porodnici vraveli ..ze taku vahu maju mesacne babatka. Boli tam aj 2..2,5kg 🙂) vpohode.
so mnou bola na izbe mamicka co mala dcerku 4,2kg a vraj mala ukazkovy porod 🙂

kokorunecka
7. dec 2011

@hojda Neviem čo je teda málo a čo veľa, keďže my máme váhový odhad 1229g 😀
@bambula1307 Ale chutí mu !!! 😀 😀 A aspoň už toľko nekašle 🙂

Ale teraz som sa nahnevala... Pes mi z poličky zobral olej na strie a polovicu mi vylial do svojho pelecha, tak dostal na zadok jak ešte nikdy v živote !

hojda
7. dec 2011

@kokorunecka Aspoň se mu na tom zadku neudělají strie 😀 😀 😀

hojda
7. dec 2011

@bambula1307 Já chápu, že je to jen odhad s tím nemáme problém, já jen nechápu, jak přišla na to, že mimi bude drobné......

kokorunecka
7. dec 2011

@hojda 😀 Ale keby ten olej bol zadarmo a nepomáhal mi 😀 Kurňa... Drahý bol (teda aspoň pre mňa) a pomáha !!! 😀 😀

petrusew
7. dec 2011

@kokorunecka no jo, miláčci naši chlupatí 😀