Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petrusew Aj ten tvoj miluje všetky tvoje veci a chce ich skúšať, aby aspoň ako ty voňal? 😀
@petpop Aspoň vieš z čoho to je 🙂
@kokorunecka no, řekla bych, že tohle u nás spíš hrozí u našeho kocoura 😀 Shelbynka má jen nebezpečný ocas 😀
@petrusew 😀 😀 Ja nechápem, kde sa to v tom mojom chlpáčikovi berie... On aj keď si dám voňavku, tak v momente je pri mne a vyňucháva a kuká, kde ju ukladám ( asi z nej fetuje, keď nie som doma alebo ja neviem 😀 )
Ale s týmto olejom ma dorazil, vedela som, že mu vonia, lebo pri každom olejovaní sa, sedel pri mne a vyňuchával.. No, nenapadlo mi, že mi to bude chcieť ukradnúť 😀
@kokorunecka hele, zkoušela sis někdy namazat nohy krémem? Já to jednou udělala ještě v obejváku, když jsem se osprchovala a z jedné strany seděl kocour, který mi lízal nohu a z druhé naše Shelby...jsem měla pocit, že jsem se mazala naprsto na nic. Moje mamka, když přijde z kosmetiky, tak je náš Tequila největší mazel. sedí za ní a olizuje jí maceup... 😀
@petrusew 😀 😀 Ty kokos... Ja odpadnem z tých zvieratiek... V živote by mi nič také nenapadlo.. Akože môj Ferko, on veľmi ľúbi lícenku a aj riasenku, ale na nikom inom (sestra,mama apod), len na mne 😀
Len mi povedz jak je toto možné? 😀 Nejaké zvieracie úchylky? 😀
@kokorunecka asi jo, jinak si to nedokážu vysvětlit 😀 Náš Tequila nosil balíček žvejkaček, které ukradl manželovi z batohu a vždycky když mu ho chtěl někdo vzít, tak na něj vrčel (kocour) 😀
Maj lasky cas 🙂 lepsi termin ste si "vybrat" nemohli 🙂) krasny cas februar! Prajem vela zdravia mamicky 🙂
@petrusew 😀 😀
Ferko mi zasa kradne použité hygienické vreckovky.. Pokojne si pre ne zájde aj do koša... 😀
@kokorunecka jooo, to známe! Pes tchánovců to dělá naprosto běžně 😀
@petrusew 😀
A ja som mu to ospravedlňovala tým, že je v puberte, raz ho to prejde 😀
@kokorunecka 😀 😀 😀 nepřejde 😀 😀 😀
@petrusew 😀 Kurňa.....
Dúfam, že použité detské plienky nebude tak zbožňovať 😀
@kokorunecka .... nechci tě děsit, ale Shelby žere sovje vložky (když hárá má kalhotky a vložky)... 😉
@kokorunecka ja budem mat sice "planovanu sekciu" ale ono sa to tu nejak skoro neplanuje 😀
neviem ako to funguje inde ale pri prvom som mala ist na kontrolu a dohodnut termin pondelok ale zacala som mat kontrakcie uz v nedelu takze to bolo vlastne neplanovane 😝
ale ja mam sukromnu takze ono je to v podtate aj jedno. proste ked sa vypyta bejby skor tak ti urobia sekciu vtedy a ked nie tak asi den kedy by som mala normalne rodit.
@kokorunecka naše čuba to s papírovejma kapesníčkama dělala taky a bohužel i s plínama 😒
@petpop tak to máme podobné,sice nezvracím,ale je mi šoufl a jsem KO a dnes jsem si uvědmila,že jsem odpoledne nesvačila,jen mandarinku,takže by to mohlo být z toho,tak jsem snědla dvě housky a je mi o hodně lépe!
Akorát mě mrňous teď pěkně šťoural o boku-pěkně nepříjemné 😅
A máme upečené další dvoje cukroví,vanilkové rohlíčky jsem musela už odnést a uklidit,potože jsem je pořád užírala. 😔 😅 😀
@petrusew No tak to som teda zvedavá, čo bude Ferko robiť... Ale hádam mu tie pokakané nebudú šmakovať... 😅
@jankasramka Vy to tam máte všetko také veľmi "plánované" ako pozerám 😀 😀 Ale určite všetko dopadne len tak ako má... 🙂 Ja dúfam, že prenášať nebudem a pri tej mojej princezničke dúfam aj v to, že nebudem rodiť predčasne 🙂
Len, ako mám vedieť, kedy si zmyslí? 😀
@krakorka No, tak to ma bude z neho potom porážať duplicitne, keď to aj jeho chytí 😀
😀 😀 Ja som preto ešte piecť nezačala, lebo by som si to všetko zožrala 😀
Baby, poraďte mi. Chcem robiť farebné zdobenie na medovníkoch. Kúpila som si dnes cukrárske farbivo a teraz čo?
Mám normálne vyšľahať bielok a potom do hotového snehu pridávať farbu a znovu vymiešavať? Alebo ako, čo...
@kokorunecka jo, já to tak taky dělám. Rozdělím si hmotu a přidávám barvičky podle toho, jak moc to chci obarvené a zase zašlehám.
@kokorunecka dělám to stejně jako petrusew akorát teda tak krásné je nemám jako ona!!!!
@petrusew moc sse ti povedli -krása!
@kokorunecka Když budeš dělat tu polevu, přidej do ní citronovou šťávu a do vyšlehaného bílku po lžičkách přidávej moučkový prosátý cukr, dokud nebude dostatečně tuhá. Já ji šlehám nad horkou lázní.
@nuna55 60g moučkového cukru,140g tuku,1 žloutek,60g mletých oříšků,1/2balení vanilkového cukru,špetka skořice,180g hladké mouky
@kokorunecka určo se ti krásně povedou 🙂
@petrusew Aha, aha....To mi nenapadlo... A koľko tej citrónovej šťavy?
@kokorunecka Keď nie, zože....spapám 😀
@krakorka Prepáč, neviem prečo si píšem sama so sebou 😀
@kokorunecka já dávám tak lžičku kávovou. S tou polevou opatrně, já přidávám ten cukr pomaličku, abych viděla, jak mi to houstne. Musí to být tak akorát. Takže když uděláš tvar třeba lžičkou na talířek, měl by ti držet a nerozplývat se. Tím že curk proseješ zabráníš hrudkám v polevě a líp se ti budou zdobit zdobícím sáčkem. Kdybys chtěl přesně, na netu je určitě polev hromada.

@bambula1307 Ja taky verim, ze jestlize se neotoci samo, asi k tomu ma duvod. Treba je to tak lepsi, nez aby se zamotalo do pupecniku.. Ale jeste mu dam do tech Vanoc cas 🙂 Uvidime jak bude toho 23 u DR.
Ja dneska prcka chvalila, jak me nechal v noci krasne pospat, ale ted zase musim pozalovat, ze jsem znovu zvracela ☹ Uz ale nejspis vim, z ceho to mam. Pokud se citim jen malinko hladova a okamzite neco nesnim...zvracim ☹ Musim teda porad porad porad neco jist a uzobavat ..