Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@jancag panebože nestraš, ja mám presne taký istý termín ako ty ☹ V noci som spala asi dve hodiny. Stále behám na wc-ko, ale cvrknem 3 kvapky a nič. O pol hodinu znovu, no strašný tlak. Poradňu mám až 10 a počítam, že už ma rovno odlifruje do porodky. Držte sa 😉!
@vrabciatko Ani nehovor o tom cikaní... Ja dám tiež pár kvapiek, umyjem si ruky a už viem, že si môžem sadnúť zasa, lebo ďalšie kvapky mi nedajú ani poriadne gate obliecť....
@vrabciatko Johnson kosmetika určitě NE, to je fakt. Se divím že to vůbec jeste dovolují prodávat, a všude to má reklamy, hlavne v tech detskych casopisech a tak. I mne, dospele, se z jejich destkeho olejicku udelala vyrazka!!!
Jinak s tim pudrem nevim teda, ale zastavam nazor jako @kokorunecka, kdyby to bylo az tak hrozne, neprodaval by se, ne? 😉 Pokud bude mit prdolka problemy, a pomuze mu, ..proc ne 😉
@kokorunecka @petrusew Kojo podprsenka je taky jedna z poslednich veci, ktera mi chybi ....se nejak nemuzu dokopat k tomu, ze bych nejakou koupila. Ale taky to vidim na zacatek spis nejakou fakt levnou sportovni, a pockam az se mi usadi velikost, a pak zainvestuju. Mozna se mi po porodu prsa nafouknou, ale bohuzel pochybuju, ze tak dlouho zustanou 😀 O velikosti 95 I slysim poprve v zivote -to je sila teda 😅
@kokorunecka hele, tak mě docela děsíš! já nechci o čtyři velikostííííí!
@jancag držte se! Třeba prcek překvapí a vydrží ještě pár týdnů v bříšku.
@jancag no to jsou novinky - tak vydrž, prťka, vydrž!!!!! 😉 🙂
@suzamen teda váha prcků je parádní a ké to ještě ty 2 týdny vydržíte 3 in 1 🙂
a jinak jste děsně ukecané - to se ani nedá vás za jeden den dočíst a to jsem konečně na mateřské 😠 😀 mě přepadlo nejaké nachlazení, mám to všechno v dutínách, takže se snažím odpočívat a čekám až to přejde 😠
dětsko kosmetiku používám babylove z DM a to i krém na zimu a jsem moc spokojená. Pudr jsem nepochopila, kdy ho mám na malou používat 😀 , takže jsme ho koupila a pak za pár měsíců celý vyhodila 😀 na prcku jsem používala bepanthen a používám dodnes, malá bohužel problémy s hemeroidy, takže mažeme zadeček po každém kakání 😖
jinak diskuze veřejná nebo neveřejná - je mi to jedno, přizpůsobím se vetšině, do druhé diskuze do které chodím v roce 2007 jsme po nějakých problémech uzavřely
jo a jetě jsme s echtěla zeptat - jak si budeme dávat vědět o narození prcků? V červnu 2007 jsme měly po různu povyměňovaná tel. čísla, takže jsme si pak mohly hned psát o narození prcků 🙂 a měly jsme téměř on-line zpravodajství 😀
@ivce Nektere holky se tu maji na facebooku, mozna na sebe i maji cisla, netusim. Ja asi z UK nebudu nikomu extra psat, ...ale vsak verim, ze pokud se tu nekdo delsi dobu neobjevi, budeme vedet, o co jde, ...a dame si vedet treba i az po par dnech 😉 Stejne si myslim, ze kazdy by to radsi chtel napsat sam, i se zazitky 🙂
@petpop Púder nie je taký zlý a keď ho nesypeš dieťaťu na hlavu tak ho ani neinhaluje viac ako akýkoľvek iný prach, ktorý je bežne v domácnosti alebo vonku 🙂
No, ja som zistila, že u nás najlacnejšia kojo podprsenka ma dnes vyšla 12,80€ ... A druhá od inej firmy dokonca až 14,90€... A pohotová predavačka od druhej podprsenky sa na mňa pozerala, že čo sa čudujem, že lacnejšiu nikde nenájdem.. Akože, díky Broňa 😀
@petrusew Tak, ja som celých 12kg pribrala do brucha a pŕs a iba totálne minimum do zadku, tak asi preto sa mi tak nehorázne zväčšili... Ale mám z toho traumu 😀
Ja hlavne, az tady nekdo prvni porodi (nepocitam planovane cisare 🙂 tak z te radosti, soku a vseho budu asi hned druha, bo porodim hned taky 😀 😀 😀 😀
@petpop my si psaly rovnou z porodnice a zážitky dodatečně 🙂 ale je fakt, že jak jsem byla poprvé těhu, tak jsem na diskuzi chodila mnohem častěji a byla jsem s holkama tak nějak víc sžitá 😉 🙂 teď je nějak míň času a musím říct, že to těhotenství neprožívám tak intenzivně (nebo jak to správně vyjádřit - protože na miminko se samozřejmě moc těším) jako první. Bohužel ☹ ale určitě si začnu pořádně užívat po porodu 🙂
@kokorunecka no já přibrala necelé dvě kg, ale prsa mám větší a větší...a bříško taky.
@suzamen jsi ráda za ten přirozený porod? Váha suprová, budu držet palečky, aby broučci vydrželi u tebe co nejdýl.
Baby vás tu dočítať je teda riadna makačka včera som začala spomínali ste tu krupicovú kašu hneď som si ju išla spraviť jaj toto je fakt nejaká tá davová psychóza 😀 😀 😀 inak kojo podprda u mňa veľkosť 75 E -úplná paráda
@jancag Držte sa ešte obaja!
@matulat Ahoj 🙂 hneď som si zapísala tie vložky po pôrode, ako si to spomenula, aby som nezabudla kúpiť ja ja. Dnes sme boli zase na nákupoch, som úplne zničená, to už neni moc pre mňa také behanie, vždy po dlhšej chôdzi mi stvrdne bruško. Kočík sme ešte nekúpili, len autosedačku, nemali ten čo sme chceli, tak ešte skúsime pozrieť cez Internet. Aj by som sem potom pridala fotky, len som technický antitalent a neviem, ako sa to robí 🙂 A ty sa ako cítiš?
čtu, že tu řešíte kosmetiku pro miminko.
Holky, nejlepší je nepoužívat nic - do koupele není nic potřeba, miminko se nijak moc nepotí a jinak nemá moc šanci se ušpinit, takže je zbytečný mu vysušovat kůži nějakýma srágorama. Co se týče mazání - kupte si v lékárně slunečnicový nebo olivový nebo jen obyčejný parafínový olej. Bohužel většina kosmetiky obsahuje nějaký výtažky z heřmánku, aloe vera a bůhvíčeho a to jsou dost silný alergeny. Takže na to fakt pozor! To samé i ubrousky na zadeček - v 80% je heřmánek (ten je i v plenách pampers sleep and play) a vůbec je úplně nejlepší prdelku omývat pod vodou a koupit si nějaké neparfémované dětské mýdlo. Jinak, když už kosmetiku, tak asi něco od Sebamedu a nebo fakt třeba to Babylove z DM - je to levný, ale kvalitní a "nezávadný".
Na zadeček pudr - to už jsem taky neslyšela let, že by to někdo používal a nikdy mě to ani nenapadlo používat. Je to naprosto opačný účinek, než krémy - protože krém je mastný a udržuje takový film na kůži a naopak ten pudr si myslím, že to bude všechno sát.
Je dobrá dětská rybí mast - mám teda lepší zkušenost s tou namíchanou z lékárny než s klasickou Rybilkou v tubě, pak je super sudocrem, bepanthen taky, ale to se dost prodraží. Takže ten třeba mít v záloze a dávat ho na noc, když už pak přestanete v noci přebalovat nebo když třeba bude prdelka trošku začervenalá.
Jo, a spoléhat se na to, že vám poradí v lékárně - to bych teda nespoléhala, bo já takhle dostala po porodu asi od dvou lidí balíček "super" kosmetiky, co jim poradili v lékárně 🙄
ahojte baby,mam len net z mobilu tak nebudem kazdej z vas odpisovat..no dakujem za podporu,musim povedat,ze mi uz ale pekne lepi..dufam,ze este par dni vydrzime,aby to nase prco troska zmohlo,a snad bude vsetko ok a ani inkubator nebude nutny..a inak som rada,ze tolko pisete aspon mam co citat🙂
@kokorunecka ja som kojeneckú podprdu kúpila na mimibazari, stála nová do 10 eur, a kvalitou aj strihom je to to isté čo mi dnes v c-áčku ponúkali za 20,- 😒 Kúpila som zatiaľ len jednu, lebo mne sa veľkosť zatiaľ veľmi nezmenila tak som brala o číslo aj košík viac 90C. Viem, že potom sa prsia riadne nalejú a to už budem musieť skúšať.
Ja som tiež kúpila SebaMed 🙂
@vrabciatko No pekne.. A ja keď som googlila tak som vygooglila ho*no...A mne sa teda ako píšem strašne moc zväčšili prsia, tak s tým nalievaním rátam, že mi 80D bude bohato stačiť 🙂
Baby mám takú prosbu nevideli ste na nete niekde baldachýn taký šifónový čo sa dá cez bok postielky jednofarebný biely? Kurňa nikde ho neviem nájsť samostatne 😠

@jancag Fú... Moje nervy, pekne... Držím prsty, nech ešte aspoň chvíľočku vydržíte 🙂