icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petrusew
4. jan 2012

@bambula1307
@xxx.klarka já jdu zítra do poradny, tak se poptám v lékárně a uvidím, co mi řekne.

tunylyk
4. jan 2012

sa vytesujem babulky,kamoska dnes 15:50 priviedla na svet krasneho chlapceka Samka 🙂 a spravicka pre maminky,ktore maju tazkosti,od 32tt jej hrozil predcasny porod a nakoniec to potiahli do 39tt 😉 juuuj sa tesim 🙂

petpop
4. jan 2012

Jsem tu zas, zdlábla jsem dortíky a spaní nás nějak přešlo 🙂

S tou soukromou diskuzí, tak jak jsem psala, přidám se k většině, je mi to celkem fuk. Na jednu stranu bych nechala volný vstup i těm, které přijdou a potřebují se jen na něco zeptat, na druhou stranu je fakt, že mít tady své soukromí a jen lidičky, kteří se známe, by nebylo na škodu 😉 Až to někdo rozlouskne, dejte vědět 🙂 Asi se musí dát vědět adminům, ne? A pak je nějaké heslo, nebo jak,...?

@petrusew @xxx.klarka Taky jsem koupila Niveu. Snad bude v pohodě 😉
@mamilia Mám ten samý problém, v noci i do půl 2 čumím do stropu ☹
Jinak taky jsem "neodolala reklamě" a Bepanthen mám, největší balení na dupku i na bradavky ho plánuju. Ale pro sichr jsem koupila i levnější Rybilku 😉

petja
4. jan 2012

@petrusew na pusinku weleda na zimu

petja
4. jan 2012

Já jsem spíš proti zamknutí,přijde mi to zbytečné,na veřejnou diskuzi jsem šla s tim že je veřejná

krakorka
4. jan 2012

Tak mám přebalovák doma a už i složenej a připravenej. 😵 😵 Mám z toho radost.A jinak mi dovezli ještě balík pampersek a ubrousky na prdelku,takže paráda.

Já jsem na prdelku používala rybilku a max.spoojenost,pak jsme přešli na bepanten a je fakt,že i teď dyž sii dcera stěžuje(nejen dcera 😀 ),že jí bolí zadek,tak večer máznem a do rána je klid.Na obličej s dcerou jsem měla niveu a ted jsem na doporučení pořídila bubchen a do koupele a doporučení snad budu mít od linoli(nebo jak se to píše).

nikolet_89
4. jan 2012

ahojte babule viem, ze su bolesti v podbrusku normalne, ale dnes som ledva presla do obchodu ako ste na tom vy ?

petpop
4. jan 2012

@krakorka Konečně co 😉 Úplně chápu Tvojí radost.

Jo a holky, používáte (nebo máte v plánu používat?) dětský pudr na dupku? Tady v UK ho nedoporučují, že to mimi vdechuje a blablabla, ...no já mám dva a používat v plánu mám, ....tak snad nejsem jediná? 😅

petja
4. jan 2012

Tak pudr jsem neměla nikdy.Přijde mi to nepřirozené

petpop
4. jan 2012

@petja Proč nepřirozené? 🙂 Jestli to pomáhá... A naše matky je asi používaly všechny, a snad z toho nemáme újmy na zdraví 🙂

kokorunecka
4. jan 2012

@petpop @petrusew 😀 😀 Ja som utekala ešte kúpiť druhú kojo podprsenku a konečne som si od tatina vyzdvihla zimné overaly pre malé 😀 😀 Síce sú modré (po bratovi), ale veď dieťatku môže byť jedno, nie? 😀
Tak som ich ešte šmarila prať, teraz suším a už len počítam kŕče 😀 😀

Ono, ja som púder tiež ešte nekúpila 😀 Nemyslím si, že by to bolo neprirodzené a ani, že by to dieťa nejako extra inhalovalo 🙂 Len dúfam, že nebude potrebný 😀 A keby hej, mm predsa toto kúpiť zvládne 😀

@krakorka Teším sa s tebou 🙂

vrabciatko
4. jan 2012

ja ešte nemám kúpenú žiadnu detskú kozmetiku okrem Sudocreamu, ktorý som dostala od kmotry (je to 400 g pixla ), ktorá má bábätko a vraj nič lepšie nepozná. A dnes som kúpila Aviril olejček. Zlomila ma tá vôňa. 🙂 Jediné čo viem, že sa vyhnem kozmetike Johnons, tá nám vyvolala ekzém. ☹ Púder tiež nemám v pláne používať.

petrusew
4. jan 2012

@petpop Já pudr nemám a ani neplánuju. Pokud by byl potřeba, tak koupím,ale byl mi spíš doporučen krém na zadeček než pudr. extrémě vysušuje pokožku.
@kokorunecka s tou kojo podprdou mám kříž, na své dvě kamarádky jsem nesehnala...ale koupila jsem si dvě sportovní pohodlné, tak snad budou dostačující tyhle..ale neodolala jsem a povlíkla peřinky do postýlek 😀 Jsem chtěla vidět, jak to bude vypadat a jako parááááda!

petrusew
4. jan 2012

@vrabciatko téhle značce se chci vyhýbat co to jenom půjde! Ona je hoodně alergizující..

petrusew
4. jan 2012

@krakorka no vidíš, taky ses dočkala pokroku 😀

mavanka
4. jan 2012

@petpop já teda neznám nikoho, kdo by pudr nebo zásyp používal... teda v dnešní době, když my byli miminka, bylo to běžné

bambula1307
4. jan 2012

@petrusew ja ju mam z DM..ked som sa pytala detskej lekarky cim mam natierat tvricku, povedala, ze len olejcekom..no to sa mi v zime zdalo malo

petrusew
4. jan 2012

@bambula1307 já se ptala mamky a ona říkala, že nás mazala jen olejíčkem a jinak ničím, ale já jsem v březnu a zima prej nebyla, tak já nevím. Prý se mám zeptat v lékárně a oni mi určitě poradí a pomůžou.

kokorunecka
4. jan 2012

@petrusew Ja si myslím, že si úúúúplne v pohode vystačíš aj s tými športovými 🙂 Ja ako som pozerala na kojo podprsenky čo u nás ponúkajú, tak mám pocit, že to umelohmotné odopínanie sa mi zlomí 😀
Ja mám asi už skoro týždeň navlečenú postieľku 😀 😀 Keď som to oprala, ožehlila tak mi nič lepšie nenapadlo 😀
Neviem si predstaviť, že by som to dala zasa do skrine, kde by sa to znovu pokrčilo 😀 A už vôbec si neviem predstaviť jak by sa mm s tým sám mordoval, keby to mal znovu žehliť 😀 Porazilo by ho 😀

bambula1307
4. jan 2012

@petpop nam tiez v nemocke vraeli, ze pudr nie..ze to drzi vlhkost..a tak..ze vraj uz sato nedoporucuje. Ani sme ho nepouzivali a bolo to ok

bambula1307
4. jan 2012

@petrusew myslim, ze v lekarni by mohli vediet dobre poradit..tak nam potom daj vediet co poradili 🙂)nech sa poucime aj my :D

petrusew
4. jan 2012

@kokorunecka no já to mám poskládané ve skříňce, kde se to nemačká ani povlečené, ale chtěla jsem vidět jak to bude vypadat, no 😅 😀 Já mám veliké prsa, takže sehnat podprsenku (i normální) je docela masakrální, no 🙂 Koupila jsem si dvě sportovní a pak mám jednu hodně pohodlnou s kosticemi, tak uvidím, co mi bude vyhovovat.

petrusew
4. jan 2012

@bambula1307 Zítra dám vědět.

kokorunecka
4. jan 2012

@petrusew No, ja, keď som tretí raz žehlila tú istú časť z baldachýnu, tak som usúdila, že to nebudem dávať naspäť do skrine, ale že to už nechám všetko na postieľke, lebo aj zvyšok je taký nenormálne krčivý materiál až som myslela, že ma pri tej žehliacej doske vystrie..
Hej, spomínala si, že s tými podprsenkami máš dosť problém, ale ono sa to poddá 😉

Ja mám na detskú tváričku krém od SebaMed-u.

bambula1307
4. jan 2012

@petrusew ja si tiez este musim kupit podprdy na kojenie...bo tie co mam uz veru niesu biele. Tak aby som mala aj pekne..ked bude treba. No uz mi zacinaju byt tie moje B tesne :(( uf. Ja sa chystam do HM alebo CA..uz neviem kde som ich kupila...ale vyhovuju mi...aj umele haciky drzia , neodopinaju sa.

kokorunecka
4. jan 2012

@petpop Ja si myslím, že keby sa tie púdre tak strašne neodporúčali a boli tak nenormálne zbytočné, tak sa už dávno nepredávajú ba ani nevyrábajú...

silente
4. jan 2012

Tak jsem rychle dočetla... tedy kecky ukecaný!

Mast na bradavky - jsem zastáncem 100% lanolinu, např. Purelan nebo cokoliv, co prostě je jen lanolin.

Křížové bolesti - těch jsem si užila až až při prvním porodu 😠

Poslíčky x kontrakce - rozhodne vana. Buď to zmizí nebo se to rozjede 😀

Dětský krém na zimu - odjakživa používám z DM jejich Babylove proti povětrnostním vlivům a dobrý.

Taška do porodnice - zabaleno 😀

Pudr na zadeček - přežitek.

Krém na zadeček - Rybilka v rozumném množství. Já zezačátku v zápalu boje dávala tunu po každém počůrání a malá se mi zaprudila. Pak jsem jen otřela ubrouskem s Medvídkem (olej), natřela jen po kadění a parááááda celou dobu 🙂

Soukromá x veřejná diskuze - tuto diskuzi beru jako veřejnou, proto sem nepíšu nic osobního, jen zkušenosti s dětmi. Chodím do soukromé diskuze květen 2009 a tam si můžeme napsat vše. Od jisté doby si dávám velmi dobrý pozor, co napíšu veřejně. Lidi jsou fakt svině ☹ Hlasovalo-li by se o uzavření diskuze, jsem plně pro.

petrusew
4. jan 2012

@kokorunecka 😀 😀 😀 joooo, tak to potom jooo, kdybys to měla poskládat a znova vyžehlit, tak by tě asi trefilo co? Mě to o tom pudru říkala mudra na alergologii, že se moc nedoporučuje.S tou podprsenkou...já mám normálně vel. 95 I ... no takže doufám, že se mi po porodu moc nezvětší, protože už teď je to docela tíha.
@bambula1307 tak tam bys mohla pro sebe sehnat...já se tam taky dívala, ale bohužel, na moje tam nemají 😖

jancag
4. jan 2012

caute baby,tak hlasim sa z nemocnice,tak nas stav je,ze maly ma hlavicku uplne dole a krcok drzi uz minimum,a musim povedat,ze aj citim,ze je riadne dole,tak uz to asi dlho 2in1nevydrzime,sice by nam este trebalo,maly ma podla odhadu usg 2430g..drzte prsty

kokorunecka
4. jan 2012

@petrusew No, toto 😀 Že by ma to ďalšie žehlenie zabilo 😀 Keď, každý lekár a každý lekárnik má svoj názor a každý tým pádom na jednu a tú istú vec (teraz konkrétne púder) povie niečo úplne iné...
Ja osobne by som sa teda nebála ísť aj do púdru, keby to bolo potrebné.. Môjmu bratovi tiež neublížil (6r.) 😀
No, ja mám čo robiť s mojimi prsiami... Z veľkosti A na D...