icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

krakorka
6. jan 2012

@petpop já ho mám oslazený cukrem,jinak bych ho už vůbec nedala a jak chladne,tak ¨zas neni tak hroznej 😅 🙂

Při prvním jsem to nějako neměla,ale včera mě napadlo,že teďd už asi začínám,protože chci mít už vše tip top,ale neni to¨jen jako pro klid duše,prostě je to takovej zvláští pocit.A dokonce jsem si včera říkala,že ještě musím převlíknout peřiny,jak kdybych měla jet už dneska rodit,takový prostě je to zvláštní,takže si myslím,že u mě nějakej ten hnízdící syndrom začíná,ale kdo ví?!

krakorka
6. jan 2012

@petpop a je fajn,že jsi měla dobrou noc!!!!!To je potřeba. 🙂

nezbednica
6. jan 2012

@kristinaanna No mala sa na bračeka teší, pripravujeme ju na to od začiatku ale uvidime ked sa malý narodí či ju to rýchlo neprestane baviť a čo tvoja mala v pohode?

Nie ja som nemala taký pocit že musím mať všetko vydrhnuté pred porodom, neviem nejake zmeny som necitila upratovala som ako predtým, čiže žiadne uhnezdovanie ako píšu v knižkach som nemala, možno len to že sa termín porodu blížil som chcela mať už všetko pripravené pre bábo ale to je normálne že chceš mať tip top, ale to určite nie je predzvesť že sa porod blíži 😀

xxx.klarka
6. jan 2012

@petpop Já tohle ze šílenstvé z uklízení neměla ani při dceři, tak tomu nevěřím ani teď. 😀

tunylyk
6. jan 2012

@petpop u nas sa tomu hovori tak krasne,ze hniezdenie 😉

tunylyk
6. jan 2012

@jancip u starsieho NIVEA nerobila problem,sama ju pouzivam,tiez ok,na mladsieho sme uz pouzivali obyc.mydielko,pripravky odporucene alergologickou,na premastovanie extremne presusenych miest nam dobre robi modra indulona,pouzivame momentalne kozmetiku cutis help/konopna kozmetika/tiez max.spokojnost z mojej strany

petpop
6. jan 2012

@krakorka
@tunylyk
@xxx.klarka
@nezbednica

Jo jo, hnízdění 🙂 To já bych rodila celý život totiž 😀 , mám hodně ráda svůj pořádek ...ale zas žádné psycho, počítám že s Drobečkem na to nebude tolik času, bude muset pomoct přítel, a já přimknout oko 😉
Když jsem ale třeba nakoukla do diskuze leden/Januar, tam to nekolik holek fakt ma (melo), ze uklizely jak silene 🙂 Ale mozna je t spis psychika, -zacne jedna, vsechny si mysli, ze musi taky 😀

krakorka
6. jan 2012

Tak jsem se zvedla,že pjdu likvidovat vánoční výzdobu a hrozně se mi motá škeble,takže jsem akorát zničila jen dvě.Doufám,že to brzy přejde,,protože musím ještě dstrojit stromek a žehlit a to se mi vůbec nechce,protože toho mám zas nějak moc.

nezbednica
6. jan 2012

No to určite bude tou psychikou pozri na nas jedna začne baliť tašku do porodnice a ostatne sa zlaknu že čo ak nahodou to pride skor a už balime všetky 😀

kessinka
6. jan 2012

dobré ránko prajeme 🙂
dnes som sa tiež vyspala, ani neviem ako, takmer 10 hodín spánku s jedným krátkym prebudením (aby som sa nejako prehodila na druhý bok)

čo sa týka hniezdenia tak keby nemusím ležať tak asi len upratujem 🙂 prvý krát ma to chytilo 15.12, mala som zrovna deň dovolenky, tak som vyumývala väčšinu bytu....16.teho mi ale dr nariadil kľudový režim, že nemám prepínať sily tak odvtedy žiadne väčšie upratovanie nehrozilo....☹ každopádne dúfam že to neznamená že pôrod je už už za dverami 🙂

petpop
6. jan 2012

@nezbednica No právě 😀 Já si dělám srandu, že až tady první porodí, tak spustí lavinu, protože z těch nervů pak, porodíme už všechny 😀 😀

nezbednica
6. jan 2012

No to dufam že nie 😀 , lebo ako tu čítam niektoré to tu majú riadne blízko a ja mam ešte kopec času asi to tu radšej prestanem čítať 😀

danka483
6. jan 2012

@lucalf ahoj ja mám v pláne už mám kúpené EPI-NO už len začať 🙂

petrusew
6. jan 2012

Dobréééé ráááááno. Taky jsem se dneska docela vyspala, ale klidně bych spala dále. Zítra jedeme pro kočárek, manža naznal, že by bylo lepší, kdyby už byl doma...hnízdění...no občas mám takové záchvaty, ale ony vždycky vyšumí vniveč, protože pes, kocour a manžel jaksi nechápou mou snahu uklízet a bordel mi dělají za zády znovu... 🙄

nezbednica
6. jan 2012

@petrusew A aký kočíček ste si vybrali ak sa smiem spýtať. Ja som si kočík objednala a mal by mi prísť budúci týžden. Mame objednaný jane slalom reverse, taký čierno žlto-zelený.

petpop
6. jan 2012

@petrusew No vidis, me k tomu vsemu staci chlap, bez psa a kocoura 😀 😀

petrusew
6. jan 2012

@nezbednica Určitě můžeš, jané slalom pro 2011 limited v černo-šedé. Janéčko byl můj favorit už dloooouho před těhu 😀

petrusew
6. jan 2012

@petpop Já mám někdy pocit, že oni to snad dělají schválně, protože když začnu uklízet a dojdu na konec, tak můžu na začátku začít znova...tak už mě to nějak extrémně nebere, no 😀

petpop
6. jan 2012

@petrusew @nezbednica No teda, ted Vam zavidim 🙂 Taky jsem pokukovala po Jane,..ale kdyz jsem videla ty ceny ☹ A mate obe trojkolky?

petpop
6. jan 2012

@petrusew U mě je každý den v bleděmodrém stejný, přes den uklízím, večer příjde chlopek, .....pointu si domyslíš, a ráno začínám znova 😀

nezbednica
6. jan 2012

@petrusew No ja som mala jane už aj pri malej a nedam na neho dopustiť super kočík. Ja mam vaničku a autosedačku tiež z tej limitovanej edicie 2011 ale tu čierno žltu a teraz sme si objednali ešte športový kočík ale ten sme chceli otočný lebo pri malej mi to chýbalo, i ked to bude na ukor širky športového kočíka.

petrusew
6. jan 2012

@petpop Já mám trojkolku a příšerně hodného tchána, jinak by kočárek taky nebyl 😵

paja83
6. jan 2012

@petpop Ten čaj mi taky nevadí, ale je pravda, že to lněné semínko jsem do sebe taky dneska dostávala ne moc dobře, ale co bychom nevytrpěly, že 😀

nezbednica
6. jan 2012

@petpop No ja mam trojkolku, pri malej som mala najprv štvorkolku x-lander a trojkolky sa mi moc nepáčili ale hned ako som zbadla jane vedela som že ten kočík musím mať a bol uplne super aj do terenu, kedže byvame na dedine kde su cesty katastrofa. Teraz pri malom som tiež stavila na jane len na novší model 😀 😵. Ale videla som aj tvoj kočík a tiež je velmi pekný.

paja83
6. jan 2012

@petrusew Ten je opravdu hezký, budeš mít hezké miminko v hezkém kočárku s hezkou maminkou 😉

petrusew
6. jan 2012

@paja83 dík, s tou hezkou maminkou teda moc nevím, ale budu se snažit nedělat prckovi ostudu 😀
@nezbednica Kamarádka měla jenom spor. tu kolekci 2007 a je s ním strašně spokojená a mě se s ním skvěle jezdí 🙂 Tak doufám, že to nebyl krok mimo 😀

xxx.klarka
6. jan 2012

Jéjej, jsem vlezla na jeden bazárek a tak se zamilovala do nextových věcí pro prďolku na podzim - zimu, že jsem u paní objednala a nakoupila za pěknou sumičku. 😀

suzamen
6. jan 2012

Holky asi se začíná něco dít...celou noc jsem nespala,od 1h. mi odchází hlenová zátka pokud to bylo ono ale myslím že jo,mám nepravidelný bolesti jako na ms ale slabý tak čekám co bude 😒

nezbednica
6. jan 2012

@petrusew no ja ti možem povedať z vlastnej skusenosti ja som mala kolekciu 2009 a kočík bol uplne genialny určite budeš aj ty spokojná a myslím že krok mimo to určite nebol 😀 .Tak hlavne nech ste ty a babo spokojní.

petrusew
6. jan 2012

@suzamen a jéé, neboj, třeba to nic nebude. Pokud se ale necítíš, tak jdi do porodnice..raději tam jít zbytečně, než něco zanedbat....to mi říkal dokonce i doktor a porodní asistentky v nemocnici. Budu na tebe myslet.