icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

amulienka
31. júl 2012

@elenka6 ahoj aj mne vela starsich mam radilo spravit normalne mukou zahustene, ja som mojej dala lepok v marina keksoch s mojim mliekom. najlepsie je dat ho s materskym mliekom vraj

kkl82
31. júl 2012

@amulienka vsade tvrdia, ze dieta ma zdvojnasobit svoju vahu do konca 6. mesiaca, tzn. u vas 6,6 kg. mate este pol mesiaca pred sebou, pol kila uz nedate, ale myslim, ze ste stale v norme 😉
neviem ako ostatne mamicky tu, co maju dievcatka, ale my s dankou mame z nasich chlapcekov riadnych mackov, takze podla nas neporovnavaj 😉. bubo mal 7,66 par dni pred koncom 5. mesiaca (narodil sa 3,51 kg).

kkl82
31. júl 2012

@danka483 tie nohy v puse zavidim 😉 keby to uz bubo vedel, to by sa vyprdikoval 😀 zatial sa iba gula hore dole, dava ritku hore a v tejto polohe sa nohami posuva kade ma prave bradou namierene... ale tiez sa otocit naspat este nevie, tak ked ho to prestane na brusku bavit, tak bud zaspi, alebo sa zacne jedovat.

kkl82
31. júl 2012

no a u nas to tiez nevyzera moc slubne 😖 mrkvicka odskusana, ale bubovi moc nechutilo. pri prvej lyzicke sa este usmieval, ale aj tak skoncila takto 😀

amulienka
31. júl 2012

@kkl82 jeeej zlaty, pockaj este na brokolicu hehe, ja si stale viac uvedomujem, ze uz to nie su nase babatka, to su hotove deti uz 🙂
nasa si uz veselo dava cumel sama do ust, ho ma uz jak prilepeny a to dovtedy vypluvala kade chodila

kkl82
31. júl 2012

@amulienka ved to, straaasne rychlo rastu. ja som si vzdy myslela, ze patmesacne babatko je len o nieco vacsi novorodenec 😀 ale teraz, ked vidim, ze bubo je uz v podstate uz viac taky chlapcek ako babatko...
a dufam, ze zdedi chute po mne, ja som milovala zeleninu uz od malicka. moja mama vravi, ze najviac vsetko zelene, tak snad ani ta brokolica nebude tak zla 😝 len mu asi musim dat cas na rozbeh 😀

amulienka
31. júl 2012

@kkl82 a ja ze je navyse aj v perinke a nehybne pozera z kolisky 😀
skoda ze som ju neodfotila ked som jej dala brokolicu, ten ksicht nezabudnem nikdy
u nas 1. miesto baklazan (a som nasla aj mudre tabulky ze ten az od 7. mesiaca, ale to je u nej top) druha je cuketa. zje aj ostatne ale s tymto nikdy nemam problem. a ked si vypyta lyzicku, tak sa s nou hra, krmi sa, no zlata je, uz aby sedela bude vacsia sranda 😝

danka483
1. aug 2012

@kkl82 počúvaj Kubko má tiež aké háro 😀 😀
@amulienka no veru baby moje to už nie sú bábätká aj mi to je ľúto že to už nezažijem , niekedy si pomyslím že už teraz si nepamätám aký bol drobčok a už je taký chlap.

danka483
1. aug 2012

Babule ideme sa pochváliť 🙂 dnes som mini navarila polievočku olivový olej na to mrkva petržlen podusiť zaliať vodou ( luckou) dala som mu tam krumpel a cuketu a petrž.vňať dala som mu tam aj dva kmíny povarila rozmixla prepasírovala a namrvila som mu striedku z chlebíka a zožala som veľký úspech 😵 papkal pusu otváral no teda aká som so sebou spokojná 😀 😀 ><,

catrena
1. aug 2012

@amulienka mala je tiez taka a doktorka na to nepovedala nic a to je starsia

catrena
1. aug 2012

moč musim priniest znova 😠 mala viac bakterii,ostatne dobre 😝 😝

elenka6
1. aug 2012

@amulienka no mne sa to zda normalne.

elenka6
1. aug 2012

@amulienka teda tá váha 🙂 no materske mlieko nemam 😒 tak skusime s tym rožkom.

matulat
1. aug 2012

@catrena no super a kde si rodila ja v nitre... z porodu som mala zazitok...od dnes si cmulame palcek na nohe

matulat
1. aug 2012

@danka483 novidis ze sa lady prelomili...tesim sa s tebou...
vidis dobry napad dat an oliv.olej..ja som jej vzdy robila len varenu bez oprazenia...zajtra varim polievocku zo zajaca...aj si dala zamrazit alebo zajtra varis novu?

danka483
1. aug 2012

@matulat ahoj dala som zamraziť zajtra pôjdem asi k našim tak baba bude špekulovať určite s tým holubom, no pekne papal on potvora prehĺtať vie len nič nechce tak som mu tam dala chlebík to pozná žužle kôrku z chleba , tak mu veru išlo 🙂 a ja som rada že aj zelenina aj lepok juch aká som ja kuchtíčka 😵

kkl82
1. aug 2012

mile damy, aj ja dnes hlasim uspech - maly spapal polovicu popucenej mrkvicky 😀 a to vsetko za vydatnej podpory dedka, ktory mu asistoval s tou druhou polkou. vidim to tak, ze zajtra bude dedo musiet prist na obed z prace domov, aby zase robil kubkovi take ksichtiky. sme u svokrovcov do nedele, tak snad bude este napomocny 😎

kkl82
1. aug 2012

@danka483 on sa narodil celkom vlasaty, ale s dankom sa to porovnavat nedalo 😀 bubovi vypadlo dost vlaskov a zaroven mu rastli nove, hustejsie. zopar tych dlhych mu zostalo, ale len v strede hlavy a tie mu teraz robia ofinu 😝 ale zaroven nam bledne do blond, tak uvidime, co z toho bude nakoniec...

silvia10131
1. aug 2012

hlasime sa po poradni,mame 7400g a 69cm,,,

oluska88
2. aug 2012

ta nasa VAneska,je stale strasne mrzuta,tlacia sa jej zubky uz ako dlho a stale nic.uz nech su vonku,aby sa jej na chvilu ulavilo...tak mi jej je luto.

kkl82
2. aug 2012

hlasim dnes druhy uspesny mrkvickovy den 😉 bubo nevedel prestat jest, spapal celu prepasirovanu 15cm mrkvicku. krasne otvaral ustocka a pytal dalsie susto, milacik moj 😀 zajtra ideme na cuketu

danka483
2. aug 2012

@kkl82 no teda pošlem ti môjho krpca na výkrm 😀 😀 dnes sme boli u našich a mama spravila polievku z holuba (asi za šálku 😀 ) no a krpec sa len odvracal 😖 , no ja neviem skúsim zajtra zasa niečo iné dajte nejaké nápady ....
@oluska88 Oli moja aj môj furt má niečo narvané v puse a jedy ale nič v puse ...tak čakáme

oluska88
2. aug 2012

@danka483 to cakanie je vecne...

matulat
2. aug 2012

@amulienka tazko povedat...my sme sa narodili ako 46cm a 2690g a mame teraz 5,5 mesiaca a 6330g a 65 cm

catrena
3. aug 2012

tak moč ma ešte horší 😢

danka483
3. aug 2012

@catrena a čo to prečo?

danka483
3. aug 2012

Inak baby moje ten môj mini mužík nechce nič do pusy akože som dnes skúsila dať mrkvu -ani za svet nervy jedy všetko možné potom som otvorila kupovanú výživu reku ty potvorka hádam dáš ....ale kdeže ani to ja už fakt neviem ako na neho 😒

matulat
3. aug 2012

@danka483 ked mas mliecka dost a staci mu to tak ho len koj...ved nic sa nedeje skusis neskor daj mu pauzu a mozno nabuduce mu zachuti...inak ved je aj dost teplo takze moze byt ze mu staci a chuti len a len mliecko. mne mala tiez dnes vobec nechcela polievku a ani vcera jej moc nezjedla...takze davam pauzu...ale zato kukuricne neosolene chrumky zjedla snad 3 alebo 4... skus tie alebo korku alebo rohlik... nam rohlik moc moc chuti...sem tam jej ho omocim do polievky a ze jaka mnamka len sa tak zalizuje

danka483
3. aug 2012

@matulat no toto aj jemu chutí chrumky chlebíková kôrka aj rohlík sa s tým zabaví žmolí to a taký je potom zababraný 😀 😀 no mliečko zatiaľ hej aj keď už mávam také divné pocity lebo už nie sú také naliate ako inokedy ale sa snažím si to nepripúšťať.

matulat
3. aug 2012

@danka483 ja mam pre istotu doma tabletky more milk plus su na baze byliniek a su naozaj ucinne najneskor do 24 hodin mlieko nabehne...brala som ich asi mesiac na zaciatku lebo ked som kojila s klobucikmi mala som pocit ze ho je stale menej ale teraz mam tak akurat...sem tam malej dam krupicovu kasu ta ju zasiti a mliecko sa dotvori aj ked sa vravi ze castym prikladanim sa ti mliecko rozbehne