icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

catrena
3. sep 2012

@elenka6 mala vstava o 7-7,30... potom o 9 spi zas... niekedy hodku...niekedy viac...menej...ako kedy... a o 13-15 ...a kupem o 18,30 lebo nevie vydržat...a ked spi ešte okolo 17 tak sa kupe neskor...ale viac ako tie 2,5-3 hodky nechce byt hore

danka483
3. sep 2012

@elenka6 no môj spinká asi taktok : zobudí sa je 2 hoďky hore a hajde haji niekedy 30 min niekedy 1,5 hoďky potom sa zobudí je cca 2,5 hoďky hore a ide sa haji a dá cca 40 min.( ako kedy ) a potom uvidím kedy sa zobudí ak o 2 tak to je do večera dlho tak ho ešte o tej 5 capnem haji aspoň na 20 min. inak tiež moc tomu spánku nedá niekedy ma silno prekvapí ale to je výnimočne.... 😅
@catrena super to sa teším a malá bola teda ok - no teda 😵
@kkl82 no dnes lopta zakúpená fajná z tesca za 4 e 😉 a kopali sme si v kuchyni a krpec opäť smiechy ...ja ho zbožňujem a keď sa chechce mňam mám obavy že ho raz aj napriek vegetariánstvu ZJEM 😀 😀 😀

kristinaanna
3. sep 2012

ahojte, no už me začali papať aj my, zatiaľ len zeleninku a kašu večer, sem tam nejaké ovocie 🙂 ale chutí jej, začali sa nám tlačiť zúbky a tiež máme so spaním problémy, počas troch hodín 30 min. cez deň, ale niekedy dá aj 1,5 hod, vtedy ju chodím kontrolovať, že či je všetko ok😉
neviete mi poradiť? robila som jablkovo-broskyňové pyré bez cukru, sterilizovala som ho a dnes som ho aj vyhodila 😢 , sa mi všetko pokazilo, taká škoda ☹ , a tak jej chutilo 😢

danka483
3. sep 2012

@kristinaanna neviem skúsim sa spýtať mamči ja keď robím tak ona mi na to dohliada 😅

kkl82
3. sep 2012

@elenka6 krasna fotecka, vyzera uz ako velika slecna 😉
bubo spinka rano do cca 7-8, zobudi sa na kakanie a potom mu dam ranajky. o 9 zas zaspi a spinka do 10-10.30. potom sme hore do jednej, tam zas zaspi na dlhy obedny spanok (cca 1,5 - 2,5 hodiny). ak da 2,5 hodiny, tak potom uz do vecera nespi, ak da menej, tak si este medzi 5 a 6 na polhodinku schrupne. spavat chodime okolo osmej.
posledne tri dni boli ale vynimocne zle, asi mu idu zubky, lebo cez den sa po polhodinke budi s revom. este ani neotvori oci a uz place, chudatko moje... a spavat na noc sa tiez neponahla, teraz posledne dva dni zaspal az o desiatej...

kkl82
3. sep 2012

@kristinaanna s tym pyre netusim 😖 mame zavarenu rovnaku kombinaciu a zatial je dobre. jedine ak nebolo dobre uzatvorene viecko. u nas ho robi moj otec a ten zas vsetko 100x vyvari a viecka snad milionkrat prekontroluje, takze nic nema sancu preniknut dnu... ako dlho si to sterilizovala? vo vodnom kupeli alebo v trube?

kristinaanna
4. sep 2012

@kkl82 vo vodnom kúpeli desať min. , skúsim dať pomôcku na konzervovanie a uvidím, možno to bolo aj broskyňami, už sa mi stalo že som jednu dávku zaváraných vyhodila ale už dávnejšie

danka483
4. sep 2012

Čafte tetule tak idem teda s krpatým na to plávanie hádam sa nám nič neprihodí prvá lekcia začína už vo štvrtok dám potom infošky 😵

kkl82
4. sep 2012

@danka483 tak predsa plavanie? a kam budete chodit? sem do nr alebo idete na tie zlate moravce? ja som chcela do tych zlatych moraviec, ale mmntalne nemam auto, takze to padlo 😖

danka483
4. sep 2012

@kkl82 vieš čo sem do Nr do moraviec máme aj mi už ďaleko aj keď mám auto predsa je to kapánek ďalej ...risknem to tata moc spokojný nie je ale keď vidím čo v tej vode stvára -hádam bude dobre dnes som tam volala a ideme už vo štvrtok ráno skús tam cinknúť 😉

kkl82
4. sep 2012

@danka483 no mne sa to tu v nitre nepozdava. mam z toho taky blby pocit a uz som sa poucila, ze mam davat na toho svojho "tusaka" ☹ to radsej este pockam rocik, kym bude vacsi, alebo ak dostanem naspat auto, tak dame tie moravce niekedy v zime...

danka483
4. sep 2012

@kkl82 aj ja som mala zmiešané pocity , ale zasa kamošky boli a že je to tam super tak neviem, tiež tá voda ... 😒 dám ti vedieť , a nechcela som moc na zimu lebo auto sa hneď tak rýchlo nevykúri a prenášať atď. no risknem to a uvidíme

oluska88
4. sep 2012

ahojte maminky,no nasa Vaneska uz tyzden sedka,dnes sa jej pretlacil konecne zubok a este druhy a bude trosku pokoj.Spime katastrofalne.Skusala som dat Vaneske troska ryzy uvarenej vo vode a to sa zalizovala.nevedela ju prestat jest.Minuly tyzden sme boli na dovolenke,tak sme mali problem dostat ju z vody.Tu je aj par foto.Inak na zubky jej nepomaha absolutne nic.Nemala teploty,ale stolicu riedku a casto.Prania na dovolenke od nasej Vanes som si uzila az az...

sweeeteee
4. sep 2012

@elenka6 Ja mam rovnaky problem. Cez den nenaspi takmer nic, zaspi mi cca 3-4x cez den tak max na 30 minut. Stale musime byt v pohybe, sama sa hrat nevydrzi, potrebuje pozornost, takze sa vzdy tesim ked vecer zaspi. Akurat vcera sme zaobstarali skakadlo na zarubnu, tak tam si vydrzi tak hodinku poskakovat. Ale treba na nu pozerat, inak zacne mrncat.
Zlatucka je ta tvoja bambulka 🙂

nelinqua
4. sep 2012

@sweeeteee no to tusim akoby si moju Lauru opisovala...uplne to sedi...my sme mali krasny rezim a stacil jeden pobyt mimo domu na tyzden a odvtedy spi presne ako pises...max pol hodiny a ide ma z toho slak trafit🙂)

sweeeteee
4. sep 2012

@nelinqua a doteraz si to mala dobre? 🙂 Ked sa narodila vzdy po 2,5 - 3 hodinach vstavanie, plakanie, papanie... som si hovorila ze bude starsia, bude to lepsie, ale je to horsie. My mame takyto denny spanok na dennom poriadku asi od troch mesiacov. A papa cez den castejsie, len tak trosku, ale ak by som jej nedala cecnut, bola by podrazdena. A tak som sa musela naucit ze nakupovat musim skoro rano ked este spi (aj tak ma potvora vyhadzuje z postele - zobudi sa okolo pol osmej, z postielky k nam do postele a nervaci dokym neodidem. Hned ako za sebou zavriem dvere, ona zavrie ocka a sladko si spinka s ockom aj do desiatej, pol jedenastej) a varenie a upratovanie ked zaspi. Takze niekedy tak do polnoci vypekam :D

nelinqua
4. sep 2012

@sweeeteee nooo este donedavna vedela pospat aj 1-2hod vkuse (obcas)..ale teraz max 40minut...standardne sa jej podari tak 30min...mne lezie na nervy najma to ze za tych 30 min co spi doobeda si stihnem tak akurat behnut na wcko a dat kavu, pri poobednajsom spanku sa naobedovat...a ak sa jej podari este podvecer predriemnut tak to uz je v kociku vonku..a doma u nas bomba vybuchla..lebo ja som taka odpalena vecer ze koniec:(

sweeeteee
4. sep 2012

@nelinqua rovnaky problem 🙂 Tiez sa mi uz nechce kazdy den upratovat a uzivam si tych par volnych minut ked je ticho a klud 🙂 Aspon ze moj priatel nema robotu ze je cele dni v praci, ale byva casto doma, tak mu ju niekedy supnem a uzivam si volno. Ale co som citala, tebe aspon pekne v noci spinka. Takze sa aspon vyspis 🙂 Lili vstava kazde 3-4 hodiny a chce papat. Doteraz vzdy hned zaspala, ale posledne noci sa preberie a o druhej sa zacne skerit a rozpravat a chce sa hrat :D Cakam kedy ma priatel opusti, lebo make-up som na sebe nevidela uz ani nepamatam :D

nelinqua
4. sep 2012

@sweeeteee no veru, aspon v noci pospi🙂 to som nesmierne rada a vazim si to, lebo ja som dost tazko znasala nocne vstavanie..moj manzel ma tiez taku robotu ze moze obcas makat z domu, ale to zas nie je az take caste:( a s tym make up-om taky tak🙂 minule sme isli kdesi na prechadzku a mala som trocha casu tak som sa namalovala...10minut som sa obzerala v zrkadle...a vravim si, mama toto si ty! ale ked pri tej mojej babe sa mi ani nechce malovat ked ju stale mojkam, stiskam a ona ma oblizuje na tvari...tak nech citi maminu a nie nejaku chemiu 😀

sweeeteee
4. sep 2012

@nelinqua presne tak ako vravis. Tiez sa vytesujem ked si dam raz za cas make-up, ale potom zas musim hned prat, lebo ako ty vravis, ked pusinkujem krpca, tak ma potom oblecenie od mojho make-upu :D No co, cas uteka strasne rychlo, deticky rastu ako z vody, za chvilu zacnu behat, budu samostatnejsie, potom uz bude hadam viac casu na vsetko, ked uz budu v zalohe aj babky, tety a krstne. Uprimne, neskutocne sa tesim na vylet do kina s polovickou, na tatarak ked prestanem kojit a urcite pojdem s drahym aj niekde na diskoteku, dat si vinko, vysantit sa na parkete.... :D

danka483
5. sep 2012

@sweeeteee
@nelinqua Dievky moje to hovoríte o mojom Dadovi? 😀 😀 😀

elenka6
5. sep 2012

a tak dnes napr spinkala pobede 1 a pol hodiny 🙂 len ja som si ju naučila spavat na gauči,a ked ju chcem dat do postielky tak koniec,scenky robí,tak ked spi na gauči je to sice fajn lebo hned ako sa začne preberat po tych 40 minutach tak ju rychlo uspím a niekedy sa to podarí a vtedy spí ako napr dnes,lenže nespravim nic,lebo musim na nu davať pozor 😒 ale teraz ked je staršia tak je to s nou lepšie,nie je už taka upišťaná,aj sa chvilu sama zabavi ked ju dam na zem,sa nahaňa za hračkou 😀

elenka6
5. sep 2012
elenka6
5. sep 2012

a takéto mám zubky 😀

kkl82
5. sep 2012

takze zahada dnesneho dna rozlustena... bubo mlieckoval naposledy o tretej v noci, rano uz nechcel a to sa za normalnych okolnosti budi na papanie kazde dve hodiny. rano sa napchal kase (doslova, lebo zjedol neuveritelne vela) a isli sme do bratislavy - nakupy, kuknut kolegyne atd. nechcel vsak uz niiiic jest a ani nespal, az o druhej konecne zalomil u mojej mamy v praci... predtym vrieskal vyse hodinu ako najaty a tak som mu strcila na utisenie prst - aaaaa tam ZUB 😀 ale kedze moje dieta musi byt vynimocne, tak nie jednotky, ale prava horna dvojka. nechapem doteraz, musel sa mu prerezat v noci, resp. dnes pocas dna. ak sa este prida aj druhy rezak, tak budeme mat doma drakulu 😝

elenka6
5. sep 2012

@kkl82 jéé ten bude zlaty taky upirik malý 😀

danka483
5. sep 2012

@kkl82 no teda už máš malé zubadlo, a ako bez teploty ? Len bol mrzutý a nechcel papať ? Som zvedavá lebo bojím ako to bude u nás, ale zatiaľ akože sa ani netvárime že by sa nám niečo tlačilo 😅

sweeeteee
5. sep 2012

@danka483 ake prijemne vediet ze v tom nie som sama :D

danka483
5. sep 2012

@sweeeteee to teda nie 😀 inak vitaj u nás 😵

kkl82
5. sep 2012

@danka483 teplotu nemeriam, zo zasady ;) pokial nie je vyslovene zle, tak nemam preco, zvysena teplota nie nic zle... bubo nebol ani mrzuty, len uz potom poobede bol unaveny a aj hladny, takze plakal. keby som na to prisla skor, tak mu ani nenukam cici a mozno by sa k tomu placu ani nedopracoval. len sme mali papanie u tatinka v aute a sme na neho museli cakat 😒 ked prisiel tata, dali sme sladky zemiacik a nalyzickovali trochu mliecka a potom uz aj zaspal