icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
14. sep 2012

@danka483 no moja to je nic...mne co dnes maly vyviedol,skoro som infarkt dostala...varili sme vonku v kotlinke gulas,uz bol skoro hotovy a ten nas synko zobral smetny kos,drgol do kotliny,ta sa cela prevratila a gulas vytiekol von.Stastie,ze sa aspon neopalil.Ach jaj...a mala tiez stvara sprostosti,a len na nohach by stala ,lebo by ce len stat na nohach,tak ju na chvilu postavime, ta sa chyti vankusa chvilu tancuje po stojacky a potom sa hodi a postielku mi ohryza... 😒

kkl82
15. sep 2012

@mimmi77 to je naaaadherna fotka 😉 a tu polohu na brusku fakt zavidim, moj bubo v nej sice dokaze spat aj dve a pol hodky, ale pri vedomi da na brusku max. 15 minut...

jankasramka
16. sep 2012

ahojte, pozeram, citam ako sa mate a priberate, my sme ju uz davnejsie nevazili tak ale nemyslim ze ma 8 kg a pritom sa nam zda dost tucko.
on ma uz 2 zuby a prikrmy ma ovela radsej ako mliecko.uz sa snazi po styroch, dnes aj spravili uz zo 2 "kroky" po styroch ale potom to vzdala a zacala sa plazit lenoska 😀
a je velmi velmi aktivna, uz sa toho desim ked zacne chodit 😝 a v noci spinka dobre, najviac s jednym zobudenim, niekedy ani to nie. ale na noc davam UM s husou kasou..tak mozno aj vdaka tomu spi celkom dobre...
a pridavam este fotecky

jankasramka
16. sep 2012

a este tuto ksichtosku 😀 strasne vyplazuje jazyk a krci n 😀 oc

jankasramka
16. sep 2012

@danka483 a uzivajte si plavanie, ja som vzdy chcela taky nejaky kurz ale tu to moc nefunguje, celkovo plavanie nie je vobec popularne, ja nepoznam nikoho kto vie plavat 😀 a vsetci ma obivuju ze ja akoze viem 😀 mala by si vidiet mojho mm ked sme boli na slovensku tak plaval horsie ako mateo, bal sa vo velkom bazene 😀

danka483
16. sep 2012

@jankasramka tak ako aj ja som poleno ja viem plávať len v bazéne 😀 bojím sa hĺbky a výšky takže by som sa kľudne mohla presťahovať do mexika asi by som zapadla ale z malého nechcem mať takého poseru ako som ja 😀 😀
Krásne detičky a tie okále nádhera 😵

andryskam
16. sep 2012

@amrash Teď na tebe koukám v televizi v Československo má talent - krásný zpěv. Jsem tě poznala hnedka v ukázce 😉

kkl82
16. sep 2012

dnes sme skusili sosovicku a bubovi velmi chutila 🙂 keby mal niekto zaujem skusit - oprazit polku mensej cibulky na olivovom oleji, prihodit 100g pokrajanej mrkvy a dusit cca 5 minut. pridat 200g sladkeho zemiaku, 50g cervenej sosovice a zaliat zeleninovym alebo masovym vyvarom (mam namrazene v ladovych kockach v mraznicke). povarit 20-25 minut a rozmixovat. mnam mnam 😀

petja
16. sep 2012

Ahojky,dlouho jsem tu nebyla,ale občas nakouknu.Máme se suprově,vlastně ani není co psát.Malá Alžbětka je tak zlatý dítě,prostě za odměnu,je tak vnímavá..V 7m váží 8kg a měří 72cm.Je to pár dní co začala lézt a dnes si sedla,měla z toho takovou radost a od té doby to zkouší furt a furt. Děti mi chodí všeckjy spát ve stejnou dobu,takže jediná volná chvilka je právě večer,až to všecko spí. Malá je ještě bezzubá,uvidim,jak dlouho ještě. Očkování ještě nemáme žádný

amrash
16. sep 2012

@andryskam No Jo, nedáš se proste osalit! Teda klobouk dolu, já bych nikoho z tak krátké ukázky snad ani nepoznala!

catrena
17. sep 2012

@petja krasne detičky... a jak sa podobaju... jak jedno 🙂 🙂 🙂 🙂

andryskam
17. sep 2012

@amrash 😀 Ty jsi prostě typ, co se lehce zapamatuje 😀 A když jsem ještě pak viděla vedle tebe manžela, tak jsem si byla 100% jistá, že jsi to ty 😀 Ale opravdu krásně jsi zpívala 😉

darksky
18. sep 2012

@jankasramka krasne deturence ;)

danka483
18. sep 2012

@darksky ahojky čítam že máte osýpky skoré uzdravenie prajeme...a ako to znášate?

sweeeteee
18. sep 2012

Tiez opat trosku prispejem do temy, zajtra ma nasa mala 7 mesiacov, uz lozi smerom vzad, ked do niecoho narazi, tak zdvihne ritku, je na styroch a pohybuje sa dopredu a dozadu... /clovek by si pomyslel ze rodicov smiruje v posteli/ :D
Zatial mama, tata nic, uz je prvy zub, len som myslela ze sa prerazi a tak o dva dni uz tam bude svietit a uz je to tyzden a stale len tak malo vykuka. To je OK? Aj som si tu trosku precitala, zial nemam cas to tu pravidelne sledovat, ake mate uz velike tie deturence. Moja prave dosiahla 6500g. Ale aspon ze doktorka ma uz nedepkuje ze malo pribrala a ze nieco nie je v poriadku, uz vyzera vypapkane a asi teda bude mala po mne 🙂
Mate vobec nejaka cas aj pracovat? Ja som si tak predstavovala ze po polroku si vybavim v praci nejakych par hodin ze by som z domu robila, ale ked ja som tak rada ked mala o pol deviatej zaspi ze je zrazu klud a mozem varit a zehlit v najhorsom 🙂

darksky
18. sep 2012

@danka483
Dakujemeee.Uz je maly uplne v poriadku.Co som si vsimla,ze maly nieje v poriadku bolo to minuly utorok.Ale vraj ta choroba moze trvat aj dlhsie.No nastastie, je to silny chlap a preslo mu to skor.V utorok zacal byt strasne nervozny a bol velmi slaby, v stredu dostal horucku 39,6 a hned sme bezali do nemocnice.Tam nic nezistili,tak nas poslali domov.A v piatok sa cely vyhadzal po tele a doktor nam potvrdil osypky.Citala som,ze tie vyrazky su posledne stadium a trvaju max.4 dni..Oskar ich mal dva, nastastie.Ale cely vikend az do vcera nechcel nic jest,ani pit(strasne pritom plakal), v noci sa casto budil.Tak som mu vstriekavala moje mlieko do ust striekackou :(( Dnes to bol prvy den kedy vidim naspat svoje usmievave a plne energie dieta 🙂 konecne to mame za sebou

darksky
18. sep 2012

@sweeeteee
Ahoooj, ja si to zatial neviem vobec pedstavit..dieta je praca na plny uvezok 🙂) ja planujem najst nieco na polovicny, ked Oskar bude mat rok.Teraz ked mam vsetko spravene,tak si musim obcas s malym pospat, lebo som strasne vycerpana.kazde dieta je individualne a myslim,ze malej sa ten zubok onedlho prereze.Chudatko, musi byt z toho riadne nervozna,ze?

darksky
18. sep 2012

pridavam aj ja nejake foto 🙂

kkl82
18. sep 2012

zabudla som napisat skor, dnes dalsia mnamka: polku malej cibulky oprazit na oliv. oleji, pridat 150g zemiakov a 100g cukety, zaliat vyvarom (cca 1,5 dl) a ked je uvarene, este na poslednych 5 minut varu vsypat 50g mrazeneho hrasku. rozmixovat a olizovat 😝 bubovi veeelmi chutilo

sweeeteee
18. sep 2012

@darksky paradny je synator, uz aj stvornozkuje tak pekne, ci len pozuje jak moja mala? 🙂)
Tiez spavam ked sa da, ale vacsinou ked sa mi podari ze nic nemusim, tak mi dieta ako najust spi tak 20 minut a potom uz je vesela a vymysla 🙂 So zubom sme velky problem nemali, len jednu noc trosku horsie spala, ale cez den ked sa s nou clovek hra, tak je v pohode. Je trosicku teraz mam pocit podrazdenejsia, ze sa rychlejsie rozplace ked sa jej nieco nepaci, ale inak to zvlada statocne bojovnicka mala 🙂))

amrash
19. sep 2012

@andryskam Já vím, mně si pamatuje kde kdo. Horší je, že když mě potom lidé zdraví, já kolikrát čumím jako tele, protože si ta má sklerotická hlava už nepamatuje, s kým že to vlastně mám tu čest 😅 😅

darksky
19. sep 2012

@sweeeteee snaží sa už po štyroch, no len párkrát za deň spraví pohyb 🙂 skúša celý deň 🙂

andryskam
19. sep 2012

@amrash Ty jsi hodně zapamatovatelný typ 🙂 To co jsi napsala, mi připomnělo moji mamku. Tu taky zdraví každý a pak čučí, kdo že to vlastně byl 😀 😀 😀

elenka6
20. sep 2012

Tak dnes sme boli na poradni a mame v 7mom mesiaci 7700g,71cm 🙂 a lekarka povedala kamoške že može malej tiež 7mesačnej davať pribinačika.ja som myslela že tvarohove dezerty až od roku 😒

kkl82
20. sep 2012

@elenka6 mate krasne miery, same sedmicky :D hlavne, nech su stastne 😉 pribinacka urcite nie, pani doktorka je asi stara skola a nevie, ze to uz davno nie je ten milacik/pribinacik, co v 80-tych rokoch. urcite nedavaj, maximalne tak jogurt. tvaroh je strasne tazky na zaludok, je to vela bielkoviny, s ktorou moze mat babo problem (bielkovina kravskeho mlieka je hlavnou pricinou alergie na kravske mlieko, v tvarohu nie je zakysana ako napr. v jogurte).

len tak pre info:
Zloženie: tvaroh, smotana, cukor, vanilková zložka 2,4% (cukor, glukózo-fruktózový sirup, vanilková aróma), jedlá želatína, zahusťovadlá: xantánová guma, škrob.

elenka6
20. sep 2012

@kkl82 no ved ja to viem,že sa nemá davať a som povedala tej kamoške nech nedava,ale ona jej ich začala davat že sak malej chutia,no je to jej rozhodnutie.mna toto od tej lekarky prekvapilo,lebo ona prave ani nie je stará ako ostatné tu u nás,no ale tak nevadí.

bebel
20. sep 2012

@elenka6 sú rôzne vanilkové jogurty....TAMI, SABI, RAJO
Miláčik od Tami je smotanovo jogurtový...

amrash
20. sep 2012

@andryskam No jo, ale víš, jak je to trapné??? Mně je to blbé se ptát, s kým vlastně mluvím, když mě ten člověk evidentně zná. No je to na prd 😖

andryskam
20. sep 2012

@amrash 😀 😀 😀 To mě se stalo jednou 😀 😀 😀 Ale párkrát jsem se už musela ptát odkud se známe 😀 😀 😀 A moje mamka je herečka, ta s úsměvem odpoví na pozdrav a pak se ještě ptá mě 😀 😀 😀

erikaflenderov
20. sep 2012

my máme na 7m 9kg, pretáčame sa na bruško hore dole, lezieme ako strela, len sme leniví a nechce sa nám sedieť, a ľúbime spinkať na brušku, najradšej má maminkin cikík, tuhá strava sa mu nejako moc neľúbi🙂