icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elenka6
24. sep 2012

@kkl82 Nikolka sa tiež jaší za poharmi a minule mi tak vyrazila kavu z ruky,ešte že už nebola horuca lebo obliala seba aj mna..aj gauč,koberec stôl 😖

danka483
24. sep 2012

@kkl82 Katka veru aj môj a normálne pekne pije vodu z pohára som sa ho snažila ošáliť tak som mu dala výživu s troškou vody nech lepšie tečie ale prd... 😠 ja z toho krpca ozajsky ošediviem ...
Že by zuby no som ja velmo zvedavá...

elenka6
25. sep 2012

@danka483 ale netráp sa že nechce jesť,veď on začne,ja poznam take deti čo aj okolo 9ho mesiaca začali a dovtedy sa len kojili a nič im neušlo.

lenkagol
25. sep 2012

môžem sa pridať??? nenahnevate sa keď vám sem vleziem? 😀 😀 😀

oluska88
25. sep 2012

Ahojte maminky,tak mame za sebou poradnu.Takze VAneska ma 70cm a 9020g.Prospieva na vybornu a doktorka ostala pozerat ako puk,ked mala povedala tata.na poradnu ideme zasa v novembri.Inak nechce bohvieco mala papavat,ale ked vidi nas papat,tak robi cirkus,tak musime dat aj jej,A inak zasa ma VAneska sopliky,ale nastastie len to.Chodim po dome z ruskou aby som ju nenakazila.Teraz za posledny tyzden spime tak,ze v noci sme kazdu chvilu hore,ale ako bonus o aj stvrtej sa zobudi je hore aj do pol siedmej.no katastrofa,ale cez den si uz aj dlhsie pospi.

danka483
25. sep 2012

@lenkagol ahojky a vitaj 🙂

elenka6
25. sep 2012

Nikolka herečka stale len tata tata,a mama ani za svet 😝 a už sa naučila robiť koníka 🙂

danka483
25. sep 2012

Baby len taká otázočka už ste riešili autosedačku , Lebo ten môj červík je vo vajci už dobre narvaný a to ide na nás zima ... a aj nožulky mu dosť trčia a to je že do 10 kg ...aké vyberáte?

kristinaanna
25. sep 2012

@danka483 tak to máte malú, nasa je do 13 kg , ale tiež sme prešli do väčšej skôr už sa nezmestila. 🙂
My sme mali dnes trošku stres, malicku som nechala vonku ostražit druhym maminam a dobehla som na 10 mintsky rev spustila ako zistila že tam niesom.:( chudacik maličký sa nevedela ani ukľudnit dosť dlho:(

silvia10131
26. sep 2012

@danka483 my mame ho este vo vajci,mame do 13kg,,,ale mame taku co je do 18kg tak v tej bude sediet ked uz bude zima 🙂

silvia10131
26. sep 2012

@kristinaanna to moj ku hoci komu pojde a este si snim aj podebatuje 😀

catrena
26. sep 2012

@danka483 ja mam vajko do 13 ...ale este nema ani 7... tak urcite vydrzi... a v zime jazdit ani nebudem...radsej 😀

danka483
26. sep 2012

@kristinaanna
@silvia10131
@catrena tak díky kočeny 😉 len mám pocit že keď malý bude hačať vzadu v aute tak mi to je dosť na figu musím pohľadať nejakú vajcoidnú aby mohol byť so mnou vpredu ale zasa nie čo mi zruinuje rodičák 😀 😀

danka483
26. sep 2012

@kristinaanna môj je v pohode aj u druhých keď som tam ako náhle sa vzdialim tak vresk ach cecko môj 😅

kkl82
26. sep 2012

@danka483 my mame tiez ze do 13kg, ale je mu v nej dost tesne, najma ak tam chcem dat aj fusak. teraz v sobotu sme boli u nasich a normalne mi ho bolo luto, ako tam bol narvaty. no jemu to na pocudovanie vobec nevadilo 😀 este chvilu vydrzime a potom sa poobzeram po novej... len tych vydajov je teraz moooc, kupujem bubovi vybavicku na zimu, no des a hroza z tych cien... a inak tiez rozmyslam, ci sa este oplati kupovat vajicko, alebo rovno autosedacku. nevyzdnam sa v tych nasich zakonoch, ale to uz take male babo moze byt v normalnej sedacke otocenej v smere jazdy?

danka483
27. sep 2012

@kkl82 môže ale nemám z toho dobrý pocit a hlavne počas jazdy mu spievam a tak skôr si ho zabavím keď je vedľa mňa pozerala som do 18 kg a to sa dá otočiť aj v smere ale od 10 kg takže stále neviem čo urobiť aké objednať lebo tie do 36 kg sa mi pre také krpča zdajú nepohodlné , a čo sa týka zimnej výbavy niečo som aj tu na MK nakúpila a jak fajne som taká šikula 😀

kkl82
27. sep 2012

@danka483 no chapem ;) ja zatial s malym nikam nechodim, lebo nemam auto, takze ak niekam cestujeme, tak tatinko soferuje a ja sedim s malym vzadu. ten nas krpec nemieni v aute takmer nikdy spat, takze zabavat ho isto treba. tatinko mi uz slubil kupit auto, realne snad buduci mesiac, takze potom mozno budem riesit ten isty problem ako ty 😖

kkl82
27. sep 2012

sme poobede a este stale nechapem, majte nas za divnych, ale to moje dieta ma zo vsetkeho, co mu vyvaram, najradsej spenat 😝 nech uz sam alebo v hocicom, tie prikrmy proste zmiznu zavratnou rychlostou a este je nespokojny, ze ho bolo malo...

bebel
27. sep 2012

@kkl82 odporúčam na prechod túto sedačku http://www.babysvet.sk/znacky/BEBE-CONFORT-koci...
tu je hnedá a modrá za výbornú cenu http://www.babypark.cz/autosedacka-bebe-confort... 😉

kkl82
27. sep 2012

@bebel ze ako ty presne vies, ze chcem hnedu? 😀 dakujem za link, postudujem

bebel
27. sep 2012

@kristinaanna ja som bola na školení pol dňa a moje dítko najmladšie s tatinkom zatiaľ absolvovalo spokojne bike trip do Sládkovičova a späť. O 15,00 sme sa stretli na jazerách. Toto by som si pri ani jednom staršom nemohla dovoliť.
Izabel je tak zlaté trpezlivé dieťa, že len čumíme. Inak na bikoch teraz chodíme často 😉

kristinaanna
27. sep 2012

tých autosedačiek je teraz na výber neúrekom len sa rozhodnúť pre váhovú kategóriu 😉 my máme ďalšieu 9-18 kg, ale je tiež od 9 do 25 kg, ale napr. moja staršia dcéra má 20 kg a už by sa do tej do 25 kg nevmestila, inak záleží ako často jazdíte a kde jazdíte,

kristinaanna
27. sep 2012

@bebel aj moja môže byť s tatom alebo s dedom, tí jej nevadia, vtedy jej nechýbam 😉 včera som ju zas nechala s mojou tetou, tú pozná ale aj tak bol plač, potom sa sa celou cestou nemohla vzdialiť od kočíka, a večer, nedajbože položiť do postielky ☹ , nakoniec zaspala na rukách a musela som si s ńou ľahnúť a celú noc sa ma držala 😒 ale spala skoro celú noc až do rána, tak dobre už nespala hádam týždeň 😉 uvidíme čo bude dnes 😉

kristinaanna
27. sep 2012

@bebel pozerám že máte tú tyč na bicykel, je to dobré a musí sa vedieť dieťa už bicyklovať? a ako sa to správa v zákrutách? a ešte že či sa to jednoducho montuje, ďakujem

danka483
27. sep 2012

@kkl82 Drahá nedráždi ma s príkrmami ja to už kašlem len kojíme dávam pauzu a dokonca aj kako sa nám vrátilo bábätkovské...
Inak prečo aj ja pozerám všetko v hnedej farbe aj kočár máme hnedý 😀

bebel
27. sep 2012

@kristinaanna

https://www.youtube.com/watch?v=Kza6mT2EEe0

montuje sa ľahko, zatáča v pohode 🙂 Nemusí vedieť.

danka483
27. sep 2012

Dnes máme 7 mesiacov........

kkl82
27. sep 2012

@danka483 juuuuuuuj, danko ale vyrastol, normalne chlapisko 🙂 gratulujeme k 7 mesiacikom

kkl82
27. sep 2012

@danka483 dani, aj my mame hnedy kocar 😉 je to moja najoblubenejsia farba, ale vseobecne, mam rada take zemite farby. nove auticko bude ale oranzove 😝