Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@silvia10131 som tu ....celkovo sa tu baby asik hnevajú nikto tu nekomunikuje 😨 😨
@danka483 sak vidim vidim,akokeby tu pes zdochol 😅
@danka483 ako sa inka mate a co nove?
@silvia10131 no ja neviem tieto koťuhy naše asi drichmú či čo ? Aj som sa chcela pochváliť že malý zjedol skoro polovicu výživy nááá a nemám komu...
BABY HALÓ 😲
@danka483 supeeeer tesime sa s vami 🙂 tak vidis,,uz jej pomaly prichadza na chut 😉
@silvia10131 ale stále dokola veď to asi poznáš , malý bude zrejme kvetinár miluje kvety a hlavne v kvetináči a pre moju radosť rád presádza -čiže prevrhne kvetináč na nech upratuje šak je na dovolenke néé 😀
@danka483 moj miluje hlavne knizky,uz starsiemu dva schmatol a potrhal 😀 to bolo zlosti ked to starsi zbadal 😅
@silvia10131 sú to nezbedníci , všade je už som hovorila že na neho pripnem mop a nech pobehá celý byt 😵
@danka483 my vobec doma kvety nemame,prave kvoli tomu ze to u nas robil starsi tak som to zrusila 🙂
@danka483 😀
@danka483 a stvornozkuje uz ti maly?
@silvia10131 to ja keby tušila , keď sme Daduša nemali tak ich nezhromažďujem chudery nemám ich kam dať a to sú aj také že dosť vysoké potvory..... 😝
@nelinqua super napad 😀
@danka483 aha,hm tak to aj musis asi davat velky pozor zeby na seba nestiahol asi 😒
@silvia10131 neštvorkuje lebo sa mu šmíka ale lozí ako drak a stavia sa popri nábytku ty kokos normálne sa mi chlpy ježia 😅
akoze baby, moja mala je uz taka mys vychcana, tak tu na hracky nenalakam...ju zaujima akurat vysielacka co ma v postielke, vypinac od monitoru dychu, ovladacky k televizoru, mobil a podobne blbiny..caru kvetov zatial nepodlahla, nastastie 😝
@danka483 fiiiha tak to ste nas obehli,,,nas pomaly prichadza na chut stvornozkovaniu 🙂
@nelinqua no moj my tak minule oslintal mobil ze som dva dni cez neho nic nepocula 😒 jemu len sekunda staci a ho ma uz 😅
@silvia10131 no ona rano caka kedy jej pustim rozpravku na mobile..ale teda do ruky ho nedostane, len cez moju mrtvolu :D a teda moje dieta je televizny maniak, ked potrebujem nieco frisko porobit, len toto zabera:(
@nelinqua vies co,ja som dnes varila v kuchyni tak decka mali v izbe pustenu telku,maly mi necelu hodinu cumel do tej bedne 😅 ale len reklamy ho zaujimaju 😝
@danka483
@silvia10131 u nas fici DUCK TV...akoze baby tam take psycho rozpravky chodia ze mne z toho svitori potom v hlave,,, a co tym detom asi beha po rozume nechapem...ale mala je ako zhypnotizovana 😀
od zajtra im pustam len rozpravky 😅 😝
@nelinqua oooj skoda ze taky kanal nemame,mame dysney channel,minimax,,,

nikde nikto? 😕