Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@anaviky sorry starsi syn sa mi zas dostal k pc 😅
@silvia10131 V POHODE 🙂))
No baby vy sa trapite ze nestvornozkuju a ja sa zas trapim, ze na nu nestiham ani pozerat... uz si milion krat buchla hlavu, minule si peru narazila, dnes zas ma pod nostekom opuchnute... a to som stale pri nej... potom dlheee place tak z toho tiez niesom najstastnejsia... Takze kazde pre ma svoje proti 🙂 chodila by stale uz aj na dvoch no to sa tiez neda nonstop a do behaku ju nedavam...
@danka483 tak ze gratulujeme k prvemu zubku ;) uz je teda aspon trochu prerezany? ak ano, tak ste z najhorsieho vonku 😉 cvaknut sa mi nepodarilo, som chcela spravit video, lebo bubo sa neuveritelne zabaval na lezucom dadovi, ale ked som vytiahla fotak, tak, samozrejme, prestal... ved ako inak 😝 musime pofotit nabuduce 😉
@kkl82 našla som ho večer taký maľunký kúsok 😵 , no teraz ste na rade vy na návštevu ...budeme sa tešiť 🙂 Inak dnes horor Dado od 13:15 hore už spať ani za svet snažila som sa ho ukojiť k spánku ále prd 😖 takže som šéfa dala spať o 18:20 takže očakávam že budeme hopsať ráno o 4 tááák sa teším .... 🙄
Caute baby chcela som sa spýtat z coho davat pit krpcom... ci z flasky s dudlom alebo uz s tym naustkom... ja stale skusam naustok, ale moc sa jej to nepáči...
no ja mam tiež maleho lenivčeka doma je to taký pohodak nikam sa neponahla 🙂 😉
@anaviky moj bubo odmieta vsetko, ci uz flasku z cumlom alebo naustkom (mam asi 4 druhy naustkov). resp., on ich ani neodmieta, ale skor by ich pouzival ako hryzatko, takze na pitie je to uplne nanic 😀. u nas teda ficime na obycajnom pohari, sice ma z neho tiez prcu, lebo do neho funi a vacsinu vody vypluje naspat, ale aspon sa trochu aj napije 😉. stale kojim, takze mu vodu davam, len ked si sam vypyta z mojho pohara, resp. niekedy po obede, ked mal hustejsie papanie.
@anaviky mozno najdes odpoved v tom, aky caj jej davas. ak jej davas sladky, tak mozno chce kvoli tej chuti a nie kvoli tomu, ze je smadna.
vseobecne sa radi, ze dojcene deti nepotrebuju pit cajik alebo vodu, pokial su dojcene na poziadanie. tzn. ze babatku ponukas prsnik co najcastejsie, aj ked len na jedno "cucnutie". predne mlieko je riedke, takze uhasi smad babatka rovnako ako voda, plus ma, samozrejme, pridanu hodnotu. caje su vseobecne dost kontroverzne, nielen kvoli cukrom (skrytych v zlozeni ako dextroza atd.) ale aj kvoli bylinnym vytazkom, ktore mozu sposobit nabeh na alergie (bylinky su lekarenska droga, takze, ako aj pri ostatnych liecivach, mozu sposobit neznasanlivost, resp. nemusia byt uplne ciste).
teraz to neber ako utok, tak som to nemyslela, aj ja by som uz mozno dala nejaky cajik, ak by mi maly chcel pit 😉 zatial dostava vodu, resp. zriedenu jablkovu alebo hroznovu stavu (ak ju prave pijem ja a on si vypyta). ale minule si vypytal aj vino, co sme mali u svokrovcov na oslave ako pripitok. to ale samozrejme ochutnat nedostal 😀
Ahojte tetky tak vám píšem zážitky z tisíc a dnešnej noci ...fešák bol už o 2 v noci hopa hore ... a ukojila som ho akurát tak na pol hoďku potom postrhával baldachýn také kravy čo tam má zavesená drevené ( namiesto kolotoča) to bola veľká zábava ...a cez deň spánok zasa des a hrúza ...a ja vyplutá ach baby čo dávate deťom na upokojenie....( nejaký makový odvar či čo 😅 ....akože pomóc ) kde mám moje bábo kto ho vymenil 😢
ahojte baby, dlho som tu nebola, aspoň mne sa to zdá dlho 😉 baby boli choré dva týždne, obe brali 2x atb, ešte dnes sme boli na kontrolných testoch , tak dúfam že to už bude ok, a teraz to chytilo aj mňa 😠
mne sa baby na posun nastavili celkom dobre, ráno dlhšie pospali a večer išli spať ako treba 😉
čafte baby tak zúbok nám už pekne vidno a Dado sa mi zdal nejaký moc teplý odmerala som mu teplotu a 38,2 moje malé ☹
takze sa uz aj Dado pripojil do klubu zubacikov, gratulujeme 😉 teplotku neries, odide ako aj prisla, kym to Dado nejak moc zle neznasa, tak netrp za neho 😉 mnohe deti (a aj niektori dospeli) si ani nevsimnu, ze maju horucku, kym nemaju aspon 39...
Baby ďalšia moja super otázka 😒 malý už stojí a samozrejme sa už nechce ani držať ...ale problém je ten že sa často buchne myslím hlavu uvažujem o kúpe tej prilby na hlavičku lebo on aj teraz ako mu idú zúbky tak sa tak divne jeduje a búcha hlavičkou kde sa len dá ... 😖
neviete náhodou či to je blbosť či čo?
ďakujem

@anaviky