Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ááá ozaj tetky moje to moje neposedné vrabča som naučila ťapušky 😀
Tak baby,už som doma a malej dlho trvalo nez ma prijala.a to som bola preč deň.ale už sa ku mne aj tulka.
ahojte, vaše detičky sú aké šikovné, naša sa začala len teraz nejak viac pohybovať možno sa už konečne postaví aj sama. o lození ani nechyrovať, asi ani nebude 😒 opakovať okrem kričania nechce nič, a zúbok ešte stále nemáme ani jeden, ale už sa tlačia, je z toho celá nervózna 😖
@oluska88 skoré uzdravenie
@kristinaanna dakujem ti.dufam,ze sa skoro dam do poriadku.
@kristinaanna keby chcel radšej začať papať namiesto tých kúskov čo stvára 😅
@danka483 ešte stále neprišiel na chuť iného ako mliečka? 😉 a lekárka čo na to? ak m á dobré prospievanie asi mu netréba , keby bol hladný tak sa naje 😉
Ahojte, sem tam si vas kuknem, co mate nove, lebo sme v rovnakom "termine" a teraz by som sa vas chcela opytat, ci sa vam deti hambia. Mozno vam to pride divne ale...ide o to, ze nas maly sa usmeje a hned skloni hlavku. Obycajne sa o nieco prasti, ci uz o dlazku alebo, ked stoji v postielke, pri nabytku vzdy si buchne hlavku. Ked na neho hovorime s mm, hambi sa...je to divne, ze sa hambi aj rodicov, nie. Pri dcere sa mi to nedialo...tak teraz rozmyslam, ci sa mu malo nevenujeme, alebo...? Aj vase deti sa "hambia" usmeje sa a hned "schova"hlavicku.
@kristinaanna ideme na poradňu teraz vo štvrtok minule to nejak neriešila rýchlo ma vybavila len aby som si hubu na ňu neotvorila ( očkovanie) tak som zvedavá že čo na to teraz ...ale veď nech ho príde skúsiť nakŕmiť ....on niečo dá, ale to sa ráta na cca 3 lyžičky denne 😖
@danka483 ak priberá a je živé a vitálne batoľa malo by to byť ok 😉
@kristinaanna živé je až moc 😝 a váha niečo cez 9 kíl ...šunky poriadne ...telo zápasníka 😀
@danka483 tak mu asi nič nechýba 😀
tetky moje ( mám pocit že tu píšem len sama zo sebou ) boli sme dnes na poradni a malý opäť vresky ale také že hrúza -on takto vôbec neplače 😖 takže odvážiť ho bol problém okolo 9200 gr dĺžka sa nezmenila lekárka oboznámená že už nebudeme očkovať a spustila zasa svoje bla bla bla ( ani neviem čo vravela už to nepočúvam ) 😅 ale že je pekný a šikovný a mal by začať papať že mám stále skúšať jaj šak som mu zasa objednala lyžicu čo sa otáča a môže sa kŕmiť sám 😝
Neviem, ci ste to tu uz riesili, ale co kupite dietkam na vianoce. Dcerkyne 1.vianoce sme "az" tak neriesili, ale teraz ked je starsia dcera taka "vnimava", 10m chlapceka nemozeme len tak "odflaknut". Takze mate nejake tipy.Dakujem
baby, čo ste tu z okolia BA dávam do pozornosti akciu na baby plávanie v Limbachu http://www.babyzlava.sk/team.php?id=207&utm_sou... ...my ideme 😉

@danka483 dado nas chce dobehnut, ci co? 😀
aj bubovi sa dnes v noci s ukrutnym utrpenim prerezal aj ten siesty zubok. mama takmer nespala, lebo babo sa zobudilo trikrat s placom a kazdu pol hodku na cici 5x cucnut a dost... od rana sa mi uz ale nechce prisat, tak zeleninkujeme, kasickujeme a vyzivkujeme, to je to jedine, co do neho teraz dostanem. odsate mlieko mi vypil z flasky az na treti pokus a aj to len 50 ml. snad zajtra uz znormalnieme...