Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
nas caka poradna v utorok a nove mame to,ze mame 4tucky zubocek.Vaneska podava vykony v spani(nespani)je to des.spava, tak 5-15 minut dva krat denne.viac nechce.teraz mame aj tatinka doma na ocr,tak mi pomaha a je z deti velmi unaveny.Janik,sa este da,ale Vaneska ho nici behanim riadne,hlavne krize.A tiez sa stara aj o mna a velmi mi pomaha.v noci,tiez spanok katastrofa a teraz posledne dni v noci kakame,tak potom nemoze dlho zaspat.Neustale by papala,nestacime chystat.No a na PRVE VANESKINE VIANOCE som jej kupila krasny svetrik,kipit chceme aj choditko,nejake drobnosti a oblecko.
@fraufrt ja som objednala bubovi na vianoce zopar hraciek, rozhodim ich po celej rodine, od kazdeho teda dostane jednu hracku. asi mu to bude v tej chvili jedno, ale nam to pomoze 😉 a nech ma pod stromcekom aj on nieco, aj ked uz dopredu viem, ze najvacsiu radost bude mat z baliaceho papiera, ked sa budu darceky rozbalovat 😝
@kkl82 šak kukni Katka https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-jedalens... ja už som z neho jeleň lebo začal mi brať lyžicu pri papaní a sám si ju pchá do pusy a tú krpaňu ozubenú ešte aj otvorí 😅 akože za lyžicu capím 9,60 e a keď s ňou nebude jesť tak ju rozhryziem 😀
@danka483 ta lyžička je super,potom napiš či to funguje,možno sa bude sam krmit a ty budeš mat vystaráno 😀 a ked mu napr naukladaš pred neho kusky jedla tak si sam nedava do ust?NIkolka sa tak rada krmi,ja jej tam dam na kusky chrumky alebo rožtek a ona si dáva,to vždy ked my sa chceme najesť,lebo šak ona musi s nami,dnes som jej dala tak celu špagetu že či ju vcucne.Vcucla 😀
@elenka6 😀 😀 😀 😀 no ma nejeduj bola by som vďačná keby dal na posedenie polku banánu 😀 😀 😀 😀 a inak ten Môj Emil ( pre nezainteresovaných podľa seriálu o kôlničke ) dal dnes vonku 2,5 hodinový spánok skoro mi tie moje hnáty odpadli čo som sa naprechádzala celú dzedzinu som prebehla a potom doma bol silno čulý dal si gumi džús a trošku batatu a fičááál 😅
pre nas bola ta nemocnica prospešna v tom že sa musela naučiť spať doma a nie v kočiku,tak teraz som tomu rada lebo kedže je už zima tak lekar nam nedovolil koli tym obličkam spavať vonku,ale najdlhšie spi hodinu a pol,nikdy nie viac,ale casto je to 30-40 minut,ale už to neriešim lebo jej to očividne stači a cely deň je spokojna a vysmiata (o nociach pomlčim lebo pre mna je nočny spanok v predstavach niečo krasne čo už asi nezažijem najbližši aspon rok 😨 )
@nelinqua spí 2x ale včera dal 3x 😕 kukala som ako puk keď mi zaspal po hoďke aj pol tiež v kočíku včera sme boli vonku 2 x aj to vždy spal ale inak doma zaspí keď je hlavne správna chvíla a na cici
@elenka6 aj ja potrebujem nepretržite aspoň 4 hoďky čo nehrozí a včera som išla spať a po tme som šmátrala a on si len tak stál v postielke akože to už čo je toto ...a to akože sa tváril že spí ...sa začnem báť že emil bude námesačník 😀
@nelinqua to som tu už aj ja rozoberala lebo Dado zaspí len na cici alebo v kočíku a aute ...neplánujem a ani nemôžem malého odstaviť čiže predpokladám pri našom tempe bude kojenie prebiehať do cca 15 rokov 😀 😀 😀 😀 ( ale nie) asi 2 ako budeme potom zaspávať, možno čas ukáže uvidíme....
@danka483 bože tuto noc Nikolka si sadla alebo sa postavila asi 15 krat a este x krat plakala čo inak nezvykne a hlavne nie tak veľa,no katastrofa,len ked som videla ako sa tá malá hlava zdviha v postielke... 😖 ja mam vecer strašny problem zaspať,aj ked si idem lahnut napr o deviatej,zaspim o pol jedenastej,za chvilu ma zobudi,potom o pol dvanastej chce jest,potom o jednej zas je hore,od ruhej,o štvrtej chce zas jest,o pol šiestej už nechce spať..otras a nelepši sa to,stale sa to horši,kde su tie casy ked mala 3-4 mesiace a spala 9hodin v kuse 😕
Tetky moje moje malé muňuňu má teplotu po odčítaní 38,6 ☹

@fraufrt my jej kupujeme golfač,autosedačku,oblečenie,nejake drevenne hudobne nastroje,hovoriacu knižku,drevenne kocky no a dalej neviem.