icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kkl82
8. nov 2012

@danka483 dado nas chce dobehnut, ci co? 😀
aj bubovi sa dnes v noci s ukrutnym utrpenim prerezal aj ten siesty zubok. mama takmer nespala, lebo babo sa zobudilo trikrat s placom a kazdu pol hodku na cici 5x cucnut a dost... od rana sa mi uz ale nechce prisat, tak zeleninkujeme, kasickujeme a vyzivkujeme, to je to jedine, co do neho teraz dostanem. odsate mlieko mi vypil z flasky az na treti pokus a aj to len 50 ml. snad zajtra uz znormalnieme...

elenka6
8. nov 2012

No Nikolka ma konečne dobre vysledky,tak možme vysadiť lieky,ale za tyžden zas s močom.Už sme boli konečne dnes chvilu aj vonku po troch tyždnoch 🙂

oluska88
8. nov 2012

@kkl82 vy uz mate siesty???tak to velka gratulka.my sme tiez stale hore boli v noci,lebo sa nemohla vykakat 4 dni,tak sme stale tlacili,ale neuspesne.ale cez den sme sa 3x do serblika vykakali a 2x vycikali.5 kusov plienok usetrenych.parada

danka483
8. nov 2012

@kkl82 ja ti neviem ale zuby des a hrúza normálne by som radšej 3 sekcie prežila len nech ho to nebolí ☹ dnes sme boli aj na plavku a máme aj podvodnú fotos len ju máme v papierovej forme tak zvažujem jak vám ju ukázať

oluska88
8. nov 2012

@danka483 to musi byt krasne a super...

danka483
8. nov 2012

som to cvakla do telefónu a taktok to vyzerá 😅

elenka6
8. nov 2012

@danka483 malý je taky vlasaty že ho hadam musiš aj vyfenovať 😀

danka483
8. nov 2012

ááá ozaj tetky moje to moje neposedné vrabča som naučila ťapušky 😀

bebel
8. nov 2012

@danka483 jeeeej my tiež plávame už 2. kurz, len pod vodou nemám foto, ani zanorené, lebo kamoška to nestihla cvaknúť 🙂 z brehu

danka483
9. nov 2012

@bebel zlatá buchtička...máme za sebou 8 hodinu a veru Dado je tam za šikovného tak inštruktorka navrhla ho už potápať celkom a aj ho cvakla 🙂

kkl82
9. nov 2012

@danka483 @bebel no zeny, sikovne deturence to mate 😉 uz musime aj my zacat, lebo bubo sa trochu zacina bat vo vani, tak sme sa vratili ku kybliku, aj ked sa tam takmer uz ani nezmesti. musim ho uz konecne zobrat do tych moraviec...

danka483
9. nov 2012

@kkl82 no veru mala by si začať, lebo čím neskôr decká začnú tak si ťažšie zvykajú vidím to aj u nás na kurze my sme najmladší a veru aj najšikovnejší

kkl82
9. nov 2012

@danka483 vcera som uz objednala neoprenove plavocky, tak ked pridu, ideme na to 😉

elenka6
9. nov 2012

@danka483 ja som to tiež Nikolku naučila,ona sa teraz všetko rychlo učí,vie ťapuškať,ukázat aká bude veliká,robiť koníka,brmbrm (s prstami na pusu),aku hračku jej kažem tú prinesie a ked poviem daj pusinku (nejakej hračke)tak ich bozkava ale ludi ani za svet,len ked sa pomýli 😀

danka483
9. nov 2012

@elenka6 no šikovnica a ja sa tu chválim ťapuškami 😅 no len to moje šidlo neposedné aj to je pokrok 😵

oluska88
10. nov 2012

Tak baby,už som doma a malej dlho trvalo nez ma prijala.a to som bola preč deň.ale už sa ku mne aj tulka.

kristinaanna
10. nov 2012

ahojte, vaše detičky sú aké šikovné, naša sa začala len teraz nejak viac pohybovať možno sa už konečne postaví aj sama. o lození ani nechyrovať, asi ani nebude 😒 opakovať okrem kričania nechce nič, a zúbok ešte stále nemáme ani jeden, ale už sa tlačia, je z toho celá nervózna 😖

@oluska88 skoré uzdravenie

oluska88
10. nov 2012

@kristinaanna dakujem ti.dufam,ze sa skoro dam do poriadku.

danka483
11. nov 2012

@kristinaanna keby chcel radšej začať papať namiesto tých kúskov čo stvára 😅

kristinaanna
12. nov 2012

@danka483 ešte stále neprišiel na chuť iného ako mliečka? 😉 a lekárka čo na to? ak m á dobré prospievanie asi mu netréba , keby bol hladný tak sa naje 😉

fraufrt
12. nov 2012

Ahojte, sem tam si vas kuknem, co mate nove, lebo sme v rovnakom "termine" a teraz by som sa vas chcela opytat, ci sa vam deti hambia. Mozno vam to pride divne ale...ide o to, ze nas maly sa usmeje a hned skloni hlavku. Obycajne sa o nieco prasti, ci uz o dlazku alebo, ked stoji v postielke, pri nabytku vzdy si buchne hlavku. Ked na neho hovorime s mm, hambi sa...je to divne, ze sa hambi aj rodicov, nie. Pri dcere sa mi to nedialo...tak teraz rozmyslam, ci sa mu malo nevenujeme, alebo...? Aj vase deti sa "hambia" usmeje sa a hned "schova"hlavicku.

bebel
12. nov 2012

@fraufrt rodičov síce nie, ale cudzích sa občas bojí, aj sa schováva "akokeby hanbí" alebo naopak sa na nich vyškiera. Určite to nebude spôsobené citovou depriváciou 😝

fraufrt
12. nov 2012

@bebel ved to, cudzich chapem, ale rodicov? Mozno je to len taky docasny prejav, len dufam, ze si dovtedy, kym ho to prejde, nedotlcie hlavku ☹

danka483
12. nov 2012

@kristinaanna ideme na poradňu teraz vo štvrtok minule to nejak neriešila rýchlo ma vybavila len aby som si hubu na ňu neotvorila ( očkovanie) tak som zvedavá že čo na to teraz ...ale veď nech ho príde skúsiť nakŕmiť ....on niečo dá, ale to sa ráta na cca 3 lyžičky denne 😖

kristinaanna
12. nov 2012

@danka483 ak priberá a je živé a vitálne batoľa malo by to byť ok 😉

danka483
12. nov 2012

@kristinaanna živé je až moc 😝 a váha niečo cez 9 kíl ...šunky poriadne ...telo zápasníka 😀

kristinaanna
12. nov 2012

@danka483 tak mu asi nič nechýba 😀

danka483
14. nov 2012

tetky moje ( mám pocit že tu píšem len sama zo sebou ) boli sme dnes na poradni a malý opäť vresky ale také že hrúza -on takto vôbec neplače 😖 takže odvážiť ho bol problém okolo 9200 gr dĺžka sa nezmenila lekárka oboznámená že už nebudeme očkovať a spustila zasa svoje bla bla bla ( ani neviem čo vravela už to nepočúvam ) 😅 ale že je pekný a šikovný a mal by začať papať že mám stále skúšať jaj šak som mu zasa objednala lyžicu čo sa otáča a môže sa kŕmiť sám 😝

fraufrt
14. nov 2012

Neviem, ci ste to tu uz riesili, ale co kupite dietkam na vianoce. Dcerkyne 1.vianoce sme "az" tak neriesili, ale teraz ked je starsia dcera taka "vnimava", 10m chlapceka nemozeme len tak "odflaknut". Takze mate nejake tipy.Dakujem

bebel
14. nov 2012

baby, čo ste tu z okolia BA dávam do pozornosti akciu na baby plávanie v Limbachu http://www.babyzlava.sk/team.php?id=207&utm_sou... ...my ideme 😉