icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
15. nov 2012

@oluska88 aj ja, asi idem za ním do postele ...môj cumlík ach je mi z toho smutno.... ☹

oluska88
15. nov 2012

@danka483 ti verim.ked je nieco dietatku,tak to tazko mama znasa.aj u nas je to tak...

kkl82
16. nov 2012

@danka483 fuha dani, sleduj tu teplotu, pri zubkoch by nemala byt az taka vysoka. netrapi ho aj nieco ine, neprechladol niekde? drzte sa a dadkovi prajem nech je co najskor fit a moze stvarat lopotiny 😉

danka483
16. nov 2012

@oluska88
@kkl82 Baby moje drží ho teplota 38,6 po odčítaní stále boli sme u dok robila mu crp ( krvičku zobrala) a veru nemá tam nič čiže sú to zúbky ( dúfam ) mám dávať čípky a kojiť a kojiť a kojiť....moje malé ☹

oluska88
16. nov 2012

@danka483 to ma drzi mojko.dufam,ze to budu Len tie zubky a nic ine.drzte sa a prajem skore uzdravenie a zubky nech sa rychlo prerezu a tebe vela sil.

elenka6
16. nov 2012

@danka483 no naštastie že to crp nema zvyšene,Nikolka mala vtedy 105.Hadam mu to prejde,mohol by sa v noci prerezať nech má klud maličký,aj aj ty.

danka483
18. nov 2012

Baby teplota malému stúpala nad 39 včera som behla na pohotovosť lebo začal kakať zelenú vodu dali mu piť glukózu+ors kúpila som bio gaju tak fičíme ale našťastie je už dobre od včera obeda nakakal a teplota tiež ustúpila ...

oluska88
18. nov 2012

@danka483 chudatko moje,si vytrpel a aj ty.aj vies z coho to ma???AKo mu je teraz???

danka483
18. nov 2012

@oluska88 Oli moja vôbec netuším 😖 ale už je našťastie dobre, ale nie tak ako predtým ..nechce piť ( myslí si že mu dávam tú hnusobu) tak pije cez striekačku 😝 ale aj ho to baví -novinka ...nechce papať ( to nie je novinka) a nechce ani mlieko ...čo mám teraz trampoty ja ale to neva nech je len drobec v poriadku

oluska88
18. nov 2012

@danka483 to ma mrzi,dufam ze sa to vsetko skoro vrati do normalu.

elenka6
20. nov 2012

@danka483 No čo,ako malý?Už je dobre?

catrena
20. nov 2012

ahojte,dnes som bola na ortopedii a vsetko je ok,na kardio este za pol roka na kontrolu...a zuby zatial nema...a konecne uz zacala aj trochu zvandrat..robit pa-pa...tap-tap a tak

oluska88
20. nov 2012

Po dnesnej poradni,kedy ma Vaneska 9 mesiacov a 1 den,vazi 10,360 kg a 72cm.No a najvascsia sranda bola,ze nasa Vanes bola riadna bacula ako ostatne deti a lekarka zo sestrickou sa na nej nasmiali.Struhala take grimasy a take rehoty...

danka483
20. nov 2012

@elenka6 ahojky Eli no je už lepšie teplota pominula kaka tiež zrejme to bolo veru zo zubov ten štvrtý kujón vyšiel a tlačí sa nám horná dvojka .....akože sodoma gomora 😖

elenka6
20. nov 2012

@danka483 no pekne,tie zuby su atrapy,ešte sa načakame kym im vyjdu,nikolka ma už tri a pol mesiaca len tie dva a stale nič viac.

danka483
20. nov 2012

@elenka6 no tieto naše začali rásť len tento mesiac a idú jeden za druhým dnes bola nálada o kapku lepšia včera sa prerezala dolná jednotka a už mu tam badať tú hornú dvojku ...
Inak prišla nám aj lyžica a čože ...mladý mi na ňu.... dnes som to vzdala jedla som ja dávala som mu zemiak ani za ten svet ako som sa nepozerala tak ho pchal do pusy ako bol na zemi tak som mu dala misku na zem a kŕmil sa ...ako prasiatko ale hádam niečo dal aj dnu ...........katastrofa prečó 😅

elenka6
20. nov 2012

@danka483 no natrapite sa,my mame teraz tak že nikolka zje max polku a začne strašne plut tak jej to davame na kukurične chrumky,včera jedla vyživu s chrumkami,predtym jogurt a kuracie maso s mrkvu a zemiakom,vsetko na tych chrumkach a davame jej to do pusy.

danka483
20. nov 2012

@elenka6 to som už robila aj ja lenže už nechce ani chrumky ja už neviem a pritom ked vidím ako si na tajňáša dáva do pusy ide ma jebnúť ( prepáča mi za výraz ) 😖

elenka6
20. nov 2012

@danka483 vieš čo ja mam synovca a on vždy ked kakal tak sme museli ist do druhej izby,musel mat sukromie,asi aj tvoj maly chce sukromie pri jedeni 😀 on sa podla mna rozje,len ktovie kedy,možno v školke.

danka483
20. nov 2012

@elenka6 nežartuj 😅 no ja ti neviem skúsim zasa zajtra niečo capnem mu niečo do misky a nech to aj po podlahe rozlíže 😒

elenka6
20. nov 2012

@danka483 a väčši kusok prehltne?keby si mu tam dala nejaku varenu zeleninu na kocky a kusky mäsa alebo klobasku na kolečka 😀 a by si si ho akože nevšimala že či to bude rukami jesť.

danka483
20. nov 2012

@elenka6 no veď on papá kúsky v pohode len on to chytne do ten nemotornej rúčky a všetko rozpučí tak mu ide prdlajs do pusy a tak mi dnes pomaloval podlahu v kuchyni 😅

elenka6
20. nov 2012

@danka483 no ja neviem teda,maš to ťažke 😖 šak mu daj cele kuracie stehno do ruky a nech si odhryza,zuby už má 😀

elenka6
20. nov 2012

a inak baby technicke typy čo ste,zmenšila som si tuto stranku a nejde mi dobre kolečko na myši,neviete jak to dat naspäť?ja som vedela že ctrl alt a kolečko,ale to nefunguje 😒

belucio23
20. nov 2012

ako casto papaju vase deticky mliecko?ci uz materske alebo umele.nasa Sofi mi odmieta nitrilon uz mesiac,len zbada flasu a zhasli fajky...

elenka6
20. nov 2012

@belucio23 Nikolka rano,potom asi hodinku po obede,pred spanim a v noci ešte dva krat čiže 5krat,čo je dosť,tie nočné by už mohla oželieť 🙂

nelinqua
20. nov 2012

@belucio23 4x cez den kojime v noci nastastie nepapame

catrena
21. nov 2012

@danka483 a take normalne ochutene vase jedlo si mu neskusila dat?hena sa rozjedla az takymi nasimi mnamkami...
@elenka6 lupa v nadstaveni ja som bola zmensena cely den 🙂

bebel
21. nov 2012

@elenka6 zmeníš to cez lupu 😎

@danka483 naša Bibi takto tvrdošijne odmietala čokoľvek okrem rožka do 1,5 roka.

Naopak s Brunom sa trápime teraz kvôli jedlu...musím si vybaviť komplexné gastro vyšetrenie na Kramároch- lebo sme sa nikam nepohli, ešte viac zužuje svoj repertoár jedál. S´me z neho an prášky- ani po dobrotky, ani pod výhražkami ani úskokmi sa nám ho nedarí zlomiť, aby aspoň ochutnal. Žije na cestovinách s olivovým olejom a soľou. 🙄

Izabel tento WE ochutnala kvalitný teľací párok od Orbána - a také veľké oči ste ešte nevideli. 😝 Excitovaná z toho pokladu bola ešte 2 hodiny. Pekne veľa papá.....a nechutia jej zeleninové, mäsové neochutené baby kaše(tie pľuje a odmieta otvoriť ústa)....len koštuje naše normálne jedlo...a stále väčšinou jedáva jogurty a ovocné výživy.

elenka6
21. nov 2012

@bebel
@catrena ˇako cez lupu?kde je ta lupa?asi som za blbu ale veru neviem 😖