icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
21. nov 2012

@bebel
@catrena dávala som mu aj z môjho taniera minule dal kúsok granadíru, teraz ráno dal 3 lyžičky miláčika 🙂 sa teším
Inak @bebel v NR by som ti vedela pomôcť s gastrom

elenka6
21. nov 2012

už to mam stlačila som ctrl a 0 🙂

catrena
21. nov 2012

@elenka6 2 riadok uplne hore je subor upravit zobrazit historia zalozky nastroje pomocnik tak daj zobrazit je tam lupa 🙂

kkl82
21. nov 2012

@belucio23 nas bubo tiez uz velmi malo mlieckuje, z coho som ja dost smutna. koji sa tak 2x pocas dna a 2x v noci. robim mu ale mliecne kase z mojho mlieka na ranajky alebo veceru, tak mu to mliecko aspon nejak prepasujem 😉

kkl82
21. nov 2012

@danka483 dufam, ze uz bude dadovi len lepsie a lepsie 😉 to mu fakt vysli tie 4 zubky naraz? inak, u nas inak kazdy zubok znamenal vacsi apetit do normalneho jedla. vzdy ked mu nejaky isiel, tak sa odmietal dojcit a ja som ho musela krmit zeleninkou a pod., lebo inak by mi umrel od hladu. hlavne dadka nenut, ked chce, nech papa aj na zemi, ved dlazku poumyvas 😀 😀 😀 a s tou lyzickou som cakala, ze napises, ze sice sa otaca, ale ze do vlasov si s nou maly trafi rovnako 😝

nezbednica
21. nov 2012

Tak nas matuško papa moje mliečko ešte dosť často začne ranajkami da si aj po výžive, potom asi hodinku po obede potom po jogurtiku a potom aj na večeru a ešte tak 2x v noci, čiže dokopy zhruba 7krat ale som rada ved materske mliečko je zdrave. Zubok ešte nemame ani jeden ale zrejme sa nam už tlači dolny lebo je mrzutý a soplikuje, katastrofa už aby bol von 🙂

bebel
21. nov 2012

@elenka6 hore v prehliadači máš lištu a tam je ikona zobraziť, rozklikneš a 1 z možností je lupa 😎 A dáš si 100%

oluska88
21. nov 2012

tak ja radsej ani nehovorim o jedle,bo by ste ma tu ukamenovali...

danka483
21. nov 2012

@oluska88 ale kdeže.... 😉
Baby moje dnes bola u mňa mama a zobrala mladého von tak som fičala upratovala a každých 15 min. volala či je ok ...som ja ale 😅 a akože pánko bez kojenia 5 hodín a má to v paži on ani nechce jesť dal si 2 lyžičky banánu a finito 😖 takže dnešná bilancia trochu miláčika a trochu banánu inak sme sa kojili 3x cez deň takže očakávam že v noci bude dobiehať 😝

kristinaanna
21. nov 2012

ahojte, malá dnes nechcela obed, ale keď si ho mama nabrala na svoj tanier a ponúkla jej svojou vidličkou tak zjedla 😉 potvora malá,
ešte stále zúbok len špička, lozenie žiadne ale začala spievať ke´d ide hudba 😀

danka483
21. nov 2012

@kkl82 Katka no v priebehu 3 t vyšli 4 kusy a ide mu horná dvojka akože divočina...pri toľkom plači som totál rozhodená neviem čo chce 😒

elenka6
22. nov 2012

@oluska88 ale povedz,aspon sa možeš pochvalit,ved Vaneska ma super váhu,určite pekne papá,ja som včera Nikolke dala na olovrant zvolensky vanilkovy jogurt,lebo všetko pluje,zjedla ho cely 🙂

oluska88
22. nov 2012

@elenka6 len ma tu neukamenujte...spapala knedlu z paradajkovou omackou.ale len trosicku.a tak jej chutilo.

elenka6
22. nov 2012

@oluska88 jaj ty si sa bala že jej davaš nevhodne veci?ale myslim že nie,my ked sme boli malé tak veru mne mama davala od pol roka krupicu aj puding z mlieka kravskeho a dobre mi bolo,Nikolka minule lízala šlahačku a jedla palacinku 😵

catrena
22. nov 2012

@elenka6
@oluska88 ja tiez varim krupicu z normalneho mlieka na vecer... a aj ho pije...uz asi tyzden...a aj sa jej zlepsil spanok kojim ju asi len 2x v noci

oluska88
22. nov 2012

@elenka6
@catrena ked my sme boli deti,davali nam vsetko a tu sme.lenze teraz je taka doba,ze to skodi,to je nevhodne,to zasa nieje podla tabuliek podla ktorych mame krmit deti.ja neviem,akosi sa mi nepaci tato doba.Nejnevajte sa na mna.to je moj nazor.pokial jej to chuti a nic jej nie je,preco nie...

danka483
22. nov 2012

@oluska88 môžeš byť zasa rada že ti papá 😉 minule som stretla jednu babu a tá zadrela že malému v 4 mesiacoch nechutil nutrilon tak mu odvtedy dáva kravské 😖

oluska88
22. nov 2012

@danka483 sila,ja malej davam,normalne len ked doma nemam umele.

danka483
22. nov 2012

@oluska88 ale od 4 mesiaca akože ma skoro piclo a to mu robila potom puding sodoma gomora

oluska88
22. nov 2012

@danka483 aj ja poznam jednu od nas,ktora tak robila.co uz,my nic nenarobime.

bebel
22. nov 2012

@danka483 nerieš, hold sú matkami aj osoby kognitívne menej obdarené alebo šetrivé.....prežiť sa dá na všelijakej strave. 😎
Dnes sme skončili s plávaním v Ivánke a od budúceho týždňa nastupujeme do Limbachu - som zvedavá na rozdiely.
A ešte dnes po 1. krát motivovaná hračkami "4 nožkovala pár krokov" po doskách na hladine v bazéne.
Až bude chodiť - vyskúšame aj Senecký Aquathermal. Len tam je problém hygiena- v zimnom období mi tam deti vždy chytili nejaké hnusné pneumokoky.

bebel
22. nov 2012

Iz miluje vodu 🙂

danka483
23. nov 2012

@bebel máš zlaté detváky 🙂 daj potom vedieť ako bude na plavku my sme boli včera, a boli sme tam dvaja , ale bolo to super Dado sa aspoň sústredil na signál a veru bolo to super

danka483
23. nov 2012

baby taká otázka videli ste ale viete aké je odrážadlo Ybike - Pewi ? uvažujem na vianoce

oluska88
23. nov 2012

Ahojte maminky,co mate nove.ako vase deturence?My to mamake stale narocne,Vaneska mi nechce spavat.Aj ked zaspi o chvilocku je hore a potom dlho nemoze zaspat a samozrejme robi cirkus.A ked je mrzuta uz riadne,tak vykrikuje nervozne mama.

elenka6
23. nov 2012

ja som sa dnes tak najedovala v tescu,maju akciu že od 17.00-22.00 ked kupis hračku tak ti vratia tretinu ceny a išla som tam nikolke kupit odražadlo leva čo stoji 50 eur,ale takto by stal 34 tak super,a oni ho od včera zdražili na 70eur,tak nech idú do čerta,všetky hracky tak zdraželi že vlastne nič nevratia,napr kocky co som jej tam nedavno kupila stali 9e a dnes 13e 🙄 no nasr.ta som išla preč.

danka483
24. nov 2012

Ahojte tetky včera mi dorazil ten ergo nosič a dnes sme ho s Dadom skúšali no akože 2x mi v ňom zaspal takže odporúčam všetkým fakt super vecička a ja ťapa som ho mohla mať už dávno 😅

@elenka6 úžasné škoda slov....

elenka6
25. nov 2012

@catrena
@kkl82 Všetko najnajnaj k meninkam 🙂

catrena
25. nov 2012

😀 tak hena uz ma dva spodne zuby prerezane a ci este nejaky netusim lebo nechce ukazat 😀 ..@danka483 ja mam manducu,kupovali sme ju aby sme mohli fungovat na rybach... a nebanujem tie prachy...skoro ako kocik kupeny tu 🙂

danka483
25. nov 2012

@catrena
@kkl82
Dievky moje miluvané všetko najlepšie k meninkám a nech nás tie naše drobátka poslúchajú 🙂 ak tu ešte je nejaká tá Kačura v utajení tak šicko naj 😉