icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

catrena
25. nov 2012

vsetko naj katarinkam 🙂
@danka483 a dakujem

danka483
25. nov 2012

Ženy idem dať na vás zasa moju supernú otázku: máte nejaký režim s krpcami ? Myslím spánok papanie v rovnaký čas ...lebo u nás režim nie je všetko sa odvýja od toho kedy sa zobudí a potom ide aj spinkať papanie ponúkam počas celého dňa a stále sa bavíme hrajkáme atď...zasa silno myslím po nociach či niekde nerobím chybu. Bo kamoška má malého a oni to majú teda prísne ( tata vojak 😒 ) a veru režim riadny...

oluska88
26. nov 2012

@danka483 no mala ked sa zobudi rano,ideme papat,potom sa hrame,ked uz jej cas na spanok.dam ju spat,ked sa zobudi ideme von,potom sa hrame,papame,spime,ideme von,papame.hrame sa,kupel,spanok.ale papame cca 6krat niekedy viac.ako si pyta.

elenka6
26. nov 2012

@danka483 nikolka dobeda ide spať okolo 9:45 a pobede 13:45,večer o pol osmej.len ked sa stane zazrak ako napr dnes že rano vstala až 8:10 tak dobeda isla spat o hodinu neskor,papá kde jako lebo špekuluje pluje,ale ten spanok som jej spravila relativne na pevne časy,sa mi to osvedčilo a zaspava rychlo a bez väčšich problemov.

kkl82
26. nov 2012

dakujem vam vsetkym za vcerajsie blahozelania 😉

kkl82
26. nov 2012

@danka483 dani, my sme mali rezim ako podla hodiniek, prislo to uplne prirodzene od cca 4. mesiaca. zobudil sa medzi siedmou a osmou a potom sme isli v dvoj- az dvaapol- hodinovych intervaloch. spinkal pol hodku doobeda, dve na obed a dalsiu pol hodinku poobede. teraz posledne dva tyzdne sa len a len trapime. maly za posledne vecery naplakal viac ako za cely svoj zivot dokopy ☹ chodime spavat o polnoci, co od deviatej-desiatej len placeme... rano potom nevie dospat a spinka aj do dvanastej. papat mi nechce, minuly tyzden bol o kasickach a pecenej tekvici, dnes uz nechce ani to... uz nevladzem, ale vobec netusim, ako mu pomoct ☹ ☹ ☹ nech uz tie zubadla vyjdu a mame pokooooj

danka483
26. nov 2012

@kkl82 božínku Kati skús mu dať niečo od bolesti viem že si proti tomu ale veď nemusíš mu dať plnú dávku sirupu ani ja som nedávala...Inak aj u nás je to hrúza malý celý deň jak na baterky nemá čas ani cucnúť mlieko ( a ani nechce ) snažím sa mu niečo ponúkať , ale za to si to doháňa v noci dnešná noc katastrofen zasa celú noc na cecku akože dovi dopo ...
a teraz som ho uspala po 5 hodinách čo fičal a to v nosiči ja už niekedy fakt neviem ....chvala bohu teraz máme pokoj zo zubami ale pre istotu včera spadol a tak si buchol do uška aj krv mu tiekla a má ho fialové 😒

kkl82
26. nov 2012

@danka483 no jo, ved by som aj, len u nas ma z tych zubkov vzdy prdiky a na tie mu nurofen nepomoze ☹ vyprdkat sa vie, len ked sa napapa, na prazdny zaludok mu to nejde. a tam je hlavny kamen urazu...

oluska88
26. nov 2012

tak babule moje.vcera vecer mala nasa Vaneska dalsiu premieru a dnes som nasla dva ocne zubky vonku.takze som rada a coskoro pojdu aj spodne.

simkarobkova
26. nov 2012

Ahojte baby, dnes všade zisťujem odpoveď na otázku, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či sa vám vďaka nemu podarilo otehotnieť ... hm?? :(

simkarobkova
26. nov 2012

A prosím správičku mi napíšte ☹

danka483
26. nov 2012

@simkarobkova ahoj brala som nepomohol a počas tehu som ho brala do 18 tt na udržanie 😉

simkarobkova
26. nov 2012

No ja už neviem čo teda ☹

danka483
26. nov 2012

@kkl82 môj malinký ach to mi je ľúto ☹

@oluska88 ale sa to tu rozbehlo s tými zubadlami no ja čakám hornú dvoju má to tam jakésik obelené ale je relatívny kľud ( neplače ) až na ten úchvatný spánok 😒

danka483
26. nov 2012

@simkarobkova ak môžem poradiť choďte obaja k lekárovi na kontrolu a potom budete múdrejší 😉

elenka6
26. nov 2012

Ja mam pocit že Nikolka už nebude mať viac zubov 🙂 len tie dva.

danka483
26. nov 2012

@elenka6 ale bude neboj... nemusíš šetriť na protézu ...uvidíš onedlho sa budeš sťažovať ty že sodoma gomora zatiaľ si užívaj pokoj ...alebo vykuknú ani nebudete vedieť kedy 😉

nelinqua
26. nov 2012

@elenka6 u nas to zatial tiez vyzera ze zostavame na nejaky ten cas pri cisle 2🙂)

elenka6
26. nov 2012

@danka483 jaj no šak aj,ale už 4mesiace ani ťuk a to stale všetci hovoria ako ma naliate ďasná,no neviem.Ale tak spava na prd aj bez zubov,ale aspon cez deň je to anjel 😀

danka483
26. nov 2012

@elenka6 no čo ti poviem môj dal dnes 1,5 hoďky na 2x a v noci divočina ...doobeda som si aj ľahla s ním že hádam niečo pospím no prdlajs ja som levitovala už ma začalo aj brať a mladý už bol hore no nekašlem sa na to 😠 a večer idem drichmať a nezaspím ani za svet ja neviem čo mám toto. 😠

nelinqua
26. nov 2012

@danka483 moja, tiez som si poobede lahla, toto pocasie co je vonku ma total brutal zabiiija...uz potrebujem slnko, nech mi dobije baterky 😀 ale co som chcela...hej tiez som prechadzala uz pomaly do hladiny alfa...ked presne v tom momente henta nasa mala mys zacala skakat v postielke 😝 skoro ma vystrelo

elenka6
26. nov 2012

@danka483 no ja tiež ked si s nou lahnem tak spi 40 minut,čiže ked najlepšie zaspim tak ma zobudi,inak už neriešim kolko spi cez den,spava dva krat a ci 30minut alebo hodinu a pol mi je jedno,jej to asi stači ked nepišťi a je dobra vysmiata a v noci aspon raz za hodinu je hore,toto musi mat nejaku pričinu,len neviem aku 😒 ja tiež otrasne zaspavam,ale to len asi posl tri mesiace,predtym som taky problem nemala.

danka483
26. nov 2012

@nelinqua
@elenka6 baby moje sme na rovnakej vlne ...preto som sa pýtala na režim lebo už fakt niekedy neviem ... a ten denný spánok u nás tak isto sem tam ma silno prekvapí a dá aj takmer 2 hoďky ale to je veľmi veľmi zriedka asi raz za mesiac .....inak mladého celkom kŕmim síce papá ako prasiatko ale neriešim hlavne že niečo dá skôr mu ide ovocie

elenka6
26. nov 2012

@danka483 Nikolka stale pluje,neviem či to mam brať ako nejake obdobie ale dufam s tym prestane,ja jej varim prplem sa s tym,ona si da tri lyžičky a začne plut,no konec,ale som dnes rozmyšlala že ju skusim niečim zabavať a tato ju bude krmiť,že možno zabudne že chcela pluť,ale ked som si ja chcela dať kolač jablkovy tak sa išla odtrhnuť ze hamham,mi ho polku zjedla,to neplula.

danka483
26. nov 2012

@elenka6 no toto zasa ja nezažívam že by chcel papať on keď jeme tak cmuká ale keď mu dám ani za svet ...mám to ja dítko ja mu ponúkam niekoľkokrát denne a keď vidím že pootvorí ( minimálne ) tak dávam ...čiže úplná radosť

nelinqua
26. nov 2012

@danka483 my mame celkom rezim, aj ked niekedy poobede je plac, lebo nechce ist spat, ale nakoniec to zvladne🙂)) vstavame cca 7-8, nakojime, o nejak tu hodinku dame jogurt, hrame sa, pozerame spievankovo a tak, 10-11 kojime a zaspavame...max na hodinu:( potom ked sa zobudi a kustik preberie obedujeme (obedy jej velmi nejdu v poslednej dobe) a ideme von na prechadzku na nejaku hodinku, potom sa doma este kustik hrame, a okolo 14-15 zas kojime...vacsinou zaspi, niekedy bojuje a potom zaspi- zas tak max na hodinku. teraz pride cas na vyzivku alebo cerstve ovocie🙂 potom pride tata, posali sa trochu s malou..hodinku pred kupanim papa Laura krupicu- obmienam rozne typy..ale to je jedlo ktoreho zje najviac...kupeme uz len kazdy druhy den...a okolo 20-21 ide spat a my sa tesiiiime a vykladame nohy 😝

nelinqua
26. nov 2012

@elenka6 my tiez plujeme, a nielen jedlo....ale sliny, v jednom kuse...denne opluje tak 5 podbradnikov..vsetko a vsetkych naokolo a strasne ju to bavi 😠

danka483
26. nov 2012

@nelinqua ako sa to fajne číta ..myslím ako ten deň prebehne ale realita je iná že? tak potom to nemáme také zlé tak je problém niekde inde zas budem v noci hútať nad nezmyselnosťou chrústa 🙂

nelinqua
26. nov 2012

@danka483 pockaj, ved ja sa pridem postazovat, ked nam zacnu ist zuby...potom sa to cele zas rozhadze 😝 dnes som tak napriklad rano vstavala o 6...uplne mimo..mala chcela jest...pozeram na hodinky ze ci to ako mysli vazne, ked zvykne vstavat az okolo 7:30...niekedy je lepsie nemat rezim, robis potom veci automaticky a zbytocne sa nestresujes tak ako ja ked mi nieco nabura system 😠

danka483
26. nov 2012

@nelinqua no máš pravdu u nás to plyne všetko a máme to ako škola hrou 🙂 ale v podstate je to približne rovnaké samozrejme okrem jedenia 😅
ono keď si to tak zoberieš nemôžeme tie naše brmbolce prinútiť spať keď sa im nechce ( a nám samozrejme chce ) aj Dado sa mi budil asi pred 2 t o 5 ráno akože konéééc reku to akože myslí vážne a teraz sa budí o tej 7 no uvidíme aké bude pokračovanie