Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ženy idem dať na vás zasa moju supernú otázku: máte nejaký režim s krpcami ? Myslím spánok papanie v rovnaký čas ...lebo u nás režim nie je všetko sa odvýja od toho kedy sa zobudí a potom ide aj spinkať papanie ponúkam počas celého dňa a stále sa bavíme hrajkáme atď...zasa silno myslím po nociach či niekde nerobím chybu. Bo kamoška má malého a oni to majú teda prísne ( tata vojak 😒 ) a veru režim riadny...
@danka483 nikolka dobeda ide spať okolo 9:45 a pobede 13:45,večer o pol osmej.len ked sa stane zazrak ako napr dnes že rano vstala až 8:10 tak dobeda isla spat o hodinu neskor,papá kde jako lebo špekuluje pluje,ale ten spanok som jej spravila relativne na pevne časy,sa mi to osvedčilo a zaspava rychlo a bez väčšich problemov.
dakujem vam vsetkym za vcerajsie blahozelania 😉
@danka483 dani, my sme mali rezim ako podla hodiniek, prislo to uplne prirodzene od cca 4. mesiaca. zobudil sa medzi siedmou a osmou a potom sme isli v dvoj- az dvaapol- hodinovych intervaloch. spinkal pol hodku doobeda, dve na obed a dalsiu pol hodinku poobede. teraz posledne dva tyzdne sa len a len trapime. maly za posledne vecery naplakal viac ako za cely svoj zivot dokopy ☹ chodime spavat o polnoci, co od deviatej-desiatej len placeme... rano potom nevie dospat a spinka aj do dvanastej. papat mi nechce, minuly tyzden bol o kasickach a pecenej tekvici, dnes uz nechce ani to... uz nevladzem, ale vobec netusim, ako mu pomoct ☹ ☹ ☹ nech uz tie zubadla vyjdu a mame pokooooj
@kkl82 božínku Kati skús mu dať niečo od bolesti viem že si proti tomu ale veď nemusíš mu dať plnú dávku sirupu ani ja som nedávala...Inak aj u nás je to hrúza malý celý deň jak na baterky nemá čas ani cucnúť mlieko ( a ani nechce ) snažím sa mu niečo ponúkať , ale za to si to doháňa v noci dnešná noc katastrofen zasa celú noc na cecku akože dovi dopo ...
a teraz som ho uspala po 5 hodinách čo fičal a to v nosiči ja už niekedy fakt neviem ....chvala bohu teraz máme pokoj zo zubami ale pre istotu včera spadol a tak si buchol do uška aj krv mu tiekla a má ho fialové 😒
tak babule moje.vcera vecer mala nasa Vaneska dalsiu premieru a dnes som nasla dva ocne zubky vonku.takze som rada a coskoro pojdu aj spodne.
Ahojte baby, dnes všade zisťujem odpoveď na otázku, či ste niektorá užívala Duphaston na podporu otehotnenia a či sa vám vďaka nemu podarilo otehotnieť ... hm?? :(
A prosím správičku mi napíšte ☹
@simkarobkova ahoj brala som nepomohol a počas tehu som ho brala do 18 tt na udržanie 😉
No ja už neviem čo teda ☹
@simkarobkova ak môžem poradiť choďte obaja k lekárovi na kontrolu a potom budete múdrejší 😉
Ja mam pocit že Nikolka už nebude mať viac zubov 🙂 len tie dva.
@elenka6 no čo ti poviem môj dal dnes 1,5 hoďky na 2x a v noci divočina ...doobeda som si aj ľahla s ním že hádam niečo pospím no prdlajs ja som levitovala už ma začalo aj brať a mladý už bol hore no nekašlem sa na to 😠 a večer idem drichmať a nezaspím ani za svet ja neviem čo mám toto. 😠
@danka483 moja, tiez som si poobede lahla, toto pocasie co je vonku ma total brutal zabiiija...uz potrebujem slnko, nech mi dobije baterky 😀 ale co som chcela...hej tiez som prechadzala uz pomaly do hladiny alfa...ked presne v tom momente henta nasa mala mys zacala skakat v postielke 😝 skoro ma vystrelo
@danka483 no ja tiež ked si s nou lahnem tak spi 40 minut,čiže ked najlepšie zaspim tak ma zobudi,inak už neriešim kolko spi cez den,spava dva krat a ci 30minut alebo hodinu a pol mi je jedno,jej to asi stači ked nepišťi a je dobra vysmiata a v noci aspon raz za hodinu je hore,toto musi mat nejaku pričinu,len neviem aku 😒 ja tiež otrasne zaspavam,ale to len asi posl tri mesiace,predtym som taky problem nemala.
@nelinqua
@elenka6 baby moje sme na rovnakej vlne ...preto som sa pýtala na režim lebo už fakt niekedy neviem ... a ten denný spánok u nás tak isto sem tam ma silno prekvapí a dá aj takmer 2 hoďky ale to je veľmi veľmi zriedka asi raz za mesiac .....inak mladého celkom kŕmim síce papá ako prasiatko ale neriešim hlavne že niečo dá skôr mu ide ovocie
@danka483 Nikolka stale pluje,neviem či to mam brať ako nejake obdobie ale dufam s tym prestane,ja jej varim prplem sa s tym,ona si da tri lyžičky a začne plut,no konec,ale som dnes rozmyšlala že ju skusim niečim zabavať a tato ju bude krmiť,že možno zabudne že chcela pluť,ale ked som si ja chcela dať kolač jablkovy tak sa išla odtrhnuť ze hamham,mi ho polku zjedla,to neplula.
@danka483 my mame celkom rezim, aj ked niekedy poobede je plac, lebo nechce ist spat, ale nakoniec to zvladne🙂)) vstavame cca 7-8, nakojime, o nejak tu hodinku dame jogurt, hrame sa, pozerame spievankovo a tak, 10-11 kojime a zaspavame...max na hodinu:( potom ked sa zobudi a kustik preberie obedujeme (obedy jej velmi nejdu v poslednej dobe) a ideme von na prechadzku na nejaku hodinku, potom sa doma este kustik hrame, a okolo 14-15 zas kojime...vacsinou zaspi, niekedy bojuje a potom zaspi- zas tak max na hodinku. teraz pride cas na vyzivku alebo cerstve ovocie🙂 potom pride tata, posali sa trochu s malou..hodinku pred kupanim papa Laura krupicu- obmienam rozne typy..ale to je jedlo ktoreho zje najviac...kupeme uz len kazdy druhy den...a okolo 20-21 ide spat a my sa tesiiiime a vykladame nohy 😝
@danka483 pockaj, ved ja sa pridem postazovat, ked nam zacnu ist zuby...potom sa to cele zas rozhadze 😝 dnes som tak napriklad rano vstavala o 6...uplne mimo..mala chcela jest...pozeram na hodinky ze ci to ako mysli vazne, ked zvykne vstavat az okolo 7:30...niekedy je lepsie nemat rezim, robis potom veci automaticky a zbytocne sa nestresujes tak ako ja ked mi nieco nabura system 😠
@nelinqua no máš pravdu u nás to plyne všetko a máme to ako škola hrou 🙂 ale v podstate je to približne rovnaké samozrejme okrem jedenia 😅
ono keď si to tak zoberieš nemôžeme tie naše brmbolce prinútiť spať keď sa im nechce ( a nám samozrejme chce ) aj Dado sa mi budil asi pred 2 t o 5 ráno akože konéééc reku to akože myslí vážne a teraz sa budí o tej 7 no uvidíme aké bude pokračovanie

vsetko naj katarinkam 🙂
@danka483 a dakujem