icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
26. nov 2012

dievky moje idem sa ja pokúsiť zaspať a zobudiť starého ( zase chrápe pri telke ) majte sa zajtra sa stretneme pa 🙂

elenka6
26. nov 2012

@danka483 ale ja sa tešim ked zas posunu na jar čas,ona potom isto bude spavať aj do osmej,ja som ranny spachtoš,ked ma aj budi v noci ale keby ma tak nechala rano do deviatej 😀 možem snivať.no idem si lahnut,ked zaspim tak nikolka sa rozhodne jesť.kamarat povedal že on ked zaspava tak aby rychlo zaspal tak počita,väčšinou pri 300 zaspi,ja som včera stale ratala ale potom som sa vždy uvedomila že zas som zabudla ratať a myslim na kraviny a ratala som odznova,a toto stale dokola až kym nikolka že mama dorataj a utekaj mi pre fľašku 😅

nelinqua
26. nov 2012

@danka483 ked ono by bolo v podstate v pohode ist uz len na 1 denny spanok...len teda keby mi mala prespala cez den 3 hodiny v kuse ako kamoskina dcerka 😀 ulozi ju o 11 a spi do 14...toto je moj sen 😀 za 3 hodinky uz by sa dalo co to stihnut 😎

elenka6
26. nov 2012

@nelinqua aj ja som si to hovorila,ale ked ona tak pekne vie dobeda zaspať že asi ešte potrebuje dva spanky.kamosky malá jej spí dobeda 2hodiny a pobede tri.v noci celu noc,má rok a pol 😀 toto chcem.ale zas ona stale len čaka aby sa mala zobudila ked chce niekde isť.

nelinqua
26. nov 2012

@elenka6 ooo pekneee!! to keby som jej vypekala makove kolace asi by mi tak nespala 😀 uskromnila by som sa s tym 3 hodinovym dennym spankom a celonocnym 😀

kkl82
26. nov 2012

@oluska88 fiha oli, to uz fakt ocne? nie je nejak skoro? mne tu kazdy tvrdi, ze malemu ocne este nemozu ist (vyzera to na ne alebo spodne dvojky), ze to az cca v 15. mesiacoch idu...

kkl82
26. nov 2012

@nelinqua hehe, moj bubo bezne pred siestym zubkom daval 2,5 hodky naobed. ale to bolo akurat na to, aby som sa osprchovala, navarila si obed, zjedla ho, poskladala vysusene pradlo, vybavila zopar mailov a konec, uz bol hore 😝 sa to nezda, ale teoria relativity v tomto pripade naozaj funguje, cez obedny spanok (nech uz je akokolvek dlhy) plynie cas vzdy rychlejsie 😀 😀 😀

oluska88
27. nov 2012

baby sorry,manzel ma tak doplietol,lebo sme sa dlho bavili o ocnych zuboch,ze som to sem napisala a koza som si neprecitala,co som napisala a odisla k malej od pc.su to dvojky.este raz PREPACTE!!!!som truba

lukaslumbersky
Odpoveď bola odstránená
kkl82
27. nov 2012

@oluska88 nie si 😉 moj chlap tiez kazdemu vravi, ze bubovi vysli ako prve ocne zuby, pritom mu vysli horne dvojky 😀 v tej malej pusinke sa to pletie 😝

oluska88
27. nov 2012

@kkl82 veru asi tak nejak...ale co uz..ale som rada,ze uz idu,sice skripe zubami,ale su a uz pekne hryzka vsetko...

elenka6
27. nov 2012

Dnes sme boli na poradni a Nikolka ma stale 72cm a 8370g.Dnes normalne obedovala po dlhej dobe,bez plutia,mala vyvar a telacie maso s mrkvu a sližikmi s toho vyvaru.za tym dezert chrumky s marhulovym džemom 😀

oluska88
27. nov 2012

@elenka6 tak vzsku maju nase baby rovnaku,mne mala dnes spapala celu misku nedelnajsej polievky.pozerala som ako puk.a este jej bolo malo.

elenka6
27. nov 2012

@oluska88 len Vaneska ma ale o dve kila viac 🙂 Nikolka tušim najviac lubi vyvary s cestovinou,to jej ide najlepšie.

elenka6
27. nov 2012

A dnes ked sme išli z poradne tak Nikolka bola s tatom v aute a ja som nakupovala.Najprv sa Nikolka vyzula a potom tolko špekulovala až sa prevratila aj s vajičkom jak korytnačka.Asi dostane klasicku autosedačku,vajičko je na prd.

oluska88
27. nov 2012

@elenka6 tak neni to ziadna sranda,mi idu ruky odpadnut a aj zlamat.Bud rada,ze ma pomenej.

elenka6
27. nov 2012

@oluska88 ja aj som,ja ju moc nenosim,tak je to ok,ona je športovkiňa,stale maká. 😀

elenka6
27. nov 2012

no pekne že športovkiňa,fuuj Elena 😕 takže športovkYňa 😀

danka483
27. nov 2012

a my sa nosíme taktok 😉

oluska88
28. nov 2012

@danka483 vidiet,ze je spokojny!

danka483
28. nov 2012

@oluska88 no jasné včera ho nosil tato a veru sa mu nepáčilo veď samozrejme mamina je mäkučká a nemá chlpatú hruď 😀

oluska88
28. nov 2012

@danka483 no mama je len mama,darmo..

oluska88
28. nov 2012

dneska som sa hrabala vo fotkach,ako sme boli deticky ja a muz a nase deturence...

elenka6
28. nov 2012

@catrena Želame všetko najlepšie malinkej k jej meninkam 🙂

kkl82
28. nov 2012

@danka483 a pri mamine je dado blizko pri zdroji, tak jasne, ze je spokojny 😝 a inak toto ergo je naaaadherne. aj ja som ho chcela, len vtedy bolo hrozne drahe a este k tomu ta novorodenecka vlozka... ked sa zas stretneme, tak vyskusam, mozno predam tu nasu manducu...

danka483
28. nov 2012

@kkl82 Katuška akože a kedy dáme rande? Zajtra ideme na plavko aj by som vás prišla kuk ozaj a všetko naj k 9 mesiakom

a @catrena všetko naj k meninkám Henrietke

danka483
28. nov 2012

Ozaj baby moje idem po radu Dado začal papať celkom pekne na naše pomery ale....má zelenú kaku takú hustú a ako špenát mám to nejak riešiť či môže to byť z toho prechodu na papanicu? Akože tu hľadám nejaké infošky ale nič pre porovnanie s nami máte skúsenosť mali aj vaše drobce ? ďakujem

oluska88
28. nov 2012

@danka483 nasa mala ma od tej doby ako jej idu zuby a je to vraj normalne...

danka483
28. nov 2012

@oluska88 aj som mala tušáka lebo idú mu horné dvojky ďakujem Oli moja ..lebo sestra ma furt vyplaší ach koťuha jedna

oluska88
28. nov 2012

@danka483 nie...byva to aj podla stravy.ale doky ma ujistovala,ze to je ok.a mal aj maly taku,tak som si ista.deti su v poriadku...