Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@danka483 ale ja sa tešim ked zas posunu na jar čas,ona potom isto bude spavať aj do osmej,ja som ranny spachtoš,ked ma aj budi v noci ale keby ma tak nechala rano do deviatej 😀 možem snivať.no idem si lahnut,ked zaspim tak nikolka sa rozhodne jesť.kamarat povedal že on ked zaspava tak aby rychlo zaspal tak počita,väčšinou pri 300 zaspi,ja som včera stale ratala ale potom som sa vždy uvedomila že zas som zabudla ratať a myslim na kraviny a ratala som odznova,a toto stale dokola až kym nikolka že mama dorataj a utekaj mi pre fľašku 😅
@nelinqua hehe, moj bubo bezne pred siestym zubkom daval 2,5 hodky naobed. ale to bolo akurat na to, aby som sa osprchovala, navarila si obed, zjedla ho, poskladala vysusene pradlo, vybavila zopar mailov a konec, uz bol hore 😝 sa to nezda, ale teoria relativity v tomto pripade naozaj funguje, cez obedny spanok (nech uz je akokolvek dlhy) plynie cas vzdy rychlejsie 😀 😀 😀
baby sorry,manzel ma tak doplietol,lebo sme sa dlho bavili o ocnych zuboch,ze som to sem napisala a koza som si neprecitala,co som napisala a odisla k malej od pc.su to dvojky.este raz PREPACTE!!!!som truba
Dnes sme boli na poradni a Nikolka ma stale 72cm a 8370g.Dnes normalne obedovala po dlhej dobe,bez plutia,mala vyvar a telacie maso s mrkvu a sližikmi s toho vyvaru.za tym dezert chrumky s marhulovym džemom 😀
A dnes ked sme išli z poradne tak Nikolka bola s tatom v aute a ja som nakupovala.Najprv sa Nikolka vyzula a potom tolko špekulovala až sa prevratila aj s vajičkom jak korytnačka.Asi dostane klasicku autosedačku,vajičko je na prd.
no pekne že športovkiňa,fuuj Elena 😕 takže športovkYňa 😀
Ozaj baby moje idem po radu Dado začal papať celkom pekne na naše pomery ale....má zelenú kaku takú hustú a ako špenát mám to nejak riešiť či môže to byť z toho prechodu na papanicu? Akože tu hľadám nejaké infošky ale nič pre porovnanie s nami máte skúsenosť mali aj vaše drobce ? ďakujem

dievky moje idem sa ja pokúsiť zaspať a zobudiť starého ( zase chrápe pri telke ) majte sa zajtra sa stretneme pa 🙂