Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@oluska88 lebo inak je v pohode až na to že nespí poriadne, ozaj niekde som tu natrafila na nejakú knihu či čo že naučiť deti spať musím to pogúgelovať lebo toto dieťa moje od 2 do pol4 ráno akože behalo po posteli skoro ma ....a keď ma pohrýzol som sa mu riťou otočila tak sa začal so mnou vadiť skoro sme aj s tatom pukli od smiechu
@danka483 nikolka tuto noc brutal,stale cestovala a liepala sa,dnes to iste ma asi caka kedže spi 2hodiny a stale tam chodim,bože je spln.a inak Nikolka ma stale tmavozelene kako,lebo ma bebu HA a to koli jej zloženiu.inak ako som tu nedavno pisala že som jej v tescu chcela kupiť toho leva a oni ho dali na 70eur,tak dnes som len tak na neho kuk a on že 25 😀 tak už je lev doma,dostane ho od tety pod stromek.
@danka483 dakujeme za prianie, my sme vcera zabudli, takze aj daduskovi vsetko naj naj naj 😉 kludne mozete prist kuk, u nas sice padla bomba, ale ked prizmuris jedno oko, tak snad odpustis. vcera som piekla gastanovo-cokoladovu tortu (svokra bude mat narodky cez vikend, tak som chcela odskusat recept "na necisto"), takze bude aj co na zahryznutie 😝 zajtra ideme na plavanie aj my, ale az o siestej vecer 😉
@elenka6 @danka483 juj zeny, mne ta kniha pride v mnohom ako tyranie deti ☹ byvala sefka podla nej isla a nechavala maleho vyrevavat aj dve hodiny. mala sice velky dom, ale ja som z toho obcas mavala az depky (byvali sme v jednom dome, my na prizemi, maly izba na prvom a rodicia na druhom poschodi). chvilu som jej fandila, lebo som o babatkach vedela trt makovy, ale potom mi uz maleho bolo luto. teraz, ked mam vlastne babo, tak to praktizovat nemienim, aspon nie kym je takto maly. v dvoch rokoch ok... ja osobne si myslim, ze take male dieta este nevie manipulovat rodicmi, ze ak nevie/nechce spat, tak ma urcite dovod. kazdy rezim pride prirodzene casom, ved aj my sme rozni a kazdy spavame/bdieme inak... najma pre kojace mamicky je tato kniha, podla mna, hotova pohroma 😒
baby,dakujem za henrietku 🙂 ...a inac tuto noc zaspala v pohode o 19 po flaske kase a potom o 22,2,4ceca a o 7 hore,ked sa naceca prelozim ju do postielky a zaspi...akurat sa furt odkopava 🙂
@kkl82 ja by som nikolku nenechala nikdy vyplakat,to nema vyznam,ale ona neplakava,a nema ani problem zaspat,ona sa len moc budi v noci,aj desat krat,to by som chcela zmenit,mne nevadi ani dat jej v noci jedlo aj ked lekar mi to zakazal,že jej netreba,no ale neviem.ja si to prečitam a uvidim co radia.
No knihu som prečitala,a som mudra jak predtym.pišu tam len o castom dojčeni,čo mne je nanic ked nedojcim,o probleme zaspat,ten nemame,o plakani pri zaspavani,ona neplače.takže neviem,nepomohli mi.
ahojte u nás v skratke : noc divočina -už tretia čo som bola hore ...zuby: vyšla horná dvojka-čakáme druhú...pevne dúfam že táto noc bude lepšia a keď nie tak dúfam že ma tato ráno nechá pospať ak nie balím ho a móže ísť 😅
@danka483 pekne teda,vy to aspon mate koli zubom ale my bohvie prečo,ona nevie kludne spat,stale sa budi,ale nechapem že rano o šiestej vstane a je plna energie,oddychnuta,ja uplne hotova,tak ju tato zobral do obyvacky lenže stale som ich počula,Nikolka stale mama mama kričala,potom dosiel pre plienky,potom som pocula že ju ide sprchovat lebo sa pokakala,no isla som hore ale hlavu mi ide roztrhat.aj teraz vecer,ona zaspi a za 30minut je hore mrnči sada si,vobec sa nedostane do fazy tvrdeho spanku 😖
@elenka6 aj tento furt mrnčí ja pevne dúfam že to bude zubmi lebo ma ....inak dnes cez deň uspať ani náhodou po 1,5 hoďke uspávania v posteli na rukách v nosítku a dokolečka som ho uspala v nosiči a to som mu spievala (chúďa moje ) a to spal hodinu a finito do večera fičal akože 😖 dnes mi išlo hlavu rozdrapiť a kukala som ako puk 🙄
@danka483 no Nikolka dobeda odmietla spať,co sa stalo druhy raz zatial,tak reku hraj sa,a ona sa hrala,ja som vedla žehlila varila,a ona sa v cestovnej postielke hrala spokojna vysmiata,o jednej som ju dala spat,hned zaspala na hodinu a pol,tak som si aj ja lahla a samozrejme som nemohla zaspat,tak len pol hodinu som si pospala,potom som si dala pirulu a išli sme von,ona cely den sa len smiala,uplne kludna spokojna.kym som napisala tieto dve spravy tak som už dva krat bola v spalni čo stale mrnči ☹ neoplati sa mi isť lahnuť ked ma stale budi,ja neviem prečo su tie noci taketo otrasne,a to každa bez vynimky.
nasa Sofi spi dobre tusim kazdu druhu noc,aj ked nie je to pravidlom.Vcera zaspala o pol deviatej a spala bez prestavky do pol siedmej,dala som si ju do postele a potiahli sme do osmej.Dnes spi od cca osmej a bola uz tri krat hore,takze usudzujem,ze tato noc bude nic moc.Zubok mame len jeden,dolnu jednotku,prerezava sa vedlajsi.
@elenka6 @danka483 a ja zas buba musim pochvalit, vcerajsie vecerne plavanie ho tak zmohlo, ze sa prvy raz po dvoch tyzdnoch v noci nezobudil s placom a ja som s nim nemusela dve hodiny pochodovat po byte. v noci trikrat cuckal, ale to som rada, lebo cez den nechcel na prsnik ani omylom... dnes som napustila vanu az po vrch a supla som sa do nej s nim, tak snad napodobnime vcerajsi vykon 😀 😀 😀

@danka483 zbytocne ta plasi...aj ja som sa pri synovi plasila a zbytocne,ale uz viem a je to fajn...