icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
3. dec 2012

@nelinqua dufam aj ja...

bebel
3. dec 2012

@oluska88 asi by si mala prehodnotiť jej stravu. 😠 To nebude mrkvou v polievke.

bebel
3. dec 2012

@kkl82 ja tiež kojím koľko vypýta....teraz keď sa jej režú zuby, uchýlila som sa aj k nurofen čípku v noci...lebo sa nedokázala ududlať a strhávala sa s plačom celú noc.

kristinaanna
3. dec 2012

@oluska88 ahoj, mne sa malá tiež nevedela minule vykakať, urobila som jej harmančekový čajík, a že tiež je dobré nastruhané jabĺčko ale až keď zhnedne, a ešte môžeš vyskúšať na raňajky uvarené jabĺčko s varenými ovsenými vločkami, a slivky, a banánik,
inak na vykakanie je aj danone jogurt, aspoň niektoré deti preháňa,
a veľa vody - tekutín
a glycerínový čípok
dúfam, že už bude dobre,

misulee
Odpoveď bola odstránená
oluska88
4. dec 2012

no baby,malej nedavam nic take co by ju mohlo zapekat.Mozno ju zapiteklo mliecko ine.Lebo papame Hami a nezohnal muz toto,tak kupil Sunar a toto sa stalo.Ale uz je to vsetko v poriadku.Uz pekne kakuska.Mozno bude aj po mne,lebo ja mavam taketo problemy.Dufam.ale ze nie.A dakujem za rady,ste uzasne

matulat
4. dec 2012

@oluska88 skus jej do vsetkeho pridavat ovsene vocky nam pomahaju. zelam krasnu lahku stolicu Vaneske

danka483
4. dec 2012

čafte dievky tak máme 6 kus (zub) vonku

elenka6
4. dec 2012

@danka483 ste sa rozbehli,tak už mu možeš šnicle začať dávať 🙂 my stale len dva,tuto noc normalne nikolka spala do druhej,až vtedy ma zobudila že chce mlieko,no o piatej začala že tata tata,prvy raz chcela aby k nej tata vstal a on na nočnej.včera bola zlata,tato isiel na nakup,sme ho odprevadili ku dveram a hrali sme sa v obyvačke,zachvilu sa vybrala ku vchodovym dveram a začala na ne buchat a kričať tata tata 😀

danka483
4. dec 2012

@elenka6 jééj to je taká šikovná ...no Dado nie či je to tým že je to chlap -predsa len my ženy sme od prirodzenia šikovnejšie tvory 😀 😀 ale veru tatu hľadáva v kúpelni pretože keď príde z roboty ide sa najprv okúpať a to Dado asistuje nohy vytrčíme do vane a sprchujeme 😅 ale noc zasa divoká takže ja neviem už by sa mohol ukludniť dnes som si ráno hoďku pospala tata sa venoval...a tak sa mu Dado posral a aj prať musel 😀 😀 😀 😀 😀

elenka6
4. dec 2012

@danka483 no je šikovna po mne,ja som ako malá bola velmi šikovna a ked som mala tolko čo ona,som sama chodila,čo u nikolky nehrozi ale nechyba mi to,pozna už asi desať hračiek že jej poviem podaj... kde je... a ona to vytiahne z kopy hračiek a podá,aj da hračke pusinku ked jej poviem(ludom moc nie,len hračkam a sebe v zrkadle 😀 )aj moj tak par dni dozadu ju rano varoval a ona kakala tak jej isiel zadok osprchovať,on to nevie,ale snažil sa,cele body jej osprchoval,tak ju musel prezliekat co tiež pre neho utrpenie lebo to nevie,ale zvladol to,nešiel ma zobudiť(aj ked ja som nespala,som chcela nech si poradi sam 😀 )

danka483
4. dec 2012

@elenka6 šikulka 😵 no zabudla som napísať feši keď sa zabudne tak sám stojí ..takže pohybovo nadaný je no uvidíme či bude z neho ten ortopéd alebo futbalista

nelinqua
4. dec 2012

:( mame vyse 39 teplotku...jooj dufam ze to budu len zubadla...lebo dasna nabite ako pred vybuchom, ozaj ake mate skusenosti, hned ako sa prereze uz je dobre a teplota ustupi?

danka483
4. dec 2012

@nelinqua no u nás bola teplota 3 dni 😖 ale to len raz keď sa rval na svetlo spodný zúbok

nelinqua
4. dec 2012

@danka483 u nas prve v pohode, ale teraz sa obavam ze to bude mat tazsi priebeh, lebo na ceste ich je podla vsetkeho viac 😒

danka483
4. dec 2012

@nelinqua no nám za 5t vyšlo 6 zubov čiže des odvtedy je u nás aj spánok na figu (to začalo o niečo skôr) 😒

matulat
4. dec 2012

@danka483 gratulujem

matulat
4. dec 2012

ahojte maminy...dnes sme mali poradnu...za 10dni budeme mat 10mesiacov a vazime 7300g a 71 cm...kolko maju vase deticky...nasa je stele v pohybe.neviete mi poradit ci dieta moze bylinkove caje ako je harmancek, skorocel, baza cierna ....mala ma sopliky a kasel..nerada by som ju dopovala chemiou... moc vam dakujem

matulat
4. dec 2012

@matulat dani teraz to vyznie blbo ale ta gratulacia bola k 6 zubku

danka483
5. dec 2012

keby ste nevedeli ako zabaviť drobce pár fotos...magnetky na chladničke a tlačenie truhlice s hračkami a behanie za ňou po kolenách 😅

matulat
5. dec 2012

nasa ma presne rovnake zabavky...SIKULAK MALINKY

matulat
5. dec 2012

ahojte maminy, prosim vas uvazujem nad kupou autosedacky, prosim poradte mi, rozhodla som sa pre autosedacku Romer, len sa neviem rozhodnut ci fixna opierka hlavy alebo pohybliva ktora sa da vysunut podla potreby. Predpokladam ze vysuvny ... ale je to potrebne. Urcite mi budete radit ist do predajne a vyskusat...ale chcem ju kupit cez internet.... dakujem moc

nelinqua
5. dec 2012

@matulat my sme kupili Romer King Plus, ma pohyblivu opierku..zatial je samozrejme na najnizsej pozicii..sme spokojni, dobra kupa..

danka483
5. dec 2012

@matulat ahojky k tvojej otázke Dado vážil pred 3t na poradni okolo 9200gr -robil tam bordel nedalo sa ho zvážiť- A čo sa týka tých čajíkov myslím že môžeš dať veď sú aj bylinkové zmesi pre detičky mne krpec nechce nič len čistú vodu ...dnes som mu dala mrkvovú šťavu ani za ten svet. A autosedačku som kúpila piere cardin 9-25 kg ale asi budem musieť kúpiť ešte jednu lebo meniť jednu sedačku v dvoch autách nič moc 😒

matulat
5. dec 2012

@danka483 krasne miery, je to riadny chlap....a opierku hlavicky max fix?

matulat
5. dec 2012

@danka483 mne mala pije vsetko okrem cistej vody...ta jej moc nechuti ale ked bola mensia pila len cistu vodu... ja uz 3 den pijem denne ovocno zeleninove stavy a davam aj malej no moc mi to az tak nechce ked vypije 10 tak to je uspech ale hovorim si aspon nieco +cajim cca 150 denne...neviem ci to nie ej malo ale viacej do nej nedostanem a vecer jej davam umele mliecko tak dufam ze jej to staci

danka483
5. dec 2012

@matulat ak dosť ciká tak nerieš 😉

matulat
5. dec 2012

vecer ju prebalujem okolo 8mej a do rana ju uz neprebalujem a plienka je fakt tazka ale cez den ak nie je pokakana tak miniem len 2 plienky do vecerneho prebalovania...ked som lekarke nosila moc tak bolo vsetko v poriadku a cikanie bolo rovnake...

danka483
5. dec 2012

@matulat no ja striedam aj látkové plienky na noc dávam jednorazovku a tiež je ťažká , ja viem keď málo pije tak má tmavú ciku až tam kde sa mu dotýka pipík tak má do ružova ale u dievčat je to iné