Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
tak a Vaneskas zapal priedusiek...
Nikolka kakavala vždy dobeda okolo deviatej a posledne dni si to posunula a kaká o pol osmej vecer ked ju okupanu a najedenu dam do postielky,herečka,tak ju potom okupanu ešte sprchujem.už sa naučila aj ako robi húska(ga ga ga) a ked jej recitujem varila myšička kašičku tak si ukazovakom chodí po dlani,zlata je.
tak baby,deti boli kazdu chvilocku v noci hore.s manzelom sme tahali nocnu.on s Janikom v spalni a ja s Vanes v obyvacke.cez den mala spala pol hodinu a maly tiez.choroba sa im zhorsila a maly mava viac teplotu ako Vanes.Uz by sa mohlo polepsit.Jednej jedinej veci som rada,E Vanes krasne papa lieciky.nerobi cirkus ako jej brat.
ked nastupil muz pred mesiacom na PN tak som sa tesila 🙂 🙂 🙂 ...a teraz ked si predstavim ,ze este mesiac bude doma 😠 ...este,ze budu vianoce medzi tym... 🙂 🙂 🙂
Inak aj ja by som chcela ďalšie miminko...už som to aj predostrela doma ale u nás je to trošku problematické ale chcieť môžem no nie 😉
@catrena
@oluska88 môj chcel babu a máme chalaňa 😀 ale nevymenil by ho už je spokojný ja som vedela od začiatku že to bude chlapček mala som ciťáka 😉 len sme nemali meno ešte keď som bola v nemocke tak sme mu hovorili charlie 😀 😀 baby a fakt otázka : spravím súkromku? všetky nás tam podávam čo sem chodíme aj tie nepravidelné čo?

Baby čitam dobru knižku od Denisy Fulmekovej Materská,(doniesol mi ju Mikulaš 😀 ) je to sranda,uplne realne,este ta baba aj na konika chodí 🙂