icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elenka6
6. dec 2012

Baby čitam dobru knižku od Denisy Fulmekovej Materská,(doniesol mi ju Mikulaš 😀 ) je to sranda,uplne realne,este ta baba aj na konika chodí 🙂

danka483
6. dec 2012

@elenka6 jééj Eli a to kedy stíhaš čítať ? ja som nečítala ani o tom spánku kašlem na to keď to je o vyplakaní tak to u mňa matky precitlivenej nehrozí 😵

elenka6
6. dec 2012

@danka483 ja mam času 😀 sak ked nikolka spi tak čitam,aj teraz napr som čitala,ona okolo pol osmej zaspava.ale ta v tej knihe ma poporodnu depresiu,čo my naštastie nemame 🙂

oluska88
7. dec 2012

tak a Vaneskas zapal priedusiek...

danka483
7. dec 2012

@oluska88 no tak to teda poteší... 😒 ale sa to u vás stále moce ☹

oluska88
7. dec 2012

@danka483 ja uz nevladzem,ved sa nam nejako vsetko kasle.uz by sa nam mohla karta obratit.

elenka6
7. dec 2012

Nikolka kakavala vždy dobeda okolo deviatej a posledne dni si to posunula a kaká o pol osmej vecer ked ju okupanu a najedenu dam do postielky,herečka,tak ju potom okupanu ešte sprchujem.už sa naučila aj ako robi húska(ga ga ga) a ked jej recitujem varila myšička kašičku tak si ukazovakom chodí po dlani,zlata je.

danka483
7. dec 2012

@oluska88 Oli moja pevné nervy držkajte sa

elenka6
7. dec 2012

@oluska88 Oli nech ste skoro zdravučký a je len dobre 😉

oluska88
7. dec 2012

@danka483
@elenka6 dakujeme dievcence.dufam,ze to bude coskoro.len nech im tie teploty prejdu a postupne ostatne.

kkl82
7. dec 2012

@oluska88 ☹ chudatko vaneska, babulka mala, na tu sa to v poslednej dobe nejak lepi. drzime palce, nech je cim skor fit. a aj janickovi zelame vela zdravia

oluska88
7. dec 2012

@kkl82 veru.kopi sa to a riadne.uz aby bolo dobre.strasne zle to obaja znasaju.Janik ten bol dnes aj prvy krat u zubarky,vrtala mu a je este aj z toho uplakany.nedaj boze ked mu chcem dat nieco do pusy.hned place,ze mu idem vrtat.mame to teraz ozaj perne.

oluska88
8. dec 2012

tak baby,deti boli kazdu chvilocku v noci hore.s manzelom sme tahali nocnu.on s Janikom v spalni a ja s Vanes v obyvacke.cez den mala spala pol hodinu a maly tiez.choroba sa im zhorsila a maly mava viac teplotu ako Vanes.Uz by sa mohlo polepsit.Jednej jedinej veci som rada,E Vanes krasne papa lieciky.nerobi cirkus ako jej brat.

danka483
9. dec 2012

@bebel všetko najlepšie k meninkám Izabelke 🙂

oluska88
9. dec 2012

@bebel vsetko najlepsie prajem tvojej dcerenke...

catrena
9. dec 2012

ked nastupil muz pred mesiacom na PN tak som sa tesila 🙂 🙂 🙂 ...a teraz ked si predstavim ,ze este mesiac bude doma 😠 ...este,ze budu vianoce medzi tym... 🙂 🙂 🙂

catrena
9. dec 2012

@oluska88 a deticky ako???je lepsie?

oluska88
9. dec 2012

@catrena VAneska uz lepsie,Janikovi sa to nezlepsuje,uz som aj ja chora a uz to lezie aj na manzela.Dakujem za opytanie.

catrena
9. dec 2012

@oluska88 tak to ti nezavidim...rozmyslame o druhom babatku a neviem si predstavit,ci by som to zvladla...tak skore uzdravenie 😉

danka483
9. dec 2012

@catrena jaaaaj to ani nevrav celú sezónu mal 2 roboty furt bol preč ja som mala nervy že nie je doma a včul chodí do roboty len cez víkendy akože 😖 o peniaze tak nejde ale jak sa furt vadíme 😀 normálne že prdel aj by som to opísala ale neviem či ma tu niekto nešmíruje 😠

danka483
9. dec 2012

@oluska88 fúha Oli vám sa to ozaj nejako kopí. ☹

oluska88
9. dec 2012

@catrena co uz narobim!jej,to je super!Vies,mam kolko krat chvilku,ked si poviem,ze som mala este pockat.ale nemenila by som to za nic.kto chce vetko zvladne!

oluska88
9. dec 2012

@danka483 veru...vsetko je to nejako zle...

oluska88
9. dec 2012

@danka483 napis do ip...

danka483
9. dec 2012

Inak aj ja by som chcela ďalšie miminko...už som to aj predostrela doma ale u nás je to trošku problematické ale chcieť môžem no nie 😉

catrena
9. dec 2012

@danka483 moj chlap chce chalana tak dufam,ze to vyjde, 🙂 aj prve sme chceli chalana a je to "cicuš" 🙂

oluska88
9. dec 2012

@danka483 ved hej,ale ja som toho nazoru,ze nikdy to nemusi byt posledne tehu aj ked cloveka lekari odpisu.Alebo ked druha strana nechce.ja by som tiez brala,ale na dnesnu dobu su dve akurat...zajze ja som si uz odrodila.Ved len teraz nam len tak staci muzova vyplata...

oluska88
9. dec 2012

@catrena ja co som si povedala,ked som ostala tehu,to mi aj vyslo...

danka483
9. dec 2012

@catrena
@oluska88 môj chcel babu a máme chalaňa 😀 ale nevymenil by ho už je spokojný ja som vedela od začiatku že to bude chlapček mala som ciťáka 😉 len sme nemali meno ešte keď som bola v nemocke tak sme mu hovorili charlie 😀 😀 baby a fakt otázka : spravím súkromku? všetky nás tam podávam čo sem chodíme aj tie nepravidelné čo?

catrena
9. dec 2012

@oluska88 ty si este mladucka...za takych 10rokov ta to mozno chyti a budes chcet aj dalsie...a aj my sme na tom financne KO hlavne,ze sa mame radi 🙂