Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
ste tam baby všetky kto nie píšte IP
@lucinka1104 vdaka 😉
Ahojte baby,aj ja by som mala mať bábetko v januári podľa kalkulačky,za 2 týždne asi budem vedieť približný dátum.Blahoželám všetkým a dávajte si na seba pozor 🙂
ahojte babulky rada by som sa k vam pridala so sukromnej skupinky 😉 predp.termin 6.1
Ok, dakujem ti lucinka 1104 ;)
Ahoj ja zatial kalkulacka termin 23.1. 🙂 mozem sa pridat?
ahojte baby🙂 tak ja zatial termin 17.1. 😀 po dvoch MA 😉 o 2 tyzdne na sono na srdiecko a potom uz budeme spokojnejsi.. mozme sa pridat aj my dvaja? 🙂
@lucinka1104 Ahoj!Ja neviem slabnú mi duchovia na testoch asi mi príde ms ☹ dám vedieť o pár dní,že či mi ms došla alebo či mi silnejú testy...
Ahojte, zdá sa že aj my čakáme januárové bábätko ;), včera som si robila tehu test a vyšiel pozitívne, dnes si kúpim ešte jeden na overenie 🙂, môžem sa aj ja k Vám pridať do súkromnej skupiny? 🙂
Tak nesmelo sa k Vám aj ja pripájam, mne vypočítala kalkulačka termín na 20.1.2014 🙂 😀 😀
@lucinka1104 ahoj môžem sa pridať k Vám do skupiny, termín zatial 20.1.2014 😀
@lucinka1104 mozem sa pridat ?
Ahojte dievčatá, tak už máme vačok, a 27.5 máme ist na sono, že by už malo byť vidieť srdiečko, nemyslíte že je to skoro, som len 6tt, čakáme prvé babatko a velmi sa tešíme a zaroveň bojíme a sme opatrní 🙂 tiež by som chcela isť do sukromnej skupiny @lucinka1104 , dakujem
@lucinka1104 rada sa pridam aj ja do sukr.skupiny ak sa da. mne predbezne vychadza termin na 5.1, tak uvidime.
caute babulky... pripajam sa - snad patrim k vam, lebo tie moje 2 ciarky su dost silne a neviem kedy sa to ani stalo 🙂 lek len orientacne podla poslednej menstruacie :D
Som sa to dozvedela len vcera - ze cakame nas druhy poklad... so z toho este spamatavam...
@lucinka1104 mozem do skupinky byt pridana aj ja?
ahojte baby tak sem patrím aj ja 🙂 dnes som bola na ultrazvuku a gestačný vak je pekný zajtra na krv no horšie že mne test neukazuje nič ale u mna normálne 🙂 no termín vychádza na 6.januar .2014
ja by som sa tiež chcela pridať, dnes o pol tretej ráno som vstala so zvláštnym pocitom. Keďže sme bábo plánovali bežala som si spraviť test a výsledok na teste //. Prežila som zvláštny pocit najprv prekvapenie potom stres a ani to neviem opísať.... MS mešká len tri dni, je skoro ísť k doktorovi....?
@matulindaaa mne tiez meskala len tri dni a vysli mi hned //.volala som lekarke a objednala ma az na 28.5.skus jej zavola.A popytat sa.
ahojte, kočeny, tak snáď sa mi podarí udržať sa v tejto skupine 😉 Toto je už 3 tehuľkovanie za posledný rok, 2 skončili priskoro, tak si veľmi prajem, aby to do tretice konečne vyšlo a podarilo sa mi ho aj úspešne zakončiť. Ja som dnes v 4tt+2, včera som bola u dokyho, zobral krv, sonom potvrdená vysoká sliznica, ale čierna bublinka sa zatiaľ neobjavila. V piatok (kvôli tým predchádzajúcim problémom) opäť na sono. Tak držme si teda všetky palčeky, nech nám to vyjde a dostaneme krásne povianočné darčeky 😉
@tahivka ja som tiež podľa výpočtov 4tt+4 ale nemám to potvrdené k doktorovi pôjdem asi až budúci týždeň 🙂