icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

misela36
14. máj 2013

Trochu som nepochopená.Ja som nepísala o zel.a ovocí v obchodoch.Záhrady a farmy.No na dnes končím,už idem pomaly z práce domov.Ahojte a dávajte/dávajme/ si na seba pozor.Ešte otázka ,akým spôsobom ste to oznámili budúcim starým rodičom a manželom??Keď ja sa tak teším,neviem ako to vydržím. 🙂 😀 Som hrooozne netrpezlivá.Čaute.

zuzana0612
14. máj 2013

@misela36 no veď jasné, je super, ak máš prístup k domácej zelenine. aj my máme doma, ničím ju neupravujeme, nehnojíme, nepostrekujeme proti škodcom. ani ovocie. len veľa ľudí túto možnosť nemá. ja osobne beriem aj vitamíny a aj sa snažím jesť ovocie a zeleninu. a budúcim starým rodičom sme to oznámili uplne normálne, boli sme u jednych a druhých cez víkend a povedali sme im, že som tehu. tento rok som mala MA, tak aby boli informovaní. aby sa náhodou niekto k nám nevybral s chrípkou, kašlom alebo tak niečo. a berú to opatrne, nakoľko sa veľmi všetci tešili cez vianoce na miminko a nedopadlo to dobre

blcha76
15. máj 2013

@jonnie Ahoj, ako si na tom? Dorazila ti mrcha? Mne dnes mešká už 7.deň a neviem prečo 😖 . Celé roky som mala pravidelný cyklus 28-dnový a v posledných rokoch 27-dnový. Takže stále čakám a stále neprichádza... Neviem čo sa deje.

tinnky
15. máj 2013

Ahojte, myslite, ze sa k vam mozem pridat?

tinnky
15. máj 2013

CIARKA MI UZ DRUHY DEN SILNIE AJ OVU TESTY POZITIV

zora256
15. máj 2013

@kuko7 Ahoj§Tak aj ja som stým tak mali sme včera sexík,naposledy do sona,počkám na sono ale pôjdem len 13.6. na krv aj na sono,ke´dže mám nepravidelnú ms tak ešte nemešká podľa posledného termínu ms čo bude 25.5. ale už mi tie najscitlivejšie tehut esty včera ukázali ducha,tak počkám,čo bude ďalej či budú silnieť a koncom mesiaca alebo začiatkom júna sa objednám,lebo krv berú najskôr až ke´d mešká ms 10dní.A ja chcem aby bolo dobre vidieť na sone drobčeka.prvého mi videl lekár v 5tt a 4dni a to mi už meškala mesiac ms,tak preto radšej počkám,aby bolo vidno,lebo neviem presne kedy som otehotnela.

zora256
15. máj 2013

@blcha76 Ahoj!A test si si ešte nerobila?Moc Ti držím palčeky aby si si našla // na testoch 😉
@tinnky Krásne testy držím palčeky aby bolo všetko ok 🙂

blcha76
16. máj 2013

@zora256 Ahoj, takže dnes je už 8.deň a test biely ☹ ... Už nemám silu to ani komentovať ☹ ...

lucinka1104
autor
16. máj 2013

blcha mrzí ma to skoč k DR
@blcha76

lucinka1104
autor
16. máj 2013

A vítam nové tehuľky 🙂

lucinka1104
autor
16. máj 2013

@misela36 si už aj v sukromnej 😀 aj tinnky

blcha76
16. máj 2013

@lucinka1104 Veď už som volala so sestričkou, povedala že mám zavolať v pondelok a dohodneme sa kedy prídem. Ale aj tak myslím, že tehu nie som a zbytočne ma necháva čakať 😠 . Už by mi to hádam test ukázal.

lucinka1104
autor
16. máj 2013

@blcha76 vieš kedy si mala ovu ?

lucinka1104
autor
16. máj 2013

@zora256 aj teba som pridala aj sandor....

blcha76
16. máj 2013

@lucinka1104 Nie, a predpokladám, že minulý mesiac som prvýkrát nemala vôbec, pretože sa mi z folíku spravila cysta. Dr. mi dal clostil, brala som ho prvý mesiac a hneď problémy 😠 😠 😠 . Za celý život mi ms nemeškala až teraz!

zora256
16. máj 2013

@blcha76 moja je mi to ľúto,ale ak nevieš kedy bola ovulka tak nemysli na testovanie a vyčkaj ešte týždeň.Mne po 2týždni pri malom ukázali testy len //.A do 2týždňa boli negatívne.
@lucinka1104 Ďakujem si milá,tak dúfam,že všetko bude ok,o máličko zosilnel test zo včerajška na dnešný,tak skúsim až v nedeľu testnúť dúfam,že bude poriadny rozdiel a budú krásne silné //.

lucinka1104
autor
16. máj 2013

na 12 DPO čo chceš to je supéééér
@zora256

zora256
16. máj 2013

@lucinka1104 Ahoj!Nie na 12dpo to mi už meškalo vyše 2týždňov ms vtedy a teraz mám 11Dpo a slabučký duch 🙂Ale tak tereaz som mala odsledované ovu testmi a vtedy nič.A to vtedy bolo hrozné už sme sa po 3,5roka snaženia vzdali,že budeme mať vlastné,lebo lekár nás posielal na um oplodnenie,keďže som mala cysty a muž len 50% živých spermií,tak sme sa vtedy už zmierili z adopciuo keď sa zadarilo.A teraz sme sa snažili 1rok a 3mes. a prišlo to hoc nemáme tiež veľkú šancu mať vlastné...Ale ďakujem Bohu,že ma vyslišal a poslal nám aj druhé bábo,moc dúfam,že bude zdravučké a vporiadku prebehne aj toto tehu,ale tentokrát bez pobytu v nemocnici keďže našim nechcem prezradiť až do 3mesiaca.A malého nemám kde nechať všetci mi pracujú :-/.A ty koľké čakáš?

ivicka0502
16. máj 2013

Ahojte tehulky! uz vam doktor potvrdil srdiecko? neviem preco ale po precitani vseliakych snazilkovskych pribehov {este kym sme sa pokusali} sa nejak bojim. Bola som sa odreagovat v dudinciach, ale ako tehu som musela odhlasit vsetky procedury... ale co by clovek pre mimco neurobil.
Pekny den!

skoricaxx
16. máj 2013

Ahoj
je tu niekto kto čaká tretie, a ešte k tomu mimo plánu, nemam silu snažím sa to vstrebať, včera si už robil priatel zo mna srandu , že stačí ked sa na mna pozrie alebo prejde okolo v slipách a som tehu....................bau

mia005
16. máj 2013

Ahojte, dnes idem k novej lekárke, aby mi založila novú kartu, keďže som sa sťahovala. Som zvedavá či mi bude robiť už aj nejaké vyšetrenia, mala by som byť v 5tt.. Som nervózna, zvedavá.. Hlavne, nech je všetko ok..

v.elen
16. máj 2013

Ahojte, môžem sa pridať k Vám. Na teste som našla // čiarky, ale k dr. idem až o 2 týždne, takže ešte to nemám oficiálne potvrdené. Ale mám tehu príznaky.. 🙂 Samozrejme mi neprišla mrcha a stále by som iba spala a spala. 😀 A už mi býva aj ráno zle, pokiaľ sa nenajem.. potom je to OK.

popilka
16. máj 2013

Mozem sa aj ja k vam pridat (aj do sukromej, ak sa da). Dnes som robila testik a boli tam //, druha sice slabsia, ale verim, ze bude silniet. Vcera som bola aj na sone, bola som uz skoro 2 mesiace objednana na preventivku, ale nebolo nic vidiet, ani dutinku. Dufam, ze to bude vsetko ok.

ivicka0502
16. máj 2013

preco sa vytvorila sukromna skupina a ako sa tam da dostat?

nina88
16. máj 2013

Ahojte, tak sa pridavam, moj dnesny test:

nina88
16. máj 2013

@skoricaxx Ahoj, vitaj v klube... 😉 som na nervy...

lenkaks
17. máj 2013

@skoricaxx ahoj,ja čakám tretie,úplne nečakane,druhy syn má len 10m...a tiež sa muž smeje,že len zatrasol trenkami a už som zase tehu 😀 ále tešíme sa,veľmi 🙂

lucinka1104
autor
17. máj 2013

@ivicka0502 pridám ťa lebo tam to nemôžu čítať všetci ako tu

pernicek
17. máj 2013

Ahojte, rada by som sa k vam pridala. lucinka1104 mozem ta poprosit o instrukcie? 😉 dakujem

lucinka1104
autor
17. máj 2013

@pernicek ja ťa teraz pridám a si tam môžeš písať hodím sem ešťe raz link