icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

lucinka1104
autor
30. máj 2013

nové baby pridané do súkromky, vitajte a krásne tehuľkovanie

zuzana0612
30. máj 2013

@jardiniere
@adriana001 baby, mne zase moja lekárka povedala, že femibionu ženy dosť priberajú a to tiež nie je veľmi dobré. a je fakt, že som už pribrala. tak neviem čo robiť. ale asi to balenie aj tak doberiem, mám ho ešte na dva týždne, do konca toho 11tt. a potom uvidím

aladarka
30. máj 2013

ahoj baby, tak sa k vam pridavam aj ja. citam vas uz dva tyzdne a az teraz som sa rozhybala, dufam, ze to nazakriknem ako naposledy, ked to nevyslo ☹ U Dr som uz bola, zatial len potvrdila pritomnost plodu v maternici, srdiecko este nebol vidiet...tak si pockam do 10.6.

matulindaaa
30. máj 2013

@aladarka ja som na tom tak isto bola som u doktora, potvrdil ale plod ešte nebolo vidno idem 4.06. na kontrolu tak uvidíme. Neboj nič všetko bude v poriadku 🙂

aladarka
30. máj 2013

@matulindaaa verim, ze bude....musiiiiiiiiiii !!! najhorsie je to cakanie, no ale tak musime byt trpezlive.

weru3ka
30. máj 2013

ahojte aj ja mam termin v januari 17.tesim sa ...dnes som bola aj na sone a uz bol plodovy obal a tam mini biely fliacik moje malinke som strasne stastna ze som tam uz nieco videla🙂) a vy ako uz ste nieco tiez videli?:

weru3ka
30. máj 2013

inak baby skoda ze som si nevypytala foto...tiez sa mohla spytat ci nechcem mna to nenepadlo ze to si ty musis vypytat..joj skoda:((

senselinka
30. máj 2013

Ahoj dievčatá, potrebujem trochu psychickej podpory, lebo sa asi zbláznim... Som po troch potratoch v rôznych tt (5,9,6), naposledy aj s laparkou kvôli podozreniu na mimomaternicové tehu.
Teraz som po ôsmich mesiacoch znovu tehotná, panika jak hovado :D Mala by som byť 5+1tt, termín vychádza na 28.1. V nedeľu som si robila tehu test, dnes ráno znovu a palička vôbec, ale vôbec nezosilnela :( Mám pocit, že mi umrela všetka nádej. Príznaky mi ale nevymizli, brucho ma bolí stále, nie sú to kŕče, len také pobolievanie, ale nepretržité, začína mi biely, nezapáchajúci výtok, bolia ma bradavky... zle mi nie je, ale to mi ani nikdy nebolo, iba chodím stále cikať (mám pocit, že sa tam stretávam sama so sebou :P ). Myslíte, že ešte existuje šanca, že bábo žije? Že zas neodumrelo? Bojím sa, až mi je na vracanie... k lekárovi idem zajtra, ale chcem byť pripravená na všetko. Zbytočných nádejí som už mala dosť. Držím vám všetkým palce, ten strach je núnosnýýýý 😒

aladarka
30. máj 2013

@senselinka hlavu hore, do zajtra musis vydrzat a zakazat si cierne myslienky !!! Po tych 3 potratoch ti robili nejake vysetrenia ?

mirka
30. máj 2013

@senselinka ja som si robila test s odstupom 4-5 dní a čiarka bola tiež minimálne odlišná (po uschnutí už nebolovidno rozdiel žiadny), neboj tentokrát to výjde, držím palce

senselinka
30. máj 2013

@aladarka jasné, ale iba hemato, lebo tam sa hneď objavila pravdepodobná príčina - syndróm lepivých doštičiek. Beriem denne aspirin protect 100 na riedenie krvi, od pondelka po telefonickej konzultácii duphaston, tak verím, že sa zamedzilo všetkému, čo môže spôsobiť negatívny výsledok. Lebo ak nie, tak nasledujú ďalšie vyšetrenia... 😖

senselinka
30. máj 2013

@mirka ďakujem, nechcem si robiť falošné nádeje, iba som chcela vedieť, či sa to niekomu stalo, že dlhšie tá čiarka nezosilnela... lebo už mám pocit, že naháňam nejakého nedosiahnuteľného fantóma 😝

aladarka
30. máj 2013

@senselinka tak to mame rovnaky syndrom 😉, tiez mi ho diagnostifikovali po prvom MA a beriem Anopyrin a od pondelka Duphaston.....neboj, mozno ti ide pomaly HCG hormon hore a babytest to tak nezachyti.

senselinka
30. máj 2013

@aladarka jéj, tak to som rada, že nebojujem sama s takýmto problémom... a na UZV ti povedali aj niečo viac?

aladarka
30. máj 2013

@senselinka len tolko, ze baby je v maternici, ale na zistenie akcie srdiecka je este skoro...ale som pokojna, citim sa tak tehotne 🙂 a verim, ze vsetko bude ok. Drzim prsty zajtra!

mirka
30. máj 2013

ja mám za sebou 2ma, oba v 6tt, tak sme boli na genetike a hematológii, ale našťastie tromb. sa nepotvrdila

senselinka
30. máj 2013

@mirka mňa na genetiku ani neposlali... že keď sa zistilo na hemato, tak to asi bude to... A ak nebude a skončí to 4tým potratom, tak potom asi ja na psychiatrii 😠

mirka
30. máj 2013

@senselinka to ti verím, je to hrozné sklamanie, ale ak sa zsitila príčina a liečiš sa, tak to musí byť v poriadku 🙂

kahlann
31. máj 2013

@tinnky dakujem dnes som bola na UTZ, najblizsie uz musim ist k svojmu gynekologovi....a uz by malo byt vidiet aj srdiecko :o).

tinnky
31. máj 2013

@senselinka niekomu nestmavne ciarka vobec, to nie je pravidlo, ze musi stale silniet, dolezite je, ze ciarku na tehu teste mas, zaves obrazok, nech sa na to pozrieme..

tinnky
31. máj 2013

@kahlann gratulujem!! ja idem o 11 dni na srdiecko, uz sa neviem dockat!

daniaz
31. máj 2013

Ahojte tak dnes som si nasla aj ja vytuzene //. Len uz stvrty den mam hnedy vytok, tak dufajme ze vsetko dobre dopadne. Drzim Vam vsetkym palceky aby sme to spolu dotiahli do stastneho konca 😅

senselinka
31. máj 2013

@tinnky vďaka za povzbudenie 🙂 Ja ale testy vyhadzujem, takže na zhodnotenie asi nič nebude 😝
Zrejme to už ale ani nebude nutné... včera som skončila na pohotovosti, začala som špiniť, silná bolesť v podbrušku... potom to zas prešlo. Lekár tehu nepotvrdil, na UTZ nič nevidel, maternica nie je zväčšená, hcg bolo iba 34.... napriek tomu endometrium 16, bazálna teplota mi ráno stúpla a krvácanie vraj nehrozí. Dnes začalo znova špinenie, intenzívnejšie ako včera, bolesti tiež, takže čakám, aké prekvapenie príde cez víkend. Do pondelka mám ležať, ráno ísť potom na kontrolné hcg a uvidí sa ďalej. V každom prípade verím, že čokoľvek sa deje, nebude to mimomaternicové tehu.

daniaz
31. máj 2013

@senselinka aj ja spinim uz piaty den a teraz je to cervenej farby tak sa moc bojim. Bola som na utz doktor tam videl iba bublinku , vraj skora tehotnost a uvidime ako sa to vyvinie. Mam tabletky do posvy na udrzanie tehu, len ci uz nebude neskoro, ked hnedy vytok sa premenil na krvavy ☹

ivka_marek
31. máj 2013

@lucinka1104 ahoj, kup si v dmke kokosovy olej, preventivne si ho vecer vtieraj miesto čípku a aj ako lubrígačny ho mozes pouzivat...a na kandidu sa odporuca 2krat denne lyzicka toho oleja na lacno aspon pol hodinu pred jedlom,nepapatam si ze kolko moze ist po jedle..mne to sice islo po 3 tyzdnoch krkom tak som to uz nejedla ale pomohlo..a preventivne ho pouzivam ako lubrigacny a vecer si ho vtieram dnu...je to prirodne, ale musi byt cisty a viem ze v Dmke je tej najvyssej kvality

lucinka1104
autor
31. máj 2013

@ivka_marek Dakujem pekne

ivka_marek
31. máj 2013

@lucinka1104 nemas zaco, napis potom ci pomohlo ;o) ja dufam ze budem v skorych februarovkaach ..alebo neskorych januarovkachhh

kahlann
1. jún 2013

baby chcem sa spytat ci niektora z vas bierie aj neake lieky na vysku sliznice ci udrzanie plodu. ked je vam zle a zvracali ste chvilu potom co ste si dali tabletku...davate si potom dalsiu? dik

tahivka
1. jún 2013

@kahlann ja beriem Utrogestan, ale zospodu, takže nemusím riešiť, či tabletku telo stihne vstrebať, či nie...a našťastie, zatiaľ som si so záchodou misou ešte nepokecala 😵

kahlann
1. jún 2013

@tahivka ja tiez utrogestan zo spodu a estrofem zapijam...... a zasa sa ho nechcem "predavkovat".... 🙂