Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
6tt+1 tušim som zažila prve nevoľnosti, dva dni som bola na jednej mrkve, rajčine a dvoch miskách polievky 😀 ale tuším mi bolo zle z vody z vodovodu ,ktorú som si dala hneď ráno keď som vstala, žalúdok mi tak plával, tak idem skúsiť Lucku 😕 stále by som chcela vidieť to sono či to baby tam naozaj je:D ďalšie mam 19steho 🙂 už rozmýšľate nad tým či prirodzene alebo s epidurálkou? kopu veci ma napadá a potom si poviem, že ešte je na to skoro 🙂
@ivka_marek ahoj, prosim ta naozaj je bezpecne si ten kokosovy olej vtierat do posvy? Neuskodi to este viac? Ja msm sustavne problemy s bakter.zapalmi, nic nezabera , uz neviem co vyskusat aby sa mi konecne polepsilo☹
@salo ahoj,podla mna to je bezpecne, ja som s tym spokojna..a ked zoberieme to ze kolko chemie obsahuju lubrigacne gely, obsahuju aj nejake oleje a tak.
Ahojte, takže sa pridávam k vám 🙂 My máme termín na 8.1. 🙂 Je to moje prvé tehotenstvo, veľmi sa na bábo tešíme, akurát som v 8tt+4
Už som mu videla biť aj srdiečko, bol to fakt úžasný pocit.
🙂
@domyyy O 2 týždne mám ísť na nejaké špeciálne sono, som sa doktora aj zabudla opýtať, že na aké, ale potom som si doma kukala, že čo mám napísané v tom papieri tak by sa malo jednať asi o sono, kde zistia, či náhodou nemá dieťatko nábeh na nejakú chorobu ako DS, tak sa aj trochu obávam, ale tak dúfam, že to bude ok. A potom už len 1.júla k doktorovi. 🙂
Unavená som aj ja 🙂
ahojte mozem sa k vam pridat termin mam tiez v januari
ahoj baby, tak ako tehulkujete ? vsetko Ok ?
ja mam strasny problem s pachmi, kazdu chvilu sa mi zdviha zaludok ☹, vcera som otvorila skrinku s topankami a uz leteli ranajky do zachodu ☹ Inak si to uzivam a rozmyslam nad nejakou sportovou aktivitou, bo uz ma mrle zeru, co som 2 tyzdne nic necvicila....sportujete daktora ?
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam 🙂 Termin mam 24.1. a je to moje prve tehotenstvo 🙂
ahojte baby,potichucku sa k vam pridavam aj ja.. pred tyzdnom som bola na sone-podla MS 5+3tt takze zatial bolo vidno iba gestacny vak a buduci pondelok idem na kontrolne sono,ci bude srdiecko... ale ten strach je strasny.. nie je minuta aby ma to nenapadlo,ze ako to dopadne,ci bude vsetko v poriadku... mali ste to poddobne? ako sa vam darilo mysliet pozitivne?
ahojte baby aj ja sa pridavam, mam termin 24/1/2014🙂
@lucinka1104 ahoj, ak sa da, mozem sa pridat do skupiny? termin mam 24/1/2014.
@aladarka žeby to bolo dievčatko? 😀 pri tých je vraj viac zle, ale ktovie 🙂 tiež sa chystám na tie tehotenske cvicenia aspon na fitlopte http://www.mamaaja.sk/tehotenstvo-a-porod/tehot..., kedze pretym bol bezny beh, korcule, bike
@alceola ahoj, mne ukazuje termín 23.1 🙂 zatial som nevracala, ale mala som take dvojdnove nechutenstvo, cize 2kg dole, zaludok mi tak plaval a celkovo sa mi moc nechce jest 😕
@jardiniere je ty si uztretie s rovnskym datumom ako ja, som zvedava v akom poradi budeme rodit..brusko ti u vykuklo?
@tinnky ahooj, no to som zvedava aj ja 🙂 brusko este nie, teda rano je rovne a ked nieco zjem ako v druhom trimestri:D strasne ma nafukuje 😕 tak radsej jem male davky, ty uz mas brusko? kedy ides na dalsiu kontrolu, ja az 19steho, dnes mi brali krv a dali tehu knizku
@jardiniere ja som bola naposledy ked som bola 4tt+4 a objednal ma az na 11.6., cize na buduci tyzden, poviem ti su to nekonecne 3 tyzdne..uz bolo vidno srdiecko a dal ti foto zo sona? dufam,ze uz aj ja dostanem tehu knizku, to by ma potesilo a aj foto zo sona. Krm mi zatial nebral, ale asi ma to vsetko caka toho 11-teho, urcite dam vediet. Inak aj mna dost nafukuje a brusko nie a nie splasnt, asi bude len rast, no az buduci tyzden chcem povedat v robote, tak dufam, ze dovtedy ma neodhalia 😝

@kahlann estrofem nepoznám, o ňom teraz počujem po prvý raz....tiež je to nejaký hormón?