icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

jardiniere
3. jún 2013

@tinnky foto zo sona mi dal, bolo tam vidiet len male "c " - embriónika , srdiečko ešte nebolo vidieť, tiež sa neviem dočkať ďalšieho vyšetrenia, musím vidieť či tam v brušku ešte stále je 🙂 Ja to poviem v robote až po 4 mesiaci asi,keďže som na dobu určitú do augusta a to by mi isto nedali ďalšiu zmluvu, keby sa to dozvedeli skôr, také sú časy nooo , len neviem ako to utajím, keď mi bude napr. zle 😖 inak zaujímavá bude aj zima, chodím pešo do roboty 30min, a po ľade s maxi bruškom si to neviem predstaviť zatial 😀

jardiniere
3. jún 2013

@aladarka aj prenatal pilates na youtube vyzerá dobre

tinnky
3. jún 2013

@jardiniere no som zvedava buduci tyzden, dam ti potom vediet,pripadne hodim sem foto. No nastastie ja to nemam daleko do roboty, chodim autom a to je tak 10 min. Budes si asi musiet najst na zimu odvoz, s brucho by to bolo nebezpecne!! a kde pracujes? ja som manazerka v jednej firme a teraz mame toho vela, dost tazko to zvladam,v zime bude lepsie, len nejak este vydrzat to leto

tinnky
3. jún 2013

@alceola tak vitaj medzi nami, ja mam termin 23, takze den pred tebou,bude to zaujimave v januari ako pomaly budu nase bublinky prichadzat na svet, ja nastastie nevraciam, ale zubnu pastu ani vidiet nemozem, kazde umyvanie zubov je utrpenie, aspon 3x ma napne. aj mne uz brusko vyskocilo, som s tym neratala, tehu nohavice su uplne nenahraditelne uz teraz!

daniaz
3. jún 2013

@domi1988 ahoj ja mam tie iste pocity ako ty, ale hadam vsetko dobre dopadne. Termin mi vychadza na 24.1.2014

daniaz
3. jún 2013

@alceola ahoj mame rovnaky termin🙂 Kedy mas kontrolu na srdiecko?

kojzarik
3. jún 2013

@weru3ka ano uz bolo aj srdiecko vidiet , v pondelok idem na dalsie sono ci je vsetko ok

fugu77
3. jún 2013

Ahojte baby,tak som v tom s vami 🙂 Termin mam 27.1. U gyn som bola minuly tyzden 5tt5d. Srdiecko zatial nebolo. Drzte sa.

kpn
4. jún 2013

Dámy dobré ránko, pridávam sa ku vám aj ja, i keď oneskorene, zatiaľ som k vám nahliadla len sporadicky, ale verím, že intenzita sa zvýši.

daniaz
4. jún 2013

Baby je tu niektora ktorej zmizli nevolnosti?

lucinka1104
autor
4. jún 2013

vítam nové tehuľky ste pridané aj do súkromky 🙂

alceola
4. jún 2013

@jardiniere aj ja som to mala, a veru pozrela som na zaludok, uplne prepadnuty ale teraz mam pocit, ze zjem aj seba samu🙂

alceola
4. jún 2013

@tinnky uz teraz nosis tehu nohavice? ja este pohode bedrove rifle obleciem s opaskom..aj ked dierky som posunula o 2🙂 ale nevadi mi to...vcera som bola na oslae, a vobec som sa musela krotit, aby som im tam vsetko nepojedla🙂 sme tam boli dve tehulky, a mala si nas vidiet, ked jedna prestala, druha zacala🙂

alceola
4. jún 2013

@daniaz ja mam ist teraz v piatok 7/6, tak uvidim..bojim sa, ale dufam ze bude vseto ok..dostala som utrogestan na udrzanie..kedze my sa snazime 3roky a teraz konecne🙂

alceola
4. jún 2013

@daniaz MNE zmizli, iba prsia ma trochu bolia , ale uz to je ok..

daniaz
4. jún 2013

@alceola Ja idem az 14. juna a bojim sa ci sa mimi neprestalo vyvyjat ked mi nevolnosti nejak odisli. Rano som mala trosku taku tazobu na zaludku, az ma to potesilo, ale velmi sa bojim. Aj ja uzivam utrogestan a femibion, lebo som pat dni spinila. Drzim ti palceky potom daj vediet 😅

alceola
4. jún 2013

@daniaz aj mne ustupili nevolnosti, uz nemam taky zaludok neboj sa nic..krvacala si? som citala a uz je dobre? aj ja mam utros..3*2denne, tak dufam, ze to bude ok..neboj musime mysliet, pozitivne, inak sa z toho zblaznime..aj ja mam cierne myslienky, ale pri prvom tehu, to bolo pred 14r som nemala ani raz nevolnost, nic proste...a maly je zdravy a ma 13r..a je to kus chlapa uz, je o hlavu a pol vyssi odo mna, uz je skoro ako mm..

tahivka
4. jún 2013

@alceola a Tvoj "krpec" Ti nehovorí, že si ši-ši? 😀 Lebo ja mám doma tiež 13-ročného puboša a ten len prevrátil oči, či sme "normálni" 😵

alceola
4. jún 2013

@tahivka vies co praveze sa velmi tesi, vkuse okolo na beha..a pyta sa ma, ci som ok...hladka ma..stale ,ze ma lubi....vela pomaha..je skvely, hovori, ze konecne, ze on chcel vzdy sestricku🙂 tak hadam to vyjde.a tvoj prevracia oci?? haha, kazdy je iny pre neho je to zmena, ale ja som druhykrat vydata tak jeho vlastny ocino ma syna, druheho maly ma 5r takze on nebol typicky jedinacik...

aladarka
4. jún 2013

@jardiniere dakujem za tip, kuknem.
Mam taky tusak na dievcatko 😉, k mojmu 6rocnemu prvorodenemu by sa aj hodilo....tak uvidime 🙂

tahivka
4. jún 2013

@alceola možno i v tom to bude, jeho som síce tiež mala s predošlým partnerom, ale ten sa ešte oženiť druhýkrát nestihol (resp. sa mu do svadby nechce, asi mu stačila tá so mnou :D ) a teraz čakám mimi s novým "budúcim" tatkom...svadba mala byť na jar, ale akosi nestíhame...ako tu kolujú vtipy, tuším sme ju prespali a máme tu jeseň :D Ale uvidíme,snáď sa synátor s mimi zmieri a bude naň baliť frajerky 😉

aladarka
4. jún 2013

@lucinka1104 mozem poprosit o pridanie do sukromky ?.....diky.

lucinka1104
autor
4. jún 2013

hotovo

alceola
4. jún 2013

@tahivka neboj sa, urcite a pokial by bola baba, tak by ju nedal za nic, ako viem , ze o take dva roky, ked maly bude mat 15 a ona 2 to bude zle, lebo ona bude chciet byt s nim, a hrat a on nebude mat naladu....ale hadam to otvori ich srdcia a nebudu sebecki ako ostatne deti v tom veku..ja som velmi rada, ze sa nam podarilo a ze je takyto rozdiel a ty nemas strach, ze predsa 14 od tehu🙂

tahivka
4. jún 2013

@alceola jasné, že mám 😀 cítim sa ako prvorodička, len s tým rozdielom, že si dodnes pamätám, ako som 24 hodín tlačila na svet to prvé a vtedy si hovorila, že nikdy viac!!! Teraz však mám omnoho väčší strach z toho, že sa niečo stane počas tehu, pri prvom som to absolútne neriešila, žila som úplne bežný "predtehu" život a všetko prebiehalo bez väčších komplikácií. Možno je to vekom, možno skúsenosťami (mám za sebou už niekoľko MA) a omnoho viac ako pôrodu či výchovy sa obávam toho, aby šlo všetko bez komplikácií...rátam dni, tlačím ich, len aby som mala prvý trimester za sebou, možno potom strach trošku opadne. Teraz som PN, vedľa mimi je hametóm (o niečom takom som pri prvom tehu ani len nepočula), tak mám "kľudový" režim a všetko sa vlečie ešte pomalšie...A Ty sa bojíš? 😀 Pochybujem, vyzeráš tak pokojne, že pri Tebe i jogíni vyzerajú vystresovanejšie 😉

alceola
4. jún 2013

@tahivka hahaha🙂 ze joginy vystresovanejsie🙂) si mi dala...ja som flegmatik od prirody, a preto vcera mm zacal, ez co som podrazdena, protivna odkedy som tehu,tak som mu povedala, ze nechje ticho, ked on nevie co su hormony🙂a bol ticho..ja som takisto, bola s prvym, ani som netusila, ze som tehu, meskalo mi to 3t a ja nic, som nastupila na vysku, tak ake starosti🙂 az ked som bola v 9tmi to doslo a to len preto, ze mi narastlo podbrusko, kedze som bola basketbalistka, ploche brucho vzdy a zrazu bublinka...nezapla som nohavice...tak som sla , a ze ste v 9t🙂 a hned nato svadba, a ja sa bojim tiez velmi, lenze doma to nemam s kym prebrat, lebo len zvelicujem...zbytocne to prezivam🙂 takze doma som ticho a ked sa ma mm opyta ako mi je neodpoviem..

tahivka
4. jún 2013

@alceola my sme si už prešli peklom, takže doma hovoríme o problémoch otvorene, aj keď, občas už leziem na nervy aj sama sebe, čo mi stále niečo je 😀 Niekedy si prajem, aby som polovičke mohla povedať, že sa cítim super, nič ma nebolí a som v totál pohodičke 😉 ale toto asi viacerým tehuľkám nie je dopriate. Pokúšame sa o mimi už viac ako rok, aj to 3x vyšlo, ale dva razy to skončilo ako "meškajúca ms" a raz v 7tt, no to sme vedeli takmer od začiatku, že je zle 😒 takže preto sme takí opatrní a nedôverčiví. Joj, aj ja som vždy túžila byť flegmatikom, závidím im ich pohľad na svet (mám jednu takú kamošku - nejako bolo, nejako bude, ale my tu už nebudeme a pritom úsmev od ucha k uchu) , ja som presný opak - chodiacia emócia s vybuchujúcimi stavmi 😀 Ešte šťastie, že je tu koník a my sa máme kde vykecať, ponadávať si a povymieňať babské klebety a rady, však? :D Potom môžme byť na polovičky milšie a tváriť sa, že hormóny sú pre nás neznámy pojem 😵

alceola
4. jún 2013

@tahivka haha presne tak..ja som taka ako tvoja kamoska, pokial je moj syn zdravy nic ma nerozhadze...ozaj nic, aj mamina je zo mna na nervy,nechape, ako mozem byt taka kludna, som ako moj otec.a to mamina z nas umiera...mna vytaca len bordel doma, to neznesiem najviac...tak to mi je luto s MA, tolko velakrat..my nie, nam bolo povedane, ze prirodzene ani nahodou, iba umelo, a pozri sa je to tu po 3r🙂

gabika223
4. jún 2013

@alceola ahoj, mne este ani raz nebolo zle, ja naopak mam zvysenu chut do jedla 😝 a brusko mi este nie je velmi vidno, rano ho mam uplne rovne a vecer je trosku nafuknute 🙂

gabika223
4. jún 2013

@lucinka1104 ahoj, mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny? vdaka