Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@lucinka1104 aj mňa môžete pridať 🙂
@constanse super, že ste si tak dobre pokecali. a hlavne je dobre, že ťa ukludnila. ja by som tiež bola rada, keby mi sono zajtra radšej nerobil. aj keď by som samozrejme bola rada, keby som videla, čo sa deje. ale je to fakt skoro. a inak mi dnes okolo obeda bolo trochu zle. ale inak mi vôbec nič nie je.
@kuko7 uvidím, veď poviem doktorke o tehu
@zuzana0612 jaj ona este nevie? Ja som mojemu volala , tak sa tesil 🙂 no zlaty bol, ale sono tiez az najskor o 2 tyzdne 🙂 alebo koncom buduceho
@zuzana0612 tak to je fajn, ja stale cakam ako sa to bude vyvijat a zatial som celkom spokojna, ze mi je fajn. 😎
@constanse aj ja som rada, že mi je dobre, len aby sme to nezakríkli a neprišli nevolnosti, že budeme celý deň misu objímať 😀 . ale aj to by sme vydržali, neboj 😉
@lucinka1104 Ahoj,môžeš aj mňa prosím ťá pridať do súkromnej? Ďakujem 🙂
Ahojte kočky,ako sa dneska máte? Ja som si konečne dneska volala na gyndu,objednaná som 22mája...zatiaľ mi je fajn,nebýva mi nič,len stále chodím na wc kontrolovať,či mi náhodou neprišla mrcha..cítim,že každú chvíľu už už príde..ále to isté som cítila pri oboch tehotenstvach,takže sa nebojím..aj ked kontrolovať chodím 😀 chápete že 😀
@pacesa ako tí ide kojenie? Keď som Filipka teraz večer kojilapotiahol si minútku a odvrátil sa,skúsila som si prso zmacknut a nič! Vôbec nič netieklo ☹ bojím sa,že sa mi úplne odstavi ☹ aj včera sa mi zdalo,že si len pocuckaval,ále nenapadlo mi vyskúšať,či mi tečie mlieko,veď doteraz som mala mlieka a mlieka..ako si ty na tom?
ahooojteee zienky🙂...mozem sa pridat k vam?, my sme po IVF , testiky uz mame za sebou a potvrdene mame tehu aj z krvicky🙂....cakamee na dalsiuu kontrolu v pondelok 13.5:)....
To asi preto, lebo tema je uzamknuta,,,idem to mrknut, ci ta tam mozem pridat aj ja, alebo len ta co to zalozila 🙂
Ahojte dievčatá, môžno sa k vám pridám, dnes som si robila test a // čiaročky, kedže chodíme do caru a styk sme mali plánovaný, viem presne kedy som otehotnela, viete mi povedať približný termín ? dakujem 🙂 sexík sme mali 23.4 🙂
@magg424 klikni si na www.tehotenskakalkulacka.sk... Hore zadaj posledný datum mrchy a vyrata tí. to 🙂 a gratulka k pozit.testu 🙂
Sorry za tie chyby...som tu cez mobil...
Baby, len vas citam....ale napiste nejake priznaky...nic mi nie je, mrcha meska, test na 30.den cyklu negativny. To si kazda robite len ten speci test a uz ziadna taky obyc. papierikovy? 🙂 co tu vidim foto... Nemam ziadne priznaky, dnes som myslela,ze pride mrcha...nic. Skor teda bude ze opat nic, ale kamoska mi nasadila chrobaka do hlavy, ze aj test sa moze mylit. Ale s takou citlivostou? ze 10....
@jonnie Ahoj, no záleží na tom, kedy si mala ovulku. Ja som testovala tiež skoro a ospevovaný mamatest tiež nič neukázal. Testovala som o týždeň a už boli čiaročky. Teda ale ja som presne nevedela, kedy som ovulovala, akurát som vedela, že sme minulý mesiac sexovali iba raz, nejak nebol čas 😝
@lenkaks si tam
@jonnie ja som mala obyčajné testy z Obch. centier....
@lucinka1104 ďakujem 🙂
@wejbynka aj ty si už tam
@lenkaks
@dijefcatko
mala som aj ja akysi obycajny. A ked nic... tak asi nic. Je 33 den a ja len nervozna. Tuzba je velka po tolkych rokoch, ale asi sa zopakuje sklamanie. Vsetky,co ste mali byt tehu v januari, uz test ukazal...tak uz len cakat,kym sa pusti.
@zuzana0612
@kuko7 baby ja som tiez objednana na sono prsnikov, spominala som to lekarke a povedala, ze staci len pred sono upozornit, ze som tehotna a ze inak je to OK... takze sono nam urobia aj napriek tomu, ze sme tehotne... ;)

@lenkaks Pekne ciarocky, len tak dalej 🙂 ja som mala pred dvoma dnami podobnu silnu a hrubu, tak ma to potesilo 🙂
@hope222 No ako.. pokracuje tvoja fajn nalada? Dufam ,ze ano, tesi ma to ;)
@zuzana0612
Kocky ja som dnes bola na gynde.... poviem vam, nervozna som bola ako uz davno nie, nakoniec v podstate som sa vela toho nedozvedela, no aspon som sa pozerala po ostatnych bruskatych maminkach a usmievala od ucha k uchu 😀 Doktorka mi sono nerobila.. kedze som 5-6 tt, povedala, ze je skoro... ze sice moze mi ho urobit, ale zacvakam 12 €, kedze mi sono robila v januari a teraz mi ho poistovna nepreplati. A druha vec je, ze odbornici tvrdia, ze caste oziarovanie babatka nemusi byt az tak fajn, tak som jej povedala, ze ja si teda este pockam... vsak ked som vydrzala doteraz tak pre babo vydrzim aj dalej 🙂 Ani krv mi nebrali
Pytala som sa doktorky na stres v praci.. .vraj sa mam na to pozriet triezvym rozumom a zacat si veci "racionalizovat" ... chodit viac vytahom 🙂 a mat sefov "na haku" 😀 (niekedy sa to da... ale same vieme, ze nie vzdy...) a ze nemame brat vsetko na nete 100% vazne... vsak nase mami a zeny predtym tiez mali tazku pracu a sme tu ;) ... ano vieme 🙂.. jednoducho vraj ked babo ma geneticky dane, ze u nas zostane, tak to tak bude a ked ma od nas odist... tak je jedno co sa bude okolo nas diat.... Povedala by som, ze ma celkom ukludnila... bol to fajn pokec... takze zatial som optimisticky naladena a cakam na chvilu, kedy ho uvidim, a kedy mi aspon o trosicku podrastie brusko, nech uz viem, ze je fakt tu 😝
Na kontrolu idem zas o 2 tyzdne - vraj mi potom urobi aj to sono aj krv zoberie a vsetky ostatne ukony co k tomu patria, takze som zvedava..
A vy ako dnesny den kocky?
.... inak vcera som sa trochu viac motala na bicykli... vsetko fajn, len som sa ku koncu dost vyhrkala tak ma pobolievalo brusko... ale vraj je to v poriadku a suvisi to so zaciatkom tehotenstva... takze nebojme sa, to co sa nam deje je normalne... Uz sa len pre istotu vyvarujme toho prilisneho hrkania sa na bicykli (bez toho sa zaobideme 😀 )