Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@lenkaks ahoj Leni, tak mame kontrolu skoro v rovnakom termine, ja idem 21.5. dufam, ze mi uz potom urobi to slubene sono a uvidime konecne nieco ;) ja som na tom podobne, uz si pomaly zvykam na to, ze nemam mrchu... uz prestavam stresovat ci pride alebo nie.. z casu na cas si urobim testik je to aspon nejaky dokaz, ze som predsa len tehu 😀 tak nech nam to takto pekne pokracuje. Majte sa maminy 😀
@constanse mne ho robili včera. povedala som jej pred sonom, že som tehotná. povedala, že nevadí. a normálne mi ho urobila. pod jednou aj druhou pažou mi našla nejakú uzlinku, ale nič vážne.
@constanse určite bude aj sono,aj odozvy srdiečka 🙂 ja už som test nerobila,niekedy cez deň aj zabúdam,že som tehu a až keď lezim v posteli má napadne,že veď som v tom 😀Toto je také hluché obdobie,bruško nikde,pohyby žiadne...len my vieme,že sa niečo u nás v bruchu deje 🙂 inak začala som pravidelne v noci navštevovať wc...
Pekný deň vám kočky 🙂
Na WAW davali taky super dokument o porode 🙂 aj som si poplakala 🙂 krasne to bolo 😵 😵 😵
@zuzana0612
@lenkaks
@kuko7 juj baby ja sa tak veeelmi tesim 😀
@lenkaks ahoj, myslim ze sa mi stav nezmenil, mlieka mam stale rovnako, ale v noci sa uz budi menej, len 2 krat, predtym aj 4-5-6, tak neviem ci to s tym suvisi... cez den si zas pyta viac... no uvidime ako to bude pokracovat. Dufam ze mliecko nestratis a budeme moct kojit cele tehotenstvo... aspon to je aj moj plan (aj ked doma ma vsetci odhovaraju) ... drzim palce
@constanse ano? tak to je super, že máš dobrú náladu 🙂 . ja som dnes nejaká rozbitá. stále sa mi chce spať. tak idem za chvíľu do sprchy a pôjdem do postele
@constanse si tam aj mirka
mne sa chce vkuse spinkať ,ale nedá sa ((( deti mám na prázdninách na chate so starými rodičmi na týždeň ale pracovať musím
@pacesa mliečka bude rovnako len zmení chuť 🙂
Ako sa cítite ? Ja bez kávy ráno byť nemôžem inak by som nevstala ale dnes mi z nej ostalo riadne ťažko, práve sa snažím raňajkovať a čo brušká ešťe asi nič že ? Mne vidno len večer ked idem spinkať a ráno zase lavor 😀
@lucinka1104 no mne teraz brucho po obede vyliezlo. ale to z toho, že som sa nejako nafúkla. a je mi ťažko. tak neviem, snáď neskončí obed vonku.... a kávu nepijem. nechýba mi. ani chuť nepociťujem na kávu.
Ahojte dievčatá , tak sa oficiálne pridávam, dnes mi potvrdila že som tehu 🙂
Ahojte, vsetkym gratulujem a aj ja budem mat januarcatko. zatial mam len potvrdene vnutromaternicove tehotenstvo, srdiecko bude az za dva tyzdne. uz sa moc tesim.
Ahojte,pridavam sa aj ja k vam.zatial to mam potvrdene len dvomi testami a zvlastnymi pocitmi v podbrusku a zaludku 😀
Gratulujem vám všetkým a predávam sa ku vám 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam🙂 podla teh.kalkulacky mi vychadza termin na 9.1 na muzovu 30 ku 🙂
Môžem sa pridať?Ahojte. 😉
Ahojte , aj ja sa chcem pridat 🙂, nakoniec sme naozaj tehotní...niekolko pozitivnych testov sa nemoze mylit ani podla uja doktora, ale na ultrazvuk ideme az 22.5., ze vraj vtedy uz bude nieco aj vidiet...podla tehu kalkulacky ,by mal byt termin porodu 19.1.2014 🙂
Trochu som sa vyplašila.V noci ma začalo bolieť v podbruší a jemne som krvácala.Bola som ráno u Dr. všetko o.k.Niekto z vás tu písal o Duphastone plus vitamíny ,mne nedal nič.Povedal,že stačí trochu poľaviť a bude dobre.On nie je zástancom liekov v tehotenstve.Tvrdí,že aj vitamíny škodia plodu.Naše staré mamy,mamy,nemali taký prístup k l syntetickým liečivám a my sme tu.Inak práve pre tento názor som si ho vybrala.Podľa neho, pre to je tolko alergií,autizmu,probléky s učením,lebo gravidné, miesto zeleninky,ovocia zo záhrad,fariem papajú tabletky.Teraz pôjdem k nemu až 3.6.Retriver123 ty si na tom ako?Bola si na pohotovosti?Si už o.k.? 😉 Bolesti,špinenie už neni?Huch ,ale som sa rozpísala.Končím.Ahojte.
@misela36 papať zeleninu a ovocie je fajn. ale nepríde mi to zase až také, ako v minulosti naše mamy a babky. pokiaľ niekto nemá prístup k vlastnej zelenine, ktorú doma nepostrieka chémiu, tak je to podľa mňa jedno. zelenina a ovocie z obchodu sú tak natiahnuté chémiu, že si už kludne môžeš dať aj tú tabletkovú formu vitamínu.
@misela36 tak to ti závidím takého lekára, waw, ja s mojím zas bojujem, chce aby som užívala duphaston a ešte si prichala injekcie aj ked výsledky mám negatívne, tak uvidím, čo z toho bude na najbližšej návšteve, o duphastone nevie, že to nejem, ale o injekciách vie, že ich nechcem

@lucinka1104 mozem aj ja k vam?