icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kiwusha
19. aug 2011

@lilly2711: ahoj, mohla by som sa zaregistrovat v tejto teme? termin mam 3.1.2012

rakovcanka
22. aug 2011

@lilly2711 ahoj lili, mozem ta poprosit pridas ma do skupiny k vaaam 🙂

rakovcanka
22. aug 2011

aaa uspesne som sa pridala do tabulky..huraaa 🙂

rakovcanka
22. aug 2011

ahojte tehulky, takze sme v 20tyzdni a pred tyzdnom sme zacali kopkat, tak sa z toho tesime ... je tu nejaka tehulka z Michaloviec?

marashy
22. aug 2011

@rakovcanka tak poď do súkromnej diskusie 🙂

martinacertikova
26. aug 2011

januarovky z ba, ktoru porodnicu ste si vybrali a preco? ja este vyberam medzi antolskou a kochom.

lenka2012
28. aug 2011

@lilly2711 aj ja by som chcela do sukromnej skupiny ☹ mozem? 😀

rebecca2006
29. aug 2011

ahojte 🙂 Ak môžem, pridávam sa, termín mi vychádza niekedy jan- feb 2012.
@martinacertikova vybrala som si Antolskú, lebo som tam už raz rodila a bola som spokojná.Fakt je, že akurát vtedy boli u Kocha zavretí- tak som dilemu nemala. Teraz neviem, ako by som sa rozhodla, asi aj podľa fin možností 🙂

dancullka
30. aug 2011

Ahojte mamky 🙂
Tak ja som tu tiež nová... čakáme chlapčeka a termín mám 20. januára. Čo sa týka pôrodnice, Kramáre mám najbližšie, tak som veľmi nerozmýšľala..sestra tam rodila tiež a bola spokojná, tak snáď budem aj ja 🙂 Chystáte sa niektorá cvičiť na Kramáre? Akurát nad tým uvažujem...

mariankach
4. sep 2011

@aksniteb Cauko, daj potom vediet, ved aj termin mame spolocne, mozno sa aj do nemocnice zvezeme spolu 😀. V MT ma prijemne potesilo, ze aj ked by sa babenku nechcelo na svet, mam prist najneskor v den terminu a pockat tam, da sa az 10dni. V ZA mam uz 2 pripady, ze ich poslali domov, ze je cas a maju prist az na kontrakcie. No vsak uvidime. Ty uz vies kam by si chcela ist? Ci este stale stadium rozhodovania? 😝

lenkaga
5. sep 2011

Ahojte, aj ja by som sa rada pripojila. Dakujem.

virtualka
6. sep 2011

@dancullka
Ahojte, aj ja sa pripajam ak mozem 🙂 babo cakame 4. januara.
Dancullka aj ja by som chcela rodit na Kramaroch, tiez rozmyslam nad nejakym kurzom pre tehotne 🙂

aksniteb
6. sep 2011

@mariankach rada by som najskôr do tej Čadce zašla a pokukala osobne, dúfam že stihnem ešte pred porodom 🙂 aj keď mám pocit, že ten január je ešte straaašne ďaleko ...
a možno sa nakoniec tým vlakom spolu zvezieme aj do Martina ...

kuratenko80
7. sep 2011

@martinacertikova Ahoj, my máme termín 1.1. a zatiaľ sme rozhodnutí nad Kochom. Ty máš kedy termín?

kuratenko80
7. sep 2011

@martinacertikova a prečo Koch? Je veľa mamičiek tu na rôznych diskusiách čo majú negatívne skúsenosti, samozrejme nájdu sa aj tie čo maju pozitívne. Ja som ešte nerodila, ale vedela som, že by som nechcela rodiť v štátnej. Bola som pri pôrode mojej neterky, ktorá sa narodila v USA. A videla som aké je dôležité pre zotavenie popôrodná starostlivosť, kľud na izbe a komfort, ktorý tam je štandartom. Preto som veľmi rada, že sa Koch otvoril a je tu možnosť rodiť v prijateľnejších podmienkach. Na to v akom stave sa nachádzajú naše nemocnice mám svoj názor. I keď človek za pôrod v Kochu musí zaplatiť, nie je mi ľúto dať tieto peniaze na niečo také. Však človek koľko rozhodí kde tade peniaze. Toto leto sme nešli k moru a povedali sme si, že to dáme na pôrod.

martinacertikova
7. sep 2011

@kuratenko80
termin mam 15.1.
ja by som najradsej rodila doma, ale moj partner je zasadne proti. mam dobre referencie na zopar lekarok a pa na antolskej, tak asi skusim ambulantny porod tam. budem dufat, ze porod a babatko budu ok, aby sme nemuseli zostat dlhsie. keby som uvazovala nad standardnou dlzkou pobytu v nemocnici, tak si urcite vyberiem koch.

sussie259
23. sep 2011

Ahojky 🙂 pripajam sa do skupiny 🙂 predbezny termin narodenia nasej malej babiky je 25.1. 🙂

mimuska2
26. sep 2011

ahojte pripajam sa aj ja v januari 16.

lorima
26. sep 2011

hojky, aj my máme zatial termín 25.1. 😀

mirkaove
26. sep 2011

ahojte, my máme termín 18.1.2012 a tešíme sa na dievčatko...

silviatt
27. sep 2011

Ahojte. Aj my mame termin 25.1. 🙂 Ako tehulkujete? Ja fajn, tento tyzden idem na morfologicky ultrazvuk do BA. Boli ste alebo sa chystate niektora na 4D?

dobco
27. sep 2011

Ahojte,môžem sa k vám pridať?
termín máme 10.1. :D
údajne čakáme chlapčeka 🙂

katkazabor
28. sep 2011

ahojte baby pridavam sa ku vam,termin mame 31.1.cakame druhe dievcatko velmi sa tesime.ako sa citite?

sophy
29. sep 2011

dievcata - tehulky z BA, pripadne okolia - v pondelok 3.10. bude v nasom Materskom centre Podunajske Biskupice, Latoricka 4 stretnutie s dulou a certifikovanou laktacnou poradkynou o 16:00 ako zaciatok Kurzu pripravy na porod, dojcenie a rodicovstvo, kurz sa budeme snazit robit co najviac individualne, aby sa kazda mamicka dozvedela informacie, ktore ju zaujimaju
😉

mabel81
5. okt 2011

Ahojte, ak môžem aj ja sa k vám pridávam, termín máme 9.1. 2012 🙂 . Som z MT.

divosko
6. okt 2011

ahojte 🙂 my mame krasny termin 20.1.2012 - : ) cakame chlapceka...a buduci vikend idem na predporodny kurz...uz sa neviem dockat🙂
😵

divosko
6. okt 2011

@mabel81 ahoj tak ako dobre, ze sme tu obe z MT, co maju skoro rovnaky termin: ) ako sa ti tehulkuje? mna caka v utorok poradna a s nou glukozovy test...snad dopadne dobre🙂

babula108
7. okt 2011

Ahojte chcem sa len spytat, ci nietkora z vas robila taku tabulku, ze janurarove deticky rada by som sa k nim pridala ak môzem my mame termin prvy 18.1.2012 a neskôr nam ho zmenili na 13.1.2012 takze asi niekedy medzi. Inak cakame chlapceka a vyzera to tak ze sa bude volat Lucas.

susubaba
7. okt 2011

@babula108 Treba písať do IP @lilly2711 a ona ťa dá do súkromnej skupiny a tam je aj tabuľka januárových detičiek.

babula108
7. okt 2011

@susubaba diky tak jej idem napisat