Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@lilly2711 ahoj lili, mozem ta poprosit pridas ma do skupiny k vaaam 🙂
aaa uspesne som sa pridala do tabulky..huraaa 🙂
ahojte tehulky, takze sme v 20tyzdni a pred tyzdnom sme zacali kopkat, tak sa z toho tesime ... je tu nejaka tehulka z Michaloviec?
@rakovcanka tak poď do súkromnej diskusie 🙂
januarovky z ba, ktoru porodnicu ste si vybrali a preco? ja este vyberam medzi antolskou a kochom.
ahojte 🙂 Ak môžem, pridávam sa, termín mi vychádza niekedy jan- feb 2012.
@martinacertikova vybrala som si Antolskú, lebo som tam už raz rodila a bola som spokojná.Fakt je, že akurát vtedy boli u Kocha zavretí- tak som dilemu nemala. Teraz neviem, ako by som sa rozhodla, asi aj podľa fin možností 🙂
Ahojte mamky 🙂
Tak ja som tu tiež nová... čakáme chlapčeka a termín mám 20. januára. Čo sa týka pôrodnice, Kramáre mám najbližšie, tak som veľmi nerozmýšľala..sestra tam rodila tiež a bola spokojná, tak snáď budem aj ja 🙂 Chystáte sa niektorá cvičiť na Kramáre? Akurát nad tým uvažujem...
@aksniteb Cauko, daj potom vediet, ved aj termin mame spolocne, mozno sa aj do nemocnice zvezeme spolu 😀. V MT ma prijemne potesilo, ze aj ked by sa babenku nechcelo na svet, mam prist najneskor v den terminu a pockat tam, da sa az 10dni. V ZA mam uz 2 pripady, ze ich poslali domov, ze je cas a maju prist az na kontrakcie. No vsak uvidime. Ty uz vies kam by si chcela ist? Ci este stale stadium rozhodovania? 😝
Ahojte, aj ja by som sa rada pripojila. Dakujem.
@mariankach rada by som najskôr do tej Čadce zašla a pokukala osobne, dúfam že stihnem ešte pred porodom 🙂 aj keď mám pocit, že ten január je ešte straaašne ďaleko ...
a možno sa nakoniec tým vlakom spolu zvezieme aj do Martina ...
@martinacertikova Ahoj, my máme termín 1.1. a zatiaľ sme rozhodnutí nad Kochom. Ty máš kedy termín?
@martinacertikova a prečo Koch? Je veľa mamičiek tu na rôznych diskusiách čo majú negatívne skúsenosti, samozrejme nájdu sa aj tie čo maju pozitívne. Ja som ešte nerodila, ale vedela som, že by som nechcela rodiť v štátnej. Bola som pri pôrode mojej neterky, ktorá sa narodila v USA. A videla som aké je dôležité pre zotavenie popôrodná starostlivosť, kľud na izbe a komfort, ktorý tam je štandartom. Preto som veľmi rada, že sa Koch otvoril a je tu možnosť rodiť v prijateľnejších podmienkach. Na to v akom stave sa nachádzajú naše nemocnice mám svoj názor. I keď človek za pôrod v Kochu musí zaplatiť, nie je mi ľúto dať tieto peniaze na niečo také. Však človek koľko rozhodí kde tade peniaze. Toto leto sme nešli k moru a povedali sme si, že to dáme na pôrod.
@kuratenko80
termin mam 15.1.
ja by som najradsej rodila doma, ale moj partner je zasadne proti. mam dobre referencie na zopar lekarok a pa na antolskej, tak asi skusim ambulantny porod tam. budem dufat, ze porod a babatko budu ok, aby sme nemuseli zostat dlhsie. keby som uvazovala nad standardnou dlzkou pobytu v nemocnici, tak si urcite vyberiem koch.
Ahojky 🙂 pripajam sa do skupiny 🙂 predbezny termin narodenia nasej malej babiky je 25.1. 🙂
ahojte pripajam sa aj ja v januari 16.
hojky, aj my máme zatial termín 25.1. 😀
ahojte, my máme termín 18.1.2012 a tešíme sa na dievčatko...
Ahojte. Aj my mame termin 25.1. 🙂 Ako tehulkujete? Ja fajn, tento tyzden idem na morfologicky ultrazvuk do BA. Boli ste alebo sa chystate niektora na 4D?
Ahojte,môžem sa k vám pridať?
termín máme 10.1. :D
údajne čakáme chlapčeka 🙂
ahojte baby pridavam sa ku vam,termin mame 31.1.cakame druhe dievcatko velmi sa tesime.ako sa citite?
dievcata - tehulky z BA, pripadne okolia - v pondelok 3.10. bude v nasom Materskom centre Podunajske Biskupice, Latoricka 4 stretnutie s dulou a certifikovanou laktacnou poradkynou o 16:00 ako zaciatok Kurzu pripravy na porod, dojcenie a rodicovstvo, kurz sa budeme snazit robit co najviac individualne, aby sa kazda mamicka dozvedela informacie, ktore ju zaujimaju
😉
Ahojte, ak môžem aj ja sa k vám pridávam, termín máme 9.1. 2012 🙂 . Som z MT.
ahojte 🙂 my mame krasny termin 20.1.2012 - : ) cakame chlapceka...a buduci vikend idem na predporodny kurz...uz sa neviem dockat🙂
😵
Ahojte chcem sa len spytat, ci nietkora z vas robila taku tabulku, ze janurarove deticky rada by som sa k nim pridala ak môzem my mame termin prvy 18.1.2012 a neskôr nam ho zmenili na 13.1.2012 takze asi niekedy medzi. Inak cakame chlapceka a vyzera to tak ze sa bude volat Lucas.

@lilly2711: ahoj, mohla by som sa zaregistrovat v tejto teme? termin mam 3.1.2012