Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Ahojte kočky. Aj ja sa k vám pridávam. Termín mám 11.1.2012 a bude to dievčatko 🙂 . Už sa velmi tešíme a nevieme sa ho dočkať. 😵
ahojte ja mam termin porodu 1.1.2012 a som s košic.je tu dakto z ke?
Ahojte ja mam termin 16.1.zatial to vyzera na dievcatko.
Ahojte ja mam termín 16:1:2012 a tiež dievčatko už mate vybraného porodníka?
@adika30 a skade si?
@bboossoorka ahoj ja som Z KE a mám termín 6.1.2011 🙂 kam sa chystáš do pôrodnice?
@bboossoorka jeeej, my máme rovnaký termín, presne na deň. škoda, že ja som ale z opačného konca SR. no možno že sa uvidíme navzájom v televíznych novinách 🙂
@peya104 my tak isto? a odkiaľ si?
Ahojte, je tu niekto okolo 30tt z BA?
baby..pytajte sa do sukromnej skupiny, tam sa dikutuje o vsetkom...napiste zakladatelke Lily..ona vam umozni pristup
@kuratenko80 -no tak to by bolo ozajskvele keby sa narodili na ten termin ako mame....ale ja tomu moc neverim,však uvidime
🙂
@tamaska -a s kade s košic si?no ja by som najradšej rodila v martine tam som totižto rodila aj sofiu ale asi to vyzera na rastislavku a pravdupovediac nemam s toho dobri pocit
Ahoj som z KE
@kuratenko80 no akorad ja SOM okolo 30 a z BA 🙂
Ahojte baby.Ja mam termin 17.1.2012 a budeme mat dievcatko🙂))
@bboossoorka ja som z Terasy, a pravdepodobne tiež asi na rastislavku pojdem, len ešte nemám dohodnutého lekára. Ale asi budúci týždeň to budem riešiť. Vidím že TY už máš 6 ročnú dcéru aj u nás doma taká pobehuje takže bude veselo 🙂
@tamaska no to ano to teda bude.....už teraz sa nevieme dočkat ako to všetko dopadne.....a kde ku akej dr chodiš?ja chodim na kvp ku šestinovej..... 🙂
@adika30 a s kade s ke si?
@bboossoorka ja zatiaľ k *Dr .Skladanej ale väčšinou je tam Dr.Čislák a nad pôrodníkom rozmýšľam, budúci týždeň by som si už chcela niekho vybrať. myslím že v 32 už by sa mali kontrolovať prietoky tak dumem ku komu chodiť posledný mesiac a pol
@tamaska ja nejdem vyberat dr,pojdem ku tomu kto tam prave bude ked ma to chiti.....je pravda že som rozmišlala nad rozpravkom ale však uvidime....
@bboossoorka ja som teraz chcela hlavne na prietoky a tie posledné kontroly. Prvý pôrod som mala v 38 tt a bol v pohodke ale chodila som ku Frivaldskej a tá ma aj rodila v čase svojej smeny 😉
@tamaska však na prietoki chodiš tiež k tomu čo ma smenu alebo sa milim?ja som v tej nemocnici ešte nebola tak neviem ako to chodi a neviem ani ako to tam vyzera
@tamaska a nevieš ako vyzera ta porodnica?bo mam zmiešane pociti.....a ti sa podla ktoreho terminu zariadzuješ,,,,alebo maš len jeden? 😨
@bboossoorka môj lekár nerobí prietoky, a pretým som mala dohodnutú lekárku tak tá ma objednávala v tedy ked mala smenu.
Každá nemocnica má asi + a - , novú mám cca 15 minút peši ale tam je asi potrebné sa odvolať na nejakého lekára alebo keby to náhodou prišlo skôr ako by malo tak volím určite novú nemocnicu na terase lebo tam prevážajú všetky predčasné bábetká , šaca je ďaleko a stará nie je nič extra ale ja som bola celkom spokojná, len čo mi najviac vadilo tak bábetka ukazovali návštevám medzi dverami :(. Podľa mňa veľa závisí od sestričiek a lekárov ale to asi všade. Čítala som komentáre aj na novú aj na rastislavku aj na šacu a všade boli aj pozitíva aj negatíva takže ťažká voľba.
Zatiaľ mám len jeden termín uvidím čo mi povie na poradni, mala som ísť v piatok ale ešte som chytila nejakú vyrózu tak sa ešte preliečujem dúfam že v pondelok mi bude kus lepšia a pôjdem 🙂
@tamaska tak ja čo viem tak tam nemusiš mat dohodnuteho lekara na terase aj ja sa tam chystam....a nejdem si nikoho zamluvit bo odrodi ma každi a aj zamluven nemusi mat v ten den dobrunaladu ☹
@bboossoorka no odrodí ťa každý to je pravda, ale inak sa k Tebe správa keď ste sa už predtým pár krát videli a už ťa aj trošku zdravotne pozná. Mňa odrdila hneď po ukončení 38 tt lebo som sa začala otvárať ale bolesti som nemala takže porod si vyvolala na svojej smene prepichnutím plodovej vody 😉 a tiež si dala záležať na zašití - čo ma nastrihla.
@tamaska no neviem ja sa držim svojej verzie

Ahojte babenky 🙂 Môžem sa k vám pridať? Termín mám 26. alebo 28.1. a budeme mať podľa všetkého chlapčeka, ale mne je to v podstate jedno, len aby bolo všetko o.k. a aby bol zdravý 🙂 .