icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tinika3
16. aug 2012

@nusiki My sme včera na desiatu skombinovali dve slivky, pol broskyne pol jabĺčka a dnes pekná kaka hneď ráno 😀

jankaja
16. aug 2012

@mirka2010 ja musím ešte vyskúšať, či sa Natálka zmestí do fusaku, či sa fusak zmestí do športového kočíka a či sa Natálka, ak sa zmestí do fusaku, zmestí s fusakom do športového kočíka 😀 Takže ma čaká očividne veľa testovania 😀

jankaja
16. aug 2012

@monky978 ako si spoznala, že má navreté horné ďasná? Natálka všetko žuje, prechádza si jazykom po ďasnách, ohrýza si nimi hornú peru, no skrátka hrôza. Ale nezdá sa mi, že by mala na ďasnách nejakú zmenu.

1234lubka
16. aug 2012

@lua ANO!! Prekonali sme SIESTU CHROBU!!! Maly ma dnes vysypane brusko aj chrbatik akoby potnickmi a na hlavicke ma tiez fliaciky..
@mirka2010
@kajkovajanka

mimuska2
16. aug 2012

@jankaja dr povedala že ant môžme vysadiť už len na kašeľ. Už je malej dobre len ešte vždy dosť odsajem. Povedala že s toho zubku bola chorá lebo mala horúčku potom dva dni nič a potom zostala chorá. Tak vraj mala oslabenu imunitu.
Natalka je chorá?

mimuska2
16. aug 2012

@jankaja ani mala nemala naznak že by išli zúbky. Len sa objavil 🙂

monky978
16. aug 2012

@jankaja vieš čo ja som si napr. nevšimla keď jej rástli dolné jedničky. A aj ma na to upozorňovali, že za chvíľu výjdú von.... a ja som tam nič nevidela až keď sa predierali špičky. Ale pri horných to normálne bilo do očí. Som jej nadvihla hornú peru a pod perou mala romálne zuby. Oni boli pod ďasnom a trčali také kopčeky pod perou. A potom už sa pomali začali drať von. Snáď som to normálne vysvetlila.. nie ako tatár 😀

nusiki
16. aug 2012

@tinika3 tak aj my tak podobne kombinujeme ale bobkujeme nadalej aj ked nie take tvrde uz 🙂 , dnes dostala do ovocia aj ovsene vlocky, uvidime 🙂

nusiki
16. aug 2012

tak otvaram ustocka ked mi chuti...a to je skoro stale 😀 😀

nusiki
16. aug 2012

...a vzacny okamih s vodou... 😀

kajkovajanka
16. aug 2012

@larosa kde na THC je kik?

kajkovajanka
16. aug 2012

@nusiki zlatucka je Emka velmi 🙂 . aj Beki tak otvara ustocka, ked jej chuti 🙂 , vcera som normalne nestihala naberat kasu na lyzicku a uz ma cakali vratka dokoran 😀

rebecca2006
16. aug 2012

@nusiki strašne je podarená. A hlavne zírám na tú porciu, to ja mám pocit, že ESreka je dobrý papkač oproti tomu, čo mi predvádzal Martinko,ale zje mi max 120ml, a to sme ešte celé zababrané, tak polovica je n ašatách... A musím jej robiť také riedke polievočky, s týmto by si neporadila.
Inak dnes som jej daôa trochu viac mäska, tak na mNa pozerala, že ako čo to má byť, tak som zvedavá, či jej zajtra bude chutiť.
A včera som jej urobila marhuľové pyré, no ja tým marhuliam nerozumiem, surové boli arádne sladké a pryé kyslé strašne, ja som to ani nemohla zjesť, ale jej to chutilo...

1234lubka
16. aug 2012

aku velkost mam upit malemu na zimu? 9-12 ci rovno 12-18?? v januari ma rok....asi radsej vacsie nie?

martinka8
16. aug 2012

@1234lubka no tak to uz nebudete teplotovat, ked sa vyhadzal. Mne mala teplotky tri dni a potom sa jej pradne polepsilo, a vyhadzala sa, ale to len dva dni a bolo po chorobe.

1234lubka
16. aug 2012

@martinka8 tak tak🙂 som rada ze je po horucke...sa vyspim konecne 🙂

1234lubka
16. aug 2012

ale mi smakuju nove tramocky :D

1234lubka
16. aug 2012

boze ten ale vystruhal grimasu :DD

jankaja
16. aug 2012

@mimuska2 Natálka mala v nedeľu v noci 37,7, tak sme šli v pondelok k dr., odvtedy sa teplota len znižovala, ale dnes ráno začala strašne kašľať, tak sme šli zasa. Pľúca má čisté, máme sirup proti kašľu, tak to snáď bude už len lepšie

jankaja
16. aug 2012

@1234lubka inak, to je tiež vec, nad ktorou maturujem, či mám kupovať 9-12 alebo už ďalšiu veľkosť. Zatiaľ kupujem všetko 9-12, potom asi uvidím podľa potreby.
Ale inak tie veľkosti nechápem niekedy, napr. máme body bez rukávov Japitex, veľkosť písaná 86, ale zodpovedá to 74-ke. Tak to už čo je, že je to o 2 veľkosti menšie. A prišla som na to náhodou, lebo sme to dostali a mala som to odložené v zásuvke, že až na budúce leto budeme nosiť (kukla som, že 86-tka, tak som to rovno uložila). By som sa prekvapila potom 😒

tamaska
16. aug 2012

@jankaja aj u nás je to tak s veľkosťami tiež som mala potriedené a odložené veľkosti, ale raz som tak prehrabla a zopár vecí ostalo ponosených možno raz dvakrát :( Eliška je útlučká ale už nosíme niečo aj 80.
Ešte ma čaká tiedenie jedného vreca vecí čo sa mi vrátilo po staršej tak idem loviť nejaké kúsky 😀

zuzky1104
16. aug 2012

@kajkovajanka nie, nedari sa, asi by som mala kontaktovat admina.. 😎
a s tym kojenim budes mat asi pravdu, same prikrmy a na kojenie poriadne neostava priestor, a preto dnes ma livi dietu 😀 papa len vyzivky a plus kojenie.....aj, ked to nie je riesenie, ale trosku to s tou stravou odlahcime, a urcite prezije, ked jeden, ci dva dni nebude papat prikrm... 😀
a inak, zeby plakala ze je hladna...absolutne...

kajkovajanka
16. aug 2012

@zuzky1104 no to je cudne s tou strankou 😀 . ale teda, zatial sme sa dohodli na pondelok na Anicke, cas este nevieme. pocasie by podla predpovede malo byt dobre, tak by sa to mohlo podarit 🙂 . ked budeme mat aj cas, budem ta informovat dalej 😉 .. a z mliecka Livi hladovat urcite nebude 😀

mimuska2
16. aug 2012

@jankaja aj mala to tak mala akurat 39 horúčku potom dva dni nič a potom zostala chorá.
Ja oblečenie na zimu kupovať ešte nebudem lebo už obliekla veci čo sú na rok z hm. Tak možno pár vecí kúpim ale asi všetko až tesne pred zimou. Nemam potuchy akú veľkosť. 🙂

nusiki
16. aug 2012

@rebecca2006dakujem. tak to bola jedna broskyna a asi stvrtka jablcka s vlockami 🙂 spapala cele a mozno by si este dala aj viac 😀 😀 ja jej davam taku konzistenciu, na obed mala kuracie prsicka, vlastne polievocku so zeleninkou a maskom ale to v skutocnosti nie je polievka lebo ked jej popucim zeleninu a maso ta je z toho kasa 😀 😀 ale chutilo jej aj to, a vcera jej neskutocne brala cuketa, mrkva a vajecny zltok 🙂 a paci sa mi ze ked jej chuti tak len maloco je mimo, vsetko ide pekne do ustociek 😀 😀 😀 😀

kajkovajanka
16. aug 2012

ja som asi prisla na to, kde bola chyba v nasom papani: davala som jej to jedlo/UM asi velmi vlazne (bala som sa, aby nebolo prilis horuce 😖 😀 ). a raz som jej to urobila teplejsie a ovela lepsie papala 🙂 . tak to skusam, ze ci ozaj je to tak. a mozno, ze bude papat aj ovocie, lebo vyzivky som ozaj neohrievala 😀

jankaja
17. aug 2012

@mimuska2 no, my už máme aj riadny soplík, teplotu našťastie nie, tak dúfam, že soplík a kašeľ vyliečime a bude dobre. Ešteže ide víkend, lebo malá sa strašne vzpiera odsávaniu a teda... už má riadnu silu 🙂 Aspoň na ňu budeme dvaja 🙂

jankaja
17. aug 2012

@kajkovajanka Natálka tiež radšej teplejšie, ale samozrejme ovocné výživy nezohrievam, tie má izbovej teploty. Ale UM a mäsovo-zeleninový príkrm má teplý 🙂
@tamaska hej, niektoré veľkosti sú riadne uletené. A tiež nechápem, keď kúpim napr. overaly 3 pack a jeden z nich je očividne dlhší, ako zvyšné 2. Že ako sa im to podarilo (v tomto prípade Tesco).

kajkovajanka
17. aug 2012

@jankaja nam sa to stalo s novorodeneckymi body, jedno z 5 bolo dlhsie 😀 , ale aspon ho mohla mala dlhsie nosit 😀

kajkovajanka
17. aug 2012

@1234lubka aky dravec na fotke 😀