icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
25. aug 2012

@mirka2010 Ved tam nie je hodiny a ked mas vyskovo nastavitlene choditko, tak pri spravnom nastaveni by sa na spicky ani nemal davat. Vsetkeho vela skodi, ale nic nie je 100% bezpecne, zober si ze nasa Tilka odmieta svoje hracky, najradsej ma telefony, Maximove auticka, moj naramok a vsetky veci co su len trochu ostre, no a co narobim, ked jej bezpecne kusatka su nam na nic???

1234lubka
25. aug 2012

@mihouk vcera som taky bordel zrobila bo zase pol siedmej a pride dedo ze maly zaspal som myslela ze ma jebne jak ma to vytocilo a to asi predvcerom som im vysvetlovala ze si to neprajem..a jakeby nic joj som si riadne otvorila hubu az na celu ulicku ma bolo urcite pocut :D ale uz dobre sna d to pochopili raz a navzdy...potom dieta zblbnute ze raz zaspi pri tomu raz pri tomu raz tam raz tam......

1234lubka
25. aug 2012

@mihouk a ja davam spat maleho o osmej a oni mi ho uz o pl siedmej ulozia doriti, neviem kto potom ku nemu celiu noc vstava ci ja ci oni ale som si vsetko povedala a myslim ze to zabralo -teda dufam uz dlho som tak nekricala-ale riadne sa mi ulavilo :DD

1234lubka
25. aug 2012

@kajkovajanka no joooj to je take zlate ked otvara ustocka, vcera som mu urobila hrasok och ta si mala vidiet ako mu smakoval 🙂))) vsetko spasal :D

1234lubka
25. aug 2012

taky usmev som vycaroval 🙂 zatial bezzuby 🙂

mirka2010
25. aug 2012

@mihouk presne ako pises...ked je to dobre nadstavene, tak si tiez myslim, ze by to nemalo pri nadmernom pouzivani skodit...v podstate to aj tak dietatko o par minut omrzi a potrebuje zmenit aktivitu, teda u nas to tak funguje...aj ked toto choditko je plne aktivit...je to chicco dj a to ma tolko variacii na hranie, pocuvanie, blikanie...som s nim velmi spokojna..a co sa tyka hraciek, tak nas je absolutne zatazeny na vsetky stitky ktore trcia ci z oblecenia, alebo z podbradnika, alebo z deky, vsade si ich najde a dokaze sa s nimi prehrat aj hodinu...alebo vreckovky, vlhcene obrusky, ci vankuse...to ho bavi 🙂 Maxik byval v choditku?

mirka2010
25. aug 2012

@1234lubka naaaaaaaaadherny smejko 🙂 my tiez este stale ziadny zubok 🙂

1234lubka
25. aug 2012

@mirka2010 dakujeme 🙂 nebadi ved oni narastu 🙂

mirka2010
25. aug 2012

pozdravujeme vsetky nase kamosky a ich milovane deticky 🙂

mirka2010
25. aug 2012

@1234lubka presne tak, mne este ani velmi nechybaju...vsak lepsie pri kojeni mat hole dasienka 😀 😀 😀 😀 😀

kajkovajanka
25. aug 2012

@samada ja nie a ani sa do roka nechystam. tak povedala nasa doktorka, ze este netreba. tak sa nebudem ponahlat

kajkovajanka
25. aug 2012

@jankaja krasne ciapocky 🙂 , Natalka bude kocka 😎

kajkovajanka
25. aug 2012

@1234lubka krasny 🙂

kajkovajanka
25. aug 2012

@mirka2010 zlaty 🙂 , a ake ma velke ocka 😵

mirka2010
25. aug 2012

@kajkovajanka jeeej, dakujeme...to po maminke 🙂🙂🙂 a ako sa mate? ake mate plany na vikend?

mimuska2
25. aug 2012

@mirka2010 v podstate dobre. Včera bola malinka nejaká nesvoja ale už v poho. A vy?
@mihouk spali sme dobre zobudila sa prvý krát o 4 ráno a potom až o ôsmej. Akurat som sa tak nasmiala začal nám stekat pes a ona pustila taký rhot že som odpadavala. No krása 😀

kajkovajanka
25. aug 2012

@mirka2010 celkom dobre sa mame, dakujeme . a plany su take, ze vecer by sa nam mal vratit ocko domov po tyzdni, tak sa uz na neho tesime 🙂 , hlavne asi ja 😀 . a mame nafuknuty bazen na zahrade, tak snad sa podaria aj kupky kupky 😀 😀 .. a vy?

rebecca2006
25. aug 2012

@kajkovajanka a kedz presne ste tam boli? My sme tam totiž boli v pondelok dopoludnia a mali tam nejake maminky slezinu, ešte som MM hovorila, že aké krásne decká 🙂 Inak, sme dopadli ☹ Esterka mi tu ochorela, už 3. deň horúčkuje, včera sme boli aj na pohotovosi, teda presnejšie na CPO Detskej nemocnice, na Toryskú som s nimi nechcela ísť... Tak CRP negat, že viroza. Tak som zsvedavá, do kedy asa budeme trápiť, dúfam, že to nie je nič vážne, Najhoršie je, že v týchtro hicoch jej nechce klesnúť teplota. Bože, už 3 noci som nespala viac ako po 2 hodinách. Reastä jej aj yubz, ale také trable len zo zubov nebudú... Skôr roymýš)lam, či ya tým nakoniec njejaká 5. alebo 6. choroba nebude.... A nič mi nechce jesť, ale vôôôbec nič, len cecík. Už som ako vzždímaný citron. Maminy, mali ste s tým jedením niečo podobné? Ja sa len bojím, aby sa mi nayesekla, predtým papkala celkom fajn.. A so synčekom som mala to isté, pekne papkal a potom sa zesekol a do 2 rokov sme sa tak trápili, že len... Dnes som do nej dostala len tú mrkvpvú šťavu Hipp, našťastie otec omzlom kúpil miesto výživy a dnes som mu blahorečila, lebo výživu by mi vôbec nechcela...

kajkovajanka
25. aug 2012

@rebecca2006 v pondelok medzi 11 a 13 sme boli v strede toho arealu na dekach, bolo na 5 mamiciek a 1 ocko. asi ste tam boli 😀

rebecca2006
25. aug 2012

@kajkovajanka hehe, a neuveríš, keď som tam tie maminky videla a poto tie vaše fotky, tak sa mi hneď zdalo. no vidíš, to mám yato že nečítam poriadne tie diskusie vaše... Ale na moje ospravedlnenie mi slúži, že pri tých dvoch deckách fakt nestíham, aj teraz som tu len preto, že mi malého uspáva mamina... Tak teda ste boli krááásni... Bože, ja som tam vtedy lietala okolo toho môjho vetroplach, sme sa kolotočovali, a tak som vám yávidela, ako si s detičkami len tak ležkáte a dekách 🙂 Tak nabudúce, až prídeme, tak sa pridávam do stretka pre občasné východniarky 🙂 Ale to bude asi až v zime...
Inak, super to tam na Aničke máte, ja som na tom ihrisku ešte beňnebola, len do parku ku gajdovke s me chodievali ešte s rodičmi, a bola som milo prekvapená. My tu ešte radi chodievam ana všešportový areál, a a Maťkom aj do Jayma, ale to je pre väčšie decká. A je tu celko dosť pekných malých ihrísk pred blokmi, to v SC y%daleka nie je toľko možnostní, ja sa sem vždy teším kvôli malému, koľko možností tu je. Ale tentoray sme y toho nič nemali, akurát ten pondelok sme boli na Anči, v utorok už len pri dome, lebo udreli hice, a v tsredu sme sa vytrepali na chalupu, čo majú naši v GElnici. Tam bolo super, až na to, že mi tam ochorela Esti, tak miesto yajtra sme sa vráli už v piatok a hne´d cestou na urgent... 😢

1234lubka
25. aug 2012

@mirka2010 SAMOZREJME :D sak len raz ma ukusi ta uvidi :D ale nieee ked niektore zeny koja aaj do dvoch rokov...a to deti uz maju riadny chrup

1234lubka
25. aug 2012

@kajkovajanka dakujem som nemohla s tej fotky ze taky usmev vycaroval 🙂)

1234lubka
25. aug 2012

@mirka2010 jeeeeeeeeeeeee ta to je fesak vyobliekany...... 🙂 muck :*

nusiki
25. aug 2012

@jankaja super aka sikulka...🙂

nusiki
25. aug 2012

@mirka2010 nadherny je...velky fesak...🙂

ankaevka
25. aug 2012

@samada Ahoj 🙂 , ja dávam malej buď samotné žltko alebo jej ho vymiešam s trochou obyčajného masla a natriem na chlebík a dávam jej ho na raňajky raz za týždeň 😉 .

mihouk
25. aug 2012

@1234lubka Verim ze ked si to zo seba dostala, tak sa ti ulavil, snad to padlo na urodnu podu 😉 Ja akurat doplacam na tyzden u babiek, ja ze ju tak strasne zubky bolia a ona potvora si vyzaduje pozornost a to hnusnym skrecanym, ako idu aj zuby, ale v kociku ked som varila skriekala, akonahle ju mm zobral, tak rehoty. Dnes som isla upratovat k jednej pani, co chodievam uz 2 roky, ale ked je Tilka takato, tak som sa normalne obavala ze nic neurobim, ale mm mi navrhol ze tie 2 hodky bezomna vydrzia, tak oni isli na prechadzku do parku pobliz a ja do roboty.
@mirka2010 Maxim byval v chodidku nie vela ale tak v norme. Vtedy sme sa totiz stahovali a prerabali a on z choditka vsetko kontroloval, on bol stavebne dieta, najlepsie mu bolo v prazdnej vani, lebo som mala istotu ze odtial neutecie a nezrype sa zo schodov, on sa tam hral, trochu si vodu pustal, spinavy a morky, ale najstastenjsi. Este dodnes sa rad hra s krabicami, vtedy sme ho volali bezdomovec, mal jednu krabicu a to bola jeho izbicka, robil v nej vsetko a nakoniec sa rozpadla ☹
@mimuska2 To v noci sa ti rehotala??? Ja som si vsimla, ze Tili ked rano nohou dociahne okraj postielky, tak dava take kopacky az mna to boli a ked nedociahne, tak obe nohy do vzduchu a buch!!!! a pritom rehoty. Ona je hrozny truhlik 😀

mimuska2
26. aug 2012

@mihouk nieee keď som pisala poobede tak akurat vtedy. Aj mala kope do postieľky keď to urobyla prvý raz tak som vyskočila z postele že čo sa deje 😀

kajkovajanka
26. aug 2012

@rebecca2006 a uz sa ma malicka lepsie? ... a hej, nabuduce sa urcite pridaj 😉

1234lubka
26. aug 2012

@mihouk presne to reve pisti skrieka a vezmem na ruky a normalne od rehotu az poskakuje mi na pleci..presne to...kto vie ake mi budeme babky :P