icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

ankaevka
27. aug 2012

Ahojte 🙂 , chcem sa Vás spýtať, či ste už všetky dostali mrchu. Ja ešte stále nič a neviem či zatiaľ je to v poriadku, pri prvých dvoch som to nikdy neriešila, vtedy som to dostala hneď po 600nedelí. Dajak sa mi to zdá už dosť dlho veď už aj prikrmujeme, aj v noci už mi začala piť menej iba 1-2 krát.

monky978
27. aug 2012

@ankaevka ja este nie. A dúfam že do konca septembra kým prídeme z dovolenky ani nepríde 😝

monky978
27. aug 2012

@mimuska2 tak to tiež raz dala a mm bol na makko... a ked plače tak kričí mamamama no podarena je láska moja.

nusiki
27. aug 2012

@martinka8 jeeej riadna turistka, zlatucka velmi....a cela mama... 😉 🙂

nusiki
27. aug 2012

@ankaevka ja este nie a myslim ze to nie je problem 🙂

kajkovajanka
27. aug 2012

@ankaevka ani aj este nie a velmi sa z toho tesim 😀

kajkovajanka
27. aug 2012

@monky978 nam ked Beki place, tak krici Ajajaajaaaaaj 😀 😀

zuzky1104
27. aug 2012

@martinka8 pekne fotky,, prezili ste pekny vikend, aky hotel? Mali tam aj detsky kutik? A stravu si jej davala tu "kozmicku"? Lebo tiez sa chystame, ale az na jesen, ja ju totiz milujem 😀 😀 mam na mysli taku tu farebnu teplu, babie leto...joj a manduca, ma tam dietatko nozky na siroko?

ankaevka
27. aug 2012

@monky978
@nusiki
@kajkovajanka vďaka som kľudnejšia, že v tom nie som sama 😀

monky978
27. aug 2012

@zuzky1104 hej na široko. Aj my ju máme. Pre mňa je top. Som zamilovaná do manduci... a sme už postúpili do vyssieho levelu a nosime sa už na chrbte.

monky978
27. aug 2012

@martinka8 krásne fotky z Tatier. A maličká vám zaspala v manduce? To sa nám este nestalo...

zuzky1104
27. aug 2012

monky978@pytam sa preto, lebo mi nosime tu frejkovu perinku stale a tam su tie nozky uplne ze nasiroko, tak som myslela, ze mozem to aj tak striedat, a bola by kludnejsia, ak by som ju nosila v nej..hmm , ale najlepsie by to bolo vidiet, napada mi, ze zajdem do predajne, a vyskusame a tak zistim, ze ako az nasiroko su tie nozky...

monky978
27. aug 2012

No hen čo sa nám dnes stalo. Tatko sa chvíľku venoval malej viď prva foto a v druhej som zobrala malú, lebo v zápale hry zaspal a obsadil puzzle... viď druhá foto 😀

monky978
27. aug 2012

@zuzky1104 úplne okolo teba obtiahnuté. Viac sa ani nedajú... jedine, že by si mala pivne bruško ako mm muž.. tak vtedy ich mala fest naširoko 😝

kajkovajanka
28. aug 2012

@monky978 jeej 🙂 , uz konecne viem, ako vyzeras 😉 🙂

martinka8
28. aug 2012

joooj moj drobec bol tak dobre vycviceny na ranne vstavanie ☹ , stale spinkala skoro do osmej, niekedy aj do pol deviatej, a posledny mesiac to posuva na skorsiu a skorsiu rannu hodinu a dnes sme uz vstali o 5:45 porazi ma 😠

tinika3
28. aug 2012

@martinka8 My tak vstávame každý deň. A o päť minút zvoní mužovi budík, tak ideme spolu raňajkovať, takže nám to tak aj vyhovuje. A o osmej drobca ukladám do postieľky, spí tak hodinku aj pol, ja si zatiaľ upracem, potom sa už môžem venovať jemu.

zuzky1104
28. aug 2012

@monky978 aha..tak to by bolo pre nas riesenie...

monky978
28. aug 2012

@martinka8 my sme tak vstávali hrozne dlho a konečne vstávame o pol ôsmej.. ale za to sme hore minimálne 6 krát 😖 😖 😖 niekedy to dáme aj 10 krát ☹

monky978
28. aug 2012

Rodinka sa bola svadbovať s našim Monďúrikom 🙂

mirka2010
28. aug 2012

@mimuska2 ahojky, vcera som tu vobec nebola...sme lietali ohladom toho uzasneho rodicovskeho prispevku...no krasa...chodit cez cele mesto s malym..este ze bola so mnou kamoska, aspon mi maleho strazila...a nemala som pri sebe rodny list, takze tam budem musiet ist znova...ach, jaaaaj....a co s tym choditkom??? naozaj zlomene??? to ake mate?

kajkovajanka
28. aug 2012

baby, minule mi tak napadlo, ze ako vseliako volate vase drobce? ma to zaujima, lebo to moze bty aj celkom srandovne 😀 ... my mame okrem Beki, Bekinka, Bečka, Bekča, šúľanka, šulinka, šuľka, šúľ, chrúsťanka, chrúsťa. a ked "hneva", tak je Beka, Bekčana, chrúsťana alebo šúľana 😀 😀 😀 ... a casy žabiatka (mrholivého), princeznej alebo guľky uz pominuli 😀

mirka2010
28. aug 2012

@monky978 to je mileeeee...krasne fotky 🙂 vyslovene ma pobavili 😀 😀 😀 😀 😀

zuzky1104
28. aug 2012

@monky978 velmi Ti to pristane, si kocka, vlastne vam vsetkym 😉

mirka2010
28. aug 2012

@kajkovajanka tak moj manzel vola maleho pindinko...a veeeeelmi casto ho tak oslovuje, az ho musim niekedy ohriaknut, ze ockoooo, nas maly je Marosko...a potom najnovsie aj gumy macko podla tej pesnicky, ktoru nas maly uplne zboznuje 😀 😀 😀 😀 😀 ja ho ale volam len Marosko, laska, poklad a slniecko, baaaba...a vsetky tie nadherne oslovenia, ked tak niekoho bezhranicne milujes 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kajkovajanka
28. aug 2012

a este som zabudla: šuľa 😀

mirka2010
28. aug 2012

@mihouk ahojte tak ako sa mate??? takze maly uz inu krabicu nemal? aj tak je to mile, ze sa v krabici hraval...nas maly inak v tom choditku je taky stastny, nechavame ho tam naozaj len na chvilocku asi 20 minut za cely den...ale vie sa v tom tak vytesit ze od radosti a tolkeho pohybu byva normalne spoteny 🙂 a zacal nam obtrhavat vsetky kvety co mame takze to je teraz jeho najoblubenejsia cinnost 🙂

nusiki
28. aug 2012

@kajkovajanka je to fakt sranda tie mena co navymyslame 🙂 🙂 my mame mena Emusik, Emulienka, Emanuela 😀 , niekedy o bol pamusik, nusiatko, Emiki a ostalo nam z cias zaciatku gagotania ze Gugo a tak ju volame velmi casto 🙂 🙂

monky978
28. aug 2012

@mirka2010 aj mňa pobavil... musela som to sem dať... dúfam, že to mm nezistí 😝

mihouk
28. aug 2012

@kajkovajanka My ju vacsinou volame Tilka, Tili, susulka, sranda, truhlinka, tatarka, siska, princezna hovienko, omrvinka 😀 😀 😀
@mirka2010 Tilku tiez bavi choditko, este sa v nom nehybe, len tak skuma okolie a vytesuje sa, ale akonahle ju z toho vyberiem, tak sa jej tam nasackuje Maxim, vyzera v tom ako Fred Flinstone, musim ho odfotit 😝 Takze nase 12kg choditko vydrzi aj 17kg, tak som spokojna 😉
@monky978 Super fotky, mna by za tu druhu mm asi prizabil, ani tvoj nebude nadseny ked to zisti co??? 😝

Nam ide druha horna dvojka, takze mame nervicky, po jednotkach any chyru, bude to nasa drakulka 😝