Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Stále mám pocit, že som zabudla niečo vybaviť na úradoch, bola som si po skončení materskej pre papierik v sociálnej poisťovni, zaniesla na Úrad soc. vecí a rod., v zdravotnej poisťovni. Je to všetko? A čo s II. pilierom, tam netreba nič vybavovať?
@tinika3 ja som vybavovala to iste a este mi chybal rodny list maleho, tak tam budem musiet ist este raz...ale mne uradnicka povedala ze na zdravotku pojdem az potom ked mi pride prvy krat ten rodicovsky...tak neviem, kamoska mi vravela, ze tam bola tiez hned...no a este to musim ohlasit zamestnavatelovi, takze vcera som volala do prace a tam mi nadiktovala sekretarka co mam presne napisat, aby to bolo ok 🙂
@mirka2010 Aky je tam zlaty!!! Ja vysoky stolicku mam po Maximovi, drevenu co sa da rozlozit na stolicku a stolcek, lenze ju momentalne pouziva Maxim, tak mu v IKEA kupim detsky stolcek a dve stolicky a Tilke dam tu Maximovu, tak sme to planovali uz ked sme ju kupovali pre Maxima, len som nepredpokladala ze opica bude mat taky zaujem o stolovanie tak skoro.
Nas tiez pusinkuje, teda mna a sem tam Maxima, tiez si ho pritiahne za usi a uz ho zuzle. 😀 😀 😀 😀
Ja som dnes varila malej obedik, tak so ju dala do choditka a dala som jej tak kusok rozku a normalne sa povracala, asi si ho zastrcila trochu hlbsie, ale normalne som sa zlakla.
Skusala som to zltko ako prazenicku a celkom dobre, aj jej to chutilo, len bola taka umrncana, ze som ju radsej dala spat a spapa to neskor. Normalne som podusila mrkvu, petrzlen a pol stuciku cesnaku, rozmixovala a rozdelila na dve davky. Potom som si na panvicu dal trosku oleja dala tam tu zeleninu a jedno zltko, urobila sa mi taka prazenicka, uplne hladka a je to dobre na chut, trosku zmeny 😀
Ukazala som jej ze sa da byt aj na stryroch a hrozne sa jej to pacilo, sa rehotala a rehotala, ale mne skoro ruky odpadli, nepredpokladam ze to bude robit tak skoro, je to vaha co musi vyzdvihnut, ale aspon sa zabavila 🙂
Supeeer už sa sestre babatko hybe cítila som prvé pohyby 😀
A máme novinku mala stojí na štyroch, ale zatiaľ len stojí 😀
@kajkovajanka šikula 🙂 musíme aj my viacej trénovať, momentálne sme zaseknutí na plazení sa dozadu 🙂
Dnes ma moja laska 7 mesiacikov a netrpezlivo cakame na prvy zubecek ktory je uz uz von cochvila 🙂)
Ahojte,
@jankaja
@mimuska2 neviem či si dobre pamätám, ale Vy ste tuším spomínali plávanie v MA; tak neviem či ste postrehli toto: http://www.plavanieskackou.sk/
My chodíme so staršou plávať do Plaváčika do Sparku; s mladšou nechodím, lebo máme reflux tak nechcem, aby tam vrackala do vody 😒
Huraaaaaaaaaaaaa tak zubcek je von!!! :DD
@tinika3 perfektne 🙂 , aj my sa uz ucime na pá pá , ale zatial iba s mojou pomocou 😀
@mimuska2 a operacia dopadla v pohode? nema ziadne nasledky z toho ani sestra, ani babo? je vsetko von?
@1234lubka blahozelam 🙂
@kajkovajanka všetko v poriadku. Zobrali jej aj ten vajecnik ale všetko je ok. Aj histologia je ok 🙂
@mimuska2 super, ze vysledky su ok... len skoda, ze prisla o vajecnik 😒 .. ale super, ze uz maly drobec sa hlasi aj pohybmi 🙂
@mirka2010 my mame presne tu istu, len nie azia, ale afrika 🙂 a aj ja som s nou spokojna 🙂
@mimuska2 tak to som rada, a uz vie pohlavie? ci to nechce vediet?
@1234lubka gratulujem ku zubceku, my stale nic
@kajkovajanka hehe aj my robime papa, ale len s mojou pomocou, a nic ine, ziadna mama, tata, baba u nas nehrozi. Jedine aaaaaa... a jajajaja..... nezopakuje nic, ani pusu mi neda 🙂 ona sa nie velmi rada mojka,.
A dnes sme kupili super vec http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProd..., normalne som neverila ze drobec bude uz na tom chodit, a chodi, skoro som z nej odpadla, rozkosna je, a ako sa z toho tesi a rehoce 🙂
@zuzky1104 Ja ked som este byvala v BA, tak som tam casto chodievala, ale teraz to musim naplanovat, mame to asi hodinku od nas. Ja milujem tie ich handrove hracky pre deticky, ja sa tam vzdy zaseknem, muz sa mi stale smeje, lebo ja vsetko musim ochytat, takze Maximko a teraz aj Tilka urcite dostanu nejake nove hracky, ktore aj tak nepotrebuju 😝
Naposledy sme tam boli zaciatkom jauara aj s taskou do porodnice (keby nahodou) a vsetci ma odhovarali, ze je to v mojom stave daleko. 😉
@mihouk hmmm...tak my to mame do Pesti tak 3hodky....teda, vzdy tam idem pripravena so zoznamom, aby som na nic nezabudla 😀 a co si spominala ten rohlik, uz aj ja som jej z pusy vyberala kusky rozka,a aj piskoty...Livinke sa momentalne nechce spat, tak jej robim spolocnost 😀 som z toho cela bez seba 😀
S tym vajickom to aj ja tak urobim ako Ty, tak sa mi to pozdava...a to uz mame dat, hej?myslim to zltko.. 😉
@martinka8 pekne choditko 🙂 , ozaj, ze ani ja si neviem predstavit, ze by Beki v takom chodila 😀
@kajkovajanka
@martinka8 pohlavie bude vedieť na budúci týždeň. Strašne chce dievča 🙂 aj by bolo super keby mala dievča lebo termin pôrodu má v deň kedy sa mne narodila malá. Takže všetky veci by mala nemusí nič kupovať

@mirka2010 Nedávam ho do chodítka, ani neplánujem. Myslím, že aj tak sa učí rýchlo, a zanedlho bude behať, tak to nejdem urýchľovať.