icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
31. aug 2012

@nusiki krasna princezna 😉

monky978
31. aug 2012

@mihouk rozkosni sú tí tvoji kopci... a ako vám prebiehala cesta. Krk sa páčil?

mimuska2
31. aug 2012

Včera som zavarala malej presnidavky a pekne sa mi všetky otvorili. Ešte že bolo iba 6 pohárov bo som iba skúšala prvý raz. Robila som to do presnidavkovych pohárov a teraz neviem do akých. Tie boli najlepšie lebo ten pohár mi vzdy zjedla celý a stačilo.

tamaska
31. aug 2012

vegetenie na chatke, Eliška si našla jablčko, ale bolo asi kyslé 😀 ale ako hračka bolo super 😉

emamichaela
31. aug 2012

@kajkovajanka dnes sme zas vymyslali, ale nas tatinko ju spacifikoval 🙂 rano chcela vyspavat a tatinko ju nelutostne zobudil, tak uvidime ako bude dnes 🙂 doobeda mi zaspala sama v postielke 🙂

emamichaela
31. aug 2012

@monky978 dnes v noci zas vymyslala, ale tatinko ju vzdy uspal, takze ja som vyspana 🙂 ked to aj na 100 % nezaberie, tak si aspon trochu odpocinies. Je pravda, ze som dnes kojila v noci 3 krat, ale aj to je v pohode. Dnes to bolo o pol jedenaste o druhej a o stvrt na sest. Ale oproti stavu, ked bola na prse celu noc je to pohoda 🙂 drzim palec, myslim, ze to aj u vas bude fungovat. Odpocin si! Nech sa chvilku cini aj tatinko.

monky978
31. aug 2012

@tamaska aká krásna.. a ako krásne sedká.. vydarila sa vám.. bože ja tieto malé detičky zbožňujem 🙂

monky978
31. aug 2012

@emamichaela júj tak to je super, že sa darí.. my sme od včera aj cez deň v postieľke.. lebo som išla vydrhnúť kočík a bol rozložený a nemala som ju kde ukočíkovať tak šup s ňou do postieľky.. a bola u mňa kamoška tak ta ju išla utíšiť, lebo keď som bola ja tak strašný plač... taký, že mama daj cicku daj ja ju cítim 😝 a kamošku normálne prefackala (strašnú silu už má) a keď zistila, že to nepomôže tak si rýchlo spomenula na staré časy keď sme ju učili na postieľku a zaspala. A dnes mi spí už od 10.30 tak som z toho 😕 😕 😕 vyvalená... bodaj by nám to tiež v sobotu zabralo. Som mm ukecala, že do dovolenky by sme to mohli vyriešiť nech konečne oddychujeme... tak máme na to ešte dva týždne...

mirka2010
31. aug 2012

@mihouk jemine, ale su zlatuckiiii, podareni surodenci...radost sa na take usmievave deticky pozerat...no musia vam robit radost..naozaj su uzasni...🙂🙂🙂 nas maly dnes uz urobil par pohybov ktore sa presne podobali 4nozkovaniu 🙂 chcel ovladac od tv a to je pre neho taka silna motivacia, ze ho musel mat a krasne za nim isiel...bolo to uzasne sa na neho pozerat 🙂 a pusinkuje ma uz o sto sest...ta kapria pusinka ked sa ma dotkne, ja by som ho od lasky zjedla taky je uzasnyyy....🙂 inak, ten rezim...ved to ze pri dvoch detickach, nie je to sranda...ale ty si sikovna mamicka a perfektne ich vediet...je to pravda, ze by mali deticky vediet spinkat aj ine...my odvtedy ako sme boli na 3 dni v BA tak maly celkom fajne pospinka aj poobede v kociku...co dovtedy bolo naozaj len velmi tazko...ale tesim sa tomu...dokonca, minulu nedelu spal hodinu a pol v aute, bolo fajn chladno a boli sme pozriet co ma svokra kamosku, tak sme sedeli na zahrade a maly si zatial krasne pospinkal...co dovtedy aj ked v aute zaspal, tak akonahle sa vypol motor uz bol hore...takze ucime sa aj my...lebo inak tiez najviac miluje svoju postielku 🙂 a Maximko chodi rad do skolky??? ake velke presuny musite robit?

mirka2010
31. aug 2012

@kajkovajanka dakujeme 🙂 a vy sa ako mate?

kajkovajanka
31. aug 2012

@tamaska super su tie fotky 🙂

mirka2010
31. aug 2012

@martinka8 no uvidime, kedy sa to spusti to nase 4nozkovanie...lebo dnes uz tak krasne isiel za ovladacom, bol podareny velmi...lebo to nemoze dosiahnut, tak preto by len za tym sa tahal...takze walker ste kupovali v dracikovi? to aj my urcite budeme riesit, je to paradna vec...len nas maly by popri tom este nevedel stat, nema taku stabilitu...to vasa mala je inak sikovnaaaa 🙂

tamaska
31. aug 2012

@monky978 aj ja ich strašne lubkam, len škoda že tak strašne rýchlo rastú 🙂))

mirka2010
31. aug 2012

@nusiki tak to mate rovnako staru Emulku ako je nas Marosko, kedy je presne narodena? co sa tyka kasicky, ja som ti pisala ze to ani nam az tak moc nezabera...a ake mnozstvo si jej dala? a aky typ? ak si davala tu 3zrnnu, tak si ju prichutila niecim? skusaj dalej, bude to lepsie, uvidis...aj nas maly si na to zvykal...ale kasicka ho naozaj viac zasyti..inak ja stale kojim, ano...nas papa rano, obed, olovrant, vecer a v noci moje mliecko...samozrejme popri tom prikrmy...zltok som este neskusala...ale ked dopapa teraz cestovinky tak skusime mozno aj zltok...a masko uz ake Emka papala?

mihouk
31. aug 2012

@monky978 Dovolenka bola super, Krk je krasny, len tym asi ze sme boli v Baske, tak tam bolo dost veterno, bolo to osviezujuce, ale boli velke vlny a Tilka nemohla ist do vody, Maximovi nevadili, ten nema pud sebazachovy 😝 Cesta bola narocna, lebo sme akurat vystihli zapchy, tak nam z UK trvala 30hodin, ale deti to zvladli super, mali DVD prehravac a Maxim ani nedychal, iba som mu davala do ruky jedlo a pitie a nic ine nepotreboval, Tili tiez pozerala, ale ku koncu jej uz bolo dlho, ved v tej sedacke sa neda velmi hybat, ale som na nich hrda. Cestu spat skoro celu prespali, isli sme z BA na noc a trvala nam iba 20hod. Ked tak pisem tie hodiny, tak si uvedomujem aky sme blazni, ale v zime chceme ist autom zase 😀 😀 😀
@mirka2010 Jeeej vy uz budete stvornozkovat!!!! Ja akurat pocuvam, ze sa dostala k stolu a uz mi trha casopisy a zabava sa na tom, opica jedna. Spanie v aute je super, tiez sme to mali tak ze vypnes motor a uz su hore, ale teraz jej to je jedno, hlanve ked ju nevyberam, to musi byt mega unavena, aby sa nezobudila, ked ju prenasam.
Maxim skolku miluje, od pondelka tam zacina ako velky skolkar. Rano sa mu sice velmi vstavat nechce, ale ked uz je v aute, tak mi len ukazuje kam mam ist. Je to nejakych 15min autom, lebo je to farmarska skolka, takze je mimo mesta kde zijeme, tak medzi poliami, iba par domov naokolo. Raz ked vyhram loteriu, tak si tam kupim domcek 😀
A tu je nasa papierova nezbednicka, ponaozka dole a "pekusava" sa clankami, idem jej dat asi nieco papat 😉

rebecca2006
31. aug 2012

@mihouk máte aký ten DVD čo sa dá zozadu na sedačky? My taký chceme. teda ja taký chcem na Vianoce pre syan,a lebo te odkedy sadne do auta, tak spust: "ja nevydržíííííím" a hudie celou cestou

mirka2010
31. aug 2012

@mihouk no obdivujem tie vase deticky, ako zvladli perfektne tu cestu...ale potom ste si to uzili...inak 30 hodin to musel byt zaberak aj pre mm, co soferoval...tak mala ma pasiu v novinach, nas maly zase v stitkoch...uplne vsade ich najde a do ust obzuvat donemoty...no je to zlate...ale aka je zlata Tili krasnucka...to je okana mala nadherna...takze Maximko chodi do takej paradnej skolky??? a ako ti zacina rozpravat, to ma uz davnejsie zaujima?

samada
31. aug 2012

Máte tu veľmi pekné fotečky, tak pridávam aj ja. Normálne takto nefungujeme, skôr zo srandy 🙂

emamichaela
31. aug 2012

@monky978 mne mala prave sama zaspala v postielke. Aj doobeda to dala sama, ale zial len na polhodinku :-/ tak uvidime teraz...

emamichaela
31. aug 2012

@mihouk hlavne ta wii podlozka je super hracka 🙂 nasa na ni vylieza a skrabka nechtikmi 🙂

kajkovajanka
31. aug 2012

@mirka2010 ujde to 🙂 , vdaka za opytanie. ked je Beki spokojna, spokojna som aj ja 🙂 . ked je nervozna, nervozna som aj ja 😝 , a dokonca uz su aj take chvile, ze uz cakam, kedy pojdem do skoly 😝 😝

nusiki
31. aug 2012

@monky978 najprv som aj ja davala rano, vecer dostala len vcera, este jej dam sancu cez vikend a ak nic tak aj ja asi budem davat rano, lebo ak nema spat celu noc tak jej nebudem zbytocne tazit brusko na noc 🙂

nusiki
31. aug 2012

@mimuska2 dakujeeeeem 🙂

kajkovajanka
31. aug 2012

@samada zlata sikovnica mala 🙂

a ked sme pri srandovnych fotkach, ani my takto bezne (so sluchadlami) nefungujeme 😀

kajkovajanka
31. aug 2012

@rebecca2006 to musi byt vesele, pocuvat celou cestou 😝 😅

nusiki
31. aug 2012

@mirka2010 Emka je narodena 21.1. 🙂 , kasu som jej davala aj uz, ale rano, teraz uz spapa dve lyzice ako je v navode a do toho tak 1/3 vyzivky, chutit je zatial chuti, skusim este cez vikend tuto a uvidime, mam doma taku do Hami ryzovo mliecnu malinovu, tu som nedavala tak potom skusim 🙂 🙂 Emka papala kuracie a jahnacie masko zatial, chcem skusit morcacinu najblizsie 🙂

nusiki
31. aug 2012

@tamaska jeeej aka jablckova víla nádherná 🙂 🙂

nusiki
31. aug 2012

@kajkovajanka zlatucka Bekinka 🙂 po kom ma take hudobne nadanie? 😀

kajkovajanka
31. aug 2012

@nusiki inak, to so zatazovanim bruska na noc pisali aj v tej spacej knizke. a u nas to dokonca tak bolo, ze mala ked pred spanim papala kasu+kojenie, spala horsie, nez ked bolo iba kojenie. a tak mi davame kasicku kadzy druhy-treti den (bojim sa zpekania 😲 ) podvecer, medzi 19 a 20 (okolo osmej vecer cucka a spat chodi tiez priblizne v tom case, polhodina hore-dole, podla toho, ci spala poobede a kolko)

nusiki
31. aug 2012

@kajkovajanka ved prave aj mne sa zle spi s plnym bruchom takze moze na tom nieco byt....ja som jej dala kasu asi hodinku pred spanim, tesne pred zalahnutim mala este mliecko, neviem cim to je to prebudzanie, lebo v pondelok aj utorok spala do 5 rano v kuse, som si myslela ze uz sa jej to zacne predlzovat ten interval, ale posledne dve noci zas kazde dve hodky hore... 😒