icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

monky978
1. sep 2012

@bboossoorka no zbohom rodina... to ste teda mali veselo ☹ opatrujte sa teda...

monky978
1. sep 2012

@emamichaela super gratulujem... zajtra píšem ako sme my dopadli.. dnes ideme na to... dúfam, že to zaberie, lebo som už KO. Ale tak fajn, že si sem prišla... aspoň nás to nakoplo 😝

jankaja
1. sep 2012

@mimuska2 no u nás o nejakej hre nemôže byť ani reči, len teda malá sa strašne teší, keď ho zbadá. Ale inak - položím ju na hraciu podložku, musí k nej prísť a ovoňať jej hlavu 😖 aj 100 krát za deň. A tie jeho cupoty, keď sa začnem z ničoho nič idúc po ulici obzerať cez plece, tak to už mám z neho 😒

larosa
1. sep 2012

@bboossoorka držte sa 🙂 drobcovi posielame pusinku 😵

larosa
1. sep 2012

tak je to tu, dúfala som, že to nepríde tak skoro ☹ dostala som mrchu 😝 vzhľadom na to, že sme sa kojili posledné dva mesiace len cca raz denne a nekojíme asi 10dní, tak aj tak celkom dobre .... no ale to bolo super obdobie 🙂 tak a hor sa chudnúť, lebo som pomaly širšia ako dlhšia 😝 hahaha to bol vtip, ja mám strááášne slabú pevnú vôľu, alebo skôr nijakú 😀 takže radšej počkám na zázrak 😉

mimuska2
1. sep 2012

@jankaja aj mala sa z neho teší ale on znej je paf. Ked prídeme domov tak uteká tam kde je ona 🙂
@larosa ajnja by som potebovala taký zázrak 😀 cvičila som každý večer ale odkedy mal priateľ dovolenku tak nič 🙂

mirka2010
1. sep 2012

@kajkovajanka jemine, to je kraaasna fotka...to je straaasne mile ako je pri tom klaviriku s tymi sluchadlami...ze si to nechala na tych uskach...to nas by nevydrzal ani chvilu....co planujete v dnesny uprsany den?

mirka2010
1. sep 2012

@nusiki tak to som zvedava ako vam bude morcasie chutit...nasemu malemu smakovalo...celkom si na nom pochutnal...teraz mal tri dni cestovinky, takze dnes ideme vymyslat nieco ine...dame asi brokolicu dnes...tu este nemal, takze uvidime, dufam, ze ho nezapecie...takze vy ste 21.1, my 18.1...aky si mala porod?

rebecca2006
1. sep 2012

@mihouk super. Tak mám vymyslené vianočné darčeky 🙂 Akú máte značku?

mimuska2
1. sep 2012

Joooj toto uprsane počasie nenávidím. Normálne vidím na malej že sa nudí. Priateľ na poobednej a mi sa nudime. ☹

tamaska
1. sep 2012

@larosa potom ten zázrak pošli aj k nám 🙂 /nemyslím mrchu 😀 /

mykky
1. sep 2012

Ninka od štvrtka lozí...aká je podarená...

kajkovajanka
1. sep 2012

@bboossoorka och, drzte sa, nech ste skoro zdravi

kajkovajanka
1. sep 2012

@mirka2010 u nas neprsalo vobec 😀 , tak sme sa boli prejst po Hlavnej 🙂

tamaska
1. sep 2012

@bboossoorka prajeme skoré zotavenie a Tebe veľa síl 🙂

kajkovajanka
1. sep 2012

@larosa ako sa ma Simik?

larosa
1. sep 2012

@kajkovajanka tak dokopy bol operovaný 3x, neviem či som písala, dávali mu vývody na každú stranu hlávky, lebo sa mu nevstrebával mozgový mok, jednu mu vybrali a OK, druhú ešte nie, ale buď to v dohľadnej dobe vyberú alebo dajú trvalú....teraz zasa leží na detskom odd., keď sa dá trocha doporiadku telesne pôjdu na onkológiu....Inka dúfa, že medzitým by ho mohli ustiť trocha domov sa zotaviť, ona teraz dochádza za ním, sťahovali sa a aj škola a škôlka začína, a keď ho šli 3krát operovať, tak nebolo miesto na ARE, tak ju prepustili...teraz 13.bude mať rok, tak dúfame všetci, že sa bude dariť a pooslavujeme doma so Šimonkom 😀 držte palce 😵

martinka8
1. sep 2012

@larosa drzime palce veeeelmi 🙂
a co sa plavania tyka, kebyze pojdeme spolu plavat Lili bude najstastnejsia, ona sa kupat v bazene miluje. Len nie vo vani. Dnes som ju skusila okupat v malej vanicke, tak az na umyvanie hlavy to bolo celkom OK. Tak uvidime 🙂

Dnes sme boli na kupku v PO,,boôlo uplne super, tak malo ludi, parada. Lili sa pol dna cvachtala vo vodicke. A inac baby, pondelok a utorok ma byt este pekne, nedame zase na Anicke nejake stretko?????
@larosa @kajkovajanka @tamaska a aj zvysne kosicanky nechce sa mi Vas hladat 🙂

mimuska2
1. sep 2012

@larosa držíme palceky aj maminke aj drobcovi
.

mimuska2
1. sep 2012

Takto sa naučila moja čertica dneska mracit a tak sa tvári celý deň a do toho sa smeje

tamaska
1. sep 2012

@martinka8 ja by som aj šla ale v pondelok asi nie, Nikolke začína škola a neviem ani kedy končanie a ani kedy začínajú :P

tamaska
1. sep 2012

@larosa držíme palčeky všetky čo sú doma

mimuska2
2. sep 2012

Toto bola noc každých 20 minút hore a plač. Dala som aj cipku a nič. Co to mohlo byť?

emamichaela
2. sep 2012

Baby kupovali ste daktora detsky koberec? Neviete poradit, kde by mali pekny vyber? Dakujeeem

emamichaela
2. sep 2012

@monky978 aka bola noc? Myslela som na vas. My sme papali o pol tretej a o pol siestej.

kajkovajanka
2. sep 2012

@larosa juj, tak to veeeelmi drzime palce, aby drobec mohol oslavovat doma 🙂 🙂 .. a ako očká? vidi?

mirka2010
2. sep 2012

@mihouk takze maly vam takto kecia hlavne v anglictine? no je to prirodzene, ked ju ma vsade naokolo...ale ked by na neho hovorite po slovensky doma, tak aj tak sa mu to miesa? lebo kamoska co zije v Belgicku ma 2 rocnu dcerku a ta krasne hovori s mamou po slovensky a s ocom po flamsky...teraz tu boli dva tyzdne, islo jej to super...tak som sa hned pytala, ci to aj tak doma hovori a kamoska mi tvrdi ze ano...len sa uvidi ako to bude, ked bude vacsia...predsa len, skolka, skola, kamarati...bude jej prirodzenejsie hovorit po flamsky, nie po slovensky...takze si spokojna so skolkou, to je velmi dobre...mas veru pravdu, slovenske skolky su super, maju zauzivane pravidla a to je fajn...veru si neviem ani predstavit, ze by sa deti v skolke nevyzuvali,....to co je za system? ale v anglicku sa celkovo ludia asi moc nevyzuvaju, ci ano? neviem, bola som tam len kratko, nemam velmi tento poznatok...

mirka2010
2. sep 2012

@mimuska2 jemine, aka je zlataaaaa....babulka mala okata 🙂 krasny ksichtik dala 🙂

mimuska2
2. sep 2012

@mirka2010 ďakujeme ona sa tak teraz tvári dva dni a do toho sa smeje 😀 malý certik

mirka2010
2. sep 2012

@larosa bozinku, ked to citam...to je nieco priserne...velmi mi je maleho luto...hlavne nech sa co najskor z toho dostane...naozaj z celeho srdca drzime palce!!!!