icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
8. sep 2012

@monky978 fuha, tak to ta chapem, ze mas zmatene pocity 😖 , aj ja si myslim, ze ta chcel vybavit pocas svojej sluzby 😝 .. a veru, nabuduce uz nebudes vystasena prvorodicka, ale uz si budes vediet urobit plan porodu a najst si takeho doktora, ktory s tym bude suhlasit a bude to ine 😉 🙂 (teda, sup sup na druhe 😀 )
a dakujem 🙂 vam aj ostatne baby za usmernenie ohladom tepla a zimy,skusim to tak, ze ci sa to bude dat

kajkovajanka
8. sep 2012

prvy prah uz mame uspesne za sebou 😎 (z obyvacky za mamickou do kuchyne 😀 )

mimuska2
8. sep 2012

Tak po ďalšej preplakanej noci sa nám prerezal vrchný zúbok a ešte ďalšie try sa tlačia snáď sa potom vrátime k krásne prespinkamyn nociam.

kajkovajanka
8. sep 2012

@mimuska2 fuha, tak to je dost 😖 ... drzim palce Sophie, aby jej cim skor vysli a aby ste sa potom v noci vedeli opat znovu krasne vyspinkat 🙂

kajkovajanka
8. sep 2012

Beki si dnes dala kociarovy spaci rekord: 2,45 hod. som myslela, ze odpadnem dakde na chodniku uz 😝 😝

michaelka5
8. sep 2012

@monky978 dula pri provm bola super, lebo sme boli dohodnuty s mm ze nopojde a ja som nechcela ist sama. nevedela som do coho idem 🙂 (mm nakoniec bolo pri porode, lebo ked uz islo do tuheho tak som ho zavolala ze nech vidi maleho hned, a on ostal ze teda ok. 🙂)
dula bola so mnou 2x pred porodom dohodli sme si plan 🙂, potom bola akicne na telefone 2tyzden pred porodom...a v den porodu som jej volala rano, ze odisla zatka...a potom na obed ze odisla voda...a tak sme sa obe vybrali do nemocky a tam sme sa stretli a ostala so mnou az do desiatej vecer ked sa maly narodi...ratala kontrakcie, pomahala na kozu...pomahala zo sprchy...maximalna pohoda, asi preto som sa rozhodla mat druhe dieta 🙂 (ceba 140 eur.)...pri druhom som ju uz nevolala lebo porod mal byt komplikovany...a tak som si zaplatila doktorku a MM isiel so mnou povinne 🙂 a zadarmo. tiez to bola parada 🙂 ale tretie uz nechcem...

vicki2012
8. sep 2012

@mirka2010 pomalicky sa do toho spat dostavame. Ovocie chuti, kasa tiez, este zvladnut obed a bude fajn 🙂

rebecca2006
8. sep 2012

@vicki2012 tak super 🙂

rebecca2006
8. sep 2012

baby, čítamm narýchlo, čo už všetko vedia vaše deckák, strašne sú ,šikovné 🙂 A LIli na tej fotke, to krásavca, Martinka, veď ona ti bude chokduť o chvíľu., Tak teda Estreke sa do lozenia vôôôbec nechce, len sedí ako vojak, musík ju postimulovať nejako. Ona neznáša polohu na brušku, odkedy mala ako malinká reflux, tak ani za svet, len sedieť a sedieť. Až sa bojím, že bude mať klrivý chrbátik. Aj synček bol takýto, len sme na doporučenie lekára začali plávať a super sa rozhýbal- ale s Esti to nepripadá organizačne do úvahy.
Inak ma ide šľak trafiť, s maťkom sme si doslova odtrpeli 4 dni vškôlke a v piatok ráno, maminka mňa bolí hrdielko, tak som ho pre istotu nechala doma, a do 2 holdím sa mu taký soplisko pustil, že len. Tak čakám, že zasa osopľavieme všetci, vrátane Esterky. A Maťka budem mať dom acelý ďalší týždeň, v pondelok ho nepustím, v utorok máme urológa, v stredu v škôlke štrajkujú, a v piatokm zubára- takkvúli 1 d%nu ho tam nebudem voldiť. Ke´D sa tam dostaneme, tak môžeme začínať s adaptáciou odznova. Supe 🙄

emamichaela
8. sep 2012

@mimuska2 nam sa tiez prerezal vrchny zubok, ale dvojka. Jednucky a druha dvojka cakaju este pod dasnom. Zurivo hryzieme a hryzieme. Dufam, ze aj vam aj nam coskoro vyrastu, nech sa nam deticky netrapia a potom si zelajme, nech nas nehryzu, aby sme aj pekne krasne nedokojili :-/

mimuska2
9. sep 2012

@kajkovajanka
@emamichaela no výborne táto noc bola normalna raz sme boli hore. Je to trápenie s tymi zubkami

emamichaela
9. sep 2012

Ahojte. Napriek tomu, ze nam idu zuby, tak za vcerajsiu a dnesnu noc len jedno kojenie 🙂 Dakujem za podporu, konecne dospavam spankovy deficit. 😎

monky978
9. sep 2012

@emamichaela nám zuby nejdú a sme hore 3x... súper vám to ide 😉

kajkovajanka
9. sep 2012

@emamichaela vyborne 😎 🙂

soni1
9. sep 2012

Ahojte, baby, vy mi budete určite vedieť poradiť. Som v 13tt a včera som mala bolesť v podbrušku a boleli aj kríže, je to OK, či by som sa mala obávať? Ďakujem

kajkovajanka
9. sep 2012

@soni1 ahoj, nooo, pokial nekrvacas alebo nespinis, tak myslim, ze by sa nemalo diat nic vazne. ja som v 6tt mala take bolesti krizov, ze som myslela, ze sa nepostavim z postele 😀 . a take bolesti v podbrusku som mala dlho , take akoby mala prist mrcha. ... ale jednoznacne, keby sa ti daco nezdalo, ale ozaj nezdalo, chod k doktorovi, radsej zbytocne ako neskoro.. drzim palce 🙂

kajkovajanka
9. sep 2012

a uz to prislo aj k naaaaaaaaaaaaaam : mame prvy zubok 😀

mirka2010
9. sep 2012

@mihouk tak vseeeeetko najlepsie k vyrociu svadby, ako ste oslavili??? my sme mali pred mesiacom a urobili sme si naozaj krasny dnik aj s malickym...inak, je super, ze ty uz mas druhe babo, vies kopec veci poradit...som rada, ze si takto piseme...lebo napriklad ako si teraz pisala o zacleneni druheho babatka...ja mam z toho troska strach, lebo sice maly bude mat 8 mesiacov, ale stale mam pocit, ze mam na com este pracovat, co sa ucit...a ten system uz sice je, ale stale nieco pride co nas dokaze troska rozhodit...my velmi chceme druhe babatko...ale naozaj este nie teraz tak skoro...hlavne ja som mala v provm tehotenstve tak obrovske brusko, ze ja si to vobec pri Maroskovi neviem predstavit, ako by som fungovala v taktomto pripade 😀 😀 😀 😀 😀 a co robkte teraz cez vikend? ja cakam svokru sn kamoskou pridu...tak dezert spraveny, poriadok tiez, uz len obedik, maly spinka, takze dufam, ze stiham 🙂🙂🙂

mirka2010
9. sep 2012

@rebecca2006 citam, ze to nemate veru lahke....hmm...a ako soplik? nezhorsil sa? a Esterka ho dufam nechytila!

mirka2010
9. sep 2012

@monky978 kraaasne 🙂 a citam tiez o tvojom porode...nooo, maloktora ho mala lahky...ja som sice isla cisarskym, cim som dost psychicky potom trpela, lebo ja som strasne moc tuzila si prezit ten pocit hned maleho pocut plackat, mat ho na prsniku a nie tak, ze ho zobrali, obliekli a ked som sa na sale preberala tak si na moment vybavujem ako som si ho laskala a nastasie tam bol manzel tak vsetko pofotil...este aj teraz ked o tom pisem, mam slzy v ociach...o bolesti ktora je po cisarskom nejdem pisat....to je ina kapitola

mirka2010
9. sep 2012

@martinka8 teeeeda, Lili je riadna sikulka...nas maly to tiez uz skusa, ale este sa takto krasne neudrzi na nozickach...naozaj mala je veeeelka sikovnicka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mirka2010
9. sep 2012

@kajkovajanka tak to je presne ako u nas...nas maly tiez zrazu ostane taky, ze nevie co dalej...len raz uz v postielke ked stal naozaj spadol a nastastie nic v nej nebolo, ale keby sa to stalo v ohradke, tak by ho to urcite velmi bolkalo, takze musim aj na toto davat pozor....nas maly sa tiez najradsej taha za vecami ktore mu do ruk nepatria...samozrejme ovladac na TV, mobil...to keby som mu dala aj na 10 m, tak sa za tym dostane, nech sa deje co deje...a co dnes sa chystate robit?

mirka2010
9. sep 2012

@vicki2012 tak ako??? uz je s papanim lepsie? nas maly dnes rano uplne odmietal moje mliecko, to sa este ani nestalo, tak dufam, ze na neho nieco nelezie...lebo toto je naozaj prvy krat...

emamichaela
9. sep 2012

Prerezala sa nam druha dvojka hore. Jednicky stale nic ☹ no budeme ako upir 😠

mimuska2
9. sep 2012

@kajkovajanka no super Gratulujem tak a teraz to začne 😀

rebecca2006
9. sep 2012

@mirka2010 ďakujem za opýtanie. Nachytali sme všetci, aj Esterka, ono sa tomu nedá zabrániť, Maťko ju dnes celú vypusinkoval, no a nedovoľ mu to 🙂 Ale Maťko lepšie, už ani nevysávame, len smrká, teplotu nemal taká klasika sopĽoviróza. Len kým sa z toho všetci vymoltáme, tak rejde týždeň. Ale to asi inak nejde pri dvoch malých deckách ak jednom začne škôlkovať- a je lepšie, ke´d sa to odkrúti kým som doma na materskej, inak by som musela už brať OČR 😖

kajkovajanka
9. sep 2012

@mirka2010 my sme dnes len tak oddychovali, podvecer sme boli s Beki na prechadzke, pospala si hodinku, to bolo fajn 🙂 .. a vy ste ako travili vikend?

kajkovajanka
9. sep 2012

@martinka8 @tamaska @zuzky1104 @larosa @zapka21 @bboossoorrkkaa (alebo tak nejak 😀 ) myslite, ze pocas najblizsich dvoch tyzdnov by sme si vedeli dat stretko? potom mi od 25-teho zacina skola, neviem, ako to potom bude... a aj chripkove obdobie mozno pride v oktobri (ked sa ochladi) a to potom bude nedobre chodit s drobcami medzi vela ludi, lebo sa nam rychlo nachytaju 🤐

martinka8
9. sep 2012

@kajkovajanka u mna jasne a kedykolvek bez problemov 🙂 tesim sa 🙂

mihouk
9. sep 2012

@mirka2010 Ahoj, ja som teraz u rodicov na 2 tyzdne, tak si uzivaju, len uz nie sme na seba tak zvknuti a moj tato uz nie je tak trpezlivy, ale je to pohoda, aspon ma trochu casu pokukat starych kamosov. Aj ked Tilka sa dnes zobudila o 6:30 co je na nu veeeelm skoro, tak som nevyspata a nove prostredie, je taka mimo.
Ja ti kludne poradim, ale nechcem vnucovat svoje nazory, tak ma niekedy uved do normalu, ja sa neurazim 😀 No idem kupat, boli sme cely den vonku a mam dve veeeelmi spinave a veeeelmi unavene deticky 😉