Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzulienkaaaa ahoj. No nasa Ema mala take zacervenanie na pyskoch a spravilo sa to samo, neboli sme u doktorky. Castejsie som ju prebalovala a vzdy pekne umyla a natrela bepanthenom. Tusim uz po dni to zmizlo. My sme to mali, ked boli velke horucavy.
@bublina83 ani mala sa neotoci naspet tak zacne plakat.nestalo sa jej nic ja som dobehla uplne v soku a ona usmev na tvari ze aha zasa som nieco vyviedla 😀 ale nastastie som na nete nasla hned druhe a super nakoniec som bola rada ze ho zlomila lebo toto druhe je super.vcera som ju v nom zobrala von a musela som zanou normalne utekat 😀
Protest pred Britskou ambasádou s podporou v Košiciach na Hlavnej
18.9.2012 o 16tej paralelne s protestom v Bratislave plánujeme rovnako protest v Košiciach na Hlavnej pred Vedeckou knižnicou, mamičky, oteckovia, starí rodičia, príďte podporiť Ivanu Boorovu a jej synčekov, nie sme na jej mieste, no keby sme boli, tiež by sme potrebovali podporu, ktorú jej našou účasťou môžme dať teraz práve my.
@bublina83 a je zaujímavé, že zostal práve vtedy stáť akoby vedel, čo spravil a že si nesmie sadnúť 😀 ..moja bambula zistila, že máme schody a vždy, keď ju nechám na zemi tak už je pri nich a začína sa štverať hore 😠 ..a ako naschvál keď sa jej podarí vyjsť na prvý schod, tak si chce sadnúť..samozrejme zadkom furt do prázdna, ešteže je dosť nízky schod a pod ním koberec......chcela som dať deťom čisto slovenské mená, stačí že ja aj mm máme divoké mená..v škole sa mi posmievali kvôli nemu lebo tak sa volali niekedy len mačky alebo kravy
ahoj babule ta mi mame tiež sopliky ale ttoto počasie stoji za holu belu.......
@mimuska2 u nas je to poohoha ale s tim pavukom to pravda nevieč dokedy pod dropcom vydrži u nas je to to iste
@rebecca2006 ja zas idem po malu do školi a čo nevidim minimalne 4deti kašlua soplia o dušu a to ja to svoje berem hned pri prvom naznaku a iny na to seru 😠 tak potom o čom toje?
@bublina83 no my spime rano od 9do 12potom od 2hej do 5 a ideme spat na večer okolo 8mej a to sa ešte 3krat budeime do rannehovstavania ktoreje o pol5 😠
OZAJ BABY MOJ MANžEL DNES USUDIL A POVEDAL TOBIASKOVI TOTO........................TOBI TI SI LEPšI AKO BUDIK,,,,VžDI SI PRESNY A NEDA SA TA VYPNUT....HEHEH NE TAK SOM SA NASMIALA 🙂 BABY TOHO 19TEHO NEMOžEM MALA MAJU RODIčOVSKE A žE PLENARNE NO SOM ZVEDAVA KOLKO BUDU PYTAT...... 😢
Už VAM PRIšLA NOVA 190EUROVA MATERSKAm???,MNE NIE
@bboossoorka Cozeee ? Paaaani, tak vy mate iny spanok cez den, cudujem sa ze vobec nieco prespi v noci.
ALE ALKAčI Už CHODIA PO DEDINE 3DNI NADRBAN A S čUčOM V RUKE ASPON VIDIME žE SOCIALKI Už DOšLI A šTAT ICH MA KVAZI RADšEJ AKO MAMIčKI.....VED NAM PENEžI NETREBA....ASI ZAčNEM CHLASTAT
@bboossoorka no este ked ma moja mala vyse 10 kil ked nie uz 11 😀
@bublina83 AJ JA SA čUDUJEš MYSLIš žE KEBY SOM HO NECHALA VYTRAPIT CEZ DEN TAK MI PRESPI NOC???????RADA
@mimuska2 NO MY SME V NEMOCKE SCHUDLI Z 8200NA 7400ALE TO Už PEKNE DOHANAME....TAK Už MAME 8500NASPET......A MAME 72CMVRAJ IDEME DO DLžKI
@bublina83 INAK I JA SOM Z MARTINA LEN SOM SA VYDAA DO KOšIC ...BYVALA SOM V DEDINE LEžIACHOV AK TI TO DAčO HOVORI
@martinka8 VELMI PEKNE POVEDANE
@bboossoorka To podla mna nie, toto je jeho rezim, len ake by to bolo super keby ten moj spinkal aspon raz tri hodiny ... juj, by som si vsetko zatial doma porobila ... ale ved co, o par mesiacov uz budeme mat ine starosti, ked zacnu deturence chodit a budu spat len raz cez den. Ja mam doma aj pubertakov, takze radsej riesim taketo drobnosti okolo maleho 🙂
No ahojte, my to tiez nemame bohvieco s tym spankom, ako nam vysiel prvy zubok tak sme v noci hore aj 4-5 krat a co sa tyka cez den, tak je to kadeako, niekedy je to 3 krat za den po pol hodinke to nestiham nic urobit :( a niekedy si pospi 2 krat za den po hodinke aj pol, tak by mi to vyhovovalo, no ale co uz s nim narobim 😀 Neviem od coho to zalezi.
Ozaj a este som sa chcela opytat, ked davate spinkat deticky aj ich musite neako uspavat, alebo vam po case, ked ich ulozite zaspia same. Lebo tento moj maly vobec nevie zaspat sam musime ho uspavat ...
@tamaska krasavice su obe dievcatka 🙂
@kajkovajanka ahoj to stebou sme pisali na temu vitamin D? ze mam pytat od doktorky take ze len raz za mesiac..moja pediatricka povedala ze vraj ine ako vigantol nieje....och......
@mabel1981 ahoj no moj mi sam zaspal RAZ :DD as pred vcerom ale to bol taky dobity ze..murncal na takom hojdacom kresielku...sadol si a ako balancoval tak sa s nim kyvalo som mu akurat robila mlieko ze ho dam spat pridem ku nemu a on zavrete oci a murnci :D som ho len polozila do postielky 🙂).ianc ho uspavam na rukach vypije mliecko a tak....inac nevie zaspat musi byt na rukach s cumlickom alebo vypije mlieko...co uz mne to neprekaza🙂
@mabel1981 moj niekedy pospi ôen pol hodinky za cely den...ale teraz odkedy nekojim normalne nechapem moje dieta spi dva krrat denne po dve hodiny!! normalne nechapem....ale to len asi tri dne po sebe teraz mame take.....v noci kedy ako vcera bol hore raz a dnes som ymslela ze ma trafi buntosil buntosil buntosil..nakoniec som snim bola hore od tretej do pol siestej....sila dnes asi nam idu dalsie zuby
InaC CAUTRE BABY dlho som tu nebola ajoooj nehce sa mi citat spravy...co mate nove? mi zatial stale ten jeden zubek ale asi sa nam tlaci dalsi....a uz nekojim berem antibiotika :( ale maly sa mi zda spokojnejsi...
@zuzulienkaaaa aj nam sa urobil taky cerveny fliacik, este davnejsie, asi pred dvomi mesiacmi, potom zmizol. a priebezne sa robi a mizne. aj teraz ho mala ma. a doktorka sa akurat opytala (vtedy pred 2 mesiacmi), ze ci mastime. a ja som povedala, ze sudocrem alebo infadolan. a ona povedala, ze dobre. a tym sme skoncili 😀 (teda viac si nepamatam 😀 )... teda neviem, ze co s tym 😖

@mimuska2 Ty brdo chuda male, dufam sa jej nic nestalo .. aj dnes tento nas huncut tak vyskakuje, ze cakam kedy to choditko uplne dorazi 🙂 inak s tym prevracanim na brucho pocas spanku to mame aj my ... ale nas sikovny drobec sa nevie sam otocit naspat ...