icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
19. sep 2012

@mimuska2 preboha, to co mas za susedu??? to vobec neviem...to je strasne...co je to zac? asi som to prehliadla ked si to pisala

mimuska2
19. sep 2012

@bboossoorka robila si krupicu v normalnom mlieku?a ako to robis?

mimuska2
19. sep 2012

@mirka2010 ale ani nehovor kazdy den hadky a normalne pocujes ako ju muz narkoman bucha o stenu vcera som narobila bordel vynadala cez celu bytovku do ko.... a ona mi potom hovori ze ju byje aj ked ma malu na rukach a ze snou spadla a mala sama modrina.raz ju nemocnica nahlasila aj na socialku

mirka2010
19. sep 2012

@mimuska2 preboha, ved to je priserne...a to socialka nic nerobi??? ved to ani nie je mozne aby sa toto dialo a chuda to dieta, vyrastat v takejto rodine...a to ten jej muz je naozaj narkoman? prebohaaaa...a to kde byvaju, vedla v byte?

1234lubka
19. sep 2012

@mirka2010 dobre, bolo mi smutno ale maly je ovela kludnejsi, pekne dva krat denn spinka po 1,5 az 2.5 hodinky p bolo doteraz takmer nemozne spal tak pol hodky dokopy cez den.....🙂 ty si ako na tom? este kojis?

kajkovajanka
19. sep 2012

takze "vyber" 😀 , ale hej, nedavala som sem vsetky. cize, @martinka8, @tamaska , @zapka21, @matul ak si prosite vsetky fotky, kde ste vy a konkretne vasa princezna (alebo uplne vsetky), poslite mi mail a poslem vam 😀 .. a ostatne baby, skoda ze ste nemohli prist, fajne bolo 🙂

mirka2010
19. sep 2012

@1234lubka tak to ti verim, ze ti bolo smutno...to aj mne bude velmi, ked maleho prestanem...my sa stale kojkame...okrem obedneho kojenia, to uz vynechavam uplne, kedze sa dokaze nasytit uz len z obeda...ale v noci je to coraz tahsie...lebo vzdy papal len raz za noc, teraz uz je pravidlo ze papa dva krat a to uz sa budi o polnoci, uz nevydrzi ani do pol druhej ako nedavno len minuly tyzden...takze evidentne mu mliecko uz tak nestaci...len stale neviem co by ho na noc nejakym sposobom dobre nasytilo...porad nieco

kajkovajanka
19. sep 2012

vyber pokracuje 😀

kajkovajanka
19. sep 2012

@mimuska2 myslim ze tri krat, vcera som zacala teda tretiu flasticku (myslim, ze tri)

1234lubka
19. sep 2012

@mirka2010 sak vies bolo mi luto kym som videla ze je ovela spokojnejsi na umelom....kled som kojila aj kase som skusala a nic furt sa budil...teraz raz....minule buntosil ale to sme mali kosu t aasi zato

tamaska
19. sep 2012

@kajkovajanka jee Ďakujem 🙂)

martinka8
19. sep 2012

@kajkovajanka jeeeeeeeeeeeej super fotky, parada 🙂dakujeme.
A dakujeme vsetkym kockam a ich krasnym babikam za stretnutie. Bolo super 🙂

matul
19. sep 2012

@kajkovajanka DAKUJEME za fotecky, mas cit pre fotku, velmi pekne!!

@tamaska
@martinka8 rada som vas spoznala, tesim sa na buduce! 🙂

zapka21
19. sep 2012

@matul
@martinka8
@tamaska
@kajkovajanka Dakujeme za super stretko, fotecky su suprove 🙂 Inak, mohli by sme si zvolit nejaky kvazi-termin na stretnutia... napr. posledna streda v mesiaci, alebo tak podobne, co vy na to? 🙂

mimuska2
19. sep 2012

@kajkovajanka krasne fotecky.nadherne deticky 😎

mimuska2
19. sep 2012

@mirka2010 neviem co otomto vsetkom vie socialka ale je to naozaj hrozne.dnes u nich bola kontrola z mesta tak asi uz ich riesa.

larosa
19. sep 2012

@kajkovajanka @martinka8, @tamaska , @zapka21, @matul krásne fotečky, no asi som zabudla, že je stretko ☹ musím sa normálniť a nabudúce prídem 😀 zasa...niektoré baby už pomaly budú aj chodiť 🙂

nusiki
19. sep 2012

@kajkovajanka super fotocky, vidno ako vam bolo supeeer 🙂 🙂 aj ja chceeem uz priiist...dufam ze najblizsie mi to vyjde 🙂 🙂

kajkovajanka
19. sep 2012

@matul dakujem za kompliment 🙂 , snazila som sa 😉

rebecca2006
19. sep 2012

@mirka2010 podľa žoadnych doporučení do jedálnička dieťatka do 1 roka nepatrí... Ja by som nedala. Synčekoolvi som do 2 rokov dávala formulu. S dcérkou to budem robiť rovnako. Ale v zásade po roku, ak nemáte alergickú anamnézu, teda alergie v rodine, môžeš skúsiť kravské. Skôr by som fakt nedala. Neodsudzujem maminky, čo dajú, len ja by som sa riadila doporiučeniami. Tá kvalita KM podľa mňa nie je tak odsledovateľná ako plri UM- čo sa zloženia týka, prípadnej kontaminábie mikróbmi a pod.

ankaevka
20. sep 2012

ahojte, mali sme dosť zlú noc, uplakanú, umrnčanú a o piatej budíček...tak ale zúbok už vykukol spod ďasienka tak dúfam, že na krátku chvíľu zase bude dobre..

ankaevka
20. sep 2012

tak počasie vám vyšlo teda super na stretko, krásne fotky, škoda, že ste trošku od ruky 😉

mirka2010
20. sep 2012

@1234lubka tak ak mu ma byt takto lepsie, tak jasne ze je to pre vas oboch lepsie...my bojujeme, castejsie budenie v noci, je to horsie, ale naozaj neviem co mu dat na vecer, aby ho to nasytilo a lepsie spal..nema este ani jeden zubok,takze ja veru neviem ako prerezavanie zubkov bude znasat,....to bude nieco...uz teraz to vidim

mirka2010
20. sep 2012

@mimuska2 tak to mate teda radosti, ale dolezite je ze ich riesia, ved to takto nemoze fungovat a chuda dieta...vy sa inak ako mate?

mirka2010
20. sep 2012

@rebecca2006 ved to, vsak ja asi ani nedam skor ako okolo jedneho roka, niekto ma vsak nechape,....hlavne take uz starsie mamicky mi stale dohovaraju, ze vsak vyskusaj a nas maly/mala pila KM od neviem kedy a nic mu/jej nebolo...takze som z toho zmatena...a zase UM tiez velmi nechcem davat ked je maly stale kojeny...lenze ja uz som z tych noci naozaj priserne unavena...to uz je niekedy strach a hroza...nastastie tato noc celkom fajn...kedze vonka sa chystalo to co je...tak maly si pospinkal 🙂

mirka2010
20. sep 2012

@kajkovajanka kraaaasne fotocky...a maminky ako vam to pristane...je to super ze sa mozete takto stretnut a hlavne vase deticky...to je parada...skoda ze ste tak daleko...hned by sme s Maroskom pridali 🙂

1234lubka
20. sep 2012

@mirka2010 no skus krupicku ale nemusi to suvisiet s tym ze je hladny mozno len chce byt pri tebe.....moj zacalk lepsie spinkat po UM budi raz alebo dva krat a cez den spinka dva krat denne....s kojenim sme dost bojovali ale som rada ze som ho kojila 7 a pol mesiaca myslim ze je tpo dost zaklad.....niektore zeny len co pridu z porodnice zacinaju prikrmovat lebo si myslia ze maju malo mlieka a nakoniec im mlieko odide a potom nekoja vobec....🙂 ja som spokojna

mirka2010
20. sep 2012

@1234lubka jasne, urcite mozes byt spokojna ze bol maly kojeny tak dlho...samozrejme ak vam to takto vyhovuje, je to lepsie pre vas...tak nie je o com...ja este uvidim...zatial mliecko je, tuk, tuk, tuk...maly chce papkat, nebudem to zatial riesit...skusim na vecer krupicu...uvidime..mozno zaberie 🙂

1234lubka
20. sep 2012

@mirka2010 vies ja som sa bala hlavne nocneho krmenia lebo z kojenim je to stomilionkrat jednoduhsie....ale v pohode vodu mam v konvici prevarenu len trochu prihrejem sup mliecko pretrepem a uz pijeme 🙂 nieje to az take strasne....ja som este mala mliecko len tie antibiotika....aj teraz este mam v cicke ale uz sa netvori len tam je 🙂)

1234lubka
20. sep 2012

@mirka2010 mirka som ti posielala srdiecko prislo ti??