icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
14. nov 2011

Ahojte,tak uz mi doki povedal ze je presvedceny o tom ze budeme mat dievca.ma uz 1700g.neviem ci je to dost.

solinkarka
14. nov 2011

@mimuska2 ahoj..zalezi v ktorom tt si?

mimuska2
14. nov 2011

@solinkarka ahoj 31tt.

solinkarka
14. nov 2011

@mimuska2 tak to si myslim ze je v pohode,,,,ale niektore uz maju aj 2kg 😅

mimuska2
14. nov 2011

@solinkarka na buduci tyzden idem na ten podrobnejsi ult,tak mozno povie presnejsie.ja uz som aj postielku zlozila sa nevieme dockat 🙂

siuzun
14. nov 2011

@chichi210 Vitaj medzi nami tehuľkami.. A aj tebe gratulujem ku babätku.... Pálenie záhy je aj môj problém. Ráno sa najem a o hodinku to príde potom zas na obed a večer keď idem spať to je niečo strašné..... Ale som rada že iné ma netrápi akurát vyšší cukor ale všetko ok.

martinka8
14. nov 2011

@mimuska2 moja mala na konci 30teho 1541g a bolo mi povedane ze je to dva tyzdne viac, tak 1700 je urcite pekna vaha 🙂 len tak dalej

mimuska2
14. nov 2011

@martinka8 len este aby nakoniec nebola privelka 🙂

martinka8
14. nov 2011

@mimuska2 no ja si tiez hovorim ze nech radsej ide skor, ako by mala dorast az na nejake 4,5 kg, lebo to potom neviem kadial pojde vonku :D

mimuska2
14. nov 2011

@martinka8 potom to uz budeme mat tazke 🙂 bola si uz na tom porobnejsom ult?

mirka2010
14. nov 2011

@bboossoorka ahojky, my sme uz aj nejake plienky nakupili do zasoby a kamaratka mi velmi odporucala tesco plienky..tak sme aj z tych kupili, ze su uplne uzasne a za super cenu....ale do porodnice a na tie new born plienocky sme kupili pampers, uvidime teda ake budu....tak ti posunuli termin, citam 🙂 nam tiez podla posledneho sona posunuli z 8.1 na 31.12....takze sme velmi blizko jedna druhej...som zvedava, kedy tie nase drobciatka pridu 🙂 ja to nejako citim, ze este pred Vianocami, uvidime 🙂

martinka8
14. nov 2011

@mimuska2 ano bola som v 30tom týždni, na 4D ultrazvuk posledny. Vahu som uz napisala, inac bola mala v poriadku, skontrolovali nam vsetky organy, mame krasnu fotku tvaricky, tak sa uz natahujeme ze na koho sa podoba, a uz by sme ju tu najradsej mali 🙂 A uz je aj otocena hlavickou dole sikulka 🙂 ty ides kedy na ten ultrazvuk? az buduci tyzden? nemalo by sa to absolvovat v 30tom???? ale asi je to uz jedno nie? drzim palce nech mate vsetko OK a nech mate tiez nejaku peknu foto odtial 🙂

petrake
14. nov 2011

ahojte, my mame termim 25.1. podla PM no podla USG v 20tt 19.1. tuto nedelu idem na dalsi tak uvidime nakolko na poslednej poradni ma postrasila dokina ze bud bude babo vacsie (maly sa narodil 52cm a 3700g v 38.tt) alebo sa narodi skor. u mna je problem stanovenia terminu presne kedze som poslednu m mala len 1 den, takze nakoniec aby som nerodila na silvestra 🙂 drzim palceky vsetkym 🙂

mirka2010
14. nov 2011

@martinka8 ahojky, a to ta svrbi cele telo? lebo mna len pod prsiami jedna strana ale neuveritelne a to sa skrabem do bezvedomia...ja som to na poradni nespomenula, lebo si myslim, ze to sa mi natahuje pokozka, myslis, ze by som to mala konzultovat s lekarom? doteraz som vsetky vysledky mala ok, tuk, tuk, tuk tak dufam, ze sa nemusim bat...som sa normalne teraz vystrasila...a to ta svrbelo na viacerych miestach a stale?

mimuska2
14. nov 2011

@martinka8 ja idem na normalny k svojmu dokimu.aj nasa je hlavickou dole robili mi ult minuly tyzden a 22 mam ist zasa,vraj to je normalny ale podrobnejsi.dufam ze je vsetko v poho.dakujem za drzanie palcekov.

mimuska2
14. nov 2011

@petrake ahoj.alebo aby to nebolo vo februari.vsetko je mozne 😉

martinka8
14. nov 2011

@mirka2010 prepac nechcela som ta vystrasit, ale pokial ta svrbi brusko prsia tak to je asi normalne, lebo sa natahuje pokozka, ale mna svrbeli koncatiny hlavne, ale v podstate cele telo, bolo to neprijemne aj ked sa to dalo vydrzat, pre istotu som to spomenula a spravila mi pecenove testy, lebo tie testy sa zvycajne nerobia, ostatne vysledky som mala tiez nastastie v poriadku. A hlavne teraz su uz deturence vacsie, uz sa nieje coho az tak obavat, mne na to prisli v 26tt a mali podozrenie na HELLP syndrom, taze som bola celkom vyplasena, nastastie sa to nepotvrdilo. Zbytocne sa nestresuj podla mna, mna to svrbelo hlavne v noci aj som sa na to budila.

mimuska2
14. nov 2011

Baby kociky mate?ja nemam ani vybrany,ziadny sa mi nepaci ☹

mirka2010
14. nov 2011

@martinka8 no, mna to svrbi naozaj len na jednom mieste a nie je to ze non stop...to by som uz asi tiez riesila...ale niekedy to tak priserne svrbi, ze skrabem neskutocne moc...ale ked sa nakremujem, tak to pomoze, teda vacsinou...neviem, teraz budem nad tym rozmyslat, skusim sa asi sestricky opytat telefonicky...🙂 inak sa citis dobre?

petrake
14. nov 2011

@mimuska2 no aj to by mohlo byt ale skor to vyzera na skorsi termin, kvoli poslednej m 🙂

martinka8
14. nov 2011

@mirka2010 ano citim sa dobre, mna tiez lekari vyplasili viac ako bolo potrebne, si myslim. Zbytocne sa nestresuj, to by si vedela, keby ta svrbelo cele telo 🙂 a naozaj hlavne ruky a nohy. Mna brusko az tak nesvrbelo. Ale tiez mi pomahalo ked som sa nakremovala. Bolo to neprijemne najviac v noci, ked som sa zobudila na to ze sa skrabem a nevedela som prestat :(

@mimuska2 kociarik uz mam kupeny 🙂 asi od 20tt, mame mensie auto taze sme museli vyberat podla toho aby som s nim vedela lahko manipulovat aj sama a hlavne ho nalozit a vylozit z auta bez problemov. Cortinu mam ale pouzitu cez bazos sme nasli 🙂

mimuska2
14. nov 2011

@martinka8 no to ja som ece ani inspiraciu nenasla. ☹

aksniteb
14. nov 2011

@chichi210 vitaj, tuším na 8.1. vychádzajú len samé dievčatká 🙂
mne na záhu pomôže vždy len minerálka FATRA stačí pár hltov, ale tipujem, že v UK ju ťažko zoženieš 😒

mirka2010
14. nov 2011

@martinka8 no vsak uvidim 🙂 aj tak dakujem za info....ved v tehotenstve je toho tolkoooo....vsak? ja mam od zaciatku 7 mesiaca kontrakcie, takze s tym celkom dost bojujem...aj ked po dlhodobom uzivani magnezia krce su miernejsie...ale ked som sa to dozvedela, ze co mi vlastne je...tak som sa bala neskutocne.....a aky mate kocik??? ja som moje male auto musela predat...lebo mne by sa tam ani ten najmensi kocik nezmestil 🙂 takze som vymenila moje auticko za octaviu....ta ma velky kufor, tak kocik v pohode tam vojde 🙂

mirka2010
14. nov 2011

@aksniteb moj hlavny termin je 8.1 a cakame chlapceka 🙂 to len pre info 🙂

larosa
14. nov 2011

@martinka8 možno sa v starej stretneme 🙂 ja mám termín 7.1. 😀

martinka8
14. nov 2011

@larosa no to by bolo super keby sme sa stretli 🙂 uvidime ako to pojde.

@mirka2010 kociar mam CAM CORTINA cerveno cierny, pouzivany. Ja som magnezium brala na zaciatku, teda asi od polovicky tehu, ale potom koli peceni mi doporucili ho vysadit, aby som ju nezatazovala, zacalo mi tvrdnut brucho, tak to zatial riesim len vodou - magnezia, tu pijem kazdy den, a je to ovela lepsie. Uz mi ani netvrdne brucho.

mimuska2
14. nov 2011

Aj ja cem mat aspon vybrany kocik.

mirka2010
14. nov 2011

@martinka8 len ja neviem ze ako by som prezivala tie bolesti bez magnezia...moc to zatazuje pecen? boze, teraz sa naozaj normalne bojim, ci ma to nesvrbi kvoli tej peceni...ach...ale zase by mi to dr len tak nekazal, keby si nebol isty....lebo mne to magnezium velmi pomaha, tuk, tuk, tuk

nunina12
14. nov 2011

Ahoj.Ja sa k vám tiež pridávam.Maličký zázrak čakám 4.1 2012. 🙂