Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@bboossoorka tak sa drz 🙂 hlavne sa setri. Este aspon 2 tyzdne. A daj vediet ako sa citis.
@martinka8 super, že výsledky sú OK 🙂)))) voda, jaaaj, teraz treba vymeniť podlahu na chodbe- len časť- tam je inak ukladaná, takže nevadí až tak, ale v kuchyni bude des, asi to zatiaľ necháme tak, lebo všetko vybrať je otras. Ešteže sme ju nemenii pred rokom, keď sme sa vytopili tiež, vtedy sme museli robiť aj omietky a komplet podlahy v celom byte- len kuchyňu sme nemenili, lebo tam bola poškodená jedna či dve tie dosky, ale teraz... 😝
čakáme na poisťováka, kedy sa mu uráči prísť 😀 a do konca januára mám napísať 40stranovú prácu z AJ, ešte medzitým Vianoce a meniny dievčat, budem sa stresovať? nebudem 🙂 kašlem na všetko a idem zase prať a sušiť 😀
@bboossoorka drž sa a šetri 😵 no s deťmi je to ťažké, jediná zábava aby si sa nezaťažovala je ležkať a pozerať DVD 🙂 nejaké peknučké rozprávočky 😀
Tak vcera som bola na kontrole u gynekologa a povedal mi, ze moja princezna brusku je mensia na 35 tyzden ☹ .......tak sa mi aj termin porodu zmenil....uz nemam termin 4.1 ale 13.1.....som z toho dost nestastna....mala ma uz vraj 2200g tak aspon z toho som nadsena.....do porodu este priberie to jedno kilecko a ma krasnych 3000g 🙂 ........vy si kupujete aj latkove plienky, lebo ja ano tie budem hlavne na doma pouzivat 🙂
maminky-čakateľky, chcem sa vás spýtať, mávate už aj vy bolesti v krížovej časti chrbtice??? a ako si pomôcť???
Dnes ma strasne boli panva alebo co to je.prelezim cely den🙂
@marekdani ja mám pocit, že ma bolí všetko 🙂 a pred dvoma dňami som spadla na chrbát, tak to ma bolí totálne všetko ☹ to len nejako pretrpieť treba 🙂 na noc si dávam vankúš na kojenie- jeden podbrucho a druhý medzi nohy 🙂 no a najlepšie sa sedí na klasickej stoličke a nie na gauči, teda aspoň mne 🙂
Ahojte baby, budúce maminy.. My máme termín 20.01.2012 ... myslím si, že to bude skôr, ale som radšej ticho.. tak teším sa.. zatial ahoj :!
baby dnes idem do martina na vykend.ideme autom tak pohoda žiaden zhon....berem zo sebou i tašku kdyby neco.....tak sa vidime v nedelu....ahojki a držkajte sa.
@bboossoorka užite si 🙂
@bboossoorka ahoj a pekny vykend🙂
Pripravujem reportaz do TV Markiza o pocitoch a ocakavaniach buducich oteckov (porovnanie s minulostou, cvicenia s mamickami, ucast na porode na gyn. prehliadkach). Bol by niektori z vašich partnerov, manzelov ochotni podelit sa so skusenostami s ocakavania babatka? Prosim BA a okolie. Velmi pekne dakujem a tesim sa
dobre dam a neviem , ze kde dufam, ze to tam niekde najdem 🙂 a ty si si cez ktoru stranku ich objednala?
@larosa no tak to vam teda nezavidim... 😒 to by sa mi teraz najmenej chcelo, my sa chystame vymalovat obyvacku este, ale to je tak vsetko, aj to bude malovat manzel, ja sa len zucastnim na tom 🙂
A aku pracu z Aj ti treba? co studujes?
@bboossoorka tak si to uzi, hlavne davaj na seba pozor a oddychuj 🙂
@marekdani aj mna bolieva chrbat, asi si uz ale velmi nepomozeme teraz, uz len vydrzat, mne sa dobre lezi na chrbte na co najrovnejsej podlozke s vylozenymi nohami, ale viem ze niektore baby maju problem s dychanim ked lezia na chrbte, mne to nevadi, len obcas ked je mala zle ulozena. Alebo si viem aj trosku ulavit, ked sa dam na styri na zem a prepinam chrbat hore dole... 🙂
Ahojte babulky 🙂 ja mam termin vypocitany na 14.januara 2012 ale na ultrazvuku co som bola asi v 27 tyzdni mi povedal doktor ze babo je velke a ze to moze prist aj skor okolo 2.januara mam napisane pri fotecke z ultrazvuku tak ja fakt neviem.uvidime. 😖 🙂
@janulienkaa28 vitaj 🙂))))

@martinka8 no mam dole krče už par dni a citim ako ide dolu.a dr ma pozerala atak zistila že sa otvaram tak mam uživat 3krat denne magnezium a ležat.ale pri malej určite leežat nemožem bo predsa ma aj ona potrebuje.....ale vraj že keby dačomam utekat na pohotovost....