icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

bboossoorka
24. nov 2011

@martinka8 no mam dole krče už par dni a citim ako ide dolu.a dr ma pozerala atak zistila že sa otvaram tak mam uživat 3krat denne magnezium a ležat.ale pri malej určite leežat nemožem bo predsa ma aj ona potrebuje.....ale vraj že keby dačomam utekat na pohotovost....

martinka8
24. nov 2011

@bboossoorka tak sa drz 🙂 hlavne sa setri. Este aspon 2 tyzdne. A daj vediet ako sa citis.

nikus5
24. nov 2011

@larosa akurát som čítala o tej vašej "potope" - dávaj na seba pozor

larosa
25. nov 2011

@martinka8 super, že výsledky sú OK 🙂)))) voda, jaaaj, teraz treba vymeniť podlahu na chodbe- len časť- tam je inak ukladaná, takže nevadí až tak, ale v kuchyni bude des, asi to zatiaľ necháme tak, lebo všetko vybrať je otras. Ešteže sme ju nemenii pred rokom, keď sme sa vytopili tiež, vtedy sme museli robiť aj omietky a komplet podlahy v celom byte- len kuchyňu sme nemenili, lebo tam bola poškodená jedna či dve tie dosky, ale teraz... 😝
čakáme na poisťováka, kedy sa mu uráči prísť 😀 a do konca januára mám napísať 40stranovú prácu z AJ, ešte medzitým Vianoce a meniny dievčat, budem sa stresovať? nebudem 🙂 kašlem na všetko a idem zase prať a sušiť 😀

larosa
25. nov 2011

@nikus5 ďakujem 🙂 včera som zaľahla a ani som nedopozerala na tú hlupaňu Šehi.... 😀 teraz zasa periem a suším, sauna zadarmo 🙂

larosa
25. nov 2011

@bboossoorka drž sa a šetri 😵 no s deťmi je to ťažké, jediná zábava aby si sa nezaťažovala je ležkať a pozerať DVD 🙂 nejaké peknučké rozprávočky 😀

jeiny015
25. nov 2011

@larosa aj ja som rozmyslala nad sportiakom, ale som si povedala, ze neebudem 2 kociky kupovat.....tak som si kupila jeden, ktory viem rozlozim, potom pozdejsie aj na sportovy 😉

jeiny015
25. nov 2011

Tak vcera som bola na kontrole u gynekologa a povedal mi, ze moja princezna brusku je mensia na 35 tyzden ☹ .......tak sa mi aj termin porodu zmenil....uz nemam termin 4.1 ale 13.1.....som z toho dost nestastna....mala ma uz vraj 2200g tak aspon z toho som nadsena.....do porodu este priberie to jedno kilecko a ma krasnych 3000g 🙂 ........vy si kupujete aj latkove plienky, lebo ja ano tie budem hlavne na doma pouzivat 🙂

marekdani
25. nov 2011

maminky-čakateľky, chcem sa vás spýtať, mávate už aj vy bolesti v krížovej časti chrbtice??? a ako si pomôcť???

mimuska2
25. nov 2011

Dnes ma strasne boli panva alebo co to je.prelezim cely den🙂

larosa
25. nov 2011

@marekdani ja mám pocit, že ma bolí všetko 🙂 a pred dvoma dňami som spadla na chrbát, tak to ma bolí totálne všetko ☹ to len nejako pretrpieť treba 🙂 na noc si dávam vankúš na kojenie- jeden podbrucho a druhý medzi nohy 🙂 no a najlepšie sa sedí na klasickej stoličke a nie na gauči, teda aspoň mne 🙂

larosa
25. nov 2011

@mimuska2 oddychuj 😉

larosa
25. nov 2011

@jeiny015 ja keď kúpim šporťák tak tento predám 🙂 aj pri mojom je šporťák, ale kúpila som ho od ruky a šporťák bol najviac používaný, tak má vyblednutú strechu 😒 no ja som mala pri dievčatách 4 kočíky a všetky som ich potom popredala 😀

larosa
25. nov 2011

@jeiny015 a ešte látkovky, ja budem používať 🙂 mám nakúpenú celú zostavu na začiatok 😀 tak sa z nich vytešujem 🙂 budem používať stále- tieto sú skoro ako jednorazovky, len ich doma operiem 🙂 a ty máš aké?

mimuska2
25. nov 2011

@larosa mno ale to by si aj ty uz mala🙂

syska90
25. nov 2011

Ahojte baby, budúce maminy.. My máme termín 20.01.2012 ... myslím si, že to bude skôr, ale som radšej ticho.. tak teším sa.. zatial ahoj :!

larosa
25. nov 2011

@mimuska2 oddýchla som v stredu, keď som vstala o 12.45 😀 včera som bola celý deň u kámošky, takže tiež oddych a dnes práčka perie, susšička suší a ja len skladám 🙂 drž sa 😵

mimuska2
25. nov 2011

@larosa takze najhorsie mate za sebou🙂dakujem aj ty🙂

bboossoorka
25. nov 2011

baby dnes idem do martina na vykend.ideme autom tak pohoda žiaden zhon....berem zo sebou i tašku kdyby neco.....tak sa vidime v nedelu....ahojki a držkajte sa.

larosa
25. nov 2011

@bboossoorka užite si 🙂

mimuska2
25. nov 2011

@bboossoorka ahoj a pekny vykend🙂

jeiny015
25. nov 2011

@larosa ja este nemam ziadne nabuduci tyzden by som chcela ist do Madarska kupit, ked je tam ten dobry kurz tak tam sa mi to viac oplati, ale pacia sa mi tie tvoje plienky su prakticke a aj pekne vypadaju

lule1
25. nov 2011

Pripravujem reportaz do TV Markiza o pocitoch a ocakavaniach buducich oteckov (porovnanie s minulostou, cvicenia s mamickami, ucast na porode na gyn. prehliadkach). Bol by niektori z vašich partnerov, manzelov ochotni podelit sa so skusenostami s ocakavania babatka? Prosim BA a okolie. Velmi pekne dakujem a tesim sa

larosa
25. nov 2011

@jeiny015 vieš kde ich v Maďarsku predávajú? lebo ja som kupovala len na nete, nikde na východe nie je obchod na to :( ale mala som šťastie, jedna kočka mi ich všetky predviedla, tak som mala predstavu ako to vyzerá a funguje 🙂 keď nakúpiš- nafoť a daj sem 🙂

jeiny015
25. nov 2011

dobre dam a neviem , ze kde dufam, ze to tam niekde najdem 🙂 a ty si si cez ktoru stranku ich objednala?

jeiny015
25. nov 2011

@larosa dobre dam a neviem , ze kde dufam, ze to tam niekde najdem 🙂 a ty si si cez ktoru stranku ich objednala?

martinka8
25. nov 2011

@larosa no tak to vam teda nezavidim... 😒 to by sa mi teraz najmenej chcelo, my sa chystame vymalovat obyvacku este, ale to je tak vsetko, aj to bude malovat manzel, ja sa len zucastnim na tom 🙂
A aku pracu z Aj ti treba? co studujes?

@bboossoorka tak si to uzi, hlavne davaj na seba pozor a oddychuj 🙂

@marekdani aj mna bolieva chrbat, asi si uz ale velmi nepomozeme teraz, uz len vydrzat, mne sa dobre lezi na chrbte na co najrovnejsej podlozke s vylozenymi nohami, ale viem ze niektore baby maju problem s dychanim ked lezia na chrbte, mne to nevadi, len obcas ked je mala zle ulozena. Alebo si viem aj trosku ulavit, ked sa dam na styri na zem a prepinam chrbat hore dole... 🙂

janulienkaa28
25. nov 2011

Ahojte babulky 🙂 ja mam termin vypocitany na 14.januara 2012 ale na ultrazvuku co som bola asi v 27 tyzdni mi povedal doktor ze babo je velke a ze to moze prist aj skor okolo 2.januara mam napisane pri fotecke z ultrazvuku tak ja fakt neviem.uvidime. 😖 🙂

larosa
25. nov 2011

@janulienkaa28 vitaj 🙂))))

larosa
25. nov 2011

@jeiny015 objednavala som cez ekoplienky.sk a peluskovo.sk, ja som bola v Maďarsku min. týždeň, ale len v jednom detskom obchode a tam nemali, len klasické štvorcové biele 🙂 ja som bola v Miškolci, ty sa kam chystáš?