Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@vierka0 podla poslednej ME by som mala byt 5tt+6
http://www.maminkam.cz/6-tyden-tehotenstvi
Ahojte dievcata 😉 Tak sa pripajam aj ja 😉 Este to nemam napisane v mojom profile, ale v januari ak vsetko dobre dopadne sa stanem druhy krat mamkou 😉 Som v 5tt+4 😉 Ku doktorej som objednana 6.6. tak asi az vtedy si to dam aj do profilu 😉 nesmierne sa tesime a dufam, ze sa mozem ku vam pridat 😉 Bola som v podobnej skupine pri prvej dcerke a je to fajn, ked ludia maju rovnake starosti, ale hlavne radosti 😉 a mozu sa o ne podelit 😉 tak vam vsetkym drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo a hlavne ste prisli so svojimi ratolestami do uspesneho konca v januari 😉
@mgk111 ty spionik 😉
hm...mozem byt drza a zvedava? Mate sukromnu skupinu? je to lepsie ako takto verejne...
ahojte pridávam sa k Vám, ja mám termín 5.1.2012 a tiež sa veľmi tešíme 🙂
Ahojte, vsetky, ktore ste poziadali o sukromku, pristup mate povoleny. 🙂 🙂 🙂 🙂 Postup ako sa ta dostat, som tu uz pisala, tak kuk nan.
smieme sa pridat aj my k vam??? gratulujem vsetkym buducim maminam 🙂
Caute baby, som alergicka, co si mozem dat na alergiu pocas tehotenstva?
@zuzkabluzka80 zalezi coho sa ta alergia tyka....ja som alergicka na pokosenu travu ale nic extra si nedavam
ahojte, tak sa pridavam do januara 🙂 ako tak pozeram tak maj bol idealny na // 🙂 vsetkym vam gratulujem a prajem veeela zdravia, nech je vsetko v poriadku ... aby sme sa mohli tesit...
@lilly2711 aj ja chcem do sukromnej :P
@solinkarka Ahoj, no ja som alergicka na pel,perie, pokosenu travu, prach...minuly vikend som mala taku alergiu ako brno, kychla som asi 500 krat...Bravala som aerius ked sa mi alergia dostavila, ale co s tym teraz???
Ahojte tehuľky,tak ja som si robila testy a všetky mi vyšli pozitívne,bola som u doktora,no ten mi to zatiaľ nepotvrdil,ale povedal,že to vyzerá na tehu mala som tam aj maličkú čiernu bodku,zobral mi krv a 27.5.idem k nemu na kontrolu,tak dúfam,že to vyjde po 2 rokoch snaženia.
@monulicka @nanyy @vierka0 Ahojte, hlasim sa znovu. Dakujem vam baby za podporu. Uz som doma, robili mi laparoskopiu + kyretaz. To mimomaternicove sa nakoniec nepotvrdilo ale vyzera to tak, ze islo o nekompletny potrat + mala som prasknute zlte teliesko a z toho krvacanie do dutiny brusnej. ☹ Este uvidime co ukaze histologia. Ako vedlajsi nalez mi nasli cystu na druhom vajecniku, tak zaroven urobili aj to. Je mi strasne luto ze sme babo stratili ale zaroven sa tesim ze som to zvladla a ze uz to mam za sebou a ze sa to tak celkom rychlo vybavilo, nerada by som sa v nemocke dlho susila, hlavne ked mam doma male babo... zial za tie 4 dni som takmer prisla o mlieko, mam ho teraz dost malo tak intenzivne pracujeme na tom, aby laktacia znovu rozbehla. Manzel sa mi uplne postaral o dieta kym som doma nebola, strasne som nanho hrda. 😉 Pytala som sa lekarov ci sa to stalo kvoli tomu ze som zostala tehotna pocas kojenia, obidvaja odpovedali ze asi nie tak uvidim ci to riskneme este raz. 😅
@feb13 je mi luto, ze to tak dopadlo, na druhej strane som rada, ze si sa v nemocnici dlho nezdrzala a si znovu pri svojom babatku 🙂 ono tie potraty su take caste, ze ja nechapem..kym sa to nestalo mne, som si to vobec neuvedomovala..drzim prsty, nech sa rychlo das dokopy, nech mas dost mliecka 🙂 a nech sa vam skoro podari drobec a nech to zvladnete az do konca 😔
@zuzkabluzka80 ahoj..neskusala si na aleriu homeopatikum rhinalergie od boironu?mne uzasne pomaha.aerius by si teraz nemala ani zodac..iba spray do nosa.allergodil..ten mi dala alergologicka ze ked budem tehu tak iba ten spray.

@zuzina212 v ktorom si tyzdni ty? ja idem na kontrolu bud. tyzden, to uz mi zacne 9ty tyzden tak tiez dufam v srdiecko 🙂