Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ahojte baby 🙂 uz sa tesim na zajtrajsiiu poradnu 🙂 pobede o 14h mam 🙂 dnes som soferovala asi po 3 tyzdnoch . trochu som sa bala ale dala som to 🙂 boli sme na nakup s olim a pozret babinu a male babo 🙂 co sa bratovi pred mesiacom narodilo 🙂 taky bol zlaty malicky🙂 dnes mal mesiac akurat 🙂 ani nezaplakal🙂 sa na mna škeril 😍😍😍
@kwr predne u nas hrozne koliky do 4 mesiaca ruricka bola zachrana.teraz som aj ja pripravena a mam 3 doma v sufliku keby nahodou.super vecicka.
S tym samostatnym papanim poznam maly uz ani inak nechce jest ako sam sice vsetko naokolo je od jedla velakrat ale strasne sa sneho tesim ze mu to ide sice niekedy preklapa lyzicu ako bager ale nauci sa 😊
@zuzuk22 boze to uz ubehol mesiac odkedy sa ti narodil synovec sak mi to pride ako keby to bolo tyzden dozadu.ale u mna sa zas ten cas total vlecie jak slimak.dotoho chori oslabeni obaja s malym uz len cakam kedy to muza rapne a sme hotove trio.
Ja si musim na poradnu este pockat ale co ma zaujma je ci je krcok oki a ci malinka neni moc nizko nakolko ju citim fakt dole a zacina ma boliet panva.do toho poslickovia kazdy druhy den pichanie ako keby v krcku ale mozno je to nieco ine ale necitim sa uz vobec dobre ale aj ta choroba ma vystavuje velmi.
Rano o 7h mam poradnu uz teraz mam zasa stres ako vzdy a je mi na vrcanie.. ked vam pozera vnutro na koze neboli to? Myslim ked pozera ci sa neotvarate atd.. kedze niektore vysetrenia su neprijemne
@veronikanellka171 mna na každej poradni kukol na koze a neboli to 🙂 pohoda ja mam poradňu štvrtok 🙂
@veronikanellka171 neboli to neboj 🙂
@zuzuk22 jooj to je krasny drobec 😍
Mne vzdy ked mera tlak mam zly a ked ma vysetri a vsetko povie ze je ok a zmeria zmova tlak mam ho idealny.. nuz clovek sa boji ci nieco zle nenajdu, stresujem po mame :(
Len sa prehadzujem....chodim cikat stale ...a sofi ma este o pol nocci riadne okopava 🙈🙈🙈
Ja som zaspala o polnoci a od pol 2 presne v 15min.intervaloch sa prehadzujem z boka na bok jak tulen.
Ja som bola dnes rano od seba skor hore ako zacalo telerano.. kludne som im ho mohla ist odmoderovat 😂
S olim sme vstali o pol 8h . este sa kotulame v posteli ale uz nie asi dlho 😂
Som nakoniec zaspala asi okolo pol 1. Ale este som bola asi 3 x cikat ..
.😁
Ahojte baby dlhsie somnnepisala riesilu sme nive auto do ktoreho sa vsetci napraceme konecne ho mame ake k veci ja som tu jedina co ma doktor vobec nepozera od spodu?naposledy asi v druhom mesiaci?a s tym spanim to mam v pohode zatial mala mi nevadi aj ked je vacsinou hore ale mne sa nechce spat proste nechapem aj dve hidiny kukam do blba😀
@fronili dakujeme 🙂 No malu citim tak,ze mi akoby tlaci na cely spodok,ked som sa holila so zrkadlom,videla som ako to tam mam vsetko vydute a ked chvilu stojim,ci chodim,tak mam pocit,ze mi vypadne 😒 no uvidime ako to dotiahneme,ale tiez nemusi babika cakat do terminu,staci do konca decembra 😀
@kwr no ved to,ze pri nasich malych sintroch sa setrit je nemozne 😀 a som teda zvedava ktorej z nas sa babo narodi prve 🙂
Tak baby uvazujem co sa deje- od nedele od polnoci ma bolia krize- nic prilis silne ale boli to stale vo dne v noci, k tomu ma tahaju vajecniky, a bolest ako.pri kramoch ale nic prilis silne...v noci sa prehadzujem a ked mam vstat k Ozzymu musim.pomalicky co ma to vsetko taha...vcera som mala.sono (nie sucast poradne), vysledok vsetko v poriadku. V utorok mam normal poradnu s babicou ale bez sona...mavate to aj vy? Na porod je este skoro, pri Ozzym som to nemala a voda mi nepraskla...bolieva to aj vas takto?
@kwr mna teda krize bolia od zaciatku tehu a mavam aj take pichnutie dolu akoby do krcka,neviem,no mne doki povedal,ze aspon ten mesiac este vydrzat pokope,takze tebe by stacilo take dva tt vydrzat a hadam by aj mohol malinky ist,kedze si uz 35tt,nie? mozno budete uz na Vianoce styria 😉 drzim palce aby ste to este vydrzali dva v jednom kym sa da a kym nebude drobec pripraveny 🙂
Rano som sa odvazila 😁😁😁😁 77kg 🙈🙈🙈
Mňa pozerá tiež vždy zo spodu... Na každej poradni, aj keĎ ja tam tak často nechodím, nakoľko máme všetko ok.
@kwr aj ja to mavam to tahanie a bolest krizov no proste ako pri kramoch.to su poslickovia moze to byt aj velmi neprijemne ale oproti pôrodu je to nic veru.
@majaon no doktor byva u nas v dedine ale ordinaciu ma v inom meste tak som mu pisala ci je tam ale zatial sa mi neozval😑on je vzdy niekde inde
@kwr no mna to raplo predvcerom vecer a simxa to drzi od minuleho stvrtka ale to mal tie horucky no teraz mu tie antibiotika spustili aj strasny kasel a nadchu.samozrejme ze nemozem zaostavat ked ho mam ako retiazku okolo krku ked je chorucky.inak neni moc mojkaci typ.Ja zboznujem caje ale jedine co nedam je zazvor nemozem ho ani citit hned ma na tahuje ale to aj ked som nebola tehu.
@zuzuk22 drzim dnes palceky na poradni nech ti vsetko dobre dopadne 😊

@sandri
Ahoj, ja som tiež posledný týždeň v práci 🙂 ale mne sa odtiaľ ani nechce... 😉
Nejako to vydrž, ja keď mám viac práce, čas mi ide rýchlejšie a ani sa nenazdám a už je čas ísť domov.....skús nad tým takto porozmýšľať.....držím palce.....vydrž to, ešte!!! 😀