icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
23. nov 2016

@zuzuk22 ja mam 81,8 kg dufam ze uz moc hore nepojdem z vahou 🙈😅

vuvi
23. nov 2016

@julinka88 naposledy som bola vyzlecena pred dr v 8.tyzdni...teraz som v 30....nie zeby mi to vadilo,ale nemam istotu,ze je vsetko ok :/ hadam len vie co robi... Ja osobne sa nebudem nukat,ze pozrite sa :D

zuzanadrabikova
23. nov 2016

@vuvi mňa Dok kontroluje každu poradňu ako drži krčok som v 31tt

sandri
23. nov 2016

@vuvi a rodis v SR? Mi to pride zvlastny pristup, pokial rodis u nas (v zahranici to moze byt bezne). Mne kazdu poradnu kontroluje krcok a ak nepozera babatko cez utz, tak mu minimalne skontroluje srdiecko...

vuvi
23. nov 2016

@zuzanadrabikova mna sa v poradni len opyta,ci je vsetko ok,ci nemam opuchnute nohy,popripade ine problemy,ale zatial som nemala ziadne,tak nebol dovod asi na kontrolu...ale za posledny mesiac uz citim krize,symfyzu,zadychana som,o prevalovani v posteli jak tulen a unave ani nehovorim... Zaciatkom decembra mam poradnu,tak uvidim,co sa bude diat...hlavne ze babatko na ultrazvuku bolo v poriadku 🙂

kwr
23. nov 2016

@sandri ja som 34+2 a ani raz ma nevysetrovali...pred 3 a aj 2 tyzdnami som mala podozrenie na odtekanie plodovej vody a tak na tycinke urobili ster aby to overili a to bolo najblizsie vysetreniu....:( zahranicie...

vuvi
23. nov 2016

@sandri ultrazvuk som mala v 12.,20.,22. a teraz v 30.tyzdni...srdiečko tiez nekontroloval este vobec,len popri ultrazvuku...ja som ostala spokojna,lebo aj mamka mi hovorila,ze takto je to v poriadku...no neviem,pomalicky sa blizime ku koncu,mozno bude viac dbat uz 🙂

zuzuk22
23. nov 2016

@fronili ja dufam ze nad 80 nepojdem ale velmi tomu neverim 🙈🙈🙈

veronikanellka171
23. nov 2016

POradna ok pribrala som zasa len cca pol kila 😀 Ale nic extra nerobila ani malu nevazila ze to 8.12. Bude robit

veronikanellka171
23. nov 2016

A ze mala je hlavou dolu, rit ma pod pravym prsom a v kavo je placenta.. to uz je otocena dolu?

veronikanellka171
23. nov 2016

V lavo *... takze je otocena uz na porod?

zuzuk22
23. nov 2016

@veronikanellka171 podla mna ano ked ma hlavicku dolu 🙂

jetotu
23. nov 2016

@fronili či panecky ja som pri zojke pribrala 28kíl🙈 ešte dobre ze som rodila v 36+4 bo neviem kam by som sa dostala :D zo 62 som šla na 90.... A pri malom som začala na 72 kg a mam dáš 90 už určite... Aj keď to nevyzerá že som nejak pribrala ale brucho mám jak pri trojcatach , ruky jak stehná 😭😭😭

picur22
23. nov 2016

Musím sa pochváliť mojím krásnym,sikovnym,dobrym,milujucim synatorom ktorý sa už nevie dočkať svojej sestričky...už sa teším ako mi bude pomáhať ❤😘 bude z neho hrdý veľký brat 👱 už nech máme tie naše deturence pri sebe...krásný deň Vám prajem 😊

jetotu
23. nov 2016

Baby prišiel mi ten overal z hmka, no úžasný je 😍😍😍 ja ho tu stiskam a už sa neviem dočkať keď ho malému oblečiem 😀😍💖

gdulskadarina
23. nov 2016

jeeeejo to je skvele krasny je 🙂 ja uz mam tiez skoro vsetko nachystane aj ked mi kazdy hovori ze je to este skoro ale jha som nevedela odolat to je take uzasne chystat pre toho drobca take makkucke a vonavucke veci a pomaly sa nastavovat na to ze pride medzi nas 🙂 nevieme sa dockat 🙂

jetotu
23. nov 2016

@gdulskadarina jooj to hej 😍 pri zojke som mala kočík už v 12.tt :D podľa mňa nie je nikdy skoro 🙂 no a téraz malému už spolu ukladáme, ona to potom zase všetko povytahuje :D takže dookola len ukladam a ukladam a skryvam :D

kwr
23. nov 2016

@veronikanellka171 ano gratulujem🙂 nas je uz nejaky cas hlavou dolu ale este stale sa moze hybat a pretacat cize je to ok 🙂

kwr
23. nov 2016

@picur22 gratulujem, je to fesaaaaak🙂))

kwr
23. nov 2016

@jetotu nadherny!!!!!! Teraz ho aj ja chcem!!!! Asi zavlecem muza do HM🙂) isto bude nadseny;)

elisebah91
23. nov 2016

Ahojte, ja mám zatial cca 70kg, nechcela by som ísť nad 75 (+ 20kg je aj dost) ale uvidime co sviatky prinesú.
Aj mna zatial asi vzdy kontrovovali od spodu, tiez pre rizikovost krcka.
Inak priebežne čítam knihu od Farkašovej: Som mama, Taká prijemná, až sa ydá že materstvo je pohoda- jahoda podla nej :D

gdulskadarina
23. nov 2016

@jetotu hehe to je zlate mozno aj ja casom budem schovavat vecicky pre druhe 😀 ja som truba este ani jedno nie je na svete a uz rozmyslam ako bude druhe 😀 ale nie verim tomu ze bude a to potom asi ozaj budem chystat uz v polovici tehu 😀 ked je tot ake nakazlive 😀

jetotu
23. nov 2016

@elisebah91 nebooj, ja som do 30tt nabrala s prvou 22 kíl.... A potom za 6 týždňov 6 🙈😂😂😂. No materstvo je úžasná vec, ktorú ti nikto nemôže vziať a je len na tebe ako si ho budeš užívať 🙂 ja som namakko z mojej malej bubu, za 18mes má tak strašne veľa naučila, je to strašne silná vec, tá láska k tvojmu dieťaťu, takú lásku nezazijes, keď nemáš dieťatko, to aj v prípade keď ťa trošku alebo aj mega veľa pozlosti💖💖💖 máš sa na čo tešiť 🙂

jetotu
23. nov 2016

@gdulskadarina no ja som malej vždy kupovala všetko nové, všetko čo sa mi zapáčilo, že reku odložím pre sestričku... A bum 💥 zo sestričky je braček a dokonca zimný (Zoja je májová) :D takže všetko.... Až na novorodenecke vecicky sa mi už podarilo predať:D no pri niektorých kúskoch som si veru aj poplakala s tými tehu hormónmi :D

fronili
23. nov 2016

@jetotu jansom pri malom pribrala 27 kil a teraz pri malej zatial 14,5 ak dobre pocitam takze o dost lepsie ako pri prvom😂

julinka88
23. nov 2016

@zuzuk22 cooo?a kde by si ich nabrala?

zuzuk22
23. nov 2016

Ja som mala pred otehotnenim 72kg. Ale potom som cca do 4teho mesiaca len grcala a grcala cize som co to schudla a teraz 77kg. Myslim ze celkom v pohode este aj ked uz by aj stacilo 🙈 sa bojim tieto posledne 2 mesiace co naberiem 😂 ale tak uvidime 🙂 hlavne nech mame deticky zdrave 🙂

zuzuk22
23. nov 2016

@julinka88 veru mam 🙈 som inak predchvilkou vyliezla zo sprchy a ako dovy...holenie uz katastrofa 🙈🙈🙈 som mynula vsetku horucu vodu kym som s tadial vyliezla 😂😂🙈🙈

veronikanellka171
23. nov 2016

Ja som pribrala iba 3-5kil zatial 😂

jetotu
23. nov 2016

No v piatok o 12 mám poslednú kontrolu v ambulancii u dr.... Potom už len CTG. Bojím sa lebo pri zojke mi vtedy oznámil že ideme na rekreáciu do pôrodnice...ihneď. . Teraz je všetko OK. Hádam aj naďalej. Mám divne pocity... Bojím sa ako to opäť zvládnem.. či má nechaju rodiť alebo sc... Či budem cez Vianoce doma s mojimi serdenkami, či budem vedieť ako bolia práve kontrakcie. 🙈🙈🙈😂😂😂