icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

fronili
23. nov 2016

Inak babi dnes premna najkritickejsi den.snazim sa liecit cibulovim cajom.babka mala dnes simonka ja som prelezala som uplne hotova dufak ze zajtra bude uz lepsie musim varit aj pre chlapov na stavbu.tak sa musim dat dokopy

kwr
23. nov 2016

@sandri ja som nam s Ozzym dnes spravila kyslu zemiakivu s cerstvymi hribami, may skoro lyzicku odkusol a ja som si dala aj duplu;)
@lalia87 aj ja posledny tyzden intenzivne mandarinkujem, ako zavislacka, asi v strede tehu sim blaznila za cerstvo vytlacenou pomarancovou stavou ale uz ma to preslo...
A inak od nejakeho 30.tt sa mi vratila.moja posadnutost chrumat lad- pri Ozzym som mala celu dobu a teraz az v poslednej dobe;)))

lalia87
23. nov 2016

No a uz som zgniavila dva pomarance 🙂

elisebah91
23. nov 2016

Ja sa zajtra idem vybavit pomarancami, tesim sa...v poslednej dobe aj ja mastim mandarinky, banany, pomarance, jablka jedna radost (zistila som ze mi je o cosi lahsie tronit na WC 🙂 )

Kocky, máte krásne foto 🙂

kwr
23. nov 2016

@fronili ach boze vas to nejak drzi, hod nieco do tlakoveho hrnca co neda vela roboty a vari sa samo aby si si setrila sily...drzte sa!

zuzuk22
23. nov 2016

To palenie zahy je uz ffakt neznesitelne....hlavne vecer a v noci 😰😰😰😫😫😫

vuvi
24. nov 2016

dievcata, ja som vcera trosku tvorila 🙂 mala som tazky den, tak som si dopriala taku dusevnu ocistu... kolotoc nad postielku 🙂 este mi treba vymysliet ako to zavesim, ale to asi necham na muza :D

nikolienkaa
24. nov 2016

Uz čakám u doktora som prvaaaaaaaa konecne aspoň raz 😂

kwr
24. nov 2016

@vuvi krasne! Rucne prace su naozaj terapia🙂
Ja sa chystam konecne malemu odmerat, zarezat a obsit hniezdo..len sa k tomu dostat;)))

kwr
24. nov 2016

@zuzuk22 poznam....vcera som vypila.plny pohar mlieka.pred spanim a predstav si pomohlo.to asi na polku noci...u mna je problem ze ked si.lahnem.na lavy bok v posteli, ako by som.aj mala, tak mi.kyselina leze aj cez usi...na pravom boku.nic ani na chrbte...
Este aj surove mandle.pomahaju alebo Rennie...

jetotu
24. nov 2016

@zuzuk22 mi dačo hovor, mne až do nosa vystreluje ako po opici... V obchode u nás sa smejú zo mňa že nikto len ja kupujem stále minerál 😂😂😂 masaker to je

veronikanellka171
24. nov 2016

Mna vecer tak zacala palit zaha po cokolade ze ja som myslela ze umrem, drahy mi dal nejaky cukrik na to a preslo

jetotu
24. nov 2016

Baby a nemavate bolesť brucha... Takú ako svalovky? Ja napr ráno neviem vstat z postele...musím malého,, zobudiť,, keď sa začne vrtiet je to jednoduchšie... Ale brucho mi strašne často tvrdne a do toho mám búšenie srdca až v krku... No ta bolesť celého brucha...hlavne dole... Je hrozna

veronikanellka171
24. nov 2016

Mna strasne bolievaju krize v noci mam problem sa pretocit a funim ako stara baba.. cez den nic a v noci chrbat.. no a dnes rano ma aj strasne boleli nohy spodok, okolo clenka, normalne ma bolest budila nadranom

nikolienkaa
24. nov 2016

Tak na poradni všetko super najbližšie idem o dva týždne budú mi robit ten ster z posvy , malinkeho som aj videla pozeral ozvy srdiečka a vypúčal riťku do pyramídy 😁

zuzuk22
24. nov 2016

@nikolienkaa tak super. Tesim sa s tebou 🙂 tiez mi budu o 2 tyzdne robit ten ster z posvy. 🙈

zuzuk22
24. nov 2016

@kwr no asi to vyskusam aj ja s tym mliekom lebo je to hrozne hlavne vecer teda 😧 a u mna je asi jedno ako lezim. Mam to rovnake na kazdej strane 😁

zuzuk22
24. nov 2016

@vuvi nadherne to je 🙂 sikovnasi 😘

fronili
24. nov 2016

@kwr dakujem moc ten cibulovy caj zabral na priedusky ale kasel a silnu nadchu mam riadnu.uz mam aj sirup aj pastilky na cumlanie tak hadam to bude uz len lepsie.
@zuzuk22 nezabera ti ani gaviscon?
@vuvi krasny kolotoc🖒
@nikolienkaa jej super tak je dobre ze je vsetko oki 😊
@zuzuk22 mne mlieko vobec nezabera na palenie zahy

Ja mam vecer a v noci iny problem.ma sa spavat la lavo ale malinkej sa to vobec nepaci nakolko je skoro ulozena len na lavo na pravo ju citim minimum.a preto nemozem zaspat a vrtim sa v noci zi strany na stranu.

zuzuk22
24. nov 2016

@fronili este som si nic nekupovala na tu zahu ale asi uz budem musiet 😧

aniko_h
24. nov 2016

@zuzuk22 ja mám tiež ten problém čo ty. polku noci som hore tak ma páli. Je mi s toho úplne teplo potom na celé telo. Pijem ale veľmi veľa fatry a uľaví sa mi, akurát potom sa budím kvôli tomu, že musím v kuse cikať. No a tiež užívam ten gaviscon a je naozaj dobrý. Len doteraz mi dávali v lekárni ten Gaviscon duo efect a ten mi viac zaberal ako obyčajný gaviscon. Tak keď miniem toto balenie tak už len ten duo efect budem kupovať.

zuzuk22
24. nov 2016

@aniko_h dakuiem. Dnes by som mala ist do mesta tak sa asi zastavim aj v lekarni teda 🙂

lalinka18
24. nov 2016

@jetotu ja zase keď si lahnem večer,tak keď sa pretacam zo strany na stranu má to boli hrozné nechapem co to je,potom to ustane neskor

veronikanellka171
24. nov 2016

Mne vcera brala ster to vlastne na co?

elisebah91
24. nov 2016

@veronikanellka171 aby sa zistila prítomnosť alebo neprítonosť streptokoka. Ak je výsledok ster pozitívny a žena nemá problém nelieči sa. Pri pôrode ide o zabránenie infikovania plodu podaním ATB 3 hodiny pred pôrodom

kuk tu: http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo-...

nikolienkaa
24. nov 2016

@veronikanellka171 zistiť ci nemáš streptokoka ,ak by si mala tak pri pôrode by to do žily dali antibiotiká aby to neprešlo bábätku do oci,uši...

kwr
24. nov 2016

@aniko_h ja ked som bola minule dom atak som vypila snad 6flias Fatry...nie na palenie zahy, vtedy som ho este nemala, ale proste mi strasne chutila🙂ale potom som na etikete tusim citala a uz si nepamatam ze ci je vhodna pre tehotne...lebo ak by bola tak si dam z domu poslat ked mi budu najblizsie posielat balik...mas doma flasu a vies mi to.pozriet pls?

lenkavalkova
24. nov 2016

Baby chcela by som z netu objednať látkové plienky, nejaké detské fľaše a možno aj jednorázové plienky atď. Nemáte nejakú obľúbenú internetovú predajňu? Keby aspoň doprava bola zadarmo, alebo aspoň niečo overené, kde nepreplatím... Dík.

sandri
24. nov 2016

@lenkavalkova ja zvyknem objednavat z mall.sk - ked kupis nad nejaku sumu, doprava je zdarma. Aj teraz tak planujem objednavat plienky. Akurat chcem pozriet, ci su za dobru cenu, ked vsade maju reklamu, ze maju ten black friday...

zuzuk22
24. nov 2016

😍😍😍 dosli mi šatičky z ali 😍😍😍 2.50h nonekup to 😍🙈