icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
23. nov 2016

Ja bryndzu jem normalne,ta ny ma ani.nenapadla ze sa.nemoze 🙂 ja obmedzujem plesnove syry,niva,encian a take.

@zuzuk22 tak mala je babizna 🙂 o kolko je vacsia? Lebo moja mala 1300g a bola o dva dni vacsia

lenkavalkova
23. nov 2016

@aniko_h ja som pri prvom synovi mala stale chut na bryndzu a jedla som ju vkuse, pomazanku, polievku, bryndz.halusky, pirohy a zas pomazanku :D A az tesne pred porodom som zistila, ze bryndza by sa nemala...ale pozor, len nepasterizovana. Pasterizovanu mozes. A toho sa drzim aj teraz, ked ma prepadne chut na bryndzu. Pasterizovanu si v pohode dam a ked neviem, ci je pasterizivana, dam si tiez :D

mattkapd
23. nov 2016

Baby kliiidek co ja som uz vsetko pocula co sa ma co sa nema..vsetko sa moze z mierou..niekto vravi ze grep nie to obsahuje chinin ci ako sa to pise ..niekto ze grep je mega zdravy ..uz som niekde citala ci sa mozu jest pecene gastany v tehu..akoze baby niektore googlia hned vsetko co daju do zaludka..

sandri
23. nov 2016

Ja som radsej ticho. Lebo tak ako som si pri prvom davala pozro co jem a co nie, tak na to teraz kaslem a jem vseto na co mam chut 😀 dnes som hovorila kolegyni v praci, ze sme s malym piekli susienky a ze ake bolo dobre to cesto aj surove. A ona sa zhrozila, ze ved tam bolo surove vajce v tom ceste! Priznam sa, vobec mi to nenapadlo...

kwr
23. nov 2016

@mattkapd suhlasim....ja som napriklad mala strasne chute na brie v kuse asi 2 tyzdne...a veru som.si aj dala kazdy druhy den...aj grepy a dokonca som.cely jeden tyzden zjedla krabicku tuniaka Rio Mare a na svadbe kamosov som vypila 2 pohare cerveneho vina...a na dofce som jedla medium.steaky lebo som.si nemohla pomoct🙂 a dnes som zjedla asi 7 mandariniek;)))) jedine comu sa vyhubam je moje milovane sushi a tonic, a to trpim jak pes lebo tam je.moja hranica kam uz nezajdem....
Inak ma napadlo ze ak mate strasnu chut na napr.majonezu tak ta od Hellmans viem ze sa moze lebo je pasterizovana...ale aj chapem mamicky ktore sa boja alebo maju vytuzene babatko a nechcu nic riskovat...ja som tak bola.pri Ozzym, on bol nase rainbow baby tak som sa bala vsetkeho...nech ziju chute;)))

veronikanellka171
23. nov 2016

jooj baby tehotenstvo neni choroba.. ma sa jest vsetko na co ma clovek chut, samozrejme neprehanat to co moze "skodit" ale boze ved keby sme mali vsetko prestat zrazu jest tak deti co porodime maju 10 alergii lebo nic by ich telo nepoznalo..

majaon
23. nov 2016

Jaaaaj veru baby tie chute 😀 najhorsie je ked mam na nieco chut a nemam to doma 😒 ale jem aj bryndzu,plesnove syry,tatarsku omacku,tatarak nezjem ani mimo tehu,proste surove maso ee 😝 A hlavne sa mi to teraz tak strieda - sladke,vzapati slane a potom zase hned sladke a furt dokola..... 😀

majaon
23. nov 2016

@veronikanellka171 inak to plati aj pri kojeni,treba pomaly postupne vsetko zaradovat do stravy a sledovat babo ci mu nieco zaskodilo co mamina zjedla 😉

zuzuk22
23. nov 2016

@kwr veru odlahlo mi ze sa pipik neziavil 🙈 a dakujem 🙂

zuzuk22
23. nov 2016

@lalia87 no neviem teda ale mne dr povedala ze to sedi podla tyzna velkost v ktorom som tak teraz neviem si ma zaskocila. Ked som bola asi v 5tom mesiaci mi iba povedal ze je o trosku mensia ale ze nic hrozne .

majaon
23. nov 2016

@kwr
@fronili ake krasne fotocky a spomienky aky boli malinky,aj ja mam so Simonkom par ked mal 4 mesiace 🙂

verunqha23
23. nov 2016

Ach Baby tak zajtra mám aj ja poradnu konečne po mesiaci 🙂 ... Tak už sa hádam dozviem či pôjdem cisárskym alebo normálne ... Až mám stres uff,, a ani neviem kolko som pribrala :D ... Zatial čo som mala na začiatku 38 tak na poslednej poradni som mala 52 kg tak som zvedavá hihi 🙂

zuzuk22
23. nov 2016

inak ja tiez jem uplne vsetko 😊 neriesim ze toto a ono menozem🙂 na co mam chut si dam 🙂 vela ficim na mandarinkach inak 🙈 aj s olim som 🙂

verunqha23
23. nov 2016

@majaon Krásny ste a aj malý Simonko juuuj :3 🙂 ... Hlavne že ste šťastný 🙂

verunqha23
23. nov 2016

@veronikanellka171 Nádherné fotky máte 🙂 ...

zuzuk22
23. nov 2016

@verunqha23 drzim palce zajtra 🙂

zuzuk22
23. nov 2016

Baby vsetky mate krasne fotecky 😍😍😍👍

majaon
23. nov 2016

@verunqha23 dikes 😉 a zajtra prajem len dobre spravy 🙂

kwr
23. nov 2016

@majaon nadherniiii ste a chrobacik na zjedenie;)

verunqha23
23. nov 2016

@zuzuk22

@majaon Dakujem vám,dúfam že budú ...

veronikanellka171
23. nov 2016

@majaon maly aky kraaasny do filmu si ho mala dat niekam

veronikanellka171
23. nov 2016

ach ta moja krpata sa tak stale hybe ze az mi je to neprijemne :D nejaka moc aktivna, aj vasi su taki? niekedy aj cely den je hore.. aj jej poviem ze vikinka cez den deticky aj spinkaju obcas :D to bude hyperaktivne dietako :D

majaon
23. nov 2016

@kwr
@veronikanellka171 dakujeme baby 😉 ale vsetky babatinka su zlatunke 🙂 samozrejme pre kazdu mamu je to jej uplne naj... 😉

lalia87
23. nov 2016

Krasne fotecky davate baby 🙂
Ja mam.napr.teraz navarenu pecienku ktora by sa tiez nemala 🙂 a zas nejem.to.na kvanta ako ine veci,tak to nemoze uskodit,aj encian som mala cez tehu ale zas to nejem.kazdy tyzden,ale to ani bez tehu som nejedla 🙂

@zuzuk22 ja to mam aj v knizke tak,ze mam prvy udaj v akom tt som bola a potom.jednotlive merania a za kazdym je lomitko a ze na aky tt to zodpoveda a vsade mam o 2dni viac. Na posl.sone 3d bola o tyzden mensia tak zato,ze ci ti vraveli. Urcite to je v poriadku,len ma to zaujimalo,lebo je medzi nami tusim.len tyzden rozdiel,tyzden a nieco.

lalia87
23. nov 2016

Tatarska,gastany,konkretne grep?
To som ani nepocula 🙂 mne aj gybda.na zac.povedala ze obmedzit plesnove syry,vnutornosti, citrusy a huby,a to som si aj myslela lebo aj kamosky mi to vraveli. Len raz som si dala cez tehu pizzu a bola tam niva a hriby a cely den.som.pregrc. 🙂
Kokso mna tak tlacia rebraa,brutalne,nemozem nijako.lezat ani sediet,jak.keby mi.ich niekto.silou stlacal.
Baby.pisem.jak dementna,mam novy fon a furt mi.to bodku dava,asi.mam bachrate prsty a nechce sa mi to vkuse mazat

zuzuk22
23. nov 2016

@lalia87 som to bola pozriet a niektore udaje mam ze zodpovedaju a niektore ze je o par dni vacsia 🙈

mattkapd
23. nov 2016

@kwr aj nase je toto vytuzene a dlho vyprosikane babo..surove maso nejem aj ja si dam pozor co jem ale aby som googlila ci mozem pecene gastany atd sa mi zda moc..ale ani to neodsudzujem vsak nech si robia babule tak ako uznaju za vhodne...

fronili
23. nov 2016

@majaon jeeej krasne foto ale nam rastu drobcekovia
@verunqha23 zajrtra drzim palceky
@lalia87 nemozu sa mandarinky a citrusove plody?ja som pri simcovi pojedla hrozne vela limetiek a maly zboznuje kysele aj teraz😅manzel vobec tomu krivi usta
A teraz pri malej mandarinky na kila strasne mi chutia😍
@veronikanellka171 ani mi nehovor ml je za posledne dni az prilis aktivna mam pocit ze mi vykopne dieru na lavo na bruchu xokonca to uz aj boli velakrat

sandri
23. nov 2016

@lalia87 ja som pred par tyzdnami navarila hribovu polievku a tak mi chutila, ze som ju skoro celu zjedla za jeden den 😀

lalia87
23. nov 2016

@fronili vraj sa nemozu kvoli alergiam. Ja.som.cele tehu nejedla a posl.mesiac zjem kazdy den min.4mandarinky a pomaranc. A za pomelo by.som vrazdila 🙂 pred tehu som kazdy den pijavala aj citr.vodu a jedla citrony ale na to uz nemam taku chut 🙂

@sandri ja minule vianocnu.kremovu.sosovicovu a chnapla.som tam aj hriby a bola vyyytecnaaa 🙂