icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
24. nov 2016

O tych pamperskach som ja uz vela pocula,teda o tych zlych polskych ale aj tak som to riskla a uvidim.

Ja mam malu tiez zatial KP,tak som zvedava co bude.

sandri
24. nov 2016

Ja sa v pondelok dozviem ako je maly otoceny. Naposledy nerobila utz, tak som velmi zvedava a dufam, ze bude otoceny spravne.

natalia_17
24. nov 2016

@lenkavalkova ja som kupila super bavlnene plienky v pepco. Myslim ze jedna stala 1.29 nikde som take pekne nevidela a ani v takej cene a kvalite.. na nete to nevidis a babo to predsa bude mat na pokozke

kwr
24. nov 2016

@natalia_17 kupila si take tie makkucke s obrazkami? Ja som pred casom tam nakupila a tiez stali 1,29eur a som s nimi velmi spokojna, maly ich mava na mojkanir v postielke a ich casto periem...

natalia_17
24. nov 2016

@verunqha23 ako pisu baby vsetko je pre nieco.. moj prvorodeny tiez nebol otoceny hlavickou dole ale tesne pred porodom sa otocil! Takze ziadna panika. Mna nechali rodit normalne ale maly mal cez 4 kg takze ja by som brala radsej ten cisar keby som bola vedela.. tiez mam uzku panvu. Takze skus doverovat lekarom vedia co robia a preco to robia a je to asi pre teba stale mensie zlo ..

natalia_17
24. nov 2016

@kwr ano presneee .. som sa do nich zalubila 🙂))

syska171
24. nov 2016

baby dnes mala daktora z vas sa ist dohodnuť do lv za mančíkom ohladom porodu ale neviem ktorá , ja len že ako dopadla ?

mattkapd
25. nov 2016

Baby neviem ako u vas ale u nas v nemocnici aj prvorodicky mozu rodit normalne aj ked je babo otocene ritkou dole..vraj len chlapci by sa tak nemali..ale lezala somnou jedna co bola v 38tt cakala chlapca ritkou otoceny dole a primar jej povedal ze moze aj normalne rodit

kwr
25. nov 2016

Jaaaj baby je to tu, ako moj dnesny darek idem kadernicke!!! To je dobra sprava, a k nej samozrejme, ze dnes pridu svokrovci, resp.uz su tu na hoteli...tak zas vyvarat, varit caj a zabavat...nuz ale aspon uz nebudem sediva🙂

sandri
25. nov 2016

@mattkapd aj u nas sa dievcatka rodia aj polohou KP. Len chlapci nie.

lalia87
25. nov 2016

Tento tyzden mam nejaky krizovy,vydepkovany,ale dnes mi ho sprijemnila postarka. Tuzila som.po takejto suprave tak som si ju dala usit jednej pani 🙂 aspon sme trosku vynovili prastaru postielku. Velmi sa tesim 🙂

lalia87
25. nov 2016
zuzuk22
25. nov 2016

@lalia87 jeeeejo to je krasne 😍😍😍 aj ja chcem 😍😍😍 co ta to stalo ???

lalia87
25. nov 2016

@zuzuk22 mantinel,vankusik,vreckar a este jeden cisto biely vreckar do kupelky aj s postou 48€. Ja si este vyrobim baldachyn z tylu a kruhu 🙂 ale da sa aj lacnejsie u nej,podla toho aky dlhy mantinel chces 🙂

lalia87
25. nov 2016

@zuzuk22 ked som tieto iste kusy chcela cez denalya,tak chceli cez 100€ :D

fronili
25. nov 2016

No niak mi vas babi nejde oznacit tak pisem bez oznacenia.ja by som sa bala rodit normalne keby malinka nieje dole hlavou a to preto lebo znamej mala tak isla von a nozicky v sadre do 4 mesiaca a doteraz to nema dobre😕

Kraaasny mantinel aj vreckar🖒
Aj ja som cvcela od denalya a prislo mi to dost drahe.

lalia87
25. nov 2016

Fronili dakujem,ma ta denalya ako neskutocne veci,uplne take moje vysnivane,ale tie ceny su nenormalne. Tak.som.si aspon takto trosku.naplnila sen 🙂

lenkavalkova
25. nov 2016

Ani mne nejde oznacit. Baby dakujem za tip na plienky. Dnes mam cestu okolo Pepca, tak sa asi aj zastavim kupit 🙂. U nas sa dievcatka rodia KP normalne, ale chlapci nie! S tym by som ani nesuhlasila. Nebojte sa tak toho cisarskeho. Mna caka treti. A dokonca som suhlasila uz so sterilizaciou, takze by mi to mali pri cisarskom spravit, dufam, ze nebudem lutovat. A inak baby to moje dieta v bruchu vkuse cka...da sa tomu nejak pomoct? Lebo uz mi to vadi 😉

nikolienkaa
25. nov 2016

@lenkavalkova aj môj často čká 😂Chudiatka malinke

lenkavalkova
25. nov 2016

A dnes ma zacalo strasne boliet "odspodu". Neviete ci je to normalne? Je to taka silna bolest ako keby sa uz dieta tlacilo von a tlacilo mi zvnutra na tie lonove kosti. Fuj. Az ma vzdy zohne, ked to zaboli. Ale nemam pocit, zeby mi nejak kleslo brucho...

lenkavalkova
25. nov 2016

Nikolienkaa ja sa vzdy idem napit, ked zacne ckat, ale neviem, ci mu to pomaha 😂

nikolienkaa
25. nov 2016

Booozinku ja ho uz chcem mat pri sebe ale sa tak bojim pôrodu ci to bude bolieť az moc a tak 😁😂

lenkavalkova
25. nov 2016

To ti ja nepoviem, kedze mam za sebou len cisarske, ale urcite to zvladnes! 😉

majaon
25. nov 2016

nikolienkaa neboj,ta chvilkova bolest za to stoji a veeelmi rychlo na nu zabudnes ked budes mat pri sebe ten poklad 🙂 ani ja sa uz neviem dockat 🙂

mattkapd
25. nov 2016

Tiez mi to tu nejde oznacit ..ja by som chcela spontany porod no ak bude ritkou dole ani primar ma neprevedci a pojdem radsej cisarskym..cakam chlapceka zatial sme ritkou dole no ja mu verim ze sa este otoci..ja by som tak chcela aby sme to prezivali spolu s manzelom..kamaratke sa otocilo az v 36tt co uz skoro ani neverila..

kwr
25. nov 2016

Veru len nestracaj nadej, niektore deti sa otocia vraj az v 35.tt podla mojej babice...

nikolienkaa
25. nov 2016

Ja chvalabohu môjho krpca mam procesného dole hlavičkou uz asi aj pred 30tyzdnom

nikolienkaa
25. nov 2016

Vonku hnusne počasie prší po trosku tak som takyto koláčik spravila

fronili
25. nov 2016

Babi stale mi nejde oznacovat mena.k tej stikutke nic nespravis simi ju mal stale v brusku dokonca aj ked sa narodil a dodnes ho sprevadza kazdy druhy treti den.je to niekdxy na nervy ked mu chudatku ni voda nezaberie ani nic.
K pôrodu-netesim sa na samotny pôrod kedze cca uz viem co ma caka ale viem aj to ze ked uz mi ju daju na brusko zabudnem opät na veškeru bolest ako pri simonkovi😍na ten moment sa velmi tesim ked malinku uvidim💖
Moja malinka bola otocena dole hlavou 28 tt tak dufam ze uz aj ostane uvidime co na poradni 1.12
Ku kolaciku co povedat-mňaaaaaam😍

jetotu
25. nov 2016

Máme po poslednej poradni v ambulancii.... A MOZEM RODIT PRIRODZENEEEE!!! 💖💖💖 som šťastná prestastna, 13.12 CTG a sono 💖